Herkes liderinin izinden gider 😊 Yadırgamayınız...
Uludağ Üniversitesi'nden profesör sıfatlı bir başka muhteremdi… Şöyle yazıyordu kitapta: -Babası kızından 7 yaşından itibaren uzak durmalı, kucağına almamalıdır… Kız çocukların 9 yaşına geldiğinde evlendirilmesi caizdir…
Şimdi asıl pedofilinin kim olduğunu söylersem üstüme çullanırlar, o yüzden susuyorum. Ama şunu söylemekte fayda var, imam cemaat hesabı işte... İmamın da kim olduğu malum.
Çünkü İslam bunu emrediyor, caiz kıldırıyor ve yasak koymuyor. İslamiyeti en iyi , şeriat ülkelerinde görürüz."Gerçek İslam bu değil"lere rağmen gerçek İslam, İslamın indiği topraklardadır.
Şimdi söyle. İslami gerekçeler ile cinsellik veya Mastürbasyon yasak ve günahtır. Tamam buna lafımız yok. Ama insanlar gudulerine sahip olmaları gereken canlılar bu id veri süper ego ile tanımlanmış ve bastırılmış bu duugular en sonunda en iğrenç bir biçimde ortaya çıkar. Mesela pedofili gibi artık birey Nerede ne görsün aklına bu gelir çünkü o duygular su üstüne çıkar. Ama rezil olmaktanda korkar toplum baskisi vs. En sonunda en savunmasiz hatta konusamayacak kişiler ortaya çıkar mesela hayvanlar ve küçük çocuklar gibi. Bir nevi islamiyetinde etkisi var insanlığında
Hz. muhammed bile 4 yaşında biri ile evlenmiş. Hocaya sordum neden evlatlik almiyorda evleniyor diye. Korumak icin illa evlenmek mi lazim. Duzgun bir cevap alamadim maalesef. Dincilerden hep uzak dururum ✋✋✋
Egitimsizlik. 9 yasinda regl olan cocuk evlenebilir diyenler oldukca bitmez bunlar. Ha bir de kizlar karma sistemle okutuluyof, günah, okula göndermeykn. Tv de haberlerleri erkek muhabir sunuyor, izlemesin tv diyen zihniyet oldukca devam eder. Evde otursun koca beklesin. Tek amaci kocaya hizmet olsun. hey Allahimmm. Bende inancli bir insanim ama bu tip hocalar son zamanlarda türedi ya. Deli oluyorum
Kendi görüşümce bunu anlatmak isterdim ancak insanlar din konusuna geldimi çok hassas olabiliyorlar ve kalıplaşmış düşünceler dışına çıkmaktan korkuyorlar o yüzden biraz hassas bir konu yani bilesin ancak şu kadarını söylüyüm müslüman ülkelerin genelinde bir at gözlüğü mevcut
her kötü iğrenç olayı islamla bağdaştıranların ağzına kürekle vurmak istiyorum. ulan bunların islamla ne alakası var? Kuranda böyle birşey yazıyor da bizim mi haberimiz yok. küçük yaşta evlendirmek hep aptall bir adet yüzünden. farklı dinlerden olan ya da dinsiz olan ülkeleri dolaşın da ne iğrençlikler yaşıyorlar görün. islama müslümanlara çamur atmadan önce içinizdeki pisliğin farkına varın. islama çamur atan herkes üzerine alınsın lütfen.
ben altı yaşında bir kız iken nebî salla'llahu aleyhi ve sellem beni akd ve nikâh eylemişti. (üç sene sonra) biz medîne'ye hicret ettik. hâris ibn-i hazrec oğullarının menziline indik. müteâkıben ben, sıtmaya tutuldum. bu cihetle saçım döküldü. (hastalıktan kurtulduktan sonra) saçım gürleşti, uzayıp omuzlarıma döküldü. bir kere ben, arkadaşlarımla berâber salıncakta oynarken annem ümmü rumân bana doğru geldi ve beni çağırdı. ben de annemin yanına geldim. beni ne edeceğini bilmiyordum. annem elimi tuttu. tâ evin kapısı önün (e geldiğimizde ora) da beni durdurdu. ben de yorgunluktan kaba kaba soluyordum. nihâyet soluğum biraz yatıştı. sonra annem biraz su aldı. onunla yüzümü, başımı sıvazladı. sonra beni eve koydu. evde ensâr'dan birtakım kadınlar hazır bulunyordu. bunlar bana: "hayır ve bereket üzere geldin, hayırlı kısmet getirdin!" di (ye alkışla) dılar. annem beni bu kadınlara teslîm etti. bunlar da benim kılığımı, kıyâfetimi düzlediler ve resûlullah'a teslîm ettiler.
nasıl inanmak istersen öyle görürsün. eminim linki açıp acaba gerçekten öyle mi diye okumadın bile. kalbiniz kararmış. bu tartışmaların son bulduğu o gün gelince, umarım sizin için çok geç olmaz.
beni hiçbir şey sıkmadı. ancak resûlullah salla'llahu aleyhi ve sellem'i habersiz görünce sıkıldım. (resûlullah bir sedir üzerine oturmuştu. yanında ensâr erkeklerinden, kadınlarından oturanlar vardı. beni resûlullah yanına oturttu). ensâr kadınları beni resûlullaha takdîm ettiklerinde, ben dokuz yaşında bir kızdım Bu sahih kaynaklarda geçer
Talak/4 Kadınlarınızdan âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdet görmeyenler hususunda tereddüt ederseniz, onların bekleme süresi üç aydır. Hamile olanların bekleme süresi ise, doğum yapmalarıyla sona erer. Kim Allah’a karşı gelmekten sakınırsa, Allah ona işinde bir kolaylık verir.
Bak bu da Ayşeye ait bir söz "Vallahi Rabbinin, senin arzunu hemen yerine getirdiğini görüyorum." (Ahmed Davudoğlu, Sahih-i Müslim Terceme ve Şerhi. 7/402)
(Cevap veremedi 😊). @Melzhr 50 küsür yaşındakı adamın 17 yaşlı kızla evlenmesi normal mı? İşte cevap bulamayınca kalırsın böyle! Ha pardon adam mı dedim sakın pedofil olmasın
çocuk gelin mi? çocuk gelin dediklerin evlenince 1 düzine çocuk doğuruyorlar. biyolojik olarak adet gören her canlı üremeye müsaittir. çocukla genç arasındaki farkı bir öğren önce.
senin saçma yasaların 18 sınırı koyuyor da noluyor? lisede her haltı yiyor kızlar. sonra ben tertemiz bakireyim diye 25 inde evlenecekleri adamları kandırıyorlar.
İğrenç bir zihniyetiniz var biliyosun dimi? 18 yaşından önce herkes çocuktur. 12 yaşında adet gören var. Ne yani yetişkin mi bu şimdi? Benim yasalarım gayet insancıl Siz önce vahşi Arap yasalarınıza bakın
Arkadaşım yazdığın yazıyı bir daha okuyum kendi kendine düşün isterim ancak bu yazıyı yazarken beynini kullandığından şüpheliyim 18 yaşından küçük olan herkes çocuktur aslında 19-20 yaşında olan kişiler bile doğru düzgün düşünemiyorken sen neyden bahsediyorsun bu arada @mimarkiz61 sende sakin ol arap yasalarının hepside kötü değil bilesin :)
çünkü dinler insanları cahilliğe itiyor. cahil insanlar için hayattaki zevkler cinsellikten ibaret kalıyor. bu yüzden sapkın duygularını dışarı çıkartıyorlar...
Cunku yahudisi hirstiyani v. s islamin an buyuk din ildugunu islam dinin dunyaya yayilmasini ve buyuk kudretin islamda oldugunu kabullemedikleri icin ve muslumanlarin dunyanin tek lideri olacaklarini bikdiklerinden karalamak icin v. s islami en buyuk dusman hayin törerist gostereme calisiyolar
Hal böyleyken aslında bu çok daha önceleri de varmış. Ama neyse açmak istemiyorum. Herkes biliyor ve göz yumuyor hangi mantık hangi zihniyet bu kadar aşağılık olabilir ki!
Beni hadislerin hiçbiri ilgilendirmiyor ama güvendiğim ilahiyat profesörü gerekli araştırmayı yapmış ve açıklamış. Teke Tek'te açıklamıştı ama youtube kaldırmış videoyu. Dediğim gibi insanlar istedikleri şeye inanmakta özgür. ''Deizm'' adlı bir kitabı olan müslüman ilahiyat profesörü kaç tane var. :) Araştırmakta fayda var.
Bir kizin/kadinin ya$i kac olursa olsun. Ister 18 ve alti ister ise 108 kendi rizasi olmadan hic bir evlilik, ili$ki vs olmaz. Olmamali. Ailelerin kari$maya hakki yok ( aileler bir cok gencin gelecegini ki$isel fikirlerini dayatarak karartiyor bunu biliyorsunuz). Ne de gunumuz uyduruk "medeni" kanunlarin kari$maya hakki var. 18 ya$in bir yeti$kinlik ya$ siniri oldugunu zannetmiyorum $ahsen.
Ama İslam dini bunu meşrulaştırıyor Mesela Avrupada yapılan bu şeye toplum yanlış derken İslam coğrafyasında dinimizde bu var yanlış değl deniyor ve bu toplumsal bir düzen haline geliyor
Avrupa dinin etkisinden kurtulalı yıllar oldu o yüzden dinle düşünmüyorlar şu an. Ama İslam toplumları öyle değil. Kuran yanlış anlaşılmıyor ablacım sizin inandıgınız kitap tam olarak bu. Bence kılıf uydurmak ya da başka toplumları eleştirmeden önce sorgulayın. Sen aç kadınlar hakkında ayetleri hadisleri oku. Ama kıvırmıycaksın. Ayeti bükmiyceksin. Oldugu gibi okuycaksın. Bir kadın olarak gururuna yedirebiliyosan daha hiç tartışmıycam seninle bu meseleleri.
Evet Terörizmde yaygın doğru Biz Türkiye Müslümanları kültürümüz gereği terör, zorla din yayma, dinden olmayanı öldürme gibi şeyleri uygulamıyoruz çünkü savaşçı olsak da vahşi bir toplum değiliz Ama İslamda bunlar var ve Arap toplumları çok da güzel uyguluyor
En İyi Cevaplar