Gizli Üye(30-35)+1 yılErdoğanı yani cumhurbaşkanımızı çok severdim ama suriyelilere aramıza sokarak dahası vatandaşlık verebileceğini söyleyerek çok kötü yaptı vermese bile bu uyanıklar artık gitmezler burdan son olarak birsürü madur oluştu örneğin adam çocuğunu fetönün dershanesine göndermiş hemen içeri yahu birsürü kişi gönderdi hepsi mi hain? adam sadece çocuğunun eğitimini düşünüyor hem nerden bilsin? veya bankada 1 kuruşu var diye hemen içeri. olmaz ki. yazık bu insanlara daha düne kadar akpli millet vekilleri muhterem hocamız diyordu. ozaman onuda içeri atın. yazıktır günahtır böyle insanlara kendi öğretmenini polisini askerini hemen içeri atmak.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer fani gibi o da ölümü tadacak. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Başkanlık yaptığı günleri bizlere göstersin. Amin.
Vefat ederse ne mi olacak?
Bir büyüğün dediği gibi
1839'da kapanmaya başlayan İslam güneşi 1939'a kadar kapanma devresindeydi. 1939-1950 arası tam kapalı anı idi. 1950'den sonra da açılmaya başladı. Yakın gelecekte daha da açılacak. İslam güneşinin tam parladığı zamanlara erişilecek. Bu Allah'ın adaleti ve merhameti nedeniyle 111 seneden fazla sürecek. İslam düşmanları çılgına dönecek. Çıldırmaları artarak devam edecek.20 Yorumla
Gündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yeni cumhurbaşkanı seçilir hayat devam ediyor Atatürk öldü Hz. Muhammed de öldü biz de öleceğiz düzen böyle
190 Yorumla
+1 yılGüzel olur güzel 🚬💃
145 Yorumla
Soran+1 yılhahaha kankam :*
- +1 yıl
👉Ben 👈😎
Soran+1 yılcanımsın kanka iyiki varsın lo :*
- +1 yıl
Kanka ayağına benimi öpüyorsun anlamadım 😄
Soran+1 yılhahahha :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Kendi egosu yüzünden ülkenin her yerinde bombalar patlıyor. 1-2 yine böyle kaos yaşanırdı, sonra çoğu sorun düzelirdi. Adam diyor ki, "400 milletvekili koyun meclise yoksa daha çok kişi ölür." durmadan birilerini kaybediyoruz. Bir sene sonra başbakan da aynı üslupla, "Başkanlığa evet diyin yoksa daha çok kişi ölecek." diyor. Yani tehditlerle bizi yönetmeye çalışan, bizi uyutmaya çalışan Cumhurbaşkanı ve başbakanı ölürse sevinirim ama durum ülke için hiç de iyi olmaz.
50 Yorumlaben sahsını cok sevıyorum ama Türkiye'nın halı ne olur bılemem
120 Yorumla
+1 yılHalk sokaklara dökülür
https://i.hizliresim.com/ZYGRng.jpg165 Yorumla- +1 yıl
O küçümsediğin hayvanların insanlığa yararı var hoç yoktan
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂🖒
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimin sözüdür bilmiyorum ama çok doğru ve herkes için geçerli: "hiçkimse vazgeçilmez değildir" yani hiçbirimiz sonsuza dek dünyada olmayacağız ve bizim terk ettiğimiz evi, sokağı, masayı, yatağı, mesleği, makamı, kadroyu vs vs'yi üreme devam ettikçe birileri dolduracaktır. ben ölünce dünya yok olmayacak, aynı şekilde dönmeye devam edecek. bir başkası veya başkaları da eksilince dünya için farkeden bişey olmaz. mezarlıkların girişinde belirtilen cümle son noktadır: "baki olan yalnızca yüce Allah'tır"
30 YorumlaGebersin ne olmuş o ölürse hiç birşey olmaz. Zaten malın teki
100 Yorumlaakp cok sey yaptı ugrastı siz ya chp li ya da hdp lisiniz bu ne dusmanlıktır siz o adamın tırna olamazsınız adam ne cabalqr verdi emek harcadı nankörler o köprulerden gecmiceksiniz
86 Yorumla- +1 yıl
AGlancaj haline guldugum dogrudur neyse ugrasamicam
- +1 yıl
Onca askerin sehit olmasina yolsuzluga onca seye sebep olan lider bastayken bize bisey olmaz merak etme
- +1 yıl
buna sebep olan o degil evet herkez uzuluyo sehitlere qma ne guzeldir ki o mertebeye ulasmslar onlar icin huzurda hissetmek lqzm Allah nasip etsede sehitlik nertebesi ne bende ulassam. simdi savas olsa bisey olsa cok sukur cıkar giderim zerre korkum yok ve gidersrm sehit olmak icin giderim. ama sunu bilki akp nin bunda bir sucu yok
- +1 yıl
İnsan inanmak istedigine inanir istedigini de sonuc belli
Türkler, tarih boyunca ikisi imparatorluk olmak üzere 16 devlet kurmuş, Müslüman milletinin liderliğini yapmış büyük bir kavimdir. Böylesine büyük işler başaran bir kavmin geleceği, tek kişiye bağlı olamaz. Ölürse ölür. Kazmayi küregi alır, defneder, yeni bir lider seçer, yolumuza devam ederiz...
30 Yorumlalan fazla param yok ama bir tavuk keserim fakir fukaraya dağıtirim 😀
90 YorumlaBir arkadaş yazmış.
'' Atatürk gibi ADAM gitti onun yokluğu mu koyacak? ''
Sonuna kadar bu sözün arkasındayım :)243 Yorumla- +1 yıl
Aynenn öyle :)
- +1 yıl
eig seçilmeli
+1 yılBugün kursta konu siyasete kaydı. Aynı şeyi biri daha sordu.
21 Yorumla
Soran+1 yıldejavu yaşamayasın kanka?
+1 yılÖlse sanırım ülkenin yarısı bayram eder diğer yarısı da yas tutar. Öldü diye Akp bitmez ne yazık ki. Akpli olan halk yüzdesi değişirse ülkede aydınlık günleri görürüz yoksa mümkün değil.
80 Yorumla
+1 yılBiri gider biri gelir. Atatürk gibi adam gitti. Bişi olmaz.
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarim öldu diye uzuntuden akpcilerde kendini oldurur ulkece nefes aliriz. Hem dunyanin en iyi lideri 1938yilinda vefat etti bundan sonra bastaki kim ölürse umrum olmaz 😇
193 Yorumla- +1 yıl
Helal kız :D 👍
- +1 yıl
@filofobik siyasi dusuncem yok ama yazdigin yazi insani degil. Buyuzden hep sizin zihniyet kaybedecek.. kolau gelsin
+1 yılülkeyi rte kurmadı ki ölünce ülke batsın. yağımızda kavrulur gideriz ne olacak
140 YorumlaNeden vefat etsin şimdi durduk yere ama öyle birşey olursa Türkiyeye hiçbir şey olmaz.
100 Yorumlayerine sıradan bir Türk geçerse. ekonomi düzelir. refah seviyesi artar büyükşehirler terörden temizlenir. yerine akıllı bir Türk geçerse terör biter. yerine bunlar gibi arap yalakası gayriTürk unsurlar gelirse aynı böyle devam eder
50 Yorumla
+1 yılturkiye 10 yil geriye gider dusunemiyorm Allah basimizdn eksik etmesn
91 Yorumla- +1 yıl
Türkiye 100 yıl ileri gider bayram yaparız be :)
+1 yılTaş devrine döneriz😂😂😂
102 Yorumla- +1 yıl
Şaka yaptım olum eksilemeyin 😂😂😂
Soran+1 yılhahahah deli :D
Kimler geldi kimler gitti bu ülkeden. Recep beyefendinin yokluğu mu atlatılamayacak?
140 Yorumla
+1 yılgençler unutmayın, dereyi geçerken at değiştirilmez.
plandan haberi olmayan adam başa geçince durumlar daha kötü olur emin olun.
for example; Steve Jobs, planları daha büyük olan bir adam pankreas kanseri yüzünden işini bıraktı ve öldü20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah hayırlı uzun ömürler versin hainlerden pisliklerden korusun yoksa ülkenin isi zor
120 Yorumlaülkeyi yönetecek biri elbet bulunur padişahlıpe çevirmemek lazım. faydaları olduğu gibi çok hatası da var. dört dörtlük yönetiyor da sabki. ama ülkeye dünyada bir güç prestij ve söz hakkı kazandırdığı kesin buna lafımız yok
10 Yorumla
+1 yılOrtada kalırız mazallahhh!..
:D kimler geldi kimler geçti ne olabilir70 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBurada kemalistim diye dolaşan cahiller
Engelliler bilirsiniz doğaldır kitap okumak gibi alışkanlığınız yok
O kadar cahilsiniz ki
Mustafa kemal in adını bile bilmiyorsunuz
Onun adı Mustafa kemal degil
Mustafa KAMAL dır10 Yorumla bizi savaşa sokamsın başka bişey istemiyorum çok tehlikeli oyunlar oynuyoruz ona buna gider yapıyoruz neye güveniyoruz bilmiyorum da belki ruslara onların bizi satıp satmayacağı yarı yolda bırakıp bırakmayacakları belli değil
30 Yorumla- Gündem konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılRte yi sevmem giderse sevinirim ama ülkenin hali ondan sonra gelecek kişiye bağlı gitti diye olay bitmiyor.
50 Yorumla
+1 yılŞahışlar gelip geçiçidir. Önemli olan davadır. Davayı devam ettirmek önemli. Sonuçta herkes ölücek ecel bu.
40 Yorumla
+1 yılÜlke geriye gider. şu an devletine başına geçebilecek birisi yok
50 YorumlaTürkiye için olumlu bir gelişme olur ama allah rahmet eylesin derim yinede
80 YorumlaTahminim öldüğünde akp içinde güvenilir biri olmaz ise MHP nin oyları patlayacağı yönünde. Devlete hiçbir şey olmaz biri gelir biri gider onca siyasetçi geldi geçti devlet hala yerinde.
20 Yorumla
+1 yılkendisi gibi biri gecerse ulkenin basina, yine ayni olur. orasi kesin..
55 Yorumla- +1 yıl
su duruma getirenler utansin ne diyelim..
- +1 yıl
+1 yılBati bayram eder. Turkiyeyi bilmem.
84 Yorumla
Soran+1 yılaynhen aslan
- +1 yıl
İki tane batılı seni eksilemis bile
- +1 yıl
@JasonVoorhees demekki onlarda bayram eder
- +1 yıl
Aynen eder mi eder kripto ermeni çok içimiz de. F. s. mehmet vefat ettiğin de papa da 3 gün bayram ilan etmisti bunlar da onların torunları
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin canı yansın istemem sonuçta oda bir baba evlatları var. Lakin yapılan yanlışlardan keşke dönülse keşke bu kdr kötüye gitmeseydi bu ülke... Ve en kötüsüde yapılan yanlışları ısrarla yapmaya devam etmek sonunu düşünmeden.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha güzel Günler, Kara bulutların dağıldığı, Doğacak güneş ile filizlenen çiçekelr TARİH BU ADAMI UNUTMAYACAK, yaptığı pislikler ile birlikte
50 Yorumla
+1 yılBayram ilan edilir. 😏
210 Yorumla
+1 yıl64 yaşında.
Dayan Türkiye az kaldı264 Yorumla- +1 yıl
5 dislike olmuş. Gelsin eksiler asdjjdj
- +1 yıl
Seni kırar mıyım hiç. Bir eksi de benden
Yerine yeni bir vatan evladı gelir cehalet parisindekiler kudurmaya devam eder şimdi olduğu gibi 😂😂
40 Yorumla
+1 yılPeygamberimiz öldü ondan sonra nice buyuk insan vefat etti sen onca onemli isim arasindan tayyipin olumune mi takildin
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer Canlı bir gün Ölümü tadacaktır, lakin çok önemli bir İnsandır ve daha uzun yıllar Ülkemize hizmet etmesini temenni ediyorum.
50 Yorumla
+1 yılTürkiye süriyeye döner en azından Türkiye süriyeye kapısını açtı ama bize kim kapısını bilmiyorum
50 Yorumla
+1 yılburda da huzurlu değildi. Gittigi yerde hiç huzurlu olmaz
20 Yorumla- Gündem konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye kanat takar uçar.
162 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
+1 yılAllah korusun
Allah gecinden versin çok eziliriz çok o vefat ederse71 YorumlaKendi gibi birini yerine getirirse Türkiyeye zeval olmaz :)
20 YorumlaÖlmesini bekleyip bunu hep beraber tecrübe edinebilir... Türbe yapılma ihtimalide var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMis gibi olur allah o günleri göstersin.
130 Yorumla
+1 yılKurtuluş ilan ederiz 😀
250 YorumlaGündem konusunda 564 cevap paylaştı. halimiz duman 〰 severim rteyi
121 Yorumla
Soran+1 yıldiyosin
Allah korusun. Reisin en azından 10 yıl daha ülkenin başında durması gerek.
30 YorumlaGündem konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kurban keser bayram yaparım.
80 Yorumla
+1 yılCok kotu olurdu Allah korusun
90 YorumlaÜlkece rahat bir nefes aliriz
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzrail bile almak istemiyor alırsak başımıza bela olur bu diye toprak kirlenir bununları atar dışarı utancından
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbişey olmaz ne olcak
110 Yorumla
+1 yılSorgusuz sualsiz peşinden gidenler şapa oturur
91 Yorumla- +1 yıl
sen kafanı yorma onun yerıne de bırı buluruz
+1 yılbayram yapardım o gün...
110 Yorumla
+1 yılŞimdi burda bayram ederiz diye yazanlar bu ülkede ne bokuma duruyorsunuz vatan hainisiniz kısacası defolun gidin memleketten 🤚
10 Yorumla
+1 yılHuzur buluruzz..
170 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇobanlar göz yaşında boğulur.
167 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılTamam sayın cumhur bakanı da iyi yönetiyor size göre ama sayın Emsalettin Ekmekoğlu da yönetebilir.
- +1 yıl
keşke o çoban dediğiniz insanlar gibi olabilseniz
sizin gibi hewallerde etek giyip oynar artık - +1 yıl
Emsaletyin ekmekoğlu kim 😂
- +1 yıl
İdolum sectim seni 😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlsün de düşünürüz onu ehehğüheh
90 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri