''Milliyetçik'' saçma buluyorum, peki siz Milliyetçilik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kendimce Milliyetçiliği saçma buluyorum. Bu dünyada herkes düzen ve yasalar çevresinde yaşamalıdır. Yaşamak için, belirli bir x mekanına doluşmaya gerek yoktur. Herkes dilediği yerde özgürce hak ve özgürlükleri elinde olmalıdır. Milliyetçi bir düşünce, kaos yaratır. Kaos olduğu yerde toplum, kan döker. Kanın olduğu yerde barış olmaz. Ve bir gün diyojen üst üste yığılmış kemiklerden bir şeyler ararken bulur, büyük iskender. ve sorar; ne yapıyorsun?
diyojen der, babanızın kemiğini arıyorum. fakat hangisi kölelere hangisi babanıza ait kestiremiyorum der. çok takılmayın buna. kardeşçe eşitce yaşamalı insan.
Güncellemeler
+1 yıl
xox burak arkadaş engellemiş beni, keendisi bir mum gibi söndüğünden :)
sana son sözüm, milliyetçi değilim, saçma buluyorum, dahası bir çok insan doğru bulduğu gibi saçma da bulunur, zaten bir x şeyin karşıtı yoksa tartışmaya gerek yoktur, bunun karşıtı olduğuna göre tartışmaya açııktır, her tartışılıan şey sorgulanır, ve bende sorgularım, bana zorundasın gibi kelimeler başvurmamalısın.
''Milliyetçik'' saçma buluyorum, peki siz Milliyetçilik hakkında ne düşünüyorsunuz?