Bakıyorum ne ülkenin içinde ne ülkenin dışında kimseyle anlaşamıyor.. herkese kabadayı gibi mahalle ağzıyla konuşuyor Sürekli kendini haklı görüyor Neden Biraz da Karşısındakini Dinlemiyor ona hak vermiyor?
Damadını bakan yaptı kimsenin sesi çıkmadı.. oğlu gemi filosu kurdu bütün akrabalarını zengin etti kimsenin sesi çıkmadı ama hep o haklı neden?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Neden Kimseyle Anlaşamıyor? Neden Sürekli Herkesle İnatlaşıp Kaba Konuşup Kavga Ediyor?
Bu adam daha ne yapsin be kendi canini hice saymis ameliyatini iptal ettirmis var mı bundan baska harbi delikanli insan gecenlerdeki darbe cogu insan cumhurbaskaninin oyunu diyor bunu diyenler kardeşim tan baska bisey olamazlar az bise yurek varsa bunlarda cikarlar baskanin karsisina delikanli gibi soylerler bu adami cekemezler tabi dogru anlasamiyor kimseyle niye cunku bir taraflarina batiyorki cekemiyorlar eger bu millet bu cumhur baskanini seciyorsa bundan ote laf yok bunada kimse karsi cikamaz cikamaz kardesim onlar kim oluyor gerekirse hic acimadan adamin kafasina sikariz biz kurduz dis gucler tilkilkidir noldu. Yusuf yusuf ettiler cit cikaramadilar bakin gorun su baskanlik sistemi gelsinde bakin ondan sonra ne oluyor ne yaparsaniz yapin cumhur baskani veye basbakana laf atmayin dusunceniz ne olursa olsun saklayi sizin dusunceleriniz beni veya baskasini ilgilendirmez bu yaptiginiz suça girer
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dış politikada köşeye sıkışıp beceriksizliklerini iç siyasette oya dönüştürüyor bu yöntemle. Millet de ülkemizin çıkarları için bu adam batıya kafa tutuyor destekleyelim diyor ancak boşa bağırıp çağırmal nekadar köşeye sıkışmış olduğunu ve yapacak başka bişeyin kalmadığını ıspatlıyor sadece.
Malesef ülkemiz utanılası konuma düşüyor gün geçtikçe...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Birazda reis yesin diyenleri gördümde ne kdr cahil basit düşünceli insanlar ya. Bunlara ne yapsan hak. Aç susuz bırak olsun önce onların karnı doysun der. böyle köleleşmiş bir halktan düşünmesini beklemek yanlış olur ztn. Allah kimseyi akıldan etmesin... Zor...
Yav filo milo diyorsunuz bir biz görmedik arkadaş? Yahudiyle işbirliği mi yapacak? Hristiyanla? Avrupa olmayan ermeni soykırımını destekliyor bize katil diyor neden dost değiliz ki onlarla dimi? amerika daeş, ypg ve pkk ya yardım ediyor, destekliyor ve fetö terör örgütünün liderini teslim etmiyor. Neden dost değiliz ki amerikayla? Akrabalarının zengin olduğu molduğu yok. Saçmalamayın. Zaman gastesinden, hürriyetten okuduğunuz haberlere inanmayın. Ohal olduğundan beri nasıl değişti gasteler fark ettin mi? Bundan bahsediyorum. Birşey savunuyorsan dibine kadar savunacaksın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Biraz tarih okursan anlarsin. Türkün atası denilenin çok mu dostu vardı? Hilafeti kaldırmak için asırlarca mücadele eden ingilizlerin ve siyonistlerin dışında kankasi mi vardı? İstiklal mahkemeleri, şapka İnkılabi, harf İnkılabi diyerek kendi milletini düşman bilip daragacinda sallandırana laf yok ama RTE'ye kusmuklarla saldırıyorsun. RTE'yi sevmem. Hiç oy da vermedim. Ama bu ülkeye başkanlık da gelecek RTE başkan da olacak. İstediğiniz kadar yirtinin...
O zaman kimse Müslümanlıktan bahsetmesin. Elinde kur'an la gezip de yiyene münafık denir. Sizin Allah korkunuz bile kalmamış. Utanmadan şu cümleyi kurabiliyorsan sana da bu memleketin ekmeği suyu haram olsun. Müslüman görünümlü münafıklar sizi..
@Katre Orası seni bağlamaz herkesin inancı kendine Yorumuzu yapıp çıkın başka yorumlara atlamayın sazan gibi Kimsenin görüşleri benim görüşlerimi değiştiremez (Nokta)
25 yaşındayım. Ağzıma hiç içki sürmedim. Bütün yorumların gibi bunu da münasip uzuvlarından uydurdun. Zira iftira da var sizin mezhebinizde. Çok görmedim.😄😄
Ne alaka😄 Basit olan sen ve fikirleriniz😄 Mantığının doğru olmadığını sen de biliyorsun ablacım. Ağırlığımı korumak için susayım dedim ama hala daha bişeyler yazıyorsun. Ağzımı açarsam rezil rüsva olacaksın diyemicem çünkü zaten rezilsin. Çünkü senin yorumunu din de ahlak da etik de kabul etmiyor. Bunun sen de farkındasın. O yüzden sus bence. Sus ki, daha bir çok siyasi soruda tartışabilelim.. Gecen güzel olsun..
1) rezil sensin 2) din ve ahlak senin gibi rüşvetçi haramzadeleri kabul etmiyor. 3) benimle siyasi konu tartışabilecek kapasitede değilsin, dolayısıyla seni engelliyorum ki yorumunu paylaşımlarını görmeyeyim. 4) keser döner sap döner, gün olur devran döner (bunu unutma) 5) nokta
Memleket nasıl bir halde söyler misin? Tamam çok farklı bir düşüncelere sahip olabiliriz dee senin gördüğünle başkalarının gördüğü aynı olmak zorunda değil sen o insanın kibirli kaba kavgacı görüyorsun diye herkes görcek değil ki..
yanlış anlama ama siyasetçilerin, seçimlerin bile hala tertemiz olduğunu mu sanıyorsun? saygı çerçevesinde soruyorum öyle kavga gürültüyle değil:) ama bir dahaki seçimde kimin kazanacağı çoktan bellidir zaten o yüzden oy moy hikaye ne yazık ki
ohooo, çok uzun. Ama amerika israil gibi ülkeler işlerine geleni başa getirir, işleri bitti mi haydi yallah. İster kabul et ister etme. İnönü dahil hepsi bu şekilde geldi öyle de devam ediyor maalesef:S
ohh:) insanlar genelde hakaret küfür ediyorlar bana, direk "adi chp zihniyetli"falan diyorlar halbuki parti tutmuyorum. haklı tarafları da var yanlışları da, aynı akp mhp gibi.. ve diğerleri gibi:)) neyse iyi geceler
En İyi Cevaplar