Başbakan Binali Yıldırım, ikili öğretim yılının sona erdiğini ve öğrencilerin tam gün okula gideceğini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım, uzun vadeli büyümenin esasının insana yatırım olduğunu belirterek, "Bunun için de 2019'a kadar ikili öğretime son vereceğiz. Yani tekli öğretim olacak. Öğrencilere kötü haber, yarım gün okuyacaklardı, tam gün okuyacaklar ama daha çok şey öğrenecekler, daha fazla hayata hazır hale gelecekler" dedi.
Artık okullarda sabahçı öğlenci durumu kalkiyor.! Sizlerin fikirleri nedir?
aileler için faydalı olabilir ve sabah erkenden kalkmaktansa daha uygun saatlerde okula gidecekler diğer yönden öğrenci sayısı fazla olan okullarda bu sistem uygulanıyordu çoğunlukla şimdi nasıl ayarlanacak belki fetodan alınan okullarla öğrencileri dağıtırlarsa sorun kalkabilir yalnız çok daha köklü değişiklikler yapılmalı bunlar yeterli değil böyle ilerleyemeyiz
iyi olur güzel olur ama öğlen yemeğini okullarda kamu giderlerinden karşılanarak versinler servis ücretlerini azaltsınlar o zaman süper olur görünürde sistem. tabiki eğitim sistemi de bayağı düzelmeli. ha bir de sabahçı öğrenli kalkıyorsa yeterli okul var mı bu kadar öğrenciyi sığdırmaya
Halktan milletten haberleri yokki... Çogu okulda ör/1500 ögrenci alınması lazımken devletin kim gelirse alacaksın geri çevirmiceksin demesi yüzünden 2500 ögrenci alınıyor mecburen... Ve bunlar artık sıgmadıgı için bodrum katlardan tutun soyunma odasına kadar sınıf olarak kullanılıyor anca sabahcı öglenci olarak zar zor dengeleniyor
Kesinlikle benim gelişim için hayali planımdan biri buydu. Sağlam ve yoğun eğitim ile gelişimi hızlandırmak gerek. Tam olarak umarım bunu planlıyorlardır.
Etut merkezleri nolcakmis okuldan sonra oraya gitmelerine kafa kalmaz iki ogun gittiklerinde saat 2 de ders bitiyordu simdi aksam 4 filan tam mesaili isci gibi olcak cocuklar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya bırakın şu çocuklarla uğraşmayı Allahaşkına. Yok teog yok ygs yok lys yok 4+4 bırakın çocukluklarını yaşasınlar biraz ya. Hepsinin psikolojisi bozulacak ilerde.
Kötü Bir Sistem Olmuş Ne Yazık ki Devlet Okullarında Zaten Çok Kaliteli Eğitim İmkanı Yok. Sınıflar 55-60 Kişi. 70'e Kadar Çıkanlar Var. Öğretmen Nasıl Uğraşsın, Öğrenci Nasıl Öğrensin Bu Durumda...
En İyi Cevaplar