Laik bir ülkede atıp tutmak kolay, şeriat sahalarında görmek isteriz bu cengaverleri

Bu insanlar gerçek şeriatın arabistanda olduğuna inanmadığından böyle diyor. Zaten şeriatçılara göre "gerçek islam bu değil"
Işte ben tam orada error veriyorum :/ hiçbir yerde gerçek islam uygulanamıyorsa, herkes dini kullanıyorsa bizde aynı şey olmayacağı ne malum? Nasıl şu ülkedeki adamlara bu kadar güveniyorlar anlamıyorum. Iyi niyet bazen gözleri kör ediyor demek ki...
%100 katılıyorum kime sorsam gerçek islam o değil diyor. Yahu adamın kendi dilinde gelmiş ve ezbere bildiği bir şeyi adamdan iyi bildiğini söyleyip kuran-ı 1 kez bile okumamış insanlar nasıl daha iyi bilebiliyor kafam almıyor bir türlü
Bu soruyu saglam trollerdim de, kapanmis
arabistan'da şeriat düzgünce uygulanmıyor kafalarına göre uyguluyorlar
işlerine gelen yerde kurallar geçerli diğer yerlerde kendi kuralları geçerli
ayrıca şeriat için dünya üzerinde yer zorunluluğu yok. İster avrupa'da şeriatı yaşarım ister kutuplarda kime ne?
Eleştirmenize karşı değilim ama tutarlı eleştirin anlamsız bir şekilde değil
Efsanesin
Cevap
2Cevap
şeriat tamam sıkı olabilir Allah aşkına bir bak laik ülkemizde neler oluyor adı üstünde laik ülkede adalet yok!!!
Hukuğu çiğneyen, her türlü kurumun içini yandaşlarla dolduran Osmanlı sevdalıları şeriat hayalperestleri yüzünden değil mi herşey. Ama herkes ettiğini bulacak yine adalet kazanacak birgün ve bu kişisel mücadele ile başlayacak
bütün suçları bir tarafa atmak doğru değil herkesin siyasi görüşünü bilemeyiz
Bunun yanında bir de Osmanlıyı geri getiricez ütopyası var Osmanlı Şeriat Devletiydi filan diyenler onlar daha komik...
Arabistan şeriatçı mi ajajwgajqg saf misiniz?
Şeriat isteyen arabistana
Senin gibilerde moskovaya 😉
Şeriatun çok katı kuralları var bre
Aynen hahah çok güzel anlatılmış 😂
Bülbül u altın kafese koymuşlar ahh vatanım demiş
Isabetli.
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar