13 yaşındaki yeğenine, "her yerini yalayacağım" diye mesaj atan 55 yaşındaki adamla yeğeniymiş gibi konuştu, randevu verdi, sonra da ağzını burnunu kırdı.
Ne dövmesi inanırmısın keşke ben orda olsaydım bu adamı var ya kolunu bağlardım arkadan klips takardım sonra ya denize atardım ya da demir yoluna iki ray arasına sabitlerdim... sonra yakından izlerdim ve bir sigara yakardım...
Nasıl kırdılar ağzını yüzünü :D Hepsini aynı şekle sokacaksın böyle şeref yoksunlarının :D Burada da var benzerleri o kadar olmasa da 50 yaşında adam 18-20 yaşında kızların peşinde geziyor :D
kız razımı bilmiyoruz, ki 13 yaşı bırak 18 yaşındaki insanlar bile dedesi yaşındaki adamdan iğrenir. Sen bile... 20 yaşında değil 55 yaşında karşısındaki. Razı olsa bile (bindebir ihtimal yok) adamın yaptığı şerefsizliği değiştirmez.
@LavantaKokuluGünler 6. sinifta biri cinsellikle olgili ders alir bu arada okuyorum 50 yasinda falan değilim bazilari tasli sever tamdiklarim oldugu icin ama sen belki daha iyi bilirsin aramizda pek yas farki olada
En İyi Cevaplar