+1 yılGenelde ülkücülere kelime yapan Türkcülerin yaş ortalaması 10-16 yaş aralığındadır. Sağda solda okuduklarıyla ülkücülere saldırırlar. Tabii tek yapabildikleri klavye başından Türkcüyüz irkciyiz demektir
Ki kullandiklari telefondan bilgisayara kadae hiç biri Türk yapımı değilken ırkçılık yapmak ne kadar mantıklı cok merak ediyorum açıkçası. Ha ülkücülerinde 10-16 yaş arası bir topluluğu da klavye başından vatan kurtarıyor veya ülkü ocaklarına karı kız ortam icin kavga zamani g*tünü kurtarmak amaçlı gittiğini çoğumuz biliyoruz. 2 kesiminde yeni nesili embesil aptallardan oluşmaktadır (büyük bir çoğunluğu). Yeni nesli geçtim 30-45 yaş aralığında ki insanlar bile klavye başından vatan kurtarmaya başladı. 1 2 tane pkk lının hesabini spamlayarak kapattirdiklarinda vatan kurtarmişcasina sevinenleri görüyoruz. Ne yazik ko bu böyle iki tarafta da embesil cok ancak Türkçü veya ülkücülüğe yürekten inananlar davaya baş koyanlar bu dönemlerde böyle bir ayrılık yapılmayacağını birlik beraberlik içinde olunması gerektiğini bilir..31 Yorumla
Soran+1 yılİstenen cevap budur işte 😊😊
En İyi Cevaplar
Cahil olmalarından kaynaklanıyor. Kısmen de haklıyız :D
110 Yorumla
Soran+1 yılYa sana ayrı gayrı yazamam yazdıklarımı ben sizi seviyordum senide takdir ediyordum akpli muamelesi yapiyorsunuz akpli olsak düşünce özgürlüğü der çoğu hatta
Soran+1 yılAçıktan bir soru sormuştum senin görüşünden dolayı adamsın kandaşım demiştim ve bir kız sevgilimden uzak dur diye mesaj atmıştı. Seninle tartışmaya giremem sana hakta veremem yenge döver skjdjsjskw
Soran+1 yılKac kişiyle konuşuyorsa sıralıyor yok ben pelin su 😂
Soran+1 yılVermiyorum kimseye kandaş. 😏 esen kal
Soran+1 yıl😊😊
Bildiğim kadarıyla Ülkücüler hem Türkçülüğü hem de Müslümanlığı bir arada yaşıyor. Ama Türkçüler ırkın önemli olduğunu ve her Türk'ün Müslüman olmadığını bu yüzden ortak bir din çatısı altında birleşmenin gereksiz olduğunu düşünüyor. Ama yanlış olabilir tabii, okulumdaki birkaç ülkücü arkadaşım böyle anlatmıştı.
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Türkçülük din ülkücülük Türk islamdır fakat dava aynı davadır kendi kendimizi yiyoruz
+1 yılÜlkücülerde İslamcılık düşüncesi var Türkçülerin Müslüman olmayanlarında bu yok o yüzden.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ülkücüler bu ulkede en cahil insan kitlesindendir milliyetçilik kavramını uygulamayı bilmiyorlar Türkçüler daha bilgin ve okumuş bir kesimdir ülkücüler 1960lardan belli hiçbir işe yaramadı takım elbiseyi giyip ocakta muhabbet etmekten başka birşeye yaramadı bunları milliyetçi Türk olarak yazıyorum çelişki içindesiniz hem arapçı hemde Türk milliyetçi si olmaya çalışıyorsunuz ama olmaz çok cahilsiniz bir uygur TÜRKü ile çinliyi ayırt edemeyecek kadar cahilsiniz okuyun okuyun okuyun tekbir getirerek oraya buraya saldirmayin boşuna
45 Yorumla
Soran+1 yılYa haklısın katılıyorumda ben öyle değilim belki?
Soran+1 yılYa ama çok saygısızlık yapıyorlar youtube video izliyorum peygamberin annesine küfür ediyorlar 😩
Soran+1 yılAy evet :/
Kendisini Türkçü olarak tanımlayanlar ile ülkücü olarak tanımlayanların farklılaştığı asıl nokta din etmeni. Türkiye'de sosyal demokrat, ulusalcı gibi gruplar sol olduğu için Türklüğü ve laikliği öne çıkarır, ülkücüler ise sağ olduğu için Türklüğü ve İslam'ı öne çıkarır.
30 YorumlaÜlkücüler islamcı tayfadandır. Akp ile yanyanalr. Türkçüler kemalistlerle yanyanadır.
Türkçüler ve kemalistler Türk sözünü sürekli meydanlarda söyleyen tek ideolojilerdir.
Ülkücülerin çoğu Rte ci olmuş.35 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler her ülkücüyüm diyene inanma seni fena kandırmışlar onlar ailesi akpli olup ailesinden habersiz ülkücü olup bir yürüyüşte arkadaslarinin yaninda bozkurt yaparken koşeden abisini gorunce rabia yapan tayfadır. Bunu gönülden yapan hem müslümanım diyip hem bozkurt yapanlara ülkücü denir. Elini bozkurt yapıp dilinde Allahu ekber diye bagiran ülkücülerdir. Alparslar Türkeşi seviyorum ayaklarına yatıp Türkçü olanlar 'Türklük bedenimiz islamiyet ruhumuzdur ruhsuz beden ceset olur' sözünü fena atlamış. Fırat çakıroğluda ülkücüydü bir çoğumuzdan yiğitti. kuranı öpecek kadar müslüman ülkesi için şehit olacak kadar yiğitti. Alparslan Türkeş'inde dediği gibi Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar müslümanız. Esen kal.
Soran+1 yılO Atatürkü sevmeyen nesil en fazla 18 yaşında. Şöylede bir söz var akıl yaşta değil baştadır yetiştirilememiş ve yüksek ihtimal akpli aileden çıkan sözde ülkücüler. Vatanına yararlıysa sevecekler bir öğrenemediler bunu. Zamanında fetullah gülen itine hain dediğimizde o müslüman bunu diyen kafirdir diyenler vardı. Gördük nasıl bir hain olduğunu it oğlu itin
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
+1 yılGerçek ülkücüleri severiz ama ülkücülük adı altında şeriatçılık yapanları sevmeyiz. Bu sitede bile var. Çocuğun teki ülkücülük adı altında şeriatçılık yapıyor. Bir de Akp yalakalığı yapıyor. Ülkücü adam Mhpli olur!
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa her kelimesine katiliyorum
+1 yılTürkçüler genelde din ağırlıklı değil milliyetçi ağırlıklı takılıyorlar ülkücüler de Türk İslam birliğini savunduğu için sevmiyor olabilirler aslında çok da umrumda değil sonuç olarak her iki taraf da Türkçülük güdüyor sıkıntı yok bence 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede kanka 😄
Ülkücü ayağına takılanların daha Ziya Gökalp'in kitaplarını bile okumadan ben ülkücüyüm demeleri Cidden uyuz oluyorum önce ideolojini belirle sonra ülkücülük tasla bu arada ülkücülük tespihle takım elbiseyle olacak bir şey değil beyin lazım beyin
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ona katılıyorum ergenler bağıni koparan ülkücüyüm diyor yahu adama Turan nedir diye sorsak onu açıklayamayacak 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkçü ile Ülkücü arasındaki fark nedir? Böyle bir ayrım yapanlar veya uapmaya çalışan insanlar gerçekten ahmaktır. Ülkücülerin ideolojisi nedir ki Türkçüler sevmesin? ya da aynı şekilde Türkçülük nedir ki Ülkücüler sevmesin? İnsanlar artık kelimelerin içini boşaltmayı geçmiş kendi içini boşaltıyor. Daha kendi ideolojisini bilemeyen bir toplum vatanına milletine ne gibi fayda sağlayabilir. Bana görede böyle bir ayrım yapan ne ülkücü ne de Türkcüdür
22 Yorumla- +1 yıl
İslam sentezinin Türkçülüğe ilave edilmesiyle başlayan bir gerginlik. Türkçüler Atsızcı, Ülkücüler Türkeşçi
Soran+1 yılSen var ya adamın hasısın !!
o kadar gereksiz rekabetki, kisacasi anlatim Ulkuculer İslama baglidir, Turkculer dini inanci pekte iplemiyorlar
25 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bende ülkücüyüm cidden çok saçma bir rekabet
Soran+1 yılHahahahha aynen 😄 dine sövenlerin babası duysa gebertir
Soran+1 yılAhahahha aynen kiyamam 😄
Gündem konusunda 471 cevap paylaştı. Ben ulkuculeri seviyorum bircok ortak noktamiz var. Gorus farkliliklari sadece dini konularda. Sadece Turkculugu daha dogru buluyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılBizde sizleri seviyoruz var olun😊
ülkücüler temsili
https://i.hizliresim.com/2gDk2E.gif33 Yorumla
Soran+1 yılBeğendiği gifi alakalı alakasız kullanmak 😄
- Gündem konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılIkisi de irkci çünkü. Lafla peynir gemisi yürümez cok biliyorsaniz basbakan olun yürek ister. 16 yildir reisimiz yadadikca turkiye bölunmez ama reis öldukten donra bu ulke suriye gibi olcak akp+mhp birlescek chp+hdp birlescek.
01 Yorumla
Soran+1 yılUlan sanki korkup olmuyoruz başbakan seçmen seçmen oy vermiyor 😄 reis kim ay tayyip mi bizim teröristleri davul zurnayla getiren tayip teröristle masaya oturan tayip fethullah gülene gel bitsin bu hasret diyen tayip israille barışması 'one minute' süren tayyip. Atatürke put diyen akpli tayibin heykelini yapınca gotunun kilini opuyor aksksjjs. O değilde ikiside ırkçı demek ne alaka? Hepimiz Türküz. Hangi ırka ırkçılık yapacaz 😂 hümanist geçinmenin alemi yok. Türkü Türkten başka kim anlayacak amerikaliyla memleket meselesimi konuşacaz vatan mi savunacaz. Türkün Türkten başka dostu yoktur.
Ülkücüler biraz denişikler bende anlaşamam pek. Parti o bu şu meselesi değil. Kafa yapıları bir onların benim gözümde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılummetculik daha ağır bastığı icinnn milliyetçilik on planda olmadığı icicnn
13 Yorumla
Soran+1 yılBakın bir kere dine ümmetçilik demeyin radikal islamcı değil kimse. Radikal islamcı olmamak şartıyla dinin ağır bastığı şey alperenlerdir
Cevap sahibi+1 yılson olamyqblirsin ama çoğu ülkücü islami daha çok referans alirrr
ortadogulu fellahlari ve acem zirvaliklarini turklerin arasinda olmasini istemek zorundami turkculer.. ya da turkcu olur bir insan ya da olmaz ortasi yok bunun... seyit ahmet arvasi adindaki arap fikir babalari olan ulkuculeri bir turkcu neden sevsin? dinini yasamak istiyorsa yasasin beni ilgilendirmez ama turkculugun icinde asla fellahlar ve acemler olamaz...
42 Yorumla
Soran+1 yılIrk gözetmeksizin dine bakanlar alperenciler hem Türk hem müslümanlık ülkücülüktür.
Baskalarinin yonlendirmesi yuzunden halbuki ikiside ayni seye hizmet ediyor
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu anlamıyorum bende ya
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkçüler atsız ı belirlemiş ırkçı bir yapıdadır bizi sevmezler evet nitekim bende onları sevmiyorum çoğu gök tanrı ya inanıyor
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim anlamadığım 12 Eylül de namaz kılarak kuran okuyarak idama gidenlerden böyle bir güruh nasıl çıktı
Soran+1 yılYa ahahhahah asıl soru bu olmali 😂
Cevap sahibi+1 yılOrdan ayrılan bir grup bbp ve Alperen ocaklarını kurdu bu normal Türk İslam sentezi ışığında ama bu Türkçüler nerden çıktı nasıl çıktı birden meşhur oldu hoş günümüz ülkü ocakları başkanı hüseyin nihal atsız ı seviyorsa şaşmamak gerek
Soran+1 yılYa kimse kimseye karışmasa keşke yok müslüman yok değil. Milliyetçilerin whatsapp gurubunu kurmuştuk Allaha küfür ettiklerine şahit oldum. Laf acilinca kimsenin dini ilgilendirmez bizi diyor bazıları e bu ne peki? Türkçü olurken dinden mi çıkayım. İkiside lazım bana o yüzden ülkücüyüm. Alparslan Türkeş i sevdiklerini iddia edenler Türklük bedenimiz islamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur sözünü bilmiyorlar mi? Valla kafam karisti
Cevap sahibi+1 yılOnların ki sözde islam özde değil
+1 yılÖyle bir şey söz konusu değil yalnız, arapcılık da baş göstermiş durumda içlerinde..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü ülkücüler İ harfi ile başlayan hastalıkla asimile olmuşlardır, yani Araplaşmışlardır.
Türkçüler ise gerçek Türk dini olan Şamanizm'i yaşamayı tercih ederler.20 Yorumla
+1 yıltürkçüler türk birliğini sever... ülkücüler ise osmanlıyı sever... ondan olabilirrr
10 Yorumla
+1 yılBırak yesinler birbirini :D
12 Yorumla
Soran+1 yılÜlkücüyüm ayıp yaa😄
- +1 yıl
Olur öyle olur :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkücüler ülkeyi kurtardıklarını zannediyorlar :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsenin gözünde öylelermiş ki böyle yazıyorsun ne iz bırakmışlar sende resmen hayransın 😄 vatanı çok seviyoruz sadece hadi güle güle
ülkücüler islama yakın oldukları icin
30 Yorumla
+1 yılİslam sentezi anlayışı yüzünden.
24 Yorumla
Soran+1 yılTanrı dağı kadar Türk , Hira daği kadar müslümanız cCc
- +1 yıl
Yok, inanç kavramını siyasi anlayışa katmam hiç bir şekilde. Hangi inanca sahip olursa olsun, inanç bir ideolojiye angaje edilemez.
Soran+1 yılTamam son derece saygi duyuyorum ama aynı davada kardeş değil miyiz kandaş? Bize it demeleri ağır.
- +1 yıl
Ben ülkücü değilim, solcuyum. Ama benim diyen milliyetçiden daha çok vatanseverim.
+1 yılBacıkanım biz biriz yaraları kasimaya gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılülkücüler müsliman ama türkçüler sadece ırkçı.
40 Yorumlaaynı şey lanm
15 Yorumla
Soran+1 yılTamam abi, kızma
Soran+1 yılTamam 😄
Soran+1 yılYa eyvallah gel buraya reis 😄
Alakasız
11 Yorumla
Soran+1 yılaz önce bize it yazdıklarini gordum ya 😒
Ne alaka b
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmalarini gordum
+1 yılYoo sanmıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılTürkçü kandaşımın biri ileri geri hakkımızds konuşuyordu. Canı sağolsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkücü ne demek
16 Yorumla
Soran+1 yılTürk islam birliğidir ülkücülük
Cevap sahibi+1 yılAkp liler mi yani
Soran+1 yılTövbee ülkücüler milliyetçiler ya
Cevap sahibi+1 yılHımm çok cahilim bu siyaset konularında
Soran+1 yılAnladim onu 😄 hangi partilisin peki
Cevap sahibi+1 yılPartilerle işim yok boş oy veriyorum
+1 yılSen nerelissin
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Soylesene
Soran+1 yılEsen kalın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse kimseyi sevmiyor ki.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
10 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Arap özentiliği de bulunduğu için
00 Yorumla
+1 yılSalak oluyorlar genel olarakda ondan
10 Yorumla
+1 yılbende sevmıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih