Evet, son gunlerde heryerde ayni seyi goruyorum. Cogu yorumlar ayni: cirkin, daha iyi biri secebilirlerdi vs vs. Ya KS halki bu konu hakkinda ne dusunuyor? Miss Turkey 2016 guzeli secilen Ecem Uzgor hakkinda dusuncelerinizi alalim😂

Türkiye güzeli degil türkiye modeli seçildi. yani yüz güzelligi degil vucud güzelligi seçildi demek istiyorum ama diyemiyorum. az da yüze baksalar fena olmazmış. dalga geçmek gibi algılanmasın şimdi bu sonucta türkiyeyi temsil etcek jurinin hiçmi vicdani yok
Miss turkey 2016 daha yapilmadi... yalan bilgidir.. arastirin
Pardon, benim hatam o :)
modellikte güzellik aranmaz. kıyafeti sergileme becerisi göz önünde bulundurulur. okumakta faide var.
www.hurriyet.com.tr/ecem-uzgor-sosyal-medyada-gundem-oldu-ecem-uzgor-kimdir-40223029
https://i.hizliresim.com/7A6aya.jpg durum cidden kötü
Cevap
58Cevap
İlk yabancı bir sitede gördüm nicolas cage'e benziyor diye dalga geçiyorlardı :D
https://pbs.twimg.com/media/CsLPiagWEAAJUIJ.jpg
Fetonun parmağı var
sanırım yürüyüş, mimikler, konuşma tarzı, fizigini nasıl kullandıgı vs vs kriterlere bakılıp karar veriliyor direk o anladıgımız güzellige bakılmıyor.. yani öyle olsa gerek :D
Vücudu çok iyidir muhtemelen ama arkadaş en güzel kadın sadece bedenle mi ölçülüyor yahu? Azra Akın güzeldir hoştur ama aslı dünya güzelliğini hak ettiğini düşünmedim mesela..
Vatana millete hayırlı olsun en kısa sürede bu kızımzı fatmagülün suçu gibi benzer dizilerde görmek istiyoruz :D
Vardır herhalde bir şeyi çokta çirkin değil.. Yapmayın böyle ne olursa olsun bir Türk kızı.
Demek ki artık iç güzelliğe bakıyorlarmış.
@cαтvσмєη seni yarışmaya sokaydık keşke...
Kedim benim. Ha ha. :*
Evet. Ama sen yine meleksin. :) Ama benim meleğimsin.
Daha kötülerini de görmüştüm örneğin şevval şahin #
buraya bakmasam türkiye güzelinden haberim olmayacak :D
daha güzeller olduğunu biliyoruz biraz tuhaf geldi bu karar kıza çirkin demiyorumda daha iyiler var ülkede
Sende katil kesin 1. Olursun bu olsuysa tüm haakl kizlark katilsin katiltin buyuk parada var
valla ben bile daha güzelim :D yeminle gömdüler resmen ülkeyi ya :D
Miss turkey değil top model of the world yarışmasının finalistlerindenmiş kendisi
Miss TURKEY yarışmasını bu kız kazanmadı yalan yanlış haberler yaymayın
Jürinin kullandığı kimyasaldan istiyorum. Nasıl bir şey ise karşındakini güzel görüyorsun sanırım.
bune lan demekten başka bişey gelmedi aklıma bu kişiyi seçen juri eşşek ise bence doğru bir seçim yapmışlar ama :D
Esmer kadınları sevemiyorum itici geliyor bumu güzel enteresan
Bu kıza cevap anahtarlarını kim verdiyse jüriye bir örgüt araştırması yapsınlar.
mükemmel bir kız
sanırım dünyada tek kalsa intihar ederdim
O yarışmada sadece güzelliğe bakılmıyor. Dil bilgisi kultur vb. ne bakılıyor. Ayrıca bir insana çirkin demek kimsenin haddine degil
Guzelik yarısmasında kriter sadece yuz guzelliği değildir on bes farklı kriter var ve secılmışşse hal etmiştir saygı duymak gerek
Muhteşem bir güzelliği yok evet ama kesinlikle çirkin de değil zaten o yarışmada güzellik aranacaksa makyaj da olmamali yani aranan şey daha ziyade fizik ve yeterli fizik kizda var..
Kendisi de açıklama yapmıştır, güzel olmakla bir derdi olmadığını, Almanya'da katıldığı bir modellik yarışmasında Türkiye'yi temsil ettiğini söylemiştir. Tek bir güzellik anlayışı oluşturmaya çalışmayın.
bu kız güzellik yarışmasında değil model yarışmasında 1. seçildi 😂
Çok güzel değil ama insanların hakaret içerikli sözler söylemesine hakları yok
Tövbe tövbe o ne len. Onca güzel İzmir kızları var bu ne
Bülent Ersoyla güzellik konusunda iyi rakip olurlar 😂😂
Neye göre kime göre beğeni görecelidir ve abartılı bir güzellik yok sıradan bence..
Kız güzel ama eminim daha güzeli de vardır o yarışmada keza onların da hakkıyla seçildiğine de pek inanmıyorum.
hoş tatlı ama türkiye güzeli seçilecek kadar da değil kesinlikle
Fetonun parmağı var
kim seçmiş lan bunu bizim marketçinin kızı bundan daha güzel ama sevgilisi varmış vicdansızın ahhh ahhh yaktın beni fatma :D
bunu seçen juri heralde şimdiye kadar eşek mikmiş
ulan gofreti tükürdüm şrefsizz ahahahah 😂😂😂
bumu guzel ulkenın travestılerı bıle daha guzel bundan
Kafası olmasa güzel kız aslında fiziğini beğendim kıvrımları muhteşem
Ulkemizde durumun bu kadar vahim oldugunu tahmin bilr edemezdim 😣
Miss Turkey değil Top Model birincisi
Güzel değil model seçilmiş modellik yarışmasında fizik daha ön planda kendi açıkladı
Kayıtlara geçsin ak parti döneminde yaşanmıştır.
41 yaşındaki Tijen Karaş bile bu hatundan güzel.
Hangi torpille olmuş😏
son kayıt tarihi 14 eylül bu kız nasıl seçilebilir
Ne biliyim internette oyle yaziyor :)
Türkiye güzeli değil top model of Turkey
Ülkemiz güzellik degil, zevk yoksunu.
dayısı millet vekilidir. abartmayın
Ne diyeyim Asenayı andırıyor biraz
Biri şu kıza bir sandviç versin zayıflıktan ölücek
Türkiye için yeterli fazla bile
kafam ondan daha güzel be :D milion millionn
Ben bile ondan daha güzelim bu ney la.
Ya bu oylama ile. mi secildi juri. mi secti?
Çirkin şansımı deyim ne deyim bilemedim.
Ben bile daha güzelim...
Kizin cok ustune gidildi bence. Yapilan ayip
iğrenç bunu seçen eminim ki kördü
Allahım sana geliyom :/ bunun neresi güzel lan
heryerde görmekten bıktım ay
Miss turkey degil, best model.
Pardon.
bundan daha güzel erkekler tanıyorum
Miss turkey 2016 yapilmadi daha
Bence de en iyi degil
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar