Ülkücülerin amaçları uğruna yaptıklarını doğru buluyor musunuz?

Evet arkadaşlar, ben merak ediyorum sizde benim gibi düşünüyor musunuz?

Bu yıla kadar yüzlerce katliam yapıldı peki ya neden? bir kısım ırkçı, milliyetçi kısaca ülkücü kesim tarihte bir çok kez köylere kadar inip insanların canına gasp etmiştir. Sizce doğru bişey midir ülkücülük? Insanlar sırf inançları ve ırkı yüzünden sebepsiz yere yakılıp öldürülmeli midir?

Bunun en bilinen örneği yürekleri sızlatan binlerce sunni ailesine mensub olan insan bir araya gelip Sivas Madımak Otelini yaktı. Açıklamaları ise otelin içindekilerin alevi olması bununla beraber alevi olmayan 2 otel görevlisi de can verdi. Sizce değer miydi 35 kişinin ölmesine onlar ölünce ne değişti !

Bunun yüzlerce örneği var ben alevilikten yürüyorum. Çorum Katliamı, Maraş Katliamı, Erzincan, Sivas, Diyarbekir...

Arkadaşlar hükümet bu dosyaları saklar gündeme getirmez vicdanınıza sığınıp soruyorum sırf kürt diye 70.000'den fazla insan mağaraya kapatılıp zehirli gaz verilip öldürülür mü? O kadar çoluk çocuk sonra kürtler baş kaldırdı diye suçlu oluyolar sen onların ailesini katledersen elbette intikam ararlar bu yüzden bu terör eylemleri bir türlü son bulmuycak.

Sağ kötü. Sağ pis. Sağ katil. Ben okudum öğrendim araştırdım ailemden böyle görmedim sizde araştırın sizde bakın ulan insan kendinden düşük gördüğü cana kıyar mı lan? Kürtler dağa çıktı intikam için. Aleviler ne yapsın kendi vatanı kendi milleti ben bu vatan için canımı veririm ama benim insanım afedersiniz ama hayvandan daha beter ! Bu memlekette buram buram Türk kokan bir aleviler vardır, onlar yabancılarla evlenmez hep kendi içinden kızla oğlanla evlendirilir. bir dönem osmanlıda oranın buranın karılarıyla yatıp kalkmayla türklük korunmaz.

Osmanlı döneminde yaşanan siyasi ve çıkarları için yapılan bir savaş bu döneme kadar milyonların ölmesine sebep oldu.

Alevi Türk'dür, Alevi Müslüman'dır, Alevi Temizdir, Alevi Dürüsttür. Alevi bir kesim namaz kılmayı reddetti diye alevi yakılmaz ulan o zaman git gavurları yak ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle özür dilerim ülkücü kesimin buraya damlıycanı biliyodum ama ben sol'u savunmuyorum bu dünyada siyaset kadar s**tir b**tan iğrenç bişey daha yoktur. Benim bir görüşüm yok bir partiyi desteklemem Tarih öyle birseydir ki içine girince bidaha çıkamazsın sürekli devam etmek istersin sorumda belirttiğim sizi rahatsız eden cümlelerin varsa özür dilerim bunun için tartışmaya gerek yok siyasetin lekesi bizede sıçramasın. Sırf içim sızladığı için yaptım bu yayını.. :)
Ülkücülerin amaçları uğruna yaptıklarını doğru buluyor musunuz?