Atatürk'le dalga geçen, milli değerlere küfreden, maklubeden başka yemek bilmeyen, hafızası tamamen hurafelerle doldurulmuş olan bir nesil yetiştirilmesini önlemek için bu tedbir derhal alınmalıdır!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
cok cahilsiniz salaksiniz gerizekalisiniz 3tane ökuz cikip bisi yapiyo herkese ayni damgayi vuruyonuz ama sizwde biri bir damga vurur 18yasindasiniz daha bir bktan anliyo gbi gelnisin buraya prim icin is yapiyon sizin gbileri bir elime gecirsem oldurene kadar döverim
kes lan sesini apaci seni
sayıları azaltılıp adam gibi bir müfredat uygulanmalı
şimdi bu çocuklar matematik bilmiyor fizik kimya biyoloji bilmiyor dünyadan haberleri yok ama fikirleri var birde zararlı ve yalan bilgiler entegre ediyorlar aptal bir nesil üretiyorlar
Kesinlikle, ablam zorunluluktan okudu. Bir gün öylesine derslerine girmiştim ve ders kitaplarından Atatürk'ün resmini kopardıklarını gördüm. Aralarında ki muhabbette keşke rte'nin oğlu benimle evlense falandı. İnsan duyunca inanmıyor ama durum bu!!!
@hhsd2918 Okuldaki çoğunluğun böyle olduğundan eminim. Ben imam hatipler kapatılsın diyorum ama sonradan mantar gibi her yerde çıkanlardan bahsediyorum. Yoksa Eyüp Anadolu İ. H. L veya İstanbul Anadolu İ. H. L zamanının saygın kurumları...
@hhsd2918 Ben burada müslümanlıktan bahsetmedim kardeşim. İmam hatiplerdeki öğrencilerin topundan daha imanlıyım öyle yorumlarsak. İmam hatip ama arka bahçede çiftleşiyorlar, İmam hatip ama arka sıralarda mala vuruyorlar. En ücra meslek liseleri son 10 senede ortaya çıkan İmam hatip sürüsünü ahlakta ezer geçer.!!
@hhsd2918 Hayır zaten en başında verilen eğitimin açtığı zihniyetten bahsettim. Konuyu müslümanlığa sen getirdin :/ Genellememe dikkat edersen eski imam hatiplere değil genellemem. Eyüp'te okuyan bir tanıdığım gayet güzel ve yobazlaşmamış fikirlere sahip bir insan ama son dönemlerde iktidarın her yere fırlattığı okullar için durum pekte iç açıcı değil...
@hhsd2918 Zaten %80ya da %90ı bu dönemlerde açılanlar.
Müslümanlığı başörtüsü konusunu bu resimdeki kızlar tesettürlü oldukları için attım ortaya. Okuduğum yorumlarda an itibariyle bende bu kızlar gibi aynı kefeye koyuluyorum hoşuma gitmiyor.. Her insan farklıdır ve müslümanlarda nefis taşıyor.. Mesela sokakta sigara içen tesettürlü bir bayan görüyorlar direk "bunlar zaten böyle... vs vs hakaret küfürler" yağıyor.. Bu bayanların imanın zayıflığındandır mesela benle ne ilgisi var? Bu resimdeki kızlarda terbiyesiz ve yol yordam bilmeyen şahıslardır. Tamam sevmeyebilirsin Ata'yı ama herkes saygıyı hak ediyor fikrim bu..
İmam hatipte okuyup alttan alttan erkek arkadaşlarıyla fingirdeşenlrri gördükten sonra kapatılsa daha iyi olur diye düşünüyorum 😂😂😂
Cevap
15Cevap
kızların yüzüne bakıyorumda aslında dertleri atatürk değil. Bunların niyetleri kendilerine atatürkü bahane ederek sataşan sözde solcu komunist aynı zamanda atatürkçü geçinenler. Yoksa atatürkün heykellerini yakıp ayaklarıyla top oynayan hdp gençliği kadar nefret etmezler. Yani bu bir protesto olmuş ilgi çekme amaçlı.
Ben, imamhatipte öğrendim. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı. İmamhatipte öğrendim, yalan söylememeyi, iyilerin kötülere karşı galip geldiğini. Siz Kur'an-ı Kerim derslerimizde yaşadığımız mutluluğu biliyor musunuz? Okuyacağımız sayfayı çalışıp, sonra "Kardeşim, rica etsem benim sayfamı dinler misin?" diye sorup Rabb'imin kelâmını en güzel şekilde okuma azmini biliyor musunuz? Artık imamhatibimizden Cumhurbaşkanı çıktığını biliyor musunuz? Zaten ülkemize müslüman ülkesi demek bile zor, bir de imamhatipler kapatılırsa ne olacağını hiç düşündünüz mü? İmamhatipte okumanın nasıl bir duygu olduğunu bilseydiniz kardeşlerim, kimse çıkıpta bunun muhabbetini bile yapmazdı. Biz imamhatipliler olarak bu yanlış önyargı ve düşünceleri yıkmak için burdayız, orası düşündüğünüz gibi bir yer değil. Neyse, selam ve dua ile... Hayırlı işler.
Kapatılmasa bile imam hatipler sadece din görevlisi yetiştirsin imam, hafız, ilahiyatçı, din kültürü öğrt vs. Doktor mühendis mimar vs olmak isteyen normal liseye gitsin.
İçindeki öğrencilerin %99'u boştur. Zaten verilen eğitim boş olduğu için dolu bireyler yetişmesi beklenemez.
O %1 de de cumhurbaşkanı yetişti dimi sayın boş insan😹😹
Yetişecek ;) atihi karanlık görerek azmi bırakmamak kanımızda var
senin farkın ne? herkes istediğini istediği gibi okur herkes çocuğunu istediği okula gönderir istediğini öğretir istediği gibi yetiştirir.. kim diyor ki Türkiyenin umudu sadece İmam Hatipliler.. bir umudun buymuş gibi konuşuyosun.. ne yetişirse yetişsin hayat senin hayatın mı sanane be
Biraz usturuplu atsanız 😄. Adam cumhurbaşkanı olmuş bu karın ağrısı niye
@hhsd2918 Birde özgürlükten bahsediyorlar.. Bu hakaretle nasıl yetiştirecek bu özgün bilimadamlarını acep 🤔 istisnalar üzerine alınmasın :)
Kanımızda olacak madem komiklik olsun ;) gelmiş geçmiş tüm imamhatip öğrencisine iftira atmak olmasın
Pardon %1 hariç imamhatiplilere
@hhsd2918 benim dini sebeplerle karşı çıktığımı falan düşünüyorsunuz :D gerçekten bu bile sizin ne kadar ezbere ve basma kalıp konuştuğunuzu gösteriyor. türkiye'de düz liseler ve imam hatipler tamamen saçma sapan eğitim kurumlarıdır. eğer gerçek bir eğitim nasıl verilir diyorsan git mi anadolu liselerine, sosyal bilimler lisesine veya fen liselerine gör.
Evet kapatılsın dememişsiniz resmen boş mermi muamelesi yapmışsınız :)
@İskembeikübraa https://www.youtube.com/watch?v=ZCRj5gMellM buyur sadece izlediğim videolardan. burada bu insanlar bilimle uğraştığını falan zannediyorlar.
@hhsd2918 eğer gerçekten mükemmel eğitimler veriyorlarsa neden bu akp'li zenginler veya milletvekilleri çocuklarını göndermiyorlar buraya? her fırsatta hepsi batıya gidiyor. erbakan'da dahil olmak üzere erdoğan'ın bütün çocukları üniversiteyi batıda okudu mesela... liseleri de imam hatipte okusun bütün akp'liler.. yok onların amacı başka zaten.
Onların inancı öyle demek ki. Bilimi yanlış anladığından rahatsız olmuşsunuz. Ama siz dini yanlış anlamışsınız çünkü din bilimle iç içedir.
Tayibin kızlarının 28 şubattan dolayı yurtdışında okumak zorunda olduklarını da biliyorsundur bunca şeyi biliyorsan.
Babaları kendi ağzıyla konuştu😄
@hhsd2918 kimin hakkından geliyorsun onu merak ettim :D istediğin şeyi bitir. umrumda bile değil. ben zaten belçika'da bilim yapıyorum sizin gibi boş muhabbet değil :D siz daha hala reisimizin kızı üniversiteyi kapalı olduğu için yurt dışında okudu diye avunun. bilal erdoğan'da kapalı diye italya'da okudu dimi :D
siz ikiniz bana bir kere daha türkiye'de nasıl uyutulan bir nesil yetiştirildiğini gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. erdoğan'ın kızı 2002'de üniversite sınavına giriyor ve 28 şubat'tan dolayı üniversiteye giremedi diyecek kadar akp'lilerin arasında dolaştırdığı boş hikayelerle konuşuyorsunuz. gerçekten boş bir nesilsiniz. kumbara gibi.
İmamh ögrencilerinin %99 una boş diyerek zan altında bıraktınız ;) helallik isteyecek onlar. Bilim öğreniyor olabilirsiniz ama zan altında bırakmamayı öğrenememişsiniz :)
@İskembeikübraa sen hala niye imam hatibe taktın ki? bu konu takıntınız galiba. düz liselerde boş diyorum. zaten bunlar boş eğitim kurumları olmasa akp'li milletvekilleri siyasileri övündükleri bu okullara gönderirlerdi çocuklarını, her gün meydanlarda eleştirdikleri batının okullarına değil.
Sen niye evlatlarının yurtdışına gönderilimesine taktın? Vay daha kötüsünü yaptınız hesap listenize düz lise öğrencileri de girdi :) bol hesaplaşmalar.
Ha şöyle :) size berlinde dolu eğitimler :)))
Belçikada dolu eğitimler :))
Dolu insna olmanız ümidiyle
Bende türkiyede değilim ;) arkadaşlarınıza söyleyin korur onlar.
Tamam fotoğraftakilerin beyinsiz oluşları konusunda hemfikiriz ama imam hatipler eğer düzgün yönetilse kaliteli öğrenciler yetiştirse çok faydalı emin olun
Benim karşımda Atatürk büstüne bu hareketi yapacaklar beyinlerinden su çıkana kadar kafalarını mermere vururum. Ama nerdee karşıma çıkmaz ki hiç
şimdi ilk olarak bu salakların yaptıkları iğrenç birşey ya sevimiyorsan saygı duyucaksın başka türlü olmaz ben imamhatipliyim bizlere yobaz dediler ulan bide üstüne imam hatipler kapatılsın gerçekten mi millet dine aç ülkede laiklikği yanlış mı anladınzı siz dinsizlikmi sandınız yanlış anlamışınız arkakdaş siz bize imam hatipte ne öğretiliyor sanıyorsunuz
İçinde bir kaç tane soysuz var diye hepsini ayni kefeye koyamazsınız. Her toplumda vardır dinsiz de yobazda ama bir kaçı öyle diye hepsine hakaret etmek hoş değil.
Vay o cocuklari. Hepsini tarayacaksin okullari bombalicaksin🔫🔫🔫😡 su tiplere bak pis yobazlar cahiller
Bunların zaten Allah belasını vermiş bize ne beyinleri firar etmiş amaann benim tavsiye dinimizi kendiniz öğrenin hem daha temiz olur hemde daha anlamlı böyle fitne yuvalarına güzel dinimizi öğrenicem diye gitmeyin
iclerindeki bikac haysitetsizden dolayi genelleme yapman yanlis bence ayni seyi normal ogrenciler yapsa hic kafaya takmazsiniz bile
https://i.hizliresim.com/QQv8gy.jpg
Sağda yobazlar solda pırıl pırıl kemalist kafalar
neyi kapataiyosun iktidar kültür mantari gibi her yerde imam hatip okullarin sayisi artirdi ortaokul imam hatip acti lise ve ortaokul okullari imam hatibe benzemeye basladi yakinda diger okullari kapatirlar ama imam hatip kalir böyle giderse
Kafama peruk taksam bunlardana daha seksiyim am*k tiplere bak. b*k atsan yapışmaz :D am*k çocukları
Kapatılmasın ama din düşmanı yetiştiren ODTÜ kapatılsın!
Bu soru ve açıklaman karşısında kahkahamı bastıtamadım, Allah affetsin ama zekana hayran kalmamak mümkün müdür 😅
Aa feme öyle gündemin sqpından tutman cidden ilgi çekici :')
Kapatılsın. Üretim bandı gibi aynı kalitede vasat bireyler yetiştiriliyor.
İmam hatip değil imam hatiplilerde sorun oraya nerde bir oroospu var ailesi düzelsin diye gônderiyor. Zihniyetlerini zkyim
Şunlara bak ya. Başörtülü, yobaz cahiller. Salaklar. Kapatılsın.
İmam hatip kelimesi lugatlardan bile silinmeli. şer yuvası buralar
Abi bana bir denk gelmez soyle seyler orda ben olcaktım varya off off kanım kabardı gece gece
Kapalilarla dalga gecenler.. ataturkten sonra tutturulmus bir yobaz gerici laflari.. bunlar olursa boyle olur
Sıctir git ulan lamçot bulmuşun bir grup mal g. t kadar kafandan çözüm üretiyosn sonumuz hayrola
Asil kan damarlarında mevcut al alabilirsen tedbiri ;)
Ahah bekliyoruz
kendilerini küçültüyorlar başka bir şey değil
Bence kapatilmasinyerine sayıları azaltılmalıdır
kudurun kapanmaz
Kapatılsın.
imatiplerdeki kzlar biraz denisim
Maklube neya
Gereksiz olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar