Bilgi: Gözler lens, aşırı makyaj yapıyor ve birde ara sıra shop yapıyor. Dudakları dolgu. Tabi yine de insana güzel geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben kızın kişiliğini sevmiyorum. Çok egoist ve ünlü olmak için yabancı sayfalara fotograflarını para ödeyerek paylaştırıyor. İşte melike BUDA MAKYAJSIZ (emin değilim)
Bunlar da 2014 senesinin fotografları; Yüzümde herhangi bir estetik yok demiş ama bilemicem dudakları fullips denilen o kapla bu kadar büyüyemez. Yorum sizin.
Melike Arzu instagram fenomeni ve birden bire unlu olan kiz hakkinda ne dusunuyorsunuz? Guzel mi?
Dudaklari dolgu ve an 5 ml kadsr var. kirpikler takma gozleri lens. kaslarinda kontur var. ama eski fotolarda gozleri daha kucuk kaslar goz kapaklar dusuk. kaslari kaldirtmis ve goz kapaklarinida kaldirtmis. giz yapisi degisip dusukken yikari kalkmis kesinlikle goz bolgesinde estetik mevcut. sonuc olarak asiri ince dudaktan baya bir kalin olmus ama rujsuz o kasar iyi durmuyor. kiza lens cok yakisiyor burnunu bilemedim estetik mi
Bende geçen keşfettim gözleri lens kirpikleri takma dudaklarındada var bir bokluk belli zaten ruj sürerken dudağının dışına çıkmış saçları boya yüzünde bir kilo fondoten ne diyelimki belli zaten herşey küçüklük fotoğraflarına bakılarak of uyuz oluyorum şöyle ya makyajla onunla bununla 360derece dönüyorlar değişiyorlar sonrada bunları tepemize çıkarıyorlar
8
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yav sorma bee hani estetik olsa full guzel olsa tamam en azindan bu sekilde dudaklarindan ruju tasirmasi falan cok sacma ya dudaklarini zaten cozemedim bir dolgu var diye bagiriyor millet kendisi fullips kullaniyorum diyo dolgu olduguna tam inanicam bir fotosunu goruyorum hafif dudaklar i kucuk bir fotosunda allah katina yukseltmis buyuklugu anlamadim gitti shop var yuksek ihtimal bide bu shop moda oldu basimiza arkadas.. makyaj guzelleri falan estetikliler neyse de en tehlikeliler shoplu olanlar kizi yolda gorsen tanimican. Ve bu tipler su an aramizda en fenomen olanlar bunlara tapiyorlar isin sacma tarafi bazen biz bile begenebiliyoruz ay cok salak hissettim su an cok haklisin be
Aa sende mi takip ediyorsun ayyy o zaman attigi videolardaki sesini inceltmesini de gormustun sesi cok itici agzini yayarak konusan kizlardan bda cookta ukala
@vhbfgb senin gibi canım özürlü hayvanlar yüzünden bu ülke daha çok kaybeder. Lan kız benim okulumda benden küçük ve fotolarla alakası yok. Bırak da ilik gibi mi değil mi onu ben sana söyleyim
Benim okuduğum okuldada var bunun gibi bir tane gözleri lens saclari boya kaşı boya bunları bir güzel suya daldirip çıkarmak lazım ama lensin payı büyük gerçekten
He ya kizi takip etme amacim resmen hayata daha ski tutunmak :D kiza baktikca mutlu oluyorum nasil guzellesmis insanlara kendini sevdirmis falan (antisi cok gerci) ama olsundu biz de yapabilirizz bizim dee gucumuz varr :D:D
Boşuna boş yapmayın kız taş gibi lensi yok dudagı yok boyası abi sizde yapın da görelim o zaman nasıl güzel olabiliyomusunuz doğallık arayanlara sesleniyorum yanınızdaki insanların hepsi doğal o zaman buraya doğallık arayanların gelme amacı ne kızın hem köpek gibi takip edin yedi ceddine kadar araştırın sonrada kendinizi iyi hissetmek için aşalayın çünki siz çok güzel çok bilge ve çok dürüstsünüz
Her yeri estetik be besbelli. Ayrica makyajsiz dedigin fotoda rimel var parlatici ve fondoten var e sac da sekillendirilmis kaşlar zaten boya. Ne kaldi geriye :D
Senin dediğin gibi gozleri lens dudakları kesinlikle ya montaj ya da estetik bir eski haline bak bir de yeni ne olmuş göğüsleri biran da büyük olmak istemiş de bir anda buyumusmu? 😂
Ay evett yaa ama en çokta karakteri iğrenç bu kızın güzel sanarak takip rdip sonra da şoke gerçeklerini gördüğüm birisi bide evet şu dudak ve göğüs olayı da garip dudalar dolgu olabilir ama göğüsler kesin shoptur belini de inceltiyo allah katına kadar :Ddd
Bencede öyle.. Yüzünde hiç estetik bir hava yok.. Hiç estetik durmuyor yani. Evet yüzünde estetik yok ama şunu bilmenizi isterim dostlar , arkadaşlar.. Şu kızdaki dudağın ebatında çükü olmayan adamlar var.. Ama kızda estetik yok.. Hadisin len ordan.
Yabancı biri olsa öper başınıza koyarsınız. Türk olunca da illa bir bahane uydurursunuz ya Kylie, Bella gibileri sütten çıkmış ak kaşık sanki. IRKINIZI AŞAĞILAMAYI KESİN
En İyi Cevaplar