AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
herkesin seçimi kendisinedir insanalrın ne giydikerini umursamıyorum ne taktıklarını hangi mezhep ya da ırkatan olduklarını açık ya da muhafazkar oldularını hiç birini önemsemiyorum önemli olan iyi ada kötü kalpli olup olmadıkları karakterleri
İslam devleti olan bu ülkenin buna benzer olayları neden zorunuza gidyor? Özgürlükten bahsedenler bir başkasının özgürlüğünü neden kısıtlıyor?
Gugıla islam devleti yazdım ışid çıktı
Acaba doğru yerdemiyim ya? Burayı türkiye sanıyordum
@Necoknickvar Googlede ben neyim yaz karşına sen bir b*ksun da çıkabilir. Her yazana inanmamak lazım
Türkiye İslam devleti olduğu hakkında kanıtın var mı? Anayasa veya benzeri bir resmi kaynak?
@gizliüye03 Bizim nüfüs cüzdanlarında dini islam yazıyor seninkinde yazmıyorsa beni ilgilendirmez. Al sana kanıt
Ahahahahahaa imamhatipli rümeysanur tribi
Kimlikten bahsetmiyorum Anayasada geçiyor mu?
Benim dayım Almanya da onunda islam yazıyo Almanya damı müslüman ülke 😕
@gizliüye03 Tc varandaşı olduğu için dini islam yazıyo canım. Türkiye islam devleti olamasa herkesin cüZdanında farklı dinlet yazardı. Oraya islam yazısını yazan kim gene devlet ergen getizekalısı
@gizliüye03 boşver kardeşim anlamazlar istediğin kadar güzelce anlat anlamazlar
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmasına rağmen Hristiyan , Yahudi yazanda var Hataya gidiver ya da İstanbul 😂
Devlet laikse belirli bir dini yoktur Laiklik Özgürlüktür Hristiyanda yaşar Yahudi de Ateistide Ayrıca anayasada Türkiye Cumhuriyeti dini şudur budur yazmamakta resmi belgelere göre konuşalım
sana en basit bir örnek vereyim
“Biz İslam’ı resmi din olarak kabul ediyor ve bundan gurur duyuyoruz. Fakat Müslümanlığımızı konu ederek bir yerlere gelemeyiz. Diğer Müslüman devletlere ve yaşama biçimlerine saygımız sonsuz fakat biz Arap değiliz. Biz göçebe ve Türki bir halkız, Araplar gibi kızlarımızı dini, kültürel veya toplumsal baskılarla kapatıp bunu Müslüman devlet imajı olarak kullanamayız. Onları çarşaflara bürüyerek eve hapsetmek bizim yolumuz değil. Tekrarlıyorum! Herkese saygımız sonsuz fakat giyim kuşam insanların kendi özelindedir. İslam öncesinde kadınlarımız nasıl isterlerse öyle giyinirlerdi ve toplumu rahatsız etmek gibi bir amaçları hiç olmadı. Bugün ise bir sorun olması bizim halkımız için mümkün değildir. Müslüman ve Sünni bir halk olmamız insanların hayatlarına karışmamız için sebep değildir.”
Nursultan NAZARBAYEV
Yeterince açıklayıcı oldu mu? Türklük Özgürlük ve Din.
@gizliüye03 Ben zaten bu dedikleirn dışında birşey savunmuyorum? İkimizde aynı şeyleti savunuyoruz ben asla dinle siyaseti karıştıranların tarafında olmadım ama asla da din düşmanların yanında olmadım..
Ablacım /Kardeşim Farkına vardın sonunda Benim sana anlatmak istediğim kısa ve öz Türkiye Cumhuriyeti Büyük çoğunluğu müslüman olabilir ancak biz arap değiliz Müslüman Türkleriz. araplardaki gibi Zor kullanarak kapanmasını isteyemeyiz çoğunluğu müslüman fakat Laik bir ülke.
Araplardaki gibi **yerine Arap ülkelerdeki gibi
@gizliüye03 İyi de ben açık bir bayanım zaten islam ülkesi derken çoğunluğun müslüman olduğunu söylemek istemiştim. İslam ülkesi denince hemen aklınıza şeriat zorbacılık geliyor
çünkü insanlar bu ülkede artık islâmî güzel anlatmak yerine Şeriatı getirelim asalım keselim gibi saçmalıklara giriyor bu yüzden böyle bir algı oluştu. son olarak bir not tartışmak iyidir ancak seviyenizi bozmadan düşüncenizi belirtin iyi günler
Nisa suresi 14. Ayet
24 . ayet
Türkiye cumhuriyeti laik hukuk devletidir, resmi dini yoktur; çoğunluğu müslüman olan bir ülkedir..
Pardon ama insanlr g. tunu acinca sorun olmuyorda basini kapatinca neden bu kadar cok batiyor anlayamiyorum.
Hala insanlari dis gorunusune gore yargilayan cahiller oldugu surece bizden bir halt olmaz.
arkadaşım haklısın ama üni forma birazda siyasi ya da dini kimliğini saklamak için değil midir.
@romance1422
Bence, kimseye kapali oldugu icin sen şucusun bucusun diyemeyiz. Bu cok yanlis ve dupeduz bakmaktir.
Dini kimligi saklamak? Insanlar inanclarini yasamakta ozgurdur. Bir ulkenin gelismisligi insanlarinin hayat sartlari ve inanclarini ozgurce yasayabilmesi ile gorulur.
Ama uniforma ile uyumlu bir basortusu getirilebilir cok dikkat cekmeyen ve abes kacmayan ama dedigim gibi bunlar cok onemli degil. Onemli olan ulkemize olan hizmet, milletin rahatligi ve yasam standartlarinin yukselmesi.
kapalı olmayan birine muhafazakar diyemezsin kardeşim bu ülkenin belli gerçekleri var. başörtüsü demiyorum dikkat et "türban" dediğimiz olay arap kültüründen türklere girmiştir ve son 40 yılda. 28 Şubat sürecinin de önemli bir sembolü olmuştur. kapalı diye üniversitelere alınmayan öğrencileri ödülleri verilmeyen öğrencileri ve hatta meclise alınmayan vekili hatırlıyorum. onlar ne kadar yanlışsa bu da o kadar yanlış. bu arada son cümlenin altına imzamı atarım kardeş. önemli olan halkın güvenlii refahı ha birde gündemin ne kadar hızlı değiştiği. anlatabildim mi?
Yok cok guzel oldu. Demokratiklesmeye baskadik. Tayyip saolsun.👏🏻👏🏻👏🏻
Vala güzel ülkem güzel yoneticilerle birlikte yuruye yuruye daha nereye gidicek cok merak ediyorum😄
Bu ne arkadaş ya şapka takma bari iyice şeriat ülkelerine döndük
Ben düşünebiliyorum senin aksine. Bence çok güzel görünüyor. Zevk meselesi, öyle bağlamak istemiş ve bağlamış.
Evet baglayis sekli biraz degisik ama beni ilgilendirmiyo herkes nasil istiyosa oylr giyinsin
Dusunemiyorsan senin kesin bir beyne ihtiyacin var zaten senin gibi insanlarin kiyafetiyle ilgilenen birinin dusunmesini beklemek dusuncesizlik olur
Ben olsam özel harekat maskesini tercih ederdim sanırım başörtülü isem. O biraz onu yorabilir ama Rabbim verir sabrını..
madem turban yasagi kalkti o zaman turbanda polis sapkasi gibi olmali belli turban yani sapkaya gerek duyulmamali
kargaya benzemislee boyle
Ee ne varmış bunda gayette olmuş?
Sizin bu başörtülülere karşı tepkiniz ne ya size ne milletin taktığı örtüden.
İlk herkes kendini tartsın.
bu işlere artık ne diyeceğimi bilmiyorum artık, görüntüye bak..
Garip geldi evet ama sakıncası yok
Insanlarin dini duygulari ellerinden alınırsa iste o zaman sakıncası vardir benim. için
Simdi onemli ve hareket alanı isteyen bir durumda o duruma mi odaklanacak yoksa onceligi bas ortusunu duzeltmek mi olacak? Duruma gore degisir yani.
Peki saçı açıkken saçı dağıldığnda ya da gözünün önüne gelse saçını düzeltmeye mi odaklanacak yoksa olaya mı? Diyede düşüne biliriz. Sen özgürlük isteyen birisin ve baskasınn bu ggörüşüne garip çıkman şaşrttı
@Uluğbey8 hayır sorun şu, o mesleği yapan birinin bunlara takılmaması gerekir. Saçı kafanın üstünde topladiginda bir sorun olmaz.
Senin bu diye bahsettiğin o kişinin özgür iradesi olan inanç. Şimdi mesela ben sana vay anam sen nasl bir insansn erkek iken kadn olmuşum fala filan desem senin söyleyeceklerin ne olur du?
@Uluğbey8 birincisi benim durumum bilimsel aciklamasi var, oyle bir sey dersen cahil der gecerim. Genelde bilgisi olmadan konusanlari zaten turkiye gibi ucuncu sinif ulkelerde dikkate alirlar ki bu benim umurumda degil.
Gelelim asil meseleye, ben kimsenin inanciyla veya inancinin getirdigi yasam haklariyla ilgili bir sey soylemedim. Mesleki bir durumdan bahsettim.
Ben de got cizgimde etek ve 15 santim topuklu ayakkabi seviyorum. Bana bu kiyafetlerle polislk yapma hakki taninacak mi?
Bende sana gülüyrum bilim dostu. Gelelim şuna hani dedin ya başörtüsünü mü düzeltecek diye başörtüsü o kadar çabuk bozulacak bir şey değil hani bunu bilmesi zor değil . Ha bu arada şunu bilmeni isterim kafanın üzerinde değil de ayaklarınla yürüyor ve koşuyorsun anlata bildimmi serbest olsa bile o şekil de kimse polislik yapmaz ya da giymezler ha ayriyetten seni zaten polisliğede almazlar. Cevp yazma mümkünse ben fazla gülmeyi seven biri deilm güldürüyosun bilim insani
@Uluğbey8 kafanla okuyorsun ama. Onu kabul ettin yani:))) islam ulkeleri neden gulunecek durumda. Sen simdi ona da guluyosundur:D b. k goturuyo ya islam ulkelerini
@Uluğbey8 ayrica mavi sacla da kosmuyorsun, polis kadinlarin saclarini maviye boyama hakki var mi? Kafaniza gore hak sicin sonra saygi bekleyin ateist icadindan. Oldu.
Ulan baş örtüsü nü onlar takıyo toplu innesi size batıyo kafana baş örtüsü takıyosun gözünün önüne değil canm gözün veya kulagın kapanmıyo algılarn açık duyup okuyup konuşa bilirsin saçını kapatmak örtü takmak algılarını yok etmez ama sizin algılarda bir problem var galiba islam ülkelerini bok götürüyo dedin ya hani islamiyeti yayan PEYGAMBER varya kız çocukları diri diri gömülürken onları kurtaran PEYGAMBER bunuda bil istedim kadnlar hep en alt kademedeyken sevgiyi öğreten de odur. Siz düşman olun hesap zamanı geldiğinde her kez yaptıklarını çeker ALLAH SENİ İSLAH ETSİN NE DEYİM doğru yola getirsin. Bide islam ülkelerinin sorunu islamiyetten dolayı değil siyasete ve küresel güçlere girmeyecegim hanımefendi bu zeka yapısıyla at gözlüğüyle sana onların dersini versemde boş kal sağlıcakla
@Uluğbey8 benim basortululerle bir sorunum varmis gibi bir hava yarattin bir de :D
Bas ortulu erkek polis de olacsksa, her sac tarzina izin de verilecekse tamam.
Ben zaten kesin engel demedim, engel olur dedim. Bu sitede de goruyoruz ruzgarda bile disari cikmaya korkan bas ortulu arkadaslar var. Bahane siciyon yani. Ben basortulu arkadaslardan dinledigime gore bir yorum yaptim, gayet de kisitliyor.
Bak anlamıyosun ablacm basörtüünü onlar takıyo toplusu size batıyo sen 15 santimlik topklu setbest kalsn diyosun başörtüsünün uçmasndan korkuyosun bırak onuda onlar düsünsün diyorum onlar yani kullananlar özgürlük istiyorduk hani bakk kadına özgürlük sen istediğin gibi kısa etek giyorsun oda başını örtüyo rüzgar sana işlemiyorsa onada işler ve ya işlemezm başörtülü erkek ne alaka bu örnek çoook saçma oldu kusura bakma her türlü saç tarzı siviller falan istediği gibi takıla biliyo bahaneye gelince ben şu an bahane uydurduğum yazı görmedim bahaneler le cevap veren sensin farknda değil misin yerinde cevplar veremedğin de bahanelere dönen sensin çok komik hal alıyosun.
@Uluğbey8 " siviller " :D kendine ozgurlukcu seni.
Ooof of gereksizde oksa yorum yapıyon farknda msn
@Uluğbey8 mavi sacli emniyet muduru de olabilmeli mi olamamalı mı?
Saçma sapan cevaplar yazıyosun ve gereksiz bahaneler buluyorsun ve hala yazıyosin farknda msn dedim neyse sennle uğraşacam zamanm yokk benm kişiliğim kimseye karışmamak kişi nasl ister se öyle yaşasn. Hadi iyi günler sana
@Uluğbey8 ben de karismiyorum zaten:D :D hadi iyi gunler.
Belli canm elli aaa hiç karışrmı marily a. a. a a. a. a hiç karşmaz marily özgürlüçüdür kimseye karşmaz herkezin özgü olmasnı destekler marily ama içindeki dürtüler yinede su üstüne çıkar marily sevin o iyi birisidr 😂😂😂😂
@Uluğbey8 senin icindeki durtuler cikiyor :D bu ulkede hukumet ozgurluk siciyo :S kendi gibilere sadece ama :D
Ne alaka kendi gibilrre ben hiç görmedim açık olanlat kapanacak dediğini adam sadece yasağı kaldrıyo zorunlu kilmiyo yani baş örtüsü yasağı kalkmştr gibi ama neden se anlamak istmyenler le dolu piyasa..
İsteyen istedğini giyer bu görüntü de özgür olduğumuz ve istedğimiz kıyafeti giyebileceğimiz anlamına geliyor bence.
Evet biraz tuhaf bağlamış ama daha ilk kez yapmış becerememiş olabilir. Bu yüzden eleştirmek vicdansızlık olur. İsteyen istediği gibi giyinebilmeli. Bravo.
Yani ne desem ki ne dersem diyim bir sey degisecek mi :D sadece turbani baglama sekli yani ilk defa gordum neden oyle yapma geregi duymus anlamadim
Baş örtüye karşı değilim ama böyle almamış üniformasına hiç uymamış başını örtünmeyi isteyen emniyet mensupları için baş örtüye uyabilecek bir üniforma yapılırsa daha iyi olacağını düşünüyorum.
Evet, aynen. İlk başta ben öyle olacağını tahmin etmiştim. Belki zamanla oda olur
@edryhan zamanla olur
Daha düzgün bir şekilde olsaydı iyi olurdu ama zamanla iyileşir umarım
yani bu başörtüsü konusunda artık yorum yapmayacağım sonra kafir olup çıkıyoruz ama en azından daha özenli bağlansa daha iyi olur
:D aynen gelen giden gavur diyor halbuki ben de müslümanım sadece körü körüne bağlanmıyorum birşeye yanlış buduğum bir konu hakkında eleştiri yapabilirm yani :D
ya benim bir hocam var her zaman der ki 3 kişinin huzurunda susulur
1. Allahın huzurunda
2. alimin huzurunda
3. cahilin huzurunda yani karşındaki bu üçünden biriyse sus kardeşim :)
çok doğru bende aynı taktiği kullanıyorum :D
Dini inançlarım yok ama insanların inancına saygı duyuyorum. Bana hitap etmese de, zararsız olduğu için benim açımdan sorun yok.
Herkes senin gibi düşünebilse kardeşim
başörtüsüne ve kapalı olmasına lafım yok ama çok garip değilmi ya. zaten bide özentisizce bağlamış
Gorunum olarak kotu gozukuyor ama saygi duymak lazim
saygı duyuyoruz zaten ama eleştiri de yapabiliriz diye düşünüyorum.. belki eleştirdikçe iyileştirmeler olur daha özenli davranırlar
Madem böyle bir başörtüsü kararı var böyle şapkayla ilginç durması yerine onlara özel polis dalgalı başörtüleri yapılabilir. Böyle bir garip duruyor.
bence dee tam saçmalamışlar
Kadınlar dikkat çekmemek için başörtüsü bağlıyor ama fotoğrafı tüm medyada asdasd
garip durmuş ama alışmadığımız içindir
Sanane sana mı kaldı nasıl bağladığı beyin yok mu kızım sende :)
dövme küpe yasakken başörtüsü kabul edilebilir olmuş ne diyelim yazık 👎🏻
Eig 👏👏
Bunlar müslümansa ben müslüman olmak istemiyorum ya
Sen insansan insan olmayı reddetmek gibi bir şey herhalde
Kadınmı erkekmi belli değil çirkin durmuş hiç estetik değil tabi prototip yeni tasarım çiçekli modeller dimi 😝 cemil ipekçiye bırakalımda düzeltsin bu işi
nasıl örtündüğü kimin umurunda istediğini özgürce yapabiliyor önemli olan bu
görevini layıkı ile yapmış olması kafi. Başka birşey düşünmüyorum.
Çok tuhaf durmuş. Hani 70 yaşındaki teyzelerin eteğinin altına spor ayakkabı giymesi gibi birşey işte bir düşüncem yok :D
kadıncagız türk malı dizisindeki abiyeye benzettim yazık Atatürkün kurdugu ülke nerede şimdi ne oldu sanki taürkiye degil afganistan..
Kimin ne giydiğinin haber değeri taşımadığı bir ülkede yaşamak...
Umursamıyorum, biz açık yapabiliyorsak onlarda kapanarak bu görevi yapabilir.
Gel gelelim ki insan bir aynaya bakıp çıkar, bağlayış tarzı hiç güzel olmamış.
o bir şapka gibi zaten dışardan olduğu gibi topuz yapıp üçgen şekli veremezsin
Bu tesettur degil. Tek farki saclari kapatmasi ve komik duruyor.
RTE sağ olsun bu ülkede naş örtülü kadınlar taşlanırdı şimdi el üstünde tutuluyor
hatalı bir yorum başörtülüyü taşlamak kimsenin haddine değil ama bazı şeylerin de bir oluru vardır iyice sıçmışlar yönetmeliklere..
İnsanların kılık kıyafetinde inancında ve kararlarında özgür olması çok daha modern bir durum o kadın başını kapatmak istemesi gayet doğal olabilir ama daha iyi bağlaması gerektiğini düşünüyorum görünüş olarak çok da hoş değil
bende aynı düşüncedeyim..
Tarz olmak için değil farz olduğu için örtünmeli 😊
farz olan şey tarz olamaz mı aynı zamanda
Eğer birilerinin dikkatini çekecek şekilde tarz olmak istiyorsan o farzdan çıkmıştır
böyle muhteşem dikkat çekti bence farzdan çıktığı konusunda hem fikir olduğumuza sevindim
😊😊
çok faşist bir yaklaşımda bulunuyorsun şuanda takıp takması inançla alakalı bişeydir. Güzel gözükmek veya gösteriş için değil o yüzden bu şekilde yorumlamak bile doğru değil
Arabistan olmaya aday ülke
İnsanlarla ugrasmayin herkes ozgur bu mu sizin ileri goruslulugunuz!!
Herkes özgür olmali. Çok normal bisey bu. Laik bir ülkeee yaşıyoruz. cok iyi bisey
Şu "kadın"a bir bakın.. Bu kadar siyasallaştımayın biri dini altından kalkamazsınız..
Bildiğin Katar'a döndü işte, daha neler çıkacak bakalım..
Türkiye nereye gidiyor böyle ben çok şaşkınım ya 😯
Bizim ülkeyi anlamıyorum 😂 Tesettür diye yırtınıyorlar bunun nesi tesettürlü 😂
uniforma bu değildir devlet kurumlarında herhangi bir inanca ait şeylere izin verilmesini yanlış buluyorum
Allah sonunuzu hayir etsin diyorum sonunuzu diyorum cunku artik boyle bir Turkiyede yasamak istemiyorum
Neden zorunuza gidiyor?
@Hnurakpunar sen resimde ne goruyorsun birakin dini birakin Ataturkculugu sence hosmu arabistanmi burasi suriyemi irakmi Turkiye burasi Turkiye yasina istinaden diyolaga girmeyecegim lutfen cevap yazma
hem ALLAH diyorsun hemde ALLAH ın emrettiği şeyi yadırıyorsun
@samuell Allah neyi emretmiş? Dikkatimi çekti de.
@Aranel12 başörtüyü olabilir mi?
Giyimi açık olan kimsenin kıyafetine bir şey denince "burası özgür bir ülke! Kimse kimsenin kıyafetine karışamaz hakkı yok" diye bağrırlar ama konu başörtüye geldi mi özgürlük burda bitiyor haklar unutuluyor.. Kısacası bu ne pehriz bu ne lahana turşusu!
hakkın ı kullanmış bu çok dogru bir örtünme degil ama
düşünemiyorum... en azından güzel bir şeyler giydirselerdi...
İslam ülkesine islam polisi yakisir helal olsun
islam ülkesi olsaydık haklısın derdim ama ne yazık ki değilsin.
Burası islam ülkesi degil.
%97 islam yazdığı sizi şaşırtmasın son 20 yılda Ateist sayısında Artış var sırf Dini oyuncak ettiğiniz için
@eşekliprens111111 cahillik akıyor. Kaç yaşına gelmissin hala ülkenin laik olduğundan haberin yok İslam ilkesi anayasadan cikali 80 kusur yil oluyor. bir bitmediniz mk
Bizim maneviyatimiz islam. Atatürkçü değilim. Ataturkten öncesinde yasiyorum ben okey?
hangimizin kimliğine "islam" yazılırken soruldu ki?
türkiyedeysen öncesi diye bir şey yok kardeşim! öncesini istiyorsan arabistan, suriye, ırak yollarına düş.
manevi yaşam islam olan biri 18 yaşında Mast yapmaya başlıyor Bune perhiz bune lahana turşusu 😂😂😂
Her kez görmek istediği gibi görür. Ben islam ülkesi olarak görüyorum. Siz ataist kafirseniz biz ne yapak
bende müslümanım siz kadar gerici milli değerlerini ve Tarihini unutan biri değilim 😂😂
anayasada öyle bir madde yok ama yine de sen bilirsin.
@eşekliprens111111 az ötede oyna arap sevici seni
Eshedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü verasullüh. Hadi sayede müslüman da oldun
izmirli dinden kolay çıkılmaz arkadaş mast yapıyo ama hala müslümanım diyo 😂
yazdığın dinden çıkarmaz 😂
Bak. 19 yasinda cocuksun daha abuk sabuk konuşma s. Git bu ülkeden s. ik kafali. Madem müslüman değilsin a. mcik seni. saçma saçma konuşma. Ge. netigini s. iktigim
evet arkadaşlar şekil A da bir yobaz görüyoruz 😂 hakaret söylemlerini de alıp dağa taşa vur kendini. saygısız.
Kiskirtma o zaman s. erefsiz seni. pislik. Ne diye dine laf soyluon.
@eşekliprens111111 canim seni şöyle bir orta doğuya alalim akrabalarinla yasar gidersin ve? bir düşün bence
Burasi benim ülkem siz gidin nereye gidiyorsanız. darbe gününde evinizde darbeyi destekleyen kisiliksizdiniz eminim
😅😅 burasi arap ülkesi değil, uyum saglayamiyorsun sen buraya
Darbeyi yapanlar Darbe yapılan kişi tarafından desteklenen
lerdi. Ah Ah 😂😂
Belli ki vatan hayini k. opeksin sen. Vatan hayinlerinin bu ülkede işi yok. Abani babani al git turkiyeden ABD ye israilin kucagina islam yok orda
Gizli üye sen bu kafaylan fazla yasamazsin
Biz Türküz arab değil hatırlatayım herşeyden önce TÜRKÜZ Arab yaşam tarzını çok seviyor san Arabistana taşın müslümanım diyorsun ama Müslüman olmak arab olmayı gerektirmez ve suda bir gerçek ki bu ülke laik hayal dünyasında yaşayıp bu ülke müslüman demek komik vede biraz zorlandığında ismine özel davranman sasırtmadı
Beyin nakli şart sana
Evde oturup 10 tane çocuk doğursun onlara baksın. Herkes polis olmak zorunda değil ki...
Sanane lan kadın didinmiş polis olmuş sanane
@NouveauMonde benim görüşümden sanana. Atlama bir daha görüşlerimin altına...
Annen ya da kardeşin varsa yani ailedeki kız bireyini okutmayın evlendirin cocuklarına baksın ya da kendi eşine oyle hezimiyetler yaptır sonra hastaneye gittiğinde kadın doktor yok mu de çocuğun içinde kadın öğretmen ara bul çünkü biliyosun erkeklerin senin gibi sığ düşüncesiz varlıklar olduğunu söyleyim senln gibileri tas devrinde kaldı artık gelistir kendini cevrene saygın yoksa annene olsun
Ben kadınların çalışmasından yanayım. Böylesi gerici insanlar bu kadar komik duruma düşene kadar kendileri gibi olan diğer kadınlar gibi evde otursun 10 çocuk yapsın diyorum. Ama sen konuyu hiç mi hiç anlamamışsın. Gerici değilim gerici olan insanları eleştiriyorum. Yukarıdaki fotoğraf da gericiliğe bir örnek. @Karasu54
Pes gerçekten pesss.. Evet yasına veriyorum cahilliğini çünkü sen yasamadın üniye girerken başlarını acan kızlarımızı olayın trajedisini bilmiyorsun ki bu kadar boş konuşuyorsun o örnek gericiliğe değil ileri daha ileri gitmemizin göstergesi is bankasında calısıyordum de ki bana varmıydı hic tesettürlü biri sıfır millet geleceği için dinini yasayamıyordu askeri birimlerde bırak namaz kılınmasını Kur'an bulundurulmuyordu ki canlı örneğinden dinledim geçmişi şimdi bir tık ilerdeyiz kişinin cinsiyeti dini dili ırkı mezhepi artık aklına ne gelirse is bulmasına engel değil 2 3 meslek dısına cıkıp bizlerde yeni şeyler üretip dünyaya sunuyoruz bunun farkına varın artık
Memur ekonomik, sosyal konumu belli olmasın diye üniforma giyer. Sebebi budur. Bu yobazlık ve cahillikle bunların yapılması normaldir.
Tipsiz görünüyorlar ama okuyarak gelmişler haklarını yememek lazım. :)
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım gittti. bu ulkede daha bır ay once din tacirleri darbe yapmmmaya kalkmadımı? hani laiklik bumudur yani?
bu imaj çok kötü olmuş emniyetimizin kafasına başörtüsü geçirmişler. kesinlikle laik haqline geri dönmeli bu biçareler.
Başörtü üzerine şapka olmamış farklı birşey olabilirdi.
iş olsun memleketin başını yediler fetodan akıllanmayan hala neyin ne oldugunun farkına varamayan cahl bir toplumuz hep inatlaşma yüzünde oluyo bunlar
Sayıları çoğalır inşAllah ☺️☺️
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!