“De ki: Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp cehennemin dibine sürüleceksiniz ! ”
Âl-i İmrân / 12
EN'ÂM SÛRESİ
(126) Bu, Rabbinin dosdoğru yoludur. Şüphesiz düşünüp öğüt alacak bir toplum için âyetleri ayrı ayrı açıkladık..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başörtüsünün altından saçın kaza eseri görünse bile kırbaçlanırsın.
Sokağa baban veya kocan olmadan çıkamazsın.
Okuma hakkın yoktur.
Tecavüze ugrarsan recm veya kırbaç cezası alırsın.
Senin bilmem kaç katı yaşında olan bir adamın 4. karısı olabilirsin.
Kendi devletinin makamlarında yer alamazsın.
Mirasta erkek ne alıyorsa yarısını almaya mecbursun.
Kocan senin ağzını burnunuda kırsa baba evine geri dönemezsin dönersen recme tabi tutulursun. Ki boşanmak gibi bir hakkında yoktur üstüne kuma getirsede onunla birlikte yaşamak zorundasın o senden kurtulmak isteyene kadar.
Bunlara rağmen kalkıp şeriat isteriz diyebiliyorsan gerçekten 2. sınıf insan olmayı kendine yedirebiliyorsan gidersin şerî hukuku kabul etmiş bir devlette yaşarsın. Çünkü seninde dediğin gibi herkesin dini kendine bu ülkede Hristiyanda var Deistte var Ateistte var Budistte var tek bir milletmişiz tek bir dine inanıyormuşuz gibi şeriatı bu ülkede kabul edersen diğer dinlerden olan insanların bu ülkede kendi dinlerini yaşama hakları ellerinden almış olursun ki bu ülkenin %99 u müslüman olsa bile %1 i de bu ülkede var bu ülke için çalışıyor ve bu ülke için üretiyor bu ülkeye vergisini de veriyor yani senin kadar senin zıttındakininde bu ülkede hakkı olduğunu bu ülkede yaşadığın sürece gözden çıkaramazsın
'' Kim Allah'ın indirdiği (hükümler) ile hükmetmezse işte onlar kâfirlerin ta kendileridir. '' Maîde suresi 44. ayet
Kardeş bende karşı değilim başörtüsüne dediğin gibi banane ister kapansın ister kapanmasın. ama şu var bak hükümetin amacı belli dindar nesil. bütün kadrolara kendinden olanı yerleştirme. bak öğretmenliği bile mülakatla yani torpille alıyorlar artık polislik zaten mülakatlı eeee mülakatla senin başörtülü bacınımı alırlar hep yoksa benim açık başlı bacımımı bu hükümetin yaptığı hatalar ortada FETÖyü bu ülkenin başına musallat eden büyümesine güçlenmesine destek veren bunlar mazlum olan kim bunlar haklı olan kim bunlar suçlu kim cehape ve mehape zihniyeti
mülakatı kaldrısınlar tüm kurumlardan o zman olur bak kim zekiyse o girsin liyakata göre alım yapılsın başörtüsü yine serbest olsun ama yemez sadece kendi seçmenini düşünen bir partiydi bu zmaana kadar değişir artık diyoruz ama uygulamalarına bakarsak pek değişeceğede benzemiyor gibi
Şeriatı nasıl sevmeyeyim ki , o sadece nefsin kırbacıdır.
https://i.hizliresim.com/PQk4EN.jpg
Cevap
14Cevap
bana uyar 5 vakit namazlıyım evliyim ve etrafımda açık kadın görmek istemiyorum midemi bulandırıyolar. hele makyajdan başka bişey olmuş kadınlar kimi kandırıyolar? :)
Tuvalettede dini düşünen yobazın şeriat istemesi normaldir. Lakin bunda kudurcak birşey yok. Aslında kudurun sizsinizde haberiniz yok.
iyide senin güncellemelerin ateistler için birşey ifade etmiyor ki, adam zaten inanmıyor. Ayrıca Şeriat gelince senden farklı düşünenlerin aynen senin şu anda yaptıgın gibi özgürce fikrini ifade etmeye hakkı olacak mı?
Şeriat istiyorsan git kendine şeriat uygula. Madem İslamdan bahsediyorsun herkesin dinine saygı göstereceksin. Sen böyle şeriat dersen o da senin dinine dil uzatır. Seni hiç bir yerde istemez. Milleti yargılamadan kendi kafasınızı sorgulayın
Sokayım istediğin şeriata sektir git artık bıktırdı mağduriyetiniz
dini tuvalete taharete karıştırarak küçük düşüren ve hakaret eden sensin
Şeriat istiyormus 😂 vay anasını
Ahah bisey demiyorum ama öyle birsey olmayacak
Bilin istedim 😘😇
Onlara: "Allah'ın indirdiğine ve Peygambere gelin!" denince, münafıkların senden büsbütün uzaklaştıklarını görürsün.
peki yahudi inançlarıne göre giyinen biri devlette çalışsa izin verir miydin
Şeriatı bu ülkeye ASLA getiremeyeceksiniz! Madem herkesin dini kendine NEDEN ben SENİN dinile yönetileyim? Sgit irana. Dinini imanını s... yobazı.
Ümmet olarak dua ediyoruz şeriat getirilince göreceksin. O zaman da sen defolup gidersin o imrendiginiz avrupanıza
Senin kelleni omuzlarından ayırmak lazım ibret olsun diye. Senin oksijen soluma hakkın bile yok.
Üstüne 3 kadın daha alsın kocan artık güzel güzel geçinirsin :D
İslamiyet deyince 4 kadınla evlilik mi geliyor aklına ! Tabi eli seyinde gezen birinin başka aklına ne gelebilirdi doğrusu.. Senin gibilere ne desem boş
yo bu senin kitabinda yazıyor
Senin kitabın derken? Sen inanmıyorsun galiba safını belli etmen iyi oldu. Bu çoklu evlilik neden çıktı biliyor musun? O dönem savaş olurdu ve kadınların kocaları vefat ederdi onlar kadir kaldıkları için onları nikahina alıp himaye ederlerdi.
ee o zaman niye evrensel bu kitap madem o dönem için yazıldı?
Ben şahit oluyorum yine birden fazla evlilik yapan adamlara. İlk hanımına sorar adam eğer kadın razi olursa evlenebilir. Allah'da diyor hepsinin gönlünü hoş tutabileceginize inaniyorsaniz evlenin diye
anlıyorum
Şeriat gelirse çalışabilecen mi? Ah çomarlar ahh...
En güzeli ben zaten çalışmayı düşünmüyorum erkeğin hanımına bakması lazım.
Dinle refaha ulaşmış tek bir devlet göstersene
şeriat istiyorsan yürü irana koş sen ve senin gibiler bu ülkeye yakışmıyor zaten
Sende modernlik istiyorsan avrupa seni bekliyor sen terk et buraları.
sizin yüzünden modern olamıyoruz işte geri kafalı
ayrıca şeriat isteyen ben değilim bu ülkede de böyle bişey olamayacağı için sen gidersin anca :D :D hahaha
Amiin 🙏
Şeriyat gelmez artık:))
İrana git yallah tazyik :D
güzel yorum
Sakin ol bu ne öfke
Amin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar