Down sendromlu Koray'ın en büyük isteğiydi düğününün olması. Öğretmeni de onu kırmadı, düğün yaptılar. :) Doyasıya eğlenen gence sorulan ya sonrasında ne olacak sorusuna 'bilmem' demesi de herkesi güldürdü. :)
Gençlerimizi böylesine mutlu eden öğretmenlerin varlığı yüzümüzü gülümsetti mi? :)
Down sendromlu Koray'ın hayali gerçek oldu. Öğretmeniyle evlendi. Günün mutlu haberi bu olsun mu?
own sendromlu Koray için temsili düğün töreni düzenlendi
Ufuk AKTUĞ/ARSUZ (Hatay), (DHA) - HATAY'ın Arsuz İlçesi'nde Down sendromlu 20 yaşındaki Koray Aşkar'ın evlenme hayali, ailesi tarafından düzenlenen temsili düğün töreniyle gerçekleşti. Törende Aşkar'ın eğitim gördüğü okulun sahibi Nesli Özdemir de gelin oldu. Arsuz'daki Güleryüz Özel Eğitim Merkezi'nde eğitim gören Koray Aşkar'ın annesi İlkay Aşkar, oğlunun evlilik hayalini gerçekleştirmek için temsili bir düğün töreni düzenlemeye karar verdi. Normal bir düğün gibi gerekli hazırlıkları yapan anne Aşkar, Koray'ın eğitim gördüğü okulun sahibi evli Nesli Özdemir'den de gelin olmasını istedi.
ögretmenlik. yüce bir meslek iken.. down sendromlu birisine ögretmenlik iki kat zor ve yüce.. ve bu durumda bu fedakarlıgı yapan ögretmenin ellerinden öpmek lazım.. evet bencede bu olsun
Tebrik ediyorum öğretmeni Down sendromlu bir insanın hayallerinin gerçekleştirdiği ve bunu "neden olmasın?" inancı ile yaptığı için. Umarım örnek olurda Down sendromlu insanlara çocuklara daha iyi davranılır. Onlarda bir birey olarak toplumda yer alır.
Haha evet :) Cocugun hayal gerceklesmis oldu ne guzel. Cok az insanin hayali gercek olur. Hala evlilik gercek mi diyen salaklar var ya inceligi bile anlamazsiniz ki
En İyi Cevaplar