24 yıllık hayatımda ilk kez bir adama hayran kaldım
Evliyse Allah mutluluklarını arttırsın değilse evleneceği kız çok şanslı. Yerinde ben olmak isterdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yıllık hayatımda ilk kez bir adama hayran kaldım
Evliyse Allah mutluluklarını arttırsın değilse evleneceği kız çok şanslı. Yerinde ben olmak isterdim
44 yaşında baban yaşında bir imama mı sulanıyorsun şimdi sen. Yazık Halil hoca bilse üzülürdü. üstelik davası islam olan adama ne sulandınız be. Hoca bıktı artık bu kadın tayfasından. Bazen anlatıyor bana kadınlardan gelen mesajları görseniz hayattan soğursunuz ben bir imam olduğum halde ahlaksızca yazılar yazıyorlarmış. Halil hocanın eşi de o kadar saygılı terbiyeli ki, asla bunlara ağzını açmıyor. Ve Halil hocama yakışır şekilde hem güzel hem ahlaklı bir hanım ablamız. Hoca evli ve senden kat kat büyük ve evli. Davanız islam olsun, hocaların söyledikleri kalbinize işlesin yüzü gözü değil.
Bey efendi veya hanım efendi her kimseniz
Siz nerde gördünüz eşini de saygılı terbiyeli olduğunu ve yaşı kat kat olduğunu söylüyorsunuz Halil hoca eşini kolay kolay göstermez kimselere
Öyle sandığın gibi dava adamı falanda değil yani 4. Eşiyle evli adam eşlerinin görmediği zulm kalmamış ne kadar tanıyorsun ki 😂
hepside çakma hoca
Cevap
4Cevap
Bende seviyorum sohbetini de evlidir bence. İkinci cümlenle yaptığın geri vites hgvfchgf ‽
🤣🤣🤣🤣🤣
Eşine saygısızlık olmasın
Sonuçta ben kocami başka kadın isterse sinir olurum
Bence evlidir ve o yüzden de bu konu hakkında pek konuşmadı
Olabilir haklısın 😊
güzel konusuyor ama evinde nasıldır bilemeyiz tabi. konusmakla olmuyor
Yani ben evde de çok farklı olacağını sanmıyorum. İnşallah öyle biriyle evlenirim
Bilemiyorum ancak tek diyeceğim şey yaşasın laiklik.
TM kardsm
g zekalı soruyla ne ilgisi var bunun? din düşmanlığından ne yapacağınızı sasırmıssınız. siz dine ve inananlara hoşgörüsüz olun ama onlar sen gibi dinsizlere laf etse özgürlük diye bagırın. aynı seytanda böyle, besmele duysa kırbacı yiyor. sende bi hocanın bile adını duymaya gelemiyosun zavallıcık
Ben sadece Atama ve onun ilkelerine bağlıyım. Ayrıca evet dininize saygı duysam da sevmiyorum.
Atamizin annesi karısı da carsafliydi ama bunu da öğren 😏
Ve sonuna kadar İslam gerekirse şeriat
Önemli olan kendisinin ne olduğu.
Bu ülkeye hiçbir kuvvet Şeriatı getiremez. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk istiklali türk gençliği tarafından muhafaza altındadır.
Tamam Mustafa kemal Atatürk bizimde atamız bende hatta izmirliyim Halil konakçı hocamız da İzmirli Selanik türküyüm ama onu da yaratan Allah. Sizin bu tavırlarınız yüzünden Atatürk'e düşmanlık artıyor
Çünkü Atatürk'e saldırıyorlar. Halil hocanın Atatürk'ü sevdiğini zannetmiyorum.
Off neyse Halil hocama dil uzatma laf getirtmem
Peki.
Dostum yanlış anlama bizim uzaktan bi akrabayla olan olaylarını anlatsam sinir bile olursun diyeceğim tek şey hiçkimsenin tatlı diline aldanmayın sonuçta islam için bi davası var ama herşeyin içinde finansal kaynağın olduğunu da unutmamak lazım
Ya işte tanımadan bilemem ama hayalimdeki erkeğin canlı hali
İnşallah öyle biri başka vardır ya
Şimdilerde herkes ateist erkeklikten uzak ilgimi cekmiyorlar
Yani ben sadece olayı duydum ama dediğim gibi en azından evleneceğin kişinin içi dışı bir olsun tatlı dile aldanmamak lazım
Aradan 1 ay geçmiş ne merağı
Evet anlat
?
Hiç yerinde olmak isteyeceğini sanmıyorum 😂 hiç sandığınız gibi değil
Klasik islamci. Kim ne yapsın onu
Seni ne yapsın asıl?
Türkiye laiktir. Laik kalacak
Laiklikle ne ilgisi var yaa
Çok gevursan git Yunanistan ABD Hollanda İtalya
Banane ben Halil hocayı sordum
O laiklik karşıtı ondan
Halil hocam karşıysa bende karşıyımdir