Kaynanam Evli Adamla Görüşüyor?

Merhaba ben 3 yıl önce aileme sırtımı dönerek 1 çocuklu boşanmış bir kadınla evlendim. Evlendikten bir kaç gün sonra eşim annesinin evli olmadığını evli bir bir adamla sevgili olduğunu söyledi. Evlenirken arabamı sattım ev kiraladım eşya aldım kısacası güvendim. Ailem o sırada aşırı kızgındı ölümle tehtit ettiler falan. Ben durumu kabullenmek zorunda kaldım veya önemsemedim. Şimdi 2 yaşında bir kızım oldu. Eşimde çalışıyor, kızıma baktığı için mecburen kaynanam, baldızım, eşimin anne annesi ile birlikte yaşıyoruz. Dün akşam baldızım başka bir ilçede spor salonuna gitmek için annesine ısrar edince oda tamam demiş. Şimdi küçük kızımı alıp kaynanam kendi evine götürmek istiyor. Ben kızımdan ayrı kalmak istemiyorum eşime söyledim. Aslında kaynanam gibi evli adamı evine alan bir kadının çocuğuma bakmasını hiç istemiyorum. Bakıcı tutalım eşime diyorum. Ben annemden başkasına çocuğumu emanet etmem diyor. Ben gerçekten çok bunaldım artık. Bu durumdan kurtulmam lazım bıktım artık eşimin ailesinden. Bir önerisi olan var mı?

Kaynanam Evli Adamla Görüşüyor?