neden kürt var anlamıyorumki , abim askerde operasyondan dönen bordo berelilerin aralarında kürtçede konuştuğu duymuş , ırkını sormuş kürtmüş.
kürdün ne işi var bordo berelilerin içinde?
kürdün ne işi var bordo berelilerin içinde?
Sennediyorsun ya senijne işinvarsa o işivar senin abinin ne işivar bilgimi sizdiriyor neyapiyor hayirdir kurt bizim vatandaşımız kardeşimiz değilmi senkimsin benim ulkemde ayrimcilik yapiyorsun kimlan senin o abin Askermi olurlan o abinden senin kimlan oda bilgi sizdiriyirmuş disariya?
Kurtlerden bordiberili olmaz diye kayidemi var.
Vatanı babanızın tarlası mı sandınız? Adam askerse olmuş ter dökmüş çabalamış özel kuvvetlere girebilmiş.. Herhalde dışarıda bir halta yaramayıp karı kız peşinde koşup askerden kaçan birçok kahraman Türk! erkeğinden daha çok saygıyı hakediyor değil mi?
Kabinede 3 kürt bakan vardı sanırım. Pkk olgusunu kürtlerle karıştırmayın dmekten yorulduk artık. Maliye bakanıydı yanlış hatırlamıyosam annesi tek kelime türkçe bilmiyormuş. Onların ne işi varsa bordo berelilerinde o işi var. Vatan hainliği kökenle olmuyor.
Asıl soru şu olmalı. Bu ülkede neden senin gibi beyinsizlerden var?
helal
Cevap
18Cevap
Bize faşist diyorlar da al işte bak o da Kürt bu vatan için savaşıyor diğeri de dağa çıkıyor, okul, hastane yakıyor. Bizim vatanına bağlı insanca yaşayan Kürtlerle sorunumuz yokki. Bizim sorunumuz dağa çıkan, eşekle münasebet kuran, yakıp yıkan, suç işleyen vs Kürtlerle. Bu vatan için çarpışan asker Kürt kökenli olsa bile bu vatanın evladıdır. Yani Türktür. ( Kendini Türkiyeye adamış herkes Türktür)
Bir lümpenin hezeyanları adlı bir kitap var sana tavsiyemdir tam sana uyar
Bak lümpen kardeş ırklar dinler ile hainlik bir tutulamaz kişi hainse haindir ırkı dini olmaz o kişinin ilk önce faşistlikde nirvana olan beynini düzelt sonrada pkk köpeklerininn oyununa gelmeyi bırak çünkü pkk bir numaralı taşeron köpeklerrr partisidir sen de ona malzeme taşıyan avamsın
Not : Kesinlikle hakaret yok sadece bir vatan düşmanı faşiste cevap var teröristin ırkı dini olmaz bunu anlamayan andavala cevap var
vergisini veren vatanını seven kürtlerde vardır elbet içinde alevi sunni si mhp li lerde var bu ülkede bir tek türkler yaşamıyor bu ülke hepimizin sen ırkçılık yapıyorsun bu ülke sen ve senin gibiler yüzünden pkk ışid dhkpc belasıyla boğuşuyor insanlarımız ölüyor Allah ırkçılık yapan insanları dışlayan eziyet eden işgence eden kötü düşünen dışlayan insanların belasını versin onları hezimete uğratsın helak etsin
sen bana şunu özetle lütfen günümüzde artık araştırılsa geçmiş kökene inile bilse kaç kişi çıkar safkan melez olmayan işte bu kardeşliktir din dil ırk farketmeksizin vatan sevgisi-insan sevgisi sonucu oluşan aşk ile nice kardeşlikler oluşmuştur
Türkiye sınırları içinde yaşayan herkes Türk kabul edilir.
Benim bildiğim böyledir
Senin mantığınşa gidecek olursam şöyle söyleyebilirim Kürt olup bazı Türklerden daha vatansever olanlar var
Yanıldığımı düşünmüyorum 😊
@Edyline haklısın teşekkür ederim 👍🏻
Bu ülkenin birliği ve dirliği için canını ortaya koyan herkes bordo bereli olabilir. Türk ırkına mensup olup da ihanet eden morgeneralleri hatırlatmak isterim.
Vatanına canı pahasına bağlı Kürt Kardeşlerimiz var. Buna bizi şaşırtmış olanlar utansın diyorum. Kürtlere terörist gözüyle bakan baktıran halkımız sağolsun.
Zaman'ında Kürt ve Türk sırt sırta verip savaşmış neden şimdide olmasın.
Ayrıca her Kürt pkklı değildir.
bu şekilde düşünme Türkiyeyi kabullenmiş ve türk bayrağı altında toplanmış herkes türktür.
hayır olamaz , türk dışında herke haindir.
hayır öyle bir şey yok ben öz be öz türküm, dedemin dedesinin dedeside türk olmalı. ben kendimi hain hissetmiyorum demekki öz be öz türküm.
ne alakası var , dediğimi anlamıyor musun
bu dünyada türk dışında herkes haindir. hainlik yapar. Ben hainlik hissetmiyor ve yapmıyorsam ben dedemin dedesinde türktür
Olsun kürt olmasi önemli degil.. hani kendini kürt sanan kani su malum soykirim yapip bize soykirimci diyen soysuzlardan olmasin da..
Senin gibi ırkçılar pkk'nın güçlenmesine sebep oluyor...
hey allahım kafa yapısına bak ya arkadaş sen askere git kürt kökenli çocukların bu ülkede daha fazla askerlik yaptıklarını göreceksin... ayrıca bordo bereli dediğinde fazla gözünde büyütme masal kahramanı değil onlar bildiğin insan
Pkk'da Türklerin olduğu gibi ordada kürtler var.
Bir ideolojiye savunmanin ırkı yoktur.
Ne saçma bir soru? Bu vatan evladı herkes istediğini olur. Boyle yaptığınız sürece bir yere varılmaz! Not: Türk'üm.
her kürt pkklı olmadığı için, vatani görev olduğu için gider yani o askerlerin hepsi katıksız türk mü sanki lazı da var ermeniside var çeçeni de var arabı da var
O kişi önceden istihbarat teşkilatında çalışmış olabilir. Bu teşkilatlarda çalışan kişiler, kürtçe, lazca, zazaca vs dilleri bilmek zorundalar.
Ben kürdüm ama liseyi bitirdikten sonra askeri okullara yazılacam bu vatan ne kadar senin vatanınsa o kadarda benim vatanım HEM Çanakkale savaşında seninde deden savaştı benimde bunu olmayan beynine sokmasın
içinde hainlik yoksa kürtte bizim, laz da bizim çekezde, boşnakta.
Kürt Türk diye değil, vatanını seviyor mu diye bak sen
Onlar da bu ülkenin vatandaşı. Tabi ki gidecekler. Kötü bişey mi asker olmaları
Mesela kendinde şunuda düşünebilirsin kürdün ne işi var demek yerine insanları ırkları aynı diye kişilik olarak aynı kategoride tutuyorum diye düşünebilirsin
her vatandaşımız bordo bereli olabilir. her kürt terörist değildir
Herkez olamaz yanliş biliyorsun onune gelen herkez olabilseydi bordo bereli olamazdi 😂
@YektaMarlen yok yani yeteneği olan herkes demek istedim :D
Kardeş inan bana vatan haini olmak ırk değil emdiğin sütle ve kendinle alakalı bir durum
Vatanseverliğin ırkı olmaz. Ülke hepimizin ülkesi
Kardeş olabilir niye olmasın, vatanını seven Kürtlere saygım var.
Pkk ile kurtleri karismamak lazim , vatanimizi seven her bireye saygi duyarim
Fetöcular kürt müydü devleti sattılar?
şimdi konumuzla ne alakası var
fetöcüler türk olamaz
Sanki tüm teröristler kürt. Te allam.
Kürt Türk ne fark eder mesele vatan
Zoruna mı gitti faşocuk?
olamaz mı? ırkçılık yapmayın şurda ya
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Irkçılık yapmak senin neyine ulan
vatansever onlar...
Bılmem