Türkler ile Ermenilerin yıldızı neden hiçbir zaman barışmadı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErmenilere laf atan dilinizi kessinler.
Her bka ermeni diyip duruyorsunuz oysaki kürtler bkun kendisi. Onlarada soyu ermenidir diyip kendinizi kandirmayin.
Zamaninda tatsizliklar olmustur ama sonralari ermeni ustalara cirak yollamak icin siraya girilirdi.
benim Alle kendi ailem hak hukaka dikkat eden kesinlikle insan ayrimi yapmayip senelerdir İstanbul da yasayan insanlardir. Koskoca kurtuluşta gayrimüslim mahalleleri varken tek tük ermeniler kaldi zaten.
Acaba niye? 😠01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba ermenisin ayrıca ermenilere laf attığımız falan yok sakin olun lütfen
En İyi Cevaplar
+1 yılçünkü ermeniler tarihleri boyunca türklere saldırdır planlar yaptı yabancı devletlerin kontrolüyle ülkemizde kargaşa yarattılar onlar biz ehep düşmandı biz değil.
10 Yorumla
+1 yılErmeniler 1. Dünya Savaşında Rus'larla işbirliği yaparak Türkleri sırtından vurmaya çalıştı. Osmanlı'da bunları bu topraklardan soykırım yerine sürgün etti. Onlar gitti Azerbaycan'da Hocalı katliamı yaparak Türkleri katletti. Biz Türk'ler hep tarih boyunca hoşgörümüzden dolayı kaybettik. Sürgün yerine katliam olsa dünya ile yıldızımız barışacaktı buna emin olabilirsin.
114 Yorumla- +1 yıl
Sarkis Torosyan (1891 - 17 Ağustos 1954) Çanakkale Savaşı'nda madalya kazanan Ermeni asıllı Osmanlı Yüzbaşı'nın anılarına göre, savaştaki İngiliz savaş gemisini batıran ilk kişi. Ermeni Kırımı'nda ailesi katledildi ve Torosyan taraf değiştirerek Osmanlı İmparatorluğu'na karşı mücadeleye katıldı
- +1 yıl
@Rojbin47 Ermenilerin tehciri Çanakkale savaşından önceydi 1915 daha sonra Ermeni tehciri gelişti ve sürgün gerçekleşti. Bu olayı da biliyorum İngiliz gemisini tek başına batırmış gibi konuşuyorsun, Osmanlı'da günümüzde de olduğu gibi birçok bakan ve bürokratlar devlete daha sonra baş kaldırmıştır. Herkese de aynı şeyi yazıp durma sende biraz araştır. Bu olay sürgünlerden sonra gelişen bir olay olduğunu da oku. Paragrafın bir kısmını alıp okuma derim.
- +1 yıl
Dünya Savaşı başladıktan sonra, Torosyan Osmanlı İmparatorluğu'na döndü. Çanakkale Savaşı sırasında Cape Helles'de komutanlık yaptı. Anılarında, 19 Şubat 1915 ve 18 Mart 1915 arasında üç İngiliz savaş kruvazörünü batırdığını ve bunlardan birinin HMS E15 olduğunu anlatır. Enver Paşa onun başarılarından etkilenmiş ve teşekkür etmiştir.
Ermeni Tehri 27 Mayıs 1915 te başlıyor. Torosyan Enver Paşa'dan ailesinin tehcire tabi tutulması için söz alıyor ama aileside öldürülüyor. Sonra Osmanlı'ya karşı mücadele ediyor - +1 yıl
Bu arada internette her gördüğün şeye de inanma internet çöplüktür! Doğan Haber Ajansı bile yazdı bunun yalan başka bir şey olmadığını. Torosyan'ın kendi kitabından mı okudun yoksa, al bide burdan bak olaya,
www.dha.com.tr/...sinin-kitabi-duzmece_358573.html - +1 yıl
Bak bende onu diyorum işte Çanakkale'de kimse tek başına savaşması ama nedense sanki Çanakkale'yi tek başına Atatürk savunmuş gibi gösteriliyor. Kürtlerin Ermenilerin yaptıkları göz arşı ediliyor sadece Türk'ler savaşmış gibi gösteriliyor. Çanakkale'de Kürlerde Ermenilerde Rumlarda Arap'larda savaştı ama buna rağmen Türkiye Türklerindir Tek dil Tek ırk deniyor. Bizde bu vatan için savaştık Neşe'n tek ırk tek dil
- +1 yıl
@Rojbin47 şu an konuyu belki farkında olmadan bilmiyorum ama değiştirdin. Ben Rizeli'yim bunun dışında Ülkücüyüm de ve ben rahatlıkla söyleyebiliyorum Kürtler de bizim kardeşimiz. Benim bir çok Kürt arkadaşım var neredeyse öz kardeşimden farksız gördüğüm. Bu ülkede her ırka karşı Zaman'ında bu tarz söylerler olmuştur. Çünkü biz zamanında tek bayrak altında birlik içinde dünyaya hükmetmiş bir topluluğuz. Bizi tekrar o durumda görmekten hoşnut olmayacak devletler var onların ağzıyla kafatasçılıkla milletimiz böldürülmeye çalışılıyor. Türklük sadece Türklük demek değil. Türklük demek birlik demektir. Bu ülke hepimizin ama sen dağa çıkıp devlete başlarından senin de başın kesilsin. Sadece sırf Kürt doğduğu için harekete uğrarsan sana hakaret edenin de başı kesilsin. Biz bundan tarafız...
- +1 yıl
@Rojbin47 Benim yazdıklarımdan da kafatasçı olduğumu mu anladın
Soran+1 yılarkadaşlar lütfen birbirinizi kırmayın ama evet ülkücüler çok kavgacı ve tehlikeli tipler
- +1 yıl
@soran şu an beni kırdığının farkında mısın? Lafla Ülkücü olunmaz, Ülkücülüğü biz böyle adamlardan öğrenmedik, her önüne gelen Ülkücü oluyor. Ülkücülüğün tanımını bilmeden herkese Ülkücü demeyin. Her Ülkücüyüm diyen Ülkücü olamıyor. Ayrıca medeni bir şekilde konuştuğumuzu düşünüyorum, kırıcı bir konuşma sevemedim ben sözlerimde. Ne kadar köpek safsatasını işitsek de.
- +1 yıl
*sezemedim
- +1 yıl
@Rojbin47 Bakmadım.
Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aslında ermenistanın ilk başbakanı barışıktı ama "emperyalizm" maşası çok olduğu için böyle oldu.
Azerbaycan dan söz eden bir avrupalı göremezsin ama ermenistan sözde sevdalısı çok avrupalı vardır.04 Yorumla
Soran+1 yıldaha açık anlatır mısın
Soran+1 yılçok uzun ya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
11Cevap
+1 yılErmenilerin hepsi hain hepsi oru*pu çocuğu bu pi*ler yüzüne Kürt kardeşlerimize düşman oluyorlar bizi bölmek isteyen Kürtler değil bu gayri meşru çocuklar! Soykırım yapılmadı ama keşke yapılsaydı!
30 YorumlaTürklerle Ermeniler önceden çok iyi ilişkileri olan milletlerimi ama 1. Savaşımda Ermenilerin kendi topraklarını istemesi Türk'lerinde Ermenilere soykırım yapmasıyla ara bozulmuş
08 Yorumla- +1 yıl
Bütün Dünya biliyor Ermenileri tehcirle sürülüp yollarda öldürüldüğünü bunları Osmanlı yaptı TC kurulurkende Osmanlı nın tüm siyasi ekonomik politalarını kabul edip Osmanlı'nın devamı olduğunu kabul etti. Ortada bir vahset var TC Ermenilerden özür dilemeli ve soykırımdaki zararın tazminatını Ermenilere ödemelidir
- +1 yıl
Ermeniler boşunamı sürülmüş alçakça çeteler kurup çoluk çocuk demeden katletmişler tıpkı hocalıda yaptıkları gibi ayrıca bunların delilleri ispatlarıda var neden kimse buna bişi demiyor ingitere rusya olsa tüm ermenileri keserdi osmanlı sadece sürmüş ve yollarda ölenler oradaki doğa şartlarından yolda zorluklardan ölenler ermeniler katildir yemeğini yer fırsat bılunca sana ihanet ederler
- +1 yıl
Türklerin Ermenileri soy kırımda bulunması mı? Medya kültürü ile ancak bu kadar bilgi sahibi olursun zaten,
- +1 yıl
Sarkis Torosyan (1891 - 17 Ağustos 1954) Çanakkale Savaşı'nda madalya kazanan Ermeni asıllı Osmanlı Yüzbaşı'nın anılarına göre, savaştaki İngiliz savaş gemisini batıran ilk kişi. Ermeni Kırımı'nda ailesi katledildi ve Torosyan taraf değiştirerek Osmanlı İmparatorluğu'na karşı mücadeleye katıld - +1 yıl
Türklerin soykırım yaptığına dair dünyanın elşnde en ufak bir arşiv belgesi yahut görsel öğe bile yok. Kendileri Hocalıda Türk katliamı yaptı ama biz bunu dünyaya duyuramıyoruz neden çünkü Ermenilerin akıllarındaki proje öyle 3/5 yıllık bir proje değil. Bunu önce tüm dünya kabullendirmek istiyorlar. Dünya devletleri kanunen Türklerin Ermeni soykırımı yaptığını kabul ettikten sonra diyecek ki size ambargo uygulanmasını istemiyorsanız Ermenilere şu kadar yıl boyunca tazminat ödeyeceksiniz. Daha sonra o da yetmedi Avrupa hep bunu yapıyor zaten, Ermenilerin bu topraklar topraklarını geri verin. Sömürgecilik budur.. İstersen verme tüm dünya bunu böyle kabul etmiş. Asala Ermeni terör örgütüydü, bunu Ülkücüler bitirdi ve ne oldu sözde Kürt terör örgütü pkk çıktı ortaya. Bu da Ermenilerin oyunu. Ermenilerin sözü geçiyor. Çünkü sadece Amerika'da Türkiye'den daha büyük bir vilayetin belediye başkanı Ermeni,,,, Bunlar asırlık projeler belki 50 belki 100 belki 150 yıllık...
- +1 yıl
Öyle bir kişinin adını google'dan bulmak katliam olmuyor, ama Ermenilerin yaptığı katliamlarla ilgili devletin pek çok arşivi var netten, yardımcı olur, al bak biraz.
+1 yılErmenilerin bazıları şeref yoksunu olunca böyle oldu
115 Yorumla- +1 yıl
@Adcascas bazıları dedim farkındaysan genelde şeref yoksunları yapmadığımız şey yüzünden yargılıyorlar tarih okuyun diyorsunda emin ol senden daha iyi biliyorum o hamile türk kadınlarını bağımsızlık diye diye tecavüz eden karnını yarıp o bebeği havaya atıp hep beraber kılıçtan geçirmeleri felan bunları sen izlemedin
- +1 yıl
@Adcascas youtube da bulunduğunu mu düşünüyorsun gerçekten? Bunlar gizli arşivdendi senden beklemezdim türklerden bu kadar nefret etmeni ki neden bana saldırıyorsun git yavuz sultan selime kus nefretini?
- +1 yıl
Herkes türklere düşman değil. Kurtulun şu kafadan. Bu akp denen parti sizi zehirledi beyninizi.
Kemalizmi bile vatan hainliği olarak gösterdi. O zaman sizde gidin araplara nefretinizi kusun.
Her yerde bomba patlatıyorlar askerleimizi öldürüyorlar.
Merak etme polis ve askerlerin cenazelerine gidiyorum ben müslüman olmama rağmen.
Vatan sevgim türk olmayanları dışlamak değil benmikisi.
Gavur İzmir diyen bir şehirde yaşıyorsun ve bunu da gösteriyortsun.
Tek taraflı bakma. Osmanılının selçuklunun nasıl kafa kestiğini herkes biliyor.
Haçlı seferleri neyse osmanlı ve selçukluda o. - +1 yıl
@Adcascas iyide ben akp yi çok seviyorum ölüyorum bitiyorum diyen bir kesim miyim ben kaldıramıyorsam cenazeleri napacağız bak ben konyanın ereğli ilçesinde yaşıyorum ve 1 şehidin cenazesine gittim çok kötü oldum kaldıramıyorum çünkü ve ereğliden çok az şehit çıkar bir İstanbul bir İzmir değil burası ben izmire ne gavur dedim nede başka bişey sen sadece onlara olan nefretini burada kusmaya çalışıyorsun yorumunun ne kadar nefretle yazıldığını bidaha oku lütfen daha düne kadar gülerken sanki bunları ben yapmışım gibi yorumuma dahil olman kızdırdı sadece beni evet atalarımın hatası olabilir ama hiçbir zaman zalimden yana olmadık alevi olduğundan değildi ayrıca o vatan yani mezhep düşmanlığından değildi haçlı seferini düzenleyen kim? Biz miyiz bize neyle gelinirse 2 katıyla geliriz türklere söz konusu vatan dediğinde hırçınlaşıyoruz elimizde değil ben izmiride her şehrimin taşını toprağını şerefim namusum sayarım akp felan işlemez bana
- +1 yıl
Ben gidince dik duruoyrum. Senin o konyada yaşayan insanların oy verdiği parti yüzünden biz burda ahkam keselim diye şehit olan askerlerin çocukları babasız kalıyor.
Bu sizin ağrınıza gitmiyor. Ama bir gün şehitlerin intikamını alacaz merak etmeyin.
Müslüman değiliz ama müslümanlardan daha çok seviyoruz bu ülkeyi ahlaktan geliyor.
Ataymış :D ne atası? Osmanlı resmen ılımlı işid :D
Atatürk ile osmanlıyı karşılarştır aradaki farkı anlartsın.
Atatürk yunan bayrağını ezmeyecek kadar şerefli ve ahlaklı insandı.
Sizinm konyalılar yunanistan milli marşını ıstıkladı.
Senin iyi olman konyanın ve iç anadolunun cahil ve kötü olmadığını göstermez.
Gavur izmire gelmeyin ya da akdenize. Konyalıların bizim gibi gavur İzmir ve gavur akdenizdeki insanlarla işi olamaz. Onlar bikini giyerek denize giriyor buralarda :D
Evet kinciyim öfkeliyim çünkü bu ülkenin insanları tam bir...
Aklım almıyor bazı şeyleri. Beni yakından tanısan böyle düşünmezdin. Zaten benim gibilerin türkiyede işi yok.
Soran+1 yıl@Adcascas müslüman değiliz derken ne kastettin
- +1 yıl
@Adcascas bende gidince dik duruyorum ama gözyaşlarıma titrememe bakanlara öldürecek gibi bakmama engel olamıyorum konyanın akp ye oy atmasından bende nefret ediyorum ama ben atmadıysam içim şehitlerin kanına bulaşmadığından rahat ben insanını iyi niyetli bulurum ki çevremdeki kişiler genelde ülkücüdür o küçümsediğin ereğli veya konyalılar Ömer Halis Demir adlı kahramanı çıkardı bizim ilçemizden çıktı bu kahraman ne olursa olsun ben buraya aidim ve bazı insanları sevmesemde şehrimi severim soyutlamam onu ancak insanlardan soyutlarım şimdi benim ağzımı açtırma hristiyanların ne çevirdiklerini millet biliyor suriyede ölen çocuklar o saçma işkenceler dhkpc ye verilen destek pkk ya gidiyor buna ne diyeceksin modern batı arkasında gizli vahşetler barındırıyor bak artık anla insandan yargıla bulunduğu şehir meshep vs değil öyle yaparsan bu sonsuza kadar devam eder evet akpye veriyor napayım boğazlayım mı insanları birçok eylem yapsamda değişmiyor
- +1 yıl
@Adcascas asıl direniş tüm bunlara rağmen ayakta durmak sen madem dimdik duruyorsun bu dediklerini bakanların yüzlerine karşıda diyebilirsin kin sadece zarar getirir senle aynı düşüncede olan insanlara nefretini püskürtme
- +1 yıl
Peki müslümanların işidi nasıl destekliyor bunu biliyormusun? Akp nin işide yardım ettiğini zamannında?
Peki islamın nasıl yayıldığını ya da şu anki müslüman askerlerin 9 yaşındaki bir kızı öldürdüğünü sırf hristiyan diye biliyormusun?
Ya da o çok sevdiğininz müslüman arapların suriyelilierin bizim askerlerimize gavur kafir dedğinin onu öldürmemiz gerektiğini söylediklerini?
Ya da şu el kaide nin atatürk ü dinsiz ilan edip türkiyeyi gavur memleket demesini?
İspanyanın türkler için onlar bizim tek müslüman dostumuz dedikleri biliyormusun?
Vatikandaki bir rahibenin şehit olan polisin çocuğuna burs sağladığını biliyormusun?
Suriyelilerin izmirde türk kızlarına taciz etmelerini biliyormusun?
Konyada fetonun barındğını biliyormusun ciddi şekilde hemde?
Akp nin pkk yı beslediğini öcalana sayın dediğni biliyormusun_
Iraklı müslüman ölürken akp nin amerikan askerleri için dua ettiğini biliyormuısun?
Bence siz bir şey bilimoysunuz. Hristiyanlar sütten çıkmış ak kaşık değil.
Soran+1 yıl@Adcascas evet haklısın Hristiyan müslümandan çok daha iyidir
- +1 yıl
Ya bak hala müslüman diyorsun işid benim gözümde müslüman değil akp de müslümanlığı kullanmadır gözümde burada 1. Dünya savaşı veya 2. Dünya savaşını çıkartanların hristiyanlar olduğunu söylememe gerek yok evet işid akp o bu evet vahşiler evet ama gerçek müslüman değiller müslüman hak yemez yalan söylemez insan öldürmez (masum) tecavüz etmez bunu yapan gözümde müslüman değildir ben Türkiyeyi zalim bulmuyorum diğer ülkelere oranla asıl zalim modernlik diye taslanıp arkasında milyonlarca vahşet barındırandır her ikiside birbirinden kötü türkiye hariç benim gözümde
Türklerde ermenilerde suçlu.
Az tarih okuyun tarafsız olun. Hiç bir ulus sütten çıkmış ak kaşık değil10 Yorumla
+1 yılermenileri hiçbir müslüman devleti sevmiyo hatta pakistan orayı devlet olarakta tanımıyo ben bir Aerbaycanlı olarak ermenilerden tiksiniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıle bu normal tabii ki azerbaycanlı olupta ermenileri sevmemek normal haklısın bunda
İhanet kötü bir seydir. Hepsi öyle değiller ama dedemin bana anlattığı camideki toplu yakma olaylarından sonra onlara pekte sıcak bakamıyorum malesef.
10 Yorumla
+1 yılYoo cok sayida ermeni dostumuz var. Halk ile sorunumuz yok ki radikaller problem, diaspora kuklalari
02 Yorumla
Soran+1 yılyani?
- +1 yıl
Açık bence ne yazdığım.
Diaspora kuklası olmayan radikaller dışında bir problem yok.
+1 yılBen yuksek ihtimal ermeni olabilirim ama tarih bilgim hic yok sorun ne hic bilmiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ermeni olabilirsin anlamadım
- +1 yıl
Baba tarafindan
Soran+1 yılannen türk mü
- +1 yıl
Evet ama gocmen
Soran+1 yılne göçmeni
- Gündem konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErmeniler hep ayrılıkçıydılar, hep türkleri öldürmek ve Büyük Ermenistan kurmak hayalindeydiler
10 Yorumla
+1 yılTürkü Türkten başka kimse sevmez
22 Yorumla
Soran+1 yılaslında bir yandan doğru bir yandan yanlış bir söylev bu dediğin bu çok aşırı ırkçılığa giriyor her milletten en az bir çürük çıkar türke düşman olan türk yok mu sence ve bu dost kazığı inan ki düşman kazığından daha ağırdır
- +1 yıl
Irkçıyım knka ben😒
+1 yılErmeniler Ermenilik yapmazsa barışır 😂
10 Yorumla
+1 yılŞerefsiz oldukları için
10 Yorumlageçmişte iyiydik aslında sonradan işler değişti
00 YorumlaAyıdan post, düşmandan dost olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBu 90 yıldır iki millet arasında sorun var
10 YorumlaErmeniler yediği kaba pisleyen hain köpekler çünkü
210 Yorumla- +1 yıl
ermenileri neden bu kadar savunuyosun?
- +1 yıl
@hharleyquinn kendiside ermeni belliki
- +1 yıl
dün türkü kötüleyip eremniyi savunan bir kız vardı onunlada tartıştım meğerse oda ermeniymiş
yani haklı olarak savunsa iyide haksız tarih anlatıyo burda nerden biliyosun sen çanakkalede osmalıda olanları ama ben gözümle gördüm onların şerefsizliklerini - +1 yıl
@Rojbin47 haklıdan yana değilsin öyle osaydı ermeniyi savunmazdın dünyada onlar kadar pis bir millet yok
- +1 yıl
@hharleyquinn kürtmüş ermeninin en büyük dostu işte ama ermeniler arada türkler olmasa bunlarıda keserler çok takıyorlar sanki kürtleri
- +1 yıl
kürtler pkk değilmi? ben azeriyim pek fazla bir bilgim yokda
- +1 yıl
@hharleyquinn yok ya pkk ile kürtleri bağdaştırmamak lazım içinde yunanıda var ermeniside var pkk nın amaç zaten türkle kürdü bu hain örgüt sayesinde düşman etmek kürtlerde Said Nursi gibi türk dostu insanlarda var
Soran+1 yılpkk sı da ışidi de hepsi aynı kapıya çıkıyor
+1 yılBinlerce Doğulu vatandaşımızı öldürdükleri için
11 Yorumla- +1 yıl
en mantıklı yorum
- Gündem konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden iyiymiş aramız sonra onlar satmış
00 Yorumla
+1 yılŞerefsiz oldukları için kahbe bir millet onlar
15 Yorumla- +1 yıl
Sarkis Torosyan (1891 - 17 Ağustos 1954) Çanakkale Savaşı'nda madalya kazanan Ermeni asıllı Osmanlı Yüzbaşı'nın anılarına göre, savaştaki İngiliz savaş gemisini batıran ilk kişi. Ermeni Kırımı'nda ailesi katledildi ve Torosyan taraf değiştirerek Osmanlı İmparatorluğu'na karşı mücadeleye katıld
Şimdi hain olan kim - +1 yıl
@Rojbin47 her ne olursa olsun bunların kanı bozuk. Yaptıkları katliamlar ortada.
- +1 yıl
@Rojbin47 sen kurt değilsin hiç bir Kürt böyle cahilce düşünmez sende ermenisin
- +1 yıl
@Rojbin47 bu ülkede hiç bir zaman kimse Kürtleri ikinci sınıf bir insan olarak görmedi. Ama kürt görünümlü Ermeniler o İnsanları ezdi ve kandirdilar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarıştı
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl barıştı
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri