NEDEN HERKES TÜRKİYEDEN GİTME DERDİNDE?

Arkadaşlar kimle konuşsam 5 10 seneye gitmeyi düşünüyor. Ülkeyi bırakmayı, kaçıp gitmeyi. Sağcılar zaten bu hükümeti bırakıp gitmezde solcu olup gitmeyi düşünenler için diyorum. Atatürk size ülke bu hale gelirse kaçın gidin mi dedi? Kendizinizi kurtarın mı dedi? Kendi Osmanlı yıkıldı diye kaçıp kurtuldu mu, durup durumu düzeltmeye çalışmadı mı? Şimdi o zamanlar durum farklıydı diyenler olacak. O zamanlar herkes demokrasiyi çok mu biliyordu? Ne bu ülkenizden "kurtulma" hevesi? Belki şu an iyi değil size göre, ama bu durumda tamamen bencillik yaparak başka ülkeye gitmeyi mi düşünüyorsunuz? Belki size göre o doğru ama, ben gördükçe sinirleniyorum açıkçası. Bu ülkede herkes istediğini düşünebilir tabiki, ben sadece gitmek isteyenleri anlayamıyorum. Ülkede hem sağcılar hem solcuların çalışıp ülkeyi iyi bir yere getirmeye çalışması gerektiği halde, hem sağcıların hem solcuların gitme hevesini düşünemiyorum. Tabi herkesin kendi kararı, ben bişey de diyemem. Siz ne düşünüyorsunuz. Lütfen yorumunuzu sizde saygı çerçevesinde yapınız.
NEDEN HERKES TÜRKİYEDEN GİTME DERDİNDE?