+1 yılBilimsel Sosyalistim ve bunun gereği olarak nesnelerin karşılıklı bağımlılık ilkesine inanırım. Sokrates'in bin yıl önce söylediği gibi insanların aslında bildikleri tek şey "HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİKLERİDİR." Doğada işleyen karşıtlık ilkesi düşüncelerde de geçerlidir. Devrimci ve ülkücü arasındaki uçurumlar artık kalkmak durumundadır. (Ki geçmişte yaratılan da suni bir kavgadır. Birbirini vuram "devrimci" ve "ülkücüler" dar ağacına beraber gitmişlerdir.) Bu gün ortak değerlerde birleşme günüdür. Bu gün ortak değerlerde "farklılıklarımızla" güçlenme günüdür. Bu toplumun ortak kültürüne, diline, milli değerlerine sahip çıkan herkes, siyasi görüşü ne olursa olsun, birlik olma durumuna geçmiştir. Meydanlarda Fetö'ye karşı birbiriyle mücadele eden güçler birleşti. Ülkücüsü, devrimcisi, muhafazakarı, moderni, adına ne dersek diyelim Türk Bayrağı'nın altında birlik oldu, halk oldu, millet oldu. Bu değere sahip çıkmamız gerekiyor. "Devrimciler salak yeaaa" ile "Ülkücüler salak yeaa" anlayışları ortadan kalmalı artık. Birbirimizi anlamalı ve birbirimizi sevmeyi öğrenmeliyiz. Ötesinde "Biz" olabilmeliyiz.
Not: Devrimcilerden kasıt, Pkk ve Abd kuyruğunda kendisine sol maskesi takmış şaklabanlar ordusu değildir. Gerçekten halkının geleceği adına fikir yürüten, milletinin ilerlemesi ve mutluluğu adına siyasi çözümler üreten, düşünen, bulunan siyasi çözümlere inan insanlardır. Kendilerine hangi sıfatı taktıkları önemsiz olmak üzere Pkk ve Abd'nin kuyruğunda "Biji Serok Obama"cılar asla devrimci de değildir, bu milletin ortak değerleri arasında yerleri de yoktur gözümde.22 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın adam çok güzel anlatmışsın!
- +1 yıl
Sağolasın.
En İyi Cevaplar
+1 yılÜlkücüyüm. Ve körü körüne bağlanmayan herkesle dost olabiliyorum. Ama şu devrimci geçinenlerin bir kısmına gerçekten sinir oluyorum. Sinir olduğum savundukları şey değil savundukları şeyin ne olduğunu bile bilmeden savunmaları ve sürekli kendilerini çok okuyan çok kültürlü çok modern çok çağdaş insanlar ama karşı görüşün hep faşist gerici yobaz olduğunu zannetmeleri çok komik. Ama dediğim gibi görüşü ne olursa olsun karakter sahibi ve inandıkları uğruna gerçekten inandıkları için mücadele edenler var.
53 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bende Ülkücüyüm dediklerine katılıyorum
- +1 yıl
Çok komünistim sosyalistim devrimciyim diyen arkadaşım oldu saatlerce oturup konuşabildiğim tartışabildiğim. Yine çok arkadaşım oldu komünizmin sosyalizmin ne olduğunu bile bilmeyen. Ayrıca şunu söylemeliyim. Asıl eşitlik asıl kardeşlik komünizmde sosyalizmde milliyetçilik faşistliktir diyenleredir sözüm. Ben Bulgaristan göçmeni bir babanın oğluyum. 1977'de vatanına gelmiş bir babanın. Bulgaristanda komünist rejimin sosyalistlerin iktidarda başta olduğu dönemlerde Daha Bulgaristan'ın ismi Bulgaristan Halk Cumhuriyeti
olduğu yıllarda doğmuş büyümüş komünizmi sosyalizmi bizim gençlerimiz gibi kitaplarda okuyup televizyonlarda izlememiş bizzat içinde bulunmuş bizzat yaşamış bir babanın oğluyum bilmeyenler için Bulgaristan 1990 yılına kadar komünizmle yönetiliyordu. O baba sizin kitaplardan okuyup filmlerden izleyip özendiğiniz komünizmin aslında ne büyük bir yalan nasıl bir adaletsizlik sembolü nasıl bir acımasızlık vicdansızlık ve faşistlik içerdiğini bizzat yaçamış bir babanın oğluyum.
+1 yılÇekiç orak devrimin değil komünizmin sembolü seni üzmek istemem ama her neyse tel yol DEVRİM!
516 Yorumla
Soran+1 yılBildiğim iyi oldu eyvallah
- +1 yıl
Orak kadar keskin, çekiç kadar sağlam☭
- +1 yıl
Bak işte :) daha 20'li yaşlarda bile değildir komünizmi ne kadar güzel bir şeymiş gibi övüyor. Ama bir devrim olsa rejim Komünizm olsa ilk iş ABD'ye kaçar haberi yok :)
- +1 yıl
@Killingjoke-tg 25 yaşındadır ama benim gördüğüm gerçekleri görememektedir, farklı düşünen birini görünce savunma mekanizması hazırdır "komünizm gelse ülkeden kaçar duramaz"
- +1 yıl
Savunma mekanizması değil bende ki bizzat yaşanmış olaylar maalesef. Kendi yorumumda da yazdım. Ailem Bulgaristan göçmeni. Orda doğmuş büyümüş baba tarafım babaannem dedem halalarım vs. vs. Türkiye'de ki neredeyse bütün akrabalarım hepsi parça parça en son dalga 89 yılı olacak şekilde göçmüş gelmişler Türkiye'ye ve belirttiğim gibi Bulgaristan 1990 yılına kadar komünizmle yönetiliyordu. Yani benden büyük olan bütün ailem bütün sülalem senin burda bilmeden savunduğun şeyin içinde doğdu büyüdü yıllarca yaşadı. Ve sana bir sır vereyim mi çoğu köylerinde yaşamış ticari amaçla bile kolay kolay şehre gitmemiş insanlar ve defalarca ölümlerden dönmüş çekmedikleri eziyet zulüm kalmamış insanlar. :) şu an hele dedemler televizyonda falan sosyalizmle komünizmle ilgili bir konuşma bile duysa oturup izleyemezler direk kanalı değiştirirler heyyy yavrum heyyy kime ne anlatıyorsam...
- +1 yıl
@Killingjoke-tg komünizmi ortaya çıkaran adamın kitaplarıyla besleniyorum sen kime ne anlatıyosun:D
- +1 yıl
Problem o zaten. Benimle milliyetçilik-Komünistlik tartışabilmek için Marx'ı okuman yetmez Che'nin hikayeleriyle beslenmen yetmez. Biraz da Nihal Atsız okuyacaksın biraz da Mussolini'yi araştıracaksın ki çıkıpta bana söz söyleyebilesin. Ayrıca Ben milliyetçi biri olarak bir kitap yazsam tabi ki milliyetçiliği öveceğim ballandıra ballandıra anlatacağım. Mussolini'ye ya da Adolf Hitlere sorsan milliyetçilik kötü bişey der mi? Tabi ki güzel yanlarını anlatır sana sen gelmiş bana Marx okuyorum bilmem ne okuyorum diyorsun. Marx tabi ki sana komünizmi güzel güzel anlatacak. Ama sen Komünizm'in aldığı canları git bir de o dönem yaşayanlara sor. Boş beleş konuşma okuyorum diyip diyip...
- +1 yıl
@Killingjoke-tg nihal atsızdan sonrasını okumaya değer görmedim çünkü aynı at kafası
- +1 yıl
Okudun mu hiç Komünizm kitaplarında Mao Zedong'un kaç milyon insanı astığını öldürdüğünü? Josef Stalin'in 2. dünya savaşından hariç sadece Ukraynada açlıktan öldürdüğü 10 milyon insanı? 1930'da ''BÜYÜK TEMİZLİK'' adı altında kaç milyon insan katlettiğini? Pol Pot'un Kamboçya'ya komünizm getirmek için 3-4 milyon insan katlettiğini sırf bu uğurda ülke nufüsunun 5'te 1'ini öldürdüğünü? Mengistu Haile Mariam'ın Etiyopya'da sosyalist devrim yapacağım diye 1.5 milyona yakın insanı biçtiğini? Kim il-Sung Kuzey Kore’ye komünizmi getiren diktatör 1.6 milyon Korelinin öldürdüğünü de yazıyor mu o kitaplar?
Bak bu seferkine kitapta gerekmiyor hergün televizyonlar gösteriyor il-Sung'un oğlu hala Kuzey Kore'de nükleer denemesi yapıyor her gün kendi vatandaşlarını asıyor sırf kendisine tabi olmuyorlar diye? Ne eşitliği ne halkı ne özgürlüğü... Diyorum ya kime ne anlatıyorsam. Oku okumaya devam et Komünizmi sosyalizmi oku Bolşevik katliamını oku Stalin'in Mao'nun kanlı tarihlerini oku...
- +1 yıl
Nihal Atsız sadece bir düşünür değildi büyük bir yazar ve kaliteli bir edebiyatçıydı. Peki bu adam neden öğretmenlikten atıldı? Neden eğitimden edebiyattan uzaklaştırıldı? Söyliyeyim son zamanların meşhuuuur edebiyatçısı sözlerini çok beğendiğiniz solcu abimiz Can Yücel'in dönemin Milli Eğitim Bakanı babası Hasan Ali Yücel'in de oğlu gibi koyu komünist olması ve çok adil çok ahlaklı olduğu için sırf solcu değil diye Beşiktaş Lisesinden attırdı dergilerini engelledi çok adil çok eşitlikçi çok demokrat çok özgürlükçü ya tek bir adamın düşüncelerine bile tahammül edemedi.
- +1 yıl
@Killingjoke-tg sen sana ters düşünen birine tahammül edebiliyor musun
Soran+1 yılAdam kötü birşey mi demiş? Sana sormak lazım aslında sen tahammül edebiliyormusun? Nihal Atsıza hakaretler falan...
- +1 yıl
Evet edemiyorum sorun nedir
- +1 yıl
Ediyorum niye etmiyim. Benim kızıl komünist oldugunu söyleyen onlarca arkadaşım dostum var. Bak sana karşı kaba bir söz küfür vs de kullanmıyorum gayet normal konuşuyorum. Darbe döneminde sagcisiyla solcusu aynı koğuşlarda yatmadilar mı asmadilar kesmediler birbirlerini ama devlette soz hakkı olan bir komünist dayanamiyor işte
Soran+1 yılOzaman sormayacaksin edip edemediğini
- +1 yıl
Ama sordum sıkıntı nedir
+1 yılÜlkücü arkadaşlarım çok sadık ve iyi insanlar çokta iyi anlaşırız severim ülkücüleri
56 Yorumla- +1 yıl
Sağol Konçuy😊
- +1 yıl
Eksik olmayın teşekkürler😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
Soran+1 yılNe demek senin gibileri kalmadı artık :)
- +1 yıl
Estağfurullah:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Devrimciler sadece kendileri ATATURKCU olarak tanimlar fakat bizim ulkuculerinde ATARTURKU sevmesine tahammul edemez DHKP c gibi (devrimci halk kurtulus partisi cephesi ) devrim yapmak isteyen kisiler diyim artk nese pkk gibi kendi halkina savas acan bir kendini bilmezler ile ortak bildiri imzalayip kendi polisine askerine halkina savas acan densizler yuzunden komunizmden sogudum mk hem komunist hem Turkcu olmaz dediler disladilar
12 Yorumla
Soran+1 yılNeye inanıyorsan onun peşinden git
+1 yılSadece Ülkücü olarak bakma bu ülkede milyonlarca milliyetçi Türk evladı var devrim komünizm masallarıyla özümüzü kaybetmeye çalışıyorlar Türk oğlu Türk kızı özüne dön!
Tanrı Türk'ü Korusun 🤘🏻615 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın 🤘 Bozkurtlar ulusun Allah Türkü korusun
- +1 yıl
Eyvallah Ülküdaşım Kandaşım
Var Ol - +1 yıl
Canımsın
- +1 yıl
@BirDurummuVardı eyvallah 😊
- +1 yıl
@BirDurummuVardı Allah Türkü her zaman korusun da sadece Türkten ibaret değil dünya her insanı korumalı bence
- +1 yıl
@sadecebirdost34 Bizim Ülkümüz Turan ve Kızılelma. Benim için dünya Türk'ten ibaret.
- +1 yıl
@sadecebirdost34 Türk olmayanı hükümet koruyor zaten
- +1 yıl
@BirDurummuVardı peki o halde anca ata binip cirit oynarız bunların çok uzak olduğunu düşünüyorum nasıl Türkiyede orak ve çekicin sesi duyulmayacaksa Turan da olmayacak gibi
Soran+1 yıl@sadecebirdost34 altı üstü bir slogan
- +1 yıl
@sadecebirdost34 Orağı çekici bilmemde Turan çok yakın dostum.😊
- +1 yıl
@sadecebirdost34 Turan gelecek er ya da geç Kurt Başlı Sancak dalgalanacak cihanın her köşesinde
- +1 yıl
Aynen yaşasın düşünce özgürlüğü ve dünya barışı kahrolsun aramıza girenler aynı kökten serpildik aynı meyveyi yedik niye ayrı düştük
- +1 yıl
Dostum Turan bizzat engellenen bir şey eğer Turan olmasını istiyorsan Rusya'yı Çin'i İran'ı Afganistan'ı Yunanistan'ı parçalayıp Türkiyeye katman gerek ki bu güç bu ülkeler tarafından dağıtılmış durumda
- +1 yıl
@sadecebirdost34 Ey Türk titre ve kendine gel altta yer çökmedikçe üstte gök düşmedikçe senin ilini töreni kim bozabilir? Demişler herşeyin bir zamanı var belki ben çocuğum torunum göremeyecek lakin biz bu Kutlu Davaya hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz
- +1 yıl
Neyse size kolaylıklar
+1 yılGünümüzde sadece MHP lileri ülkücü olarak görüyorlar ama öyle değil
Vatan uğruna canını verebilen vatanını seven şehidine sahip çıkan! herkes ülkücüdür benim gözümde parti olayına bağlamayın artık ülkücülüğü26 Yorumla
Soran+1 yılÜlkücülük bir ideoloji MHP ise bir parti
- +1 yıl
... Ülkücülük MHP de olur. - Alparslan Türkeş-
- +1 yıl
@AdillDevrimci Bahçeli ile mi olacak kardeşş
- +1 yıl
Bahçeli ile olmuyor o ayrı mevzu. Hatta gitmesi farz, mhp ye hiçbir yararı yok. Ama onun haricinde hadi diyelim oy verme haricinde " ülkücüyüm ama akpliyim, ülkücüyüm ama..." denmesi de yanlış. Başında mit ajanı olsa dahi ben mhp yi destekliyorum ne yapayım başka partimi var abi?
Soran+1 yıl@AdillDevrimci benim demek istediğim tam olarak o değil Ülkücüyüm diyenleri MHP'li sanıyorlar alakası bile yok
- +1 yıl
Her ülkücü mhplidir ama her mhp li ülkücü değildir
+1 yılİki tarafta 80'li yıllardan çıkamamış. İki tarafta revize edememiş ideolojilerini. İki tarafta halkını/milletini koruduğunu sanıyor. İki tarafta iyi yolda olduğunu sanıyor. İki taraf ta nefret politikasını aşamamış. İki taraf da mutlak doğruya eriştiğini sanıyor. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Ben de sosyalistim ama en azından okuduklarımı dogmalaştırmıyorum. Alternatif doğrular arıyorum.
10 Yorumla
+1 yılpbs.twimg.com/.../IW3BSS2C.jpg
Ülkücüler bu Ülkenin Sigortasıdır😉21 Yorumla
Soran+1 yıl🤘 Türkler birgün ansızın delirecek işte o zaman Allah Türkü değil sizi korusun!
ikiside uç noktaların temsili. Bir ülküde iki uç noktadan biri iktidara gelirse o ülkede kan durmaz iç savaş çıkar bunu anlamıyacak kadar cahil arkadaşalar var yorumlardan takip ettiğim kadarıyla yazık ki bizler M. Kemalin ülkeyi emanet ettiği gençleriz üzülüyorum.
22 Yorumla- +1 yıl
Yoo yanlış düşünüyorsun aslında ikisi de uç noktaların temsili değil. Günümüzde 2010'lu yıllarda artık ülkücüler devrimcilere o kadar kötü gözle bakmıyor ama maalesef devrimcilerin bilidiği tek şey foşikte foşik.
+1 yılDevrim her yerde her zaman olan değişimlerdir köklü olur Ülkü ise ulaşılması gereken hedeftir Devrimciler genelde Sosyalistler devletçi düzeni savunup halkların barışını savunurken ülkücüler Turan anlayışıyla Türkleri tek bayrak altında toplamakla uğraşırlardı.
30 Yorumlaalp arslan türkeş muhsin yazıcıoğlu ve gerçekten bu yolda yiğitçe yürüyen gerçek ülkücüleri saygıyla anıyor ve selamlıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılMuhsin Başkanımı yedi it oğlu itler!
Eşim devrimci:)) Türkiye de büyümediğim için anlamıyorum ama iyiler yanii
60 YorumlaBozkurtlar ulusun tanrı türk'ü korusun auuuuuuuuuuuuuuuu
40 Yorumla
+1 yılÜlkücüler eskisi gibi değil sağ gösterip sol vuruyor bazıları ama adam gibi adam çoğunlukla ülkücü çıkıyor ve ülkü denince akluma yakın zamanda ölen fırat çakıroğlu geliyor devrimciler mi bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevrimcileri ayırmamak lazım zira devrim yeniliktir erdoğan en büyük devrimcilerden sayılabilir mesela sonuçta oda köklü bir değişim yaptı soytarı gibi gezenlere devrimci demeyelim ülkücüler ise milliyetçi olayım derken ırkçılığa kayıyorlar...
20 Yorumla- 10 Yorumla
farklı yolların insanı olsalarda aynı toprakta yaşıyan zıt görüşler işte.
20 Yorumla
+1 yılülkücü değilim devrimci değilim al birini vur ötekine zaten öyle yapıyolar :)
22 Yorumla- +1 yıl
Sana çokmu vurdular Aslanparçası.
- +1 yıl
@İsteksizAdam kimse vurmadı kardeşim millet birbirine vuruyor ben çok dışındayım olayın :)
+1 yılcCc vatanina milletine bagli sadik bir insandir otekiler gibi vatan haini degildir
20 Yorumla
+1 yılÜlkücüleri sevmem devrimcileri severim.
90 Yorumla
+1 yılYaşasın milliyetçilik ☺️🤘
81 Yorumlaikisi de ideallerinin peşinde koşan net insanlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılulkuculer kardestir ama devrimcileri sevmem nalet pislikler
00 Yorumla2'side Tavsiye ettiğim bir grup değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkücı candır gerisini bosver
50 Yorumla
+1 yılBen sol görüşlüyüm
60 Yorumla
+1 yılfaşizm ile ileri görüşçülüğün çarpışması
30 Yorumla
+1 yılMilliyetçiyim
cCc40 Yorumla
+1 yılhas ülkücülerse güzel adamlardır vesselam :)
43 Yorumla- +1 yıl
@asTTegmen Nerden çıktın sen abi ya? :)
+1 yılÜlkücüler bizimdir devrimcileri fırlat gitsin.
30 Yorumla
+1 yılBen sosyalistim
50 YorumlaIki tarafı da sevmem aslinda
10 YorumlaIyi seyler
10 YorumlaÜlkücüleri faşist buluyorum devrimciyim
410 Yorumla- +1 yıl
O zaman malsın faşistliğimizi ispatlayacak bir şey söyle bırakacağım bir kere bana faşizmin tanımı nı yapabilirmisin o bile meçhul :)
Soran+1 yıl@astalavista41
Soran+1 yılAdamların doğuda dumanını çıkarıyoruz normal faşist demesi
- +1 yıl
Evet buyrun?
- +1 yıl
Aikerler öyle işi biz vatan toprağımızı koruyoruz Allah'a İmanımızdan onlar ne yapıyor bölücülük katillik anarşizm anam avradım olsun devrimcilerin bir tanesini bile şu vatan için güle güle idama gittiğini gördüysem hepsi ya kafa tutmuştur ya da ağlamıştır !
Soran+1 yıl@astalavista41 sen birde bizim Bozkurt yürekli yiğitlerimize bak güle güle idama gidiyor adamlar VATANIMIZI savunuyoruz diye bize faşist diyorlar!
- +1 yıl
Aynen dediğim gibi Fırat gibi Cihangir'lerimizde üniversiteleri tutarken ölüyorlar :)
- +1 yıl
:( :( :(
Soran+1 yılKürtler terör estirmez Kürtler benim kardeşim!
Elhamdulillah 🤘
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne