Tanıdığınız darbeci veya FETÖ cü varsa şikayet eder misiniz? Nasıl edersiniz?

Feto nin yurtlarında kalan arkadaşlarım var. onlarda sıkıntı yok. Ama ben fetocuyum derse darbeci yim derse şikayet ederim.
Bilmem hiç şikayet edecek birisi denk gelmedi pkklı var mı acaba mahalle de şimdi düşündüm bak
ama mahalleye gelecek polisimiz de maalesef gizlenme anlayışı yok
bimere yazacan da 8 aya dönecek :D
bilemem artık nette yazılan her şeye dönecekler mi bunu yine polise aktaracak sonra polise geçecek sıkıntı ya yazışma olayı
bilmem artık şimdi nasıl da
ya bimeri bilmiyorum açıkçası
ha öylemiymiş iyiymiş işidli varsa onu da alıyor mu
alırlar ya :D
yok sokakta görüyorum sakallı tipliler de ondan sordum
kıyafetli falan bilemedim artık korktum
Suriyeli de olabilir tabi :D
ya korktum gece vakti görünce beyazlı
geceleri dışarı çıkmıyorum açıkçası
aynen bilmiyorum bende
İyi de Akp lilerin hepsi Zaman'ında fotocuydu
Ya gerçek ne biliyomusun koltuk davası baskada bir sey değillllll olan halka oluyor ahhh güzel cumhurıyetim neler geldi başa. İki tarafta benim için aynı ikiside ülkeyi mahvediyor dini kirletiyor. Siyasetten nefret edıyorum kimi kime şikayet etcen
Valla sadece seyredıyorum. Cumhuriyetçi askerler yapmış olsaydı darbeyi o gece sokağa çıkar askerin yanında darbeye destek verirdim her ne kadar darbe ülkeyi geriye çeksede akp çokta ileri götürmüyor o da ayrı bir konu neyse. Feto daha beter onlardan. Birbirlerini yesin dursunlar benim yerim başka meydanlarda. Ben düşmana karşı vatanımı korurum iç savaşta yer almam. Benım yapabileceğim tek şey bu mevzuda meydanlara inmeyip ne AKP nin ne de fetonun ekmeğine yag sürmemek. Tayyip öyle fena ki şeytana pabucu ters giydirir. Ölen askerlerin başında ülkücü işareti yapanları gördü demokrasi yi savunun yobaz cübbelileri gördü bu ülke
saygı çerçevesinde tartışmaya bilgi paylaşımına açığım. Saygılar
Cevap
15Cevap
kuzenimi şikayet ettim bir başkası olsa da yaparım.
mit için https://www.mit.gov.tr/katkiniz.html adresine bilgini vermeden emniyet içinde https://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx adresine bilgi vermeden herkesi yazabilirsin. gerekli araşırmayı onlar yapıyor geri dönüş istersen mail adresi falan yazabilirsin
şikayet etmeme kalmaz. Direk alırız evinden tanıdığımız biriyse ;)
var ama fetöye inanan cahillerden biri şikayet etmeye değimez cünkü cahillikten :D
allahından bulsunlar kimsenin rızkına karışmam lanet olsun onlara ve oluyoda
ne memur olmaya çalıştım bunlar yüzünden neyse boşver
:) :)
nasıl ediliyor bilmiyorum zaten çevremde feto cu yok
akp lilerle fetocularla hdp lilerle takılmam
şerefli bir çevrem var
Buradaki hükümet karşıtı ve darbe yanlılarını gördüğüm kadarı ile şikayet ettim
Siber saçlar daire başkanlığına
Fetöcü tanıdığım olamaz
Ederim Bütün ülkenin hakkını yiyorlar hemde acımadan ederim o kadar insanın vebalini almış olurum.
Hemen ederim dusunmeden en yakinim bile olsa
Isterse ogrensin vatan hainlerine idam gerek
Vermiyolar zaten bilgilerini
Birimi var
İhbar hattı var
İnternet'ten bakabilrsib
Tutarım kulağından doğru karakola
Neden
Öyle arabanın ben taaa. Afedersin
Tutup teslim ederdim işte kızım ya niye zora sokuyorsun işi :)
Yirtarim o kimligi bak kizdirma beni :)
Napiyosun :)
Genel olarak is guc hayat durumlari :)
Fena değil hayırdır kotu olan ne
Geçmiş olsun istersen mesaj at bana. Sana bazı tavsiyelerde bulunayim
Rica ederim
Etmem.
Sebebini açıklamadan önce medya tarafından beyninin yıkanmadığından emin olmalıyım. Özür dilerim ama bugün dünya nüfusunun %98'i aynı dertten muzdarip. Fetocu değilim bu arada öyle olmakla itham edecekseniz. :)
Daha düne kadar Akp nüfusunun çok büyük bir kısmı Feto sempatizanıydı. Hükümet Feto bizi kandırdı diyor da bu tutuklanan ya da işten çıkarılan insanlar kandırılmış olamaz mı? Salaklığı sadece hükümete maletmek mantıkdışı. Pekçok salak var memlekette. Onun dışında bu darbe en çok Erdoğan'a yaradı. Resmen gol atmaya orta açacak birini bekliyormuş adam. Tam ayağına geldi vurdu gol oldu. Yani böyle birşeyden kendisinin haberi olmaksızın gerçekleşmesi imkansız. Eğer durum böyleyse o darbe girişimi daha başlamadan önlenebilirdi. Önlemediklerine göre bu kan sadece o darbeci subayların elinde değil aynı zamanda 'BAŞKOMUTAN'ın da elindedir! Kendi geleceğini garanti altına almak için pekçok insanın ölmesine gözyumdu. Onun dışında demokrasi olmayan bir ülkede demokrasi nasıl korunur ki?
Yanlış anlama ama bütün milli meseleler siyaset kapsamı altında yer alır. Yani böyle bir sonuç beklemelisin.
Yok ama PKK'lı var
Yok derken çevremde yok olsada edemem yurt dışında yaşıyorum burda aksine PKK'yı ve FETÖ'yü çok seviyorlar burda TÜRK olmak yasak!
İnanırmısın TÜRK bayrağı asmak yasaklandı asanlar mahkemelik oluyor
Avusturya heryer Nazi kaynıyor onlarda Ülkücüler'den çok korkuyorlar!
Allah izin verirse Türkiye'ye taşınmayı düsünüyoruz bir kaç yıl sonra
Sitedekileri bile ettin
Ederim veya kendim hallederim.
Yok benim tanıdığım.
Ederdim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar