Ak Parti iktidara gelmeden önce IMF'ye borçluyduk. Ak Parti iktidara geldi IMF bizden borç ister duruma geldi. Hastanelerde insan gibi muamele görmüyordu hastalar. Şu an görüyorsunuz durumu. Eskiden sınavlara baş örtülü giremezdiler şimdi baş örtüsü çıkarma zorunluluğu yok. Ne sınav girişlerinde ne de özel kamu kuruluşlarında. Şunu farkettim ki eğer bu hayatta birşeyleri iyi yapabiliyorsanız sizin yaptıklarınızı yapamayanlar ve sizi çekemeyenler size çelme takmaya çalışır. Ben sonuna kadar Ak Partiliyim arkadaş. Recep Tayip Erdoğan adamın ve bu ülkenin başıdır. Bu vatan ona çok şey borçlu biraz insaflı olun. Saygılar.
Cevabın nedir?
Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hangi paralel evrende yaşıyorsunuz?
Akp den önceki dönemde yaşanan savaşlar, depremler ihtilaller küresel krizler olmasına rağmen 56 yılda iş başına gelen 42 hükümet Türkiye'yi her yl ortalama 5.1% büyüttü.
Akp bu 42 hükümetin kullandığı kaynağın 2 katını 10 yılda kullanmasına rağmen ortalama 4.8% büyüme oldu..
1923 ten 2002 ye kadar toplam dış ticaret açığı 246,9 milyar dolar iken, akp sayesinde 8 kat arttı bu. (döviz kuru ve tl değişimi hesap ederek düşünün) .
2002 yılında imalat sanayimiz milli gelir içindeki payı yaklaşık 20% idi. Akp geldikten sonra 10 yıl içinde bu pay 15% lere indi. Ve Türkiye 2010 da dünyanın en büyük ilk 15 imalat sanayi ekonomisi liginden "düştü".
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde "ilk kez" sap ve saman Akp iktidarında ITHAL edildi.
İnsan gibi muameleyi açıklar mısın? Hastanelerdeki o kafanda canlandırdığın insan gibi muameleyi merak ediyorum açıkçası.. Baş örtüsü , bir sorun değildi ama gerici zihniyet baş örtüsünü o mübarek dediğiniz kutsal dediğiniz örtüyü siyasete alet etti ve buna hiç biriniz ses çıkarmadınız. Din, vicdan özgürlüğü demek iken, mitinglere malzeme , siyasete merdiven , gemiciklere yakıt oldu.
Bu vatan ona zerre bir şey borçlu değil.70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAtatürk'ün zamanında yapmak istediği ama yapamadığı şeyleri yapıyor şu an AKP ama yine yaranamıyor bu ülkenin %30-35'lik gereksiz kısmına. Adamların beyni yanmış bir kere, rahmetli olmuş Atatürk'ten medet umuyorlar "mezarından kalk atam" diye diye. Utanmadan bir de dini kullanıyor diyorlar. Adam Müslüman, ülkenin neredeyse %90'ı Müslüman ama Allah demek Muhammed demek din tüccarlığı oluyor :D mal bunlar takma kafana.
20 Yorumla
- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden hiç götürdüklerini görmüyoruz?
Türkiye yıllardır sıcak para ile dönüyor. Bu sıcak para doğru düzgün bir yatırım, bir marka oluşturamadık. Güney Kore de bir zamanlar sıcak para ile döndü, ama hemen yatırımını yaptı. Samsung, LG, Kia vb markalarımız nerede bizim?
Türkiye'de büyük ihaleler neden hep yandaşlara veriliyor? Mesela en ucuz fiyattan yerli askeri gemiyi taahhüt eden Koç Firması yerine, çok daha yüksek fiyata yabancı ama yandaş bağlantılı bir firma neden tercih edilir?
Türkiye'de bu yüksek vergiler neden hala var? Biz İskandinav sosyalizmi mi yaşıyoruz? Yoo. Kime ve nereye gidiyor bu vergi? Yoksa vergi ile mi dönüyoruz?
Türkiye çok verimli topraklara sahipken neden hayvancılık ve tarım bu noktada?
Benzin neden bu kadar pahalı?
Neden şu sıralar küçük işletmeler yavaş yavaş kapanmaya başladı?
Neden bir zamanlar bu düzmece Balyoz ve Ergenekon operasyonlarına göz yumuldu. Gerçekten iyi niyet mi yani? Neden hep muhalif bastırılmaya çalışılıyor?
Ne olur biraz da bunlara cevap verelim... ne olur biraz elinizi vicdanınıza koyun. Bakın ne olur diyorum, azıcık ya...70 Yorumla
+1 yılInsana rahat batmaya başlayınca oluyor bunlar!!! hataları olsun olmasın beğenin ya da beğenmeyin kac senedir iktidarda ve yaptıklarida ortada oturunda halinizr azcik sukretin. Yol yapti diyen sahislar sikayetciysen gecme o yoldan. Benim vergimle yapildi diyorsan kapaticaksin ceneni. Sade yol yapilmiyor tank yapiliyor silah yapiliyor. Ulke guvenligi once gelir. Gelismis bir ulke degilsin bunu o kan gitmeyen beynine sok.. Cahil cahil konusmalariniz beni gulduruyor. Kac kitap okudunuz? Gelismis ulkelerin gelismekte olan ulkelere ne yaptiklari hakkinizda bilginiz var mi? Nasil gelistilerini biliyormusunuz? Bebek sanayisi ne bir dusuncenz var mi? Klavye basina gecipte okudugun o gazetelerden ki... Gazetelerin okunmamasi gerektigini hale bilmedginiz icin bu kismi geciyorum. Beyninizi zorlamayin. savundgn gorusun sayfalarini okuyarak buraya gelipte bos bos yorum yapmayin. Kac kere her gorusun sayfasina giripte haberlerr bakipta yorum yaptiniz. Facebooktn begendiginz anasayfaniza gelen haberden baska birsey bilmiyorsunuz.. AZCIK KİTAP OKUYUNN... HER DUYDUĞUNUZADA INANMAYIN.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Ekonomiden anlamıyorsun.
Siyaset ahlakından anlamıyorsun.
Muhtemelen kitap gazete falan da okumuyorsun.
Dostum açık konuşayım seninle.
Erdoğanın ilk olayı hırsızlıktır. Açık söylüyorum :)
Erdoğanın oğlu Şu sürgün gibi hiç bir yerde piyasaya çıkarılmayan büyük oğlu Bir TRT sanatçısını ezerek öldürmüş ve suçsuz gibi gezer durumdadır. Yine aynı oğlu Çocuk sahibidir. Ve testis kanseri olduğu için askere gönderilmemiştir.
Erdoğan bu ülkenin bütün kutsal değerlerine. Cumhuriyetimize, Atamızın bize emaneti Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Kahraman Mehmetçiğe hakaret etmiştir. Dünyada ve ülkemizde bizi rezil etmiştir.
Adamın koltuğa oturduğu günden itibaren kendi serveti katlanarak artmıştır.
Yargıyı Orduyu Emniyeti ve Bütün devlet dairelerini torpil ile kendi yandaşlarını yerleştirerek kendi fikirlerini ve görüşlerini sorgusuz sualsiz uygulamaya mahkûm etmiştir.
Daha dün hoca efendi bitsin artık bu gurbet gel memleketine diye çağırdığı adamı.. Hatta kendisi için yasa çıkarttırıp beraat ettirdiği adamı.. Bugün Terörist diye suçluyor. Adam hakikaten terörist bir örgüt yönetiyor.. Ve bu örgütün böyle güçlenmesinin sebebi de o aşık olduğun erdoğandır.
Bu Vatan Çok şey kaybetti.. Sen farkında bile değilsin güzel arkadaşım. Köprülerimiz bile satılmış bir şekilde.. Ülkeyi sadece arap ülkelerinden gelen sıcak parayla ayakta tutuyorlar :) Dolar Türkiye tarihinde hiç bu kadar artmadı.
Bütün komşu ülkelerle nerdeyse düşman olmak üzereyiz. Dış işlerimiz berbat. Başbakanımız daha doğru dürüst 2 kelimeyi bir araya getiremeyen bir insan. İlkokul mezunu olduğuna bile şüpheyle bakıyorum.
Eğitimsiz. Kültürsüz. Bilgisiz bir nesil yetiştirmeye çalışıyorlar. Ülkemizin geçmişteki kazanımlarını satarak imf'ye olan borcu kapattıklarını söylüyorlar. Ama Kimin parasıyla kapattılar? Cebinden ödemiş gibi imf ye borç kapandı diyorsun da..
Azcık daha araştır dostum. Nolursun. Rica ediyorum senden.
Bu yazının altına hakaret dolu yorum da yapma :) İyi akşamlar.00 Yorumla
+1 yılVergilerle yol yaptı, havalimanı yaptı, köprü ysptı diyorsun. Yapmak zorunda eğer araç alıyorsak bunların girceği yolu, köprüyü yapmak zorunda. Kaldı ki ben Osmangazi köprüsünü kullanmayacağım ama vergisini veriyorum. Neden? Çünkü Recep Tayyip demiş ki günlük şu kadar araç geçecek garanti veriyorum. Kendi cebinden versin o paraları. Gaziantep'te, Kahramanmaraş'ta oturan vatandaş sanki kullanacakmış gibi alkışlıyor. Muhterem hoca efendi alkışlıyorsunuz, kandırıldık diyor alkışlıorsunuz. Çözüm sürecinde apoya Sayın Abdullah Öcalan şehide kelle diyor alkışlıyorsunuz, kandırıldık çözüm süreci bitti diyor alkışkıyorsunuz. Bende CB ve BB olurum böyle nede halk her dediğime inanıyor!
10 Yorumla
+1 yıleskiden devlet daireleri devlete aitti şu an ise çoğu hastahane kapatıldı özelleştirildi satıldı yani tcdd satıldı çoğu okul satıldı devlete ait fabrikalar satıldı sonuç? borç ödendi. eeee? şimdi ne olucak devlet nerden para kazanıcak? tcdd gitti hastahaneler gitti fabrikalar gitti napıcaz biz? hadi kdv yi yükseltelim ötv yükseltelim ötv kadar saçma bişey var mı ya? onu vergisi bunun vergisi şu an senin cebindeki 3 bin tl lik telefonun bin tl si kdv. bundan 10 sene önce dolar 1,6 lardaydı şimdi 2,9 dan aşağı inmiyor ama borcumuz yok dimi?
00 YorumlaÜst üste defalarca kere iktidara gelmesi, cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması, halkın yarısının desteklemesi ve bu sayının gün geçtikçe artması ve de görüldüğü üzere daha çok fazla iktidara gelecek olması diye sıralayabiliriz..
Hazımsızlık diye düşünüyorum..
Bende RTE hayranı değilim ama her ne kadar diktatör havası yaratılmaya çalışılsada bu demokratik yollarla iktidara geldiği gerçeğini değiştirmez..
AKP'ye düşmanlık beslemek, halkın %50'sine düşmanlık beslemekle aynı yola çıkar..30 YorumlaBiz demiyoruz ki her yaptigi yanlis hicbir dogrusu yok. Ama yanlislar dogrulari goturuyor..
92 Yorumla- +1 yıl
Ne yanlısı var?
Ak partinin yaptığı işlere kimsenin inkâr ettiği yok. tek problem var oda tayyip dini çok kullanıp halka fazla demagoji yapıyor. tamam eyvallah dindar biri, ama dini siyasete alet etmekte nereden çıktı? baştan aykırı bir hareket! atatürk bu ülkeye laikliği niye getirdi zaten? araplara benzemeyelim diye getirdi. araplarda din işiliyor, şeriat var. burası demokratik bir ülke. o yüzden tayyibin izlediği din politikası siyaset ile alet olmamalıdır.
00 YorumlaBu kadar saydığın şeyler biraz da yanlış bilgi ile 14 yılda oldu. Çok yavaş bir gelişme. Kötü değil. İyi de değil ama. Sıkıntı herkesin sanki süper güç olma yolunda ilerliyoruz gibi bir hayale kapılması.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü dini kullanarak insanların duygularıyla oynuyorlar
822 Yorumla- +1 yıl
@BayJooker sürekli müslüman din kardeşlerim inşallah maşallah çeken onlar mitingde. Ama baksan merkez bankasını boşaltan da onlar 😂 😂 😂
- +1 yıl
@BayJooker ailesine etrafına bir bak bakalım. İlkokul mezunu akrabaları şirket yönetiyor, Senin yedi sülalenin kazanamadığını kazanıyorlar.
- +1 yıl
Normal değil mi? :)
Ben Tayyip' e dört dörtlük bir lider demiyorum, şuankiler arasından en iyi lider Tayyip'dir.
Ayrıca Tayyip kadar yuksek bir mevkiğe gelip torpil yapmayan ınsan zaten bu zamanda hiç kalmamıştır emın olun, öyle bir insan arıyorsanız Menzil şeyh'i Gavs Hz. siyasete sokun. - +1 yıl
@BayJooker o zaman din Allah demeyecek. Kuranda hırsızlık caizdir yazmıyor. Peygamber muamelesi yapıyorsunuz siz de ona
- +1 yıl
Ben Peygamber muamelesi yapmıyorum, ibadet olduğu kadar olur. Siz tayyip'in halini nasıl anlıyacaksınız onun nefsi ona en buyuk savaşı ilan etmıstır zaten. Ülkenın en yuksegısın senden bekletılerı olan Sülalen ve Milletin var? Milleti aç bırakmıyor halinden memnun binlerce insan var. Haline varmadan yargılamamak gerek. Ataturk'e tapanda çok yaptıklarının çoğu pek hoş olmasada..
- +1 yıl
@BayJooker ben de biliyorum çalmayanın olmadığını gelen herkes yemiştir ülkenin parasından ama İslamda en büyük suç kul hakkıdır. O ülkenin çalınan parasında herkesin hakkı var. Ota b*ka vergi diye bizden para kesiyorlar kendileri yiyorlar bu kul hakkı değil mi? Din din diye insanları kandırmasınlar o zaman. Gerçi Atatürke senin gibi ataput diyen canım vatan hainine niye laf anlatıyorum ki ben. Keşke sizin gibi nankörleri de seçip seçip kurtarmasaymış da yunan genelevlerinde doğsaymışsınız.
- +1 yıl
@BayJooker 2 yıl önce taptığınız fetullah gülen de amerikan ajanı çıktı şimdi de ölüyorsunuz idam gelsin diye. Yeni kurulmuş bir ülke içinde o hoca sandıklarınız ingiliz, amerikan ajanı değil miydi sence? Hayatını bu vatana adamış birisi neden durduk yere birini öldürsün. Din insanın içinde yaşaması gereken bir şey. Neden laik olması sizi bu kadar rahatsız ediyor. İslamda herkes istediğine inanma özgürlüğüne sahip değil mi neden müslüman olmayanlar seni bu kadar rahatsız ediyor. Ben de müslümanım ama senin gibi geri kafalı değilim.
- +1 yıl
Şeriat'da kimse gavur gibi yaşayıp müslümanım diyemez. Müslümanım dıyosan Allah'ın kurallarına uygun yaşarsın, değilim diyorsan sana dokunmazlar. Sence Allah'ın kurallarıyla yonetılmek mı daha mantıklı ve makuldur , yoksa Allah'ın yarattığı kul'un kurallarıyla mı yönetilmek daha makbuldur?
- +1 yıl
@BayJooker Din Allah ve kul arasındadır sen kimsin de benim müslümanlığımı sorguluyorsun. Bugün dünyanın neresine baksan en çok cinsel suçların olduğu yerlere baksan, en çok pis işlerin döndüğü yere baksan hep malesef ki müslümanların en bağnaz olduğu yerde. Kafir dediğiniz Avrupa yıllardır insan gibi medeniyet içinde mutlu mutlu yaşıyor. şu an nerde savaş varsa hep müslümanlar, savaşıp öldürüyor. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Şeriatla yaşamak istiyorsan başka ülkeye def olup gidebilirsin.
- +1 yıl
Arabistan'da sence tam şeriat ugulanıyor mu? Ayrıca sorgulamıyorum malesef layiklik sistemınde Herkes dınını kendı içinde yaşıyor. Ama Ülkeler serıatle yonetılmelı Ayrıca sen senı yaradanın deılde senı yaradanın yaraddıgı kısının kurallarıyla yonetılmeyı secıyorsan neye gore muslumansın nasıl muslumansın? Bu müslümanlara zulm'de şeytanın oyunlarındandır, Avrupa zaten günahlar içinde şeytanın orda bulunmasına bile gerek yok herkes Allah'dan uzak. Kıyametın habercısıdır Müslümanların zor gunlerden gecmesı, sende Esaslı bir müslüman olsaydın yaradanın kurallarını ısterdın, yaradanın yarattığının değil .
- +1 yıl
@BayJooker Ayrıca sorgulamıyorum malesef layiklik sistemınde Herkes dınını kendı içinde yaşıyor. Ama Ülkeler serıatle yonetılmelı Ayrıca sen senı yaradanın deılde senı yaradanın yaraddıgı kısının kurallarıyla yonetılmeyı secıyorsan neye gore muslumansın nasıl muslumansın?
Bu aynen senin cümlen. Gerçekten hiç sorgulamamışsın müslümanlığımı. Sana ne günah benim günahım sen kendi hayatına bak. Başka insanların müslümanlığından sanane. Hiç işin yok mu eksiğin yok mu hayatında bu kadar boş mu yaşıyorsun da tek derdin diğer insanların neye inandığı? Hayatında kaç tane yetimin öksüzün yüzünü güldürdün? Kaç tane açın karnını doyurdun. O şeytanın çok olduğu dediğin insanlar birbirlerini saçma sapan mezheplere bölüp öldürmek yerine gayet yardımsever yaşıyorlar.
Şeriata falan inanmıyorum ben insanlar tarafından değiştirildiğini düşünüyorum. Bu da benim fikrim ve benim düşüncem. İnsanları özellikle de kadınları hayvan yerine koymak istemiyorum. İnsanların aklını kullanarak yaşaması fikrindeyim. - +1 yıl
Ben anlamadım? Müslümanım diyorsun lakin Şeriat'e inanmıyorum diyorsun? Şeriat Allah'ın kurallarıdır ve Allah'a inanlar müslüman olur. Ayrıca kadınları hayvan yerıne koymaz şeriat, biraz araştır en çok İslam'da kadınlara önem verilir, Efendimiz kızını omuzlarında taşımış? bu davranış bir bayanı hayvan yerıne koymak mı? Kardesım ben sana bısey demıyorum, Muslumanım ama Şeriat'e ( YANİ ALLAH'IN KURALLARINA VE YÖNETİM BİÇİMİNE) İnanmıyorum diyorsun :) Ne diyim ben sana :))
- +1 yıl
@BayJooker Şeriatla yönetilen ülkelerde kadına değer mi veriliyor? Bak bakalım araştır o ülkedeki insanları ne özgürlükleri var. Ayrıca son yazdığında da gene sorgulamışsın. Bişey diyemiyorum ben sana gerçekten 3 defa sorgulamam diyip müslümanlığımı sorgulayan biriyle tartışmak istemiyorum. Azcık beyni olan birisi ilk söylenildiğinde laftan anlar. Söylediklerine ve düşüncene saygı duymak zorundayım hakaret etmiyorum, ben senin gibi sen şöyle misin böyle misin dip sorgulamıyorum. Bence git şeriatla yönetilen bir ülkede yaşa sen de rahatla biz de rahatlayalım. Ama burası Türkiye Cumhuriyeti. Her zaman da öyle olacak. Beğenmeyen def olup gitsin.
- +1 yıl
@BayJooker tamam onları da sorgula sen tamam mı. Onlar da tam şeriatla yönetilmiyor onlar da müslüman değil de. Herkesin tek tek sor müslümanlığını ne kadar inandığını sor. Hayatını buna ada gerçekten. Din bekçisi misin sen insanların? Bu kadar boş musun gerçekten soruyorum.
- +1 yıl
@BayJooker tarih I o kadar yanlis ogretmislr ki size cok yazik. Tayyip diye hayalinizde bir lider var. onu taniyor musunuz? Onunla berraber calistiniz mi? Hayir.
Sorunuzu cvp:Atatürk düşmanliǧiniz yuzunuden bu ulkenin yuzde sekseni ak partiyi ve sizin sevdiklerinizi sevmiyor dostum - +1 yıl
her ne olursa olsun hep akpartı hep kazanıyor :) Tarıhıde coguna yanlıs deıl eksık anlatıyorlar, Ataturkun kahramanlıklarını anlatırlar hep ama musluman hocaları neneleri infaz ettıgını asla anlatmazlar. 1. sınıftan beri bir insanda chp zihniyeti olusturmaya calısıyorlar ama mıllet akıllı oy kullanacak yaşa geldımı akp ye verıyor :)
- +1 yıl
@BayJooker senin sucun degil bunlara inanmak.20 yildir siyasetin icindeyim. insan zorda kalinca, kendi insanlari tarafindan dislaninca bir medzup a inanmaktir tek caresi. Soytarini padisah oldugunu sanir. Taa ki soytari koltuktan Ininceye kadar. Dun feto bu bu gun reis peki yarin kim? ne zaman yaradan in verdigi aklin tek cikis yolu oldugunu anliyacaksini. rabbim size yardim etsin.
+1 yılekonomi alanında diger iktidarlardan iyiler bu dogru. Ama ideolojik sorunlar var kendileri bazen cumhuriyeti tam benimseyememiş gibi davranıyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
Senin dinin islam değil mi kardeşim?
- +1 yıl
şöyle söyleyim sana. şuanda kamu atamalarının yarısından çogu mülakatlı yani torpilli oluyor. yani insan kayırılıyor. baş örtüsünü serbest bırakıp , kul hakkı yiyen bir yapı müslüman mıdır? ayrıca çok sıg bir açıdan yaklaştın ne yani senin dinin islam diye sen cumhuriyetin niteliklerini kabul etmiyor musun
+1 yılmuhalefet etmek ıcın gecerlı sebepler var ama muhalefet edenlerın yüzde 90ı sırf kendı ıdeolojılerı hayat goruslerıyle aynı olmadığı ıcın muhalıfler yanı bu adam turkıyeyı dünya lıderı bıle yapsa bu adamlar yıne bısey bulur muhalefet ederler
00 Yorumladüşmanlık gösteren de o adamın mitinginde ve açılan davaların hepsi leyhlerine sonuçlanıyo sence bu durumda kim zararlı ya da tayib zarar görüyo mu da derdi sana düştü moruk
10 Yorumlainsan hakları, demokrasi, yargı, düşünce özgürlüğü konusunda büyük sıkıntı var ondan düşmanlık var. ayrıca irtica tehlikesi yaratıyorlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Yayın yasağı emin ol fetöculere ve amerikan usaklarina var kardeşim.
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAk parti gelmeden önce imfye borcluyduk.
Şimdi uçan kuşa borcumuz var. İmf diye ezberlemişsiniz.41 Yorumla- +1 yıl
Halk her söylenene hiç araştırmadan inanıyor işte biz de koyun diyince güceniyorlar. Benzin dünyanın çoğunda kaç kat azaldı bizde sabit kaldı diye seviniyorlar. Açık ara en pahalı benzini kullanan ülkeyiz. Say say bitmez işte millet 5 yılda 100 yıllık teknoloji üretip ilerliyor. Bizimkiler de köprü yaptık yol yaptık diye seviniyor.
+1 yılIMF borcu kapanmış :D Dış borca hiç bakmıyorsun be adamım aynen devam et. Zaten 10-20 seneye toprak olucaz hepimiz.
00 Yorumladindar nesil yetişmesin istiyorlar tayyibinde hatası var
10 Yorumla
+1 yılBunlar eskiyi bilmiyor ki akp geldikten sonra neler degistigini görseler ya da balık hafizalilar.
00 YorumlaÇekemiyorlar en çok ta solcular imam hatip ler baş örtüsü serbesti vs. Şeylerden dolayi
00 YorumlaSana engel olduklarinda bir seyler basardigini görmüs oluyosun
00 YorumlaGündem konusunda 2,7b cevap paylaştı. ben bir şey borçlu değilim emeğimle kazanıyorum ve hep emeğimizi sömürüp saraylarda oturdular
00 Yorumla
+1 yılAk parti düşmanlığı değil. Daha farklı. Tepki partiye değil başındakilete
10 YorumlaHirsizligin icadini okudun mu
22 Yorumla- +1 yıl
Yeni yapılan yollar hava alanı bir tek bana mı yapıldı güzel kardeşim. 3. köprü bir tek onun için mi yapıldı
+1 yılO kadar vergiyi ben alsam uzaya çıkarım
01 Yorumla- +1 yıl
O vergilerle adam sana yol yaptı hava limanı yaptı insaf ya
+1 yılYaw he he
80 Yorumla
+1 yılBilmem sormak lazım :)))
00 Yorumla
+1 yılGöklerden gelen bir karar vardır
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım