Bütün askerleri şu an topladılar, hepimiz korkuyoruz. Kırmızı alarm verildi burada planlı yapılan bir ayaklanma değil bu.
Sonumuz ne olacak?
Sonumuz ne olacak?
Askeriyenin alt tabakasındaki bazı askerler darbe girişiminde bulunuyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Türk Milleti için hayırlısı ne ise o olsun
Su an tanklar geri cekiliyor, amaç darbe olsa çokta indirmişlerdi.
Sanırım televizyona bakmıyorsun? Darbe yapıldı demedim zaten darbe girişiminde bulunuyorlar dedim. 😀 Tam olarak yapılamamasının nedeni ise askeriyenin başındakilerin (orgeneral) darbeden habersiz olmaları. onlarında yardımı olsa sanırım darbede başarılı olabilirlerdi. Darbe olduğuyla ilgili Askerler korsan bildiri yayınladı TRT de. Allah sonumuzu hayır etsin. Tek dileğim Türkiye'nin refaha kavuşması.
Darbe yapıldı dedin demedim ki zaten planlı olmadiğini biliyorum paralel askerlerin ayaklanması benim demek istediğim darbe yapacak insan bu kadar beklemez. Uyarı gibi bir şey yaptılar ya da bazı devlet büyüklerinin oyunu. Neyse dediğin gibi Allah sonumuzu hayır etsin polisimizi, askerimizi bir birine düşürmek isteyen insanlara fırsat vermesin.
Korku içindeyiz ister istemez
İnşallah çatışmalar başlamaz.. Çünkü bu tarikat ve cemaat köpekleri her şeyi yapmak isteyecekler..
tsk nın çocukluk yapıp şu an itibarı ile çatışma başlatacağını sanmıyorum. sabırlı bir şekilde olayları süzüp hareket edeceği kanısındayım...
üstad aynısını babamda dedi. kesinlikle katılıyorum. medya susturulmadı. hata edildi. lakin tsk nın darbeyle alakası yoktur deniliyor. birde yönetimi ele geçirdik deniliyor. bu çelişkili geldi bana. yahu bunlar oturup durum değerlendirmesi yapmıyorlarmı. bu nasıl bir iş? siz daha iyi bilirsiniz tabi ama banada bazı üst düzey kesimin bu işten sıyırmak istediği gibi geldi bana. ordu bunun devamını getirirmi bilinmez ama halkın bu denli güdülecek koyun ispatı olduğunu bir kez daha anlamış oldum...
https://youtu.be/IKRY0zTU0xc
Şunu izleyin lütfen.
durum gerçektende içler acısı. benim şaşırdığım taraf ise tsk nın bu oyuna maşa olması. hiç beklemezdim rte nin kuklası olacağını. hükümetin artık hakimiyetinin sona ermesi gerektiğini tsk da istiyor ama kayıplar büyük olup, ülkeye zarar geleceğinden eli kolu bağlı sanırım...
Sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi hayatım sakin ol
Korkuyorum🙁
Cevap
15Cevap
askere öküzün biri emir verdi eminim şimdi de fare gibi deliğe girmistir ama elinde sonunda bulunup götünden kan alınacaktır inş masum insanlar zarar görmez ve bişiden haberi olmayan asker ve polislerimizi RABBİM korusun
Amin.
Ulan hala tayyip yapıyor diyenler ne olsun istiyorsunuz ülke havaya mı uçsun?
Tayyip denyosu ayrı bir dert bu ülkenin salak vatandaşları ayrı bir dert. Bu akp tsk meselesi değil kavrayın artık şunu. Paralelciler yapıyor yapacağını. Sızmışlar içimize kimsenin ruhu duymamış.
Hay ben böyle işe..
Planlı hepsi planlı..
Tayyibin başkanlık getirme tiyatrosuydu..
Yemedik ama.
Sonumuzu göremiyorum artık. Korkuyorum. Evimin üstünden sürekli uçaklar geçiyor
Tayyip i sevin sevmeyin farketmez. . . Darbe olursa hepimiz mahvoluruz... Ne Tayyip e ne de kimseye bişey olmaz olan yine gariban halka olur :S
Allah fırsat vermesin :S
Gkbaşkanı rehin alınmış paralelci subaylar tarafından.
İstanbul da asker herkesi evine gönderiyor
Ama senin buralara bilgi sızdırman çok yanlış
PYD darbe girişimi.
Darbe başarılı olursa geçmişe dönecek Türkiye.
Bir şey olacaği yok ama buna cesatet edenler kesinlikle idam edilmeli.
Bittik biz bittik sokağa çıkma yasakları artık İstanbul'da olucak :(
Ben sokaktan vazgeçmem, sonumuz kötü olamayacak.
Hayırlısı ne ise o olur inşALLAH
Neresi orası panpa
Marmaris.
yarına bişey kalmaz sıkıntı yok
neredesiniz
Marmaris.
Şu dakkadan sonra fetocuyum afajafhags
evt takviye filan yapılıyormuş
Her şey çok güzel olacak...
Nerdesin?
Marmaris.
Hayırlısı olur inşallah.