Bu bir fotoğraf değil mi bu adam Atatürk'ün adını ağzına almayan yolunda gitmeyen dürüst olmayan vatanını sevmeyen ama sadece Atatürk'ün posterleri asan ve Atatürkçüyüm ben diyrn bir adamdan bahsediyormuş gibisin şimdi sana bu Atatürk'ün kahyasının oğluymuş çok zaman geçirmişler deseler haa öylemiymiş dersin bilmeden konuşmamak lazım
küçük düşürmüyorlar çok seviyorlar. çok sevdiğimizi hep görmek isteriz. onu ne kadar sevdiğimizi ancak onu aynı derecede seven biri anlar. ben bu adamı anlayabiliyorum mesela. Atanın resmini gördüğümüzde bile gözlerimiz dolar bizim sevgiden. siz bunu anlayamazsınız.
Bakıyorum da herkes hoş görülü olmuş ama biz atatürk yerine besmele tablosunu assaydık yobaz olurduk !!! Bitane neyinşze yetmiyo diye laf atardınız !!! Ayrıca kız Atatürk'ü sevmiyor demedi (ben sevmiyorum o ayrı konu) bir sevgi bu kadar aşırıya kaçılmamalı yoksa sevgi saygı azalır demeye vardı yani ben öyle anladım
Herkesin kendi tercihi ablacım. İnsan çok sevdiği şeyler çok olsun ister. Misal çocuğu olanlar da eve bir sürü çocuklarının fotolarını asıyorlar onlarda çocuklarını küçük düşürüyor o zaman? İsteyen herkes sevgisini istediği gibi yaşar. Benimde evimde bir sürü Atatürk resmi var. Benim evim kardeşim yani kime ne. Benim hiçbir şeyimi eleştiremezler saygı duymak zorundalar.
İsteyen sevdiği kişinin resmini asmakta özgür. Aman tanrım odam da mona lisa var leonardo yu küçük düşürüyorum. Ninemin evinde de dedemin resimleri asılı küçük düşürüyor dedemi. Sana ne kardeşim belki sarı saçı mavi gözüne vuruşmuş herif ya da her sabah kalktığında ona bu vatanı ve özgürlükleri verdiği için minnet duyuyor ve unutmak istemiyor.
Bacım sen nerden bileceksin o adamın içindeki Atatürk sevgisini tanıyor musun ki böyle bir yorum yaptın? Ayrıca Atatürk posterleri asmakla Atatürk'ü kucuk dusurmenin ne alakası var kafan güzel galiba.
En İyi Cevaplar