İnsanlar neden Türkiye kurucusu Atatürk'e "Ataput" diye hakaret ediyorlar?

Ben türk müslümanım ve atatürk'ü seviyorum ve saygı duyuyorum, ama bazı insanlar atatürk saygı duymayanlar oluyor, anlanmış değilim, neden atatürk'e saygısızlık yapıyor ve atatürk'e "ataput" diye hakaret ediyorlar, türkiye kurucusuna hakaret etmemelileri gerek, yoksa vatan haini oluyorsunuz, lütfen yapmayın! Atatürk din düşmanı değil ve hain birisi değil, o iyi bir insan, neden bu kadar atatürkten karşısınız, saygısızsınız, anlanmış değilim? :/

Not: ben vatan haini değilim, cahil değilim ve atatürk'e saygım var ^^

lütfen nedenleri cevap yazmaktan çekinmeyin, ve lütfen cevaplarda ünlem işareti, agresif ve olumsuz yazmayın, iyi günler!

Güncellemeler
10 ay
Bakın, biliyorum Atatürk sevmiyorsunuz ve hoşlanmıyorsunuz bunu anlıyorum ama saygı duymak zorundasınız, çünkü Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve türk lideridir ve çağdaştır, hani o bir peygamber veya allah değil, ve islam dini düşmanı değil, sadece islam dini kötüye kullanan ve islam dini soğutmaya çalışan insanların düşmanıydı, bu nedenle lütfen atatürk'ten saygısızlık yapıp nefret etmeyin, çünkü nefret etmek doğru ve iyi bir şey değil yanlış ve kötü birşeydir!
Güncellemeler
10 ay
Eğer gerçek müslüman iseniz lüften islam dini kötüye kullanan ve islam dini soğutmaya çalışan insanları güvenmeyin ve inanmayın, çünkü onlar cahil insanlardır ve onlar sahte müslümanlar,
iyi bir müslüman olarak saygı duymak ve anlayışlı olmak gerekir, Atatürk olmasaydı Türkiye olmazdı Türkiye Cumhuriyeti kuramayacaktı bu yüzden lütfen atatürk'e saygı duyun ve sakın atatürk düşmanları dinlemeyin, rica ediyorum, teşekkürler
İnsanlar neden Türkiye kurucusu Atatürk'e "Ataput" diye hakaret ediyorlar?