Geleceğimizi çaldıkları için olabilir mi acaba? veya okudukça vatanseverliğin nasıl olması gerektiğini öğrendiğimiz için olabilir mi acaba? Vatanına ihanet eden bir sürüye neden oy vereyim?
Neyi seveyim bu adamların?
Beğenmedikleri 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde açılmış olan fabrikaları özelleştirmesini mi?
Özelleştirme adı altında ülkenin milli servetlerini peşkeş çekmesini mi?
Terör örgütü mensuplarını haburda çiçekle karşılamasını mı?
Terörü zirveye tırmandırıp bir çok vatandaşın ölümüne neden olmasını mı?
Eğitim sisteminin içine s... mı?
Sağlık sistemini iyileştirme adı altında vatandaşı sömürmesini mi?
Yol yaptım diyerek halkı kandırıp alttan yandaşlarının kesesini doldurmasını mı?
Oğullarına şirketler kurup ülkenin paralarını hortumlamalarını mı?
Ernegekon, balyoz ve diğer saçma sapan isimlerle kendi hayal dünyalarında oluşturdukları hayali darbe senaryolarıyla ülkenin bir çok komutanını esir etmelerini?
İki yüzlü dış siyasetini mi?
Yoksa son günlerde sıkca gündemi meşgul eden suriyelilere vatandaşlık vermesini mi?
Suriyelilere tokiden ev vermesini mi?
100.000 suriyeliye devlet memurluğu vermesini?
Suriyelerilere gıda, yiyecek, giyecek, kira ve eğitim yardımı yapmalarını mı?
Daha sayayım mı yeter mi? Sence hangisini seveyim ben sen söylesene?60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSaydirtma şimdi.
Adam önce A diyor sonra ekliyor üstüne B demekde vatan hainliğidir. Sonra üstünden biraz geçiyor Ben A falan demedim ben hep B dedim diyor MAL halkta manupile oluyor.
Tiksiniyorum insanların salaklıklarına. akpye kızmamın nedeni almış güdüyor insanları iyi yaptığına inandırıp her haltı yiyor.78 Yorumla- +1 yıl
helal olsun valla
- +1 yıl
Soran guncellemeden ulkenin ekonomik normlarina bakmadigin gayet anlasiliyor. Şu an ulkenin dis borcuna bak. Imf ye olan borc nasil kapandi borc alarak! G20 deki yerimiz cumhuriyetin kuruldugu tarihteki konumundan daha kotu. Biraz A haberi okumak yerine tarafsiz bir sekilde bak bakalim bu ulkenin borcu neydi ne oldu diye
- +1 yıl
Neyse ya umrumda degil sen ulkenin iyiligini isteyen masum bir vatandassin tek sucun manupule edilmeye izin vermen. Sonucta sende ulken icin iyiyi isterdin ama emin ol ulkenin menfaatine bir durum artik yok. Ulke ucuruma surukleniyr daha cok kan akacak cook
- +1 yıl
Ne peki
- +1 yıl
Oturup bunun muhabbetine girmeyecem seninle. Bir akpliyle tartismak çalıyor ama çalışiyor ya da bunların içinde en iyisi kime oy verseydik geyiğine bağlamaktır. Sen ekonomi ile ilgili dediğim şeye cevap veremiyorsun asagidaki yorumu okusana diyorsun. Yahu adam iside yardim etti tırlarla silah yardımı yaptı nasıl unuttunuz hemen once bunlar pkkyi temizler diye. sonra isid geldi ulkemizde bomba patlatiyor. bunlarin izledigi aptal politikalar kaccana maal oldu. Simdi ulkesinden kacan vasifsiz farelerin hepsi profesormus gibi vatandaslik verecek. O korkak kopekler benim dengim nasil olur nasil vatandas yapmak istersin sen haddini bil!
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇükü ak parti öncesini bilmiyorlar, dünyadan bir haberler, ak parti öncesinde sular 4 gün kesiliyordu, ssk batmıştı ilaç bulamıyorduk ve alamıyorduk, doğal gaz yoktu tek bir odayı kullanmak zorunda kalıyorduk, okullarda kitap falan dağıtılmıyordu, kovalisyon hükümet birbirine çocuk gibi küsüyorlardı, kemal deviş ülkenin iflasını açıklamıştı, memurun maaşını veremeyecek duruma gelinmişti, türbanlılar okul önlerinde yerlerde sürükleniyordu ( feministle hiç ses çıkarmıyordu) , demirelin bir dediği diğerini tutmuyordu, ecevit karısı rahşanın emriyle tecavüzcüleri, teröristlere af getirmişti, keza ahmet necdette öyle, söylenecek daha çok şey var aslına ama neyse. Allah bir daha eski günleri bizlere yasatmasın. En çok şehit'de 1993-94 yıllarında verilmiştir ve türkiye üçüncü snıf ülkeyken , bgün en hızlı gelişen ülkeler arasında.
11 Yorumla
+1 yıl13 yıldır ülkeyi somurdu şerefsiz milletin karnında kendini doyuracak kuruş parası yok hale daha teyyip diye ölüyorlar. Bu kadar aptallık oldu ya Allah yakacak hepimizi. Zina serbest domuz eti at eti serbest tecavüzcuyle evlen ben daha ne diyim Allah bela yagdirmasn da ne yapsın? Aha Suriyeliler eksikti bir onlar kalmıştı geldiler artık
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılsevmiyorum , çünkü biz medeni olmak demokratikleşmek özgürleşmek istiyoruz ama onların sözde fıttratı bizi ortaçağın karanlığına çekmeye çalışıyor dahası bunu yaparken çalıp çırpıp zenginleşiyorlar ve pişkin pişkin kendilerini savunuyorlari hem haksız hem güçlü neden seveyim ben bunları? zaten 15 yıldır elimizde avucumuzda olandan belli bir adım ileri gidemedik medeniyet bakımından... yol yapmış köprü yapmış... ya evde asfaltmı yiyoruz biz? betonmu kemiriyoruz? şakamı bu? bunlar zaten yapmakla yükümlü oldukları şeyler ama bunları sanka halka bir lütüfmuş gibi sunuyorlar , kusura bakmayın ama ben dünyanın en güzel en verimli en ferah ülkesinde oturup mülteci gibi besleme gibi her şeyin en kalitesizini en pahalısını almayı tüketmeyi haletmiyorum... dahası her şeye yasak bu ne ya nerde demokrasi kimse bana bomba patlıyor yasak var ya da bir yolsuzluk ayyuka çıkınca yasak var diyemez bu kadarmı düştük? bu kadarmı aciziz? hangi mantık bu imam osurunca cemaat sıçsınmı bumu "fıtratları" kusura bakmayın ama özgürlüğüme dokunanı sevemem, yakında bu siteyide yasaklarlar o zaman giderr diğer sitelerin üzerinden politikamı yaparsınız orayıda kapatırlar sonra diğerinemi geçersiniz, yavaş yavaş her şeyinizi alacaklar, sonra yandaşları ile birlikte emip iliğimizi kuruttuktan sonra kaçmaya çalışacaklari bu sistem her zaman böyle sonlanır hiç değişmez.
10 YorumlaKötünün iyisi konusunda hemfikir değilim (iyi olma ihtimali yok çünki) neden diye sorarsan beceriksiz partilerin karşısında daha becerikli desek daha iyi olur.
(Simdi arkadaşlar adam ülkeyi belli konuma getirdi geliştirdi gerçekten eskiden bu ülke çok çok kotuymus birçok ülkenin haberi bile yokmuş Türkiye bin varligindan.) Özal zamanında zaten tüm dünya Türkiyeden haberdar olmuştur. Babana sorarsan o sana özal zamanında nasıl haberdar olduğunu anlatır.
Son olarak cehalet konusu konuşuluyor sana kısa bir örnekle durumu anlatayım tabiki herkes cahil değildir videolardan arattırıp canlı seyredebilirsin.
Spiker vatandaşa soruyor suriyeliler vatandaşımız olsunmu diye Teyze biz zaten geçinemiyoruz kendi ülkelerine gitsinler acız maaşımız yok domates pahalı vs vs bir sürü söyleniyor spiker teyzeye peki önümüzdeki seçimlerde kime oy vereceksin teyze diyor teyze AKP'ye yavrum
Sonuç olarak kimse cahil demeyelim sadece araştırmadan, ne olduğunu anlamdan körü körüne takım tutuyoruz.:D11 YorumlaValla kardeşim ben üniversite hazırlık sıralarında dershanelerde dirsek çürütürken geliyor geliyor Tayyip geliyor dediler 2002 de oy vermek için o sene hakkımızda yoktu ben akp ye oy veren insanlardan değildim o yıllardan bu yıllara kadar paraleli, hırsızı vb.. devlet içinde kol kola yaşayıp nutuklar beraber atarken herkes çok memnundu hele Türkiye de sağlık sektöründe çok iyi işler yapması akp hükümeti bugüne kadar taşıyan en büyük sebeplerdi. Şimdi ne oldu devlet açılım dedi açılım adı altında bir öğüt yıllar öncesinden bombalar ile tuzaklar düzenleyip şehirlerin altına hazır bir şekilde beklettiler yani açılım çöktü. Yıllarca paralel vb.. örgüt ile kol kola gezdiler bir montaj kaset olayi yoluya biz kandırıldık diyip işin içinden yine sıyrıldılar. Senin anlayacağın bugüne kadar her şeyi yaparak sonra ben yapmadım diyen bir hükümet var ise kusura bakmasın da ben sevmiyorum.
10 YorumlaSağlık ve belediye konusunda çok iyi inkâr edemem. Ben körü körüne sevmeyenlerden değilim. Ama Adalet ve Eğitim sistemi berbat hale geldi. Eskiden İlkokul mezunları işsizliğin çoğunu oluştururken şimdi üniversite diplomalı işsizler çoğunluğu oluşturuyor. Adalet desen tam bağımsız olduğuna inanmıyorum ve verilen mahkeme kararları insanlık sorgulatan cinsten...
Ayrıca dış politikamız da ne yazık ki rezalet, berbat ve hala da berbat, hala da rezalet.25 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltarafısz yaklaşıyorum. neden sevelim adamlar memleketi bitirdi görmüyormusun ekonomik krizin farkında değilmisin. gelen şehit haberlerini görmüyormusun tavuk ölür gibi insanlar ölüyor. resmen memlekette saltanat kurup hep benim dediğim olsun baş kaldıranı bitiren bir parti var. demokrasi hak hukuk kalmadı. hersey emrime ağmade olsun istiyorlar. ülke batmıs insanlar ölmüş hiç bir sey umurlarında değil. hile yaparak oy çalarak seçim yapan partiyi diğer partilerin kongre yapmaması için elinden gelen yapan partiyi neden seveyim?
10 YorumlaAk partiye verilen oylar toplumun cehalet oranına denk o yüzden. Şimdide suriyelileri türk vatandaşı yapmak istiyor bu kadarda gözünü iktidar hırsı bürümüş yolunu şaşırmış bir topluluğu gençler neden sevsin?
161 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevmıyor değilim. sevdiğimde pek soylenemez. ozgurlukler bakımından cok olumlu seyler getirdi bu parti. bunu gormek lazım. annem basını orttugu için devlet dairesinde basını açıyordu benım. 4 sene dayanabildi buna sonra açıldı. oylebir ulke oldukki yıllardır kurana ezana düşman hale getirdiler bizleri. bakın akp dindar demiyorum bu tartışılır ama halka bir ozgurluk verdi. başı kapalı kardeşlerim yıllarca universite okuyamadı. dindara gerici dedik yobaz dedik. benimde dovmem var kımse neden yaptırdın demedi ama namaz takkesiyle yuruyene bir ton laf edildi ulkemde. kim kimi dışlıyor soruyorum şimdi. sözüm ona çağdaş kesim namaz takkesiyle yuruyen adama kufur etti yobaz dedi, ama o yobaz kolunda dövmeyle camiye girene gülümsedi yanına oturdu sohbet etti. kım kimi dışlıyor
20 Yorumlaçünkü geçmişi bilmiyor ve körü körüne geçmişe bağlanıyorlar ama şuanki durumda çok etkili abi suriyelilere neden vatandaşlık verilsin toki neden ev versin neden onlar bizden daha üstün tutuluor vergi falan yok çok yüz veriliyor en sonda tepemize çıkacaklar ve zarar vermeye başlayacaklar
20 Yorumla13 yil önce haritada Türkiye vardı ama hiç konuşulmuyordu. şu an konuşuluyor her ne kadar millet sevmem etmem diyorsa RTE dünyada sevilmiyor, demek ki doğru yoldayız.. Allah Türkü korusun🇹🇷
33 YorumlaBen sevmeyenlerden değilim Recep Tayyip Erdoğan Malatya ya geldiğin de güle güle Malatya dediğin de ağlayan biriyim ve hayla da çok seviyorum hem kendisi ni hemde partisini
32 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılkendin söylüyorsun. 13 yıl.. bu hükümet başa geldiğinde çoğu 5-6-7 yaşlarındaydı.. ondan öncesinide hatırlamayacakları malum.. ne konuyorsa önune onu yiyorlar sonrada akpye oyverenlere koyun diyorlar :) akpli değilim ama dürüst olmakta fayda var..
524 Yorumla- +1 yıl
erdoğan bop projesinin eşbaşkanı sevmemek için yetmez mi?
- +1 yıl
bu akpnin herşeyi doğru yaptığı anlamına gelmez... bunuda unutmayın... doğruysa doğru eğriyse eğri...
- +1 yıl
@didiveborek yahu siz hala bu senaryolaramı inanıyorsunuz? sadetçi ağzıyla konuşuyorsun.. biraz kendi fikriniz olsun... sevmeyin ama kendiniz düşünün...
- +1 yıl
bende en beteri akp sonra mhp 4 partiden en iyisi hdp <3
- +1 yıl
@didiveborek ahahaha dilime küfreden müslüman olsa...
kendinizi akıllı zannetmeyin. selo ne derse tekrarlıyorsunuz... bop başkanıymış hahaha :) senin partinin başkanı ne? :) masum bir kedicikmi? - +1 yıl
evt :)
- +1 yıl
sen selonun kaç videosunu izledin ki sanki
- +1 yıl
@didiveborek videolarla siyaset yapma bana... batıda kuş olup doğuda terör estiren senin selon... bana onu savunma... rezil olursun... saygım var oyuna ama saygısızlık yapma başkasının oyuna... bugün burada özgürce pkkya desteğini açıklayabilen bir partiye oy verdiğini açıklama özgürlüğüne sahipsen bunu sevmediğin tayyipe borçlusun. ister inan ister inanma... sevmeyin ama saygı duyun...
- +1 yıl
oyuna saygısızlık mı yaptım ne kadar hırçınsın
- +1 yıl
@didiveborek ben akpye oy vermiyorum... ama gerçekleri göz ardı etmiyorumda... hırçın değilim.. 13 yıl öncesine kadar kürtlere eziyet eden bir kemalist tayfayla şimdi el ele ağız birliği yapmak hangi mantığın aklın ürünü sence? eşşek semer ilişkisini biliyorsun değilmi?
ben hırçın değilim sadece sen öyle olduğunu düşünüyorsun... çok sevdiğin selocan bak ne diyor.. video diyordunya? sadece birtanesi bu. https://www.youtube.com/watch?v=WnO7aJcPl3U - +1 yıl
Ülkedeki bütün hdplileri öldürücez
- +1 yıl
akpnin suçu işte doğru diyor 7 haziranda her tarafı bombalattı akp
- +1 yıl
doğru diyor yani bir çelişki falan yok
- +1 yıl
Dağdakilerin çoğu gitti azı kaldı sıra sizlerde
- +1 yıl
@didiveborek 7 pkkyı biz bitireceğiz diyen selo seçimden sonra halkı kandırmaya gerek yok diyor..
bombalamadan bahsediyorsun. peki evinde uykuda öldürülen 2 polis? ailesi çocukları yanında kafasına sıkılan albay? bunlar barış isteyen birileri için pekte mantıklı şeyler değil.. devlet bunlara sessiz kalacak öylemi? yeterince göz yumdular 6-8 ekim olaylarını ateşleyende senin selondu.. 50 küsür insanın ölümüne sebeb oldu.. kalkmış bide bu denyoyu savunuyorsun... özgürce kendini ifade et ama gerçekleri gör... barış isteyen birisi seni başkan yaptırmayacağız diye saçmalamaz... aksine başkanlık sistemi onların işine yaryordu... bilmiyorsunuz konuşmayın... hadi yeter bukadar. siyaset yapmayacaktım zorla yaptırdınız..
@Siyahbeyazolumyasam bukadar kin tutmaya gerek yok. bunlar daha neyi savunduğunun farkında değil... bilinçli şerefsizlik yapanları temizlemek yeterli ki devlet çalışıyor şu an... bahoz gitti sıra diğerlerinde.. - +1 yıl
Gerçi bunlar pkk bittikten sonra ülkücü falan olurlar popo korkusundan
- +1 yıl
dumencihaydar sende dersim katliamını bir araştır bakalım pkk kılığına girip kürt köylerini yıkan yakan askerleri bir oku bakalım biraz tarafsız bak
- +1 yıl
atatürk dersimde resmen soykırım yaptı ve şu anda orda 10 küsür gerilla örgütü var hepsinin başkenti de aynı tesadüf mü bu
- +1 yıl
@Siyahbeyazolumyasam kürtlerin nüfusu zaten 50 milyon onlarla çarpışabilecek misiniz :D :D
- +1 yıl
Hhahhahahaha komikti valla 😂😂
- +1 yıl
Şu ülkede toplasan pkklı sayısı 1.5 milyonu geçmez
- +1 yıl
@didiveborek dersim katliamının yanında zilan vadisi katliamınıda bilirim ve bunları onayladığımı söylemiyorum. bana bunlarla gelme. tarafsızım ben... ki önceki yorumlarımda sana bir zamanlar size soykırım gibi zulm eden kemalist tayfayla şimdi el ele olmanız eşşek semer ilişkisi demiştim ama anlamıyorsun işte...
bana ezber yapma demiştim sana...
+1 yılÇünkü cahil değil okuyan bir şeylere at gözlüğü ile değil de düşünüp karar veren bir nesil yetişiyor gençlerden
90 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. samimiyetlerine inanmıyorum. bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. bu gün başbakan suriye, mısırla problemimiz yok diyor. daha düne kadar kürt sorunu kürt sorunu diyorlardı; şimdi kürt sorunu yok diyorlar. ilk geldiklerinde sıfır sorun dediler, sorundan başka bir şey getirmediler. hiç bir şey yapmadılar demiyorum;
yaptıkları en iyi iş müteahhitlik. 1 liralık işi kendi adamlarına kaça yaptırıyorlar bilmiyorum.20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkp'yi sevmek için cahil olmak lazım.
Cahillere gerek yok. :):197 Yorumla- +1 yıl
okuma oranı yüzde 80 chp oyu yüzde 20 :))))))
- +1 yıl
@ankarali_25 koyun sayısı %49
- +1 yıl
@ankarali_25 ajdar da makine mühendisi. Hatırlatayım.
- +1 yıl
Emin ol ajdarda chp ye oy veriyodur :)
- +1 yıl
@ankarali_25 AKP, CHP ne fark var aralarında? Hepsi ayn..
- +1 yıl
Yok kardes hepsi ayni deyil eyer hepsi ayni olsaydi akp bukadar oy almazdi simdi akp ye oy verenlere koyun diyolar bizim. isimize geleni yapiyo hukumet kac yildir ikdidarda olan partiye oy verenler koyunsa yillardir secim kaybeden hicbi icratti olmayanlara oy veren ne?
+1 yılSevmiyorum çünkü devletin gözünde Türk hariç herkes değerli. Bkz:suriyelilere ev verilmesi. Ulan kendi halkın yıllarını veriyor bir ev sahibi olmak için vicdan biraz vicdan.
60 Yorumla
+1 yılEvet eksikleri olmasıyla beraber en iyi parti
AKP dir41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen parti tutmam da sevmeyenler sebebi şu genelde halkına değer vermiyor boşa gereksiz harcamalar yapılıyor halk fena soyuluyor işsizlik oranı bakıldığında yüksek tüm ülkelerle aralar çok iyi değil esnafın çoğu borca batmış ülkede turist baya az bunu nasıl anlarsınız en basitinden İstanbul için Eminönü Karaköy taksim fatih alanlara baktığınızda resmen ölmüş diyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende neyi anlayamıyorum biliyor musun, 25 yaşın altındakilerin 14 yıl öncesini ve son 14 yılı neye dayanarak, nasıl bu kadar kendilerinden emin -sanki gözleriyle görmüşler- gibi kıyaslayabildiklerini cidden anlayamıyorum.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin neyin ne old. ortaya koyabilmen için Akp'den önceki dönemleride bilmen lazım, bir kıyaslama yapabilmek için kıyas ettiğin iki şeyede bilgi olarak vakıf olman gerekir. Birde unutmaman gereken bişey tarihi vakalar, o vaka'nın gerçekleştiği tarihteki koşullar içerisinde değerlendirilir. Ben o doğrudur bu yanlıştır demiyorum ama bu kadar kesin konuşacak özgüveni nasıl bulabiliosunuz buna hayret ediorum. Mesela ben etrafımda 80 darbesi öncesi ve srasında bir sürü aile büyüğümün şahit old. anlattığı olaylar olmasına karşın (okuduğum kitaplar cabası) 29 yaşına gelmiş biri olarak 1 kez bile ne ark. muhabbetinde nede böyle yerlerde tek bir cümle lafını etmişliğim yoktr, etmemde. Çünkü ben o olaylara şahit olmadım ve tarih kitaplarını okuyanların bildiği bişey vardr ki yakın tarihle ilgili yazılan kitapların yazarları hala o olayın "tarafı" olabilir (%99u öledr hatta). Basın ise her zmn sahiplerine göre kişnemişlerdr bu topraklarda bgn old. gibi. Mesela sen madem bu kadar kesin konuşabiliosun
Cevap sahibi+1 yılAkp ve öncesi hakkında o zmn bana Akpden önceki dönemin terörle mücadeledeki son 8 yılını ve Akp döneminin ilk 8 yılını analiz edebilirmisin?
Bu gayet bst ve eğer memleketi tanıyan ve bazı şeyleri ortada diyebilen kişiler için gayaet kolayca kilometre taşlarıyla yorumlanacak bir soru..
Haa bana göre asıl nankörlük nedir biliomusun geleceğin geçmişini tanımadan yetişmesi. Geçmişi dürüstçe tanımayanlar ne toprağa ne bayrağa bakınca bişeyler hissedebilirler. Ve toprağada kök salamazlar, bayrağında gölgesinde kalamazlar.
Sen simdi 13 yildir iktidarda diyorsun ya bende sana Aziz Nesinin bir sozunu soyleyeyim Turkiye'nin %60'i salakk deyip üstad bu laftan sonra tepkiler alınca ve sivas olayları patlak verince özür dilemiş ve de yüzde 90 nı aptal diye düzeltmiştir.
20 YorumlaSen ülkesini parsel parsel satan bir iktidarı sever misin?
22 Yorumla- +1 yıl
Ülke Ankara'dan mi İstanbul'dan mi ibaret?
Devlete ait neyin kaldı?
Bugün Doğuda ölen asker parsel parsel satanların hatasını temizlemek için vatan uğruna feda oluyor. Dün Doğu topraklarında indirilen Türk Bayrağını yeniden dalgalandirabilmek için savaşıyor. Bu yetmez mi?
"Ben Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi Esbaskanıyım, görevim de Diyarbakır'ı merkez yapmak."
Onceden nasil oldugunu bilmiyolar ekonomi diyosun herkes catir catir sifir ev araba aliyo etrafimda bir tane kotu araba gormuyorum heryer insaat ev yapiliyor ekonomi ozellikle ticaret yapanlar icin ucmus durumda cocukken marketten bisey alirken bile zar zor alirdik. hersey guzel daha da guzel olacak ins birilerinin gazina gelip genclik denilen mallar cahilliklerinden eylem yapiyolar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAk parti iktidara geldiğinde altını ıslatanlar şimdi oy kullanıyor. Başka bir iktidar görmediler. Neler yaşandığını bilmiyorlar.. Eminim sadece değişiklik olması için bile karşı çıkan oluyordur.
11 YorumlaSorsan kimse sevmiyor ya çok ilginç. Bu %50 nerededir hiç kimse bilmiyor valla.
61 Yorumla- +1 yıl
O yüzde 50 nin burda ne işi var onlar mitinglerde para karşılığı koyunluk yapıp kendilerini 2 paket makarna kömüre satan kafası olmayanlardır
+1 yılSenin gibi sorular soran ya da hayatı boyunca hiç sorgulamamış insanların desteklediği bir parti olduğu için
12 Yorumla- +1 yıl
Yaşın daha 18. Neyin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum. Ve bundan eminim.
Bu ülkede neredeyse gelen her iktidar birşeylere zarar verdi ve kayboldu. Sen şu an geliştiğimizi sanıyorsun. Fakat bunu hiç detaylı düşünmüyorsun
Herşeyin insan haklarına göre üsulsuz işlediği. Vergi düzenlemesinin kanunlara aykırı olduğu. 1970 - 80 lerdeki lise eğitiminin şuanki üniversite eğitiminden kat kat iyi olduğu , devlet adı altında yüzyılın en büyük mafya babasının koca bir ülke ve 80 milyon insanı diktatörlükle sömürdüğü , halkına yaptığı tek şey para dan 6 sıfırı atıp insanların 2 ekmeğinden 1ini zorla almasıdır. Ve sizin gibilerinde buna ses çıkarmamasıdır bizim karşı geldiğimiz. Peki biz ne mi yapıyoruz? Hiç birşey yapamıyoruz. Eğer yaparsak vuruluyoruz dayak yiyoruz sırtımıza plastik mermiler ve gaz bombaları atılıyor. Lütfen sende birşeylerin farkında ol. Bu dünya bunlara destek vermeyi gerektirmeyecek kadar saf iyilik barındırıyor. Zorbalığın değil iyiliğin yanında olmanızı istiyorum
+1 yılYanlış düşünüyorsunuz. En azından geneli için. Beğenmeyenler genelde dindar kesimi yobaz olarak tanımlayan tiplerdir. sonuna kadar AKP. Ha gerçekten bir millet adamız hizmet adamı gelir orası başka
10 Yorumlaak parti öncesini görmedikleri içindir. bizim yaşımızda olsalar anlarlar koalisyon hükümetlerinin zorluklarını. ak olmuş kara olmuş önemli değil tek parti sistemi iyidir , çok partili sistemlerde ülke geriye giitmiştir.
30 Yorumla
+1 yılAdamlar yol yapıyo, terörü bitirdi, eğitim sistemimiz çok güzel ya o yüzden sevmiyorum😂😂😂
70 Yorumla
+1 yılsitede genellikle gençler var
geçmişte bişi yaşamamışlar
ondan sitenin coguda ateist deist nebeklıyorsun30 YorumlaZaten ks ye bu yüzden kayit oldum gerizekali insanlarin saf insanlarin ozellikle enayi olmayan insanlarin bulundugu yerde bulunmak guzel.
20 Yorumlaeğitim seviyesi yükseldikçe dolandırıcılar ile gerçek vatanseverler arasındaki fark acıkca ayırt edilebiliyor o yuzden gençlerin çoğu koyunluk yapmak yerine gözlerini açmayı tercih ediyor
40 Yorumla
+1 yılFarkettiysen akp ye oy veren cahil kesimler genellikle.
23 Yorumla- +1 yıl
Sadece o bölge değil
Geçmişte bu ülkenin çektiği sıkıntıları bilmiyorlar çünkü.
52 Yorumla- +1 yıl
Şimdide o sıkıntıları çekiyoruz
- +1 yıl
@Salçalıekmek5 geçmişi bilmiyorsun o yüzden kıyaslama yapmayalım öncesi cidden çok farklıydı
+1 yılSevmiyorum saygıda duymuyorum bişey söylicek varsa burdan değil özelden yazsın küfür edicem
50 Yorumla
+1 yılBunu hala anlayamadıysan sorgulaman gereken bir şeyler var demektir.
30 Yorumla
+1 yılMillet takım tutar gibi parti tutuyor, özellikle bu ülkede siyasi eğilim ideolojik tutumlardan oluşuyor
30 Yorumla
+1 yılDemekki yapıyolar bir hata. Bu şekilde bakıldığı için zaten iktidar değişmiyor. Sence şu an ülke çok mu iyi durumda? Sen bir ülke görebiliyo musun?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeyenler kalplere dikkat 2019 da yüzde 70 geliyor
11 Yorumla
+1 yılSon 5 senede ülkeye baktı , hatta ıstanbul dışında elle tutulur 2 hizmetini soylessene
14 Yorumla- +1 yıl
son 5 senede ilk 5 senedının refromu kabul edecek belediye ve soaglık sayabılır mısın? İstanbul dısında?
- +1 yıl
nereye yapıolar sorması ayıp? son 5 yılda?
Hirsiz. kopekler basdaki sifatsiz desen. dansoz. gibi
19 Yorumla- +1 yıl
Çükü ak parti öncesini bilmiyorlar, dünyadan bir haberler, ak parti öncesinde sular 4 gün kesiliyordu, ssk batmıştı ilaç bulamıyorduk ve alamıyorduk, doğal gaz yoktu tek bir odayı kullanmak zorunda kalıyorduk, okullarda kitap falan dağıtılmıyordu, kovalisyon hükümet birbirine çocuk gibi küsüyorlardı, kemal deviş ülkenin iflasını açıklamıştı, memurun maaşını veremeyecek duruma gelinmişti, türbanlılar okul önlerinde yerlerde sürükleniyordu ( feministle hiç ses çıkarmıyordu) , demirelin bir dediği diğerini tutmuyordu, ecevit karısı rahşanın emriyle tecavüzcüleri, teröristlere af getirmişti, keza ahmet necdette öyle, söylenecek daha çok şey var aslına ama neyse. Allah bir daha eski günleri bizlere yasatmasın. En çok şehit'de 1993-94 yıllarında verilmiştir ve türkiye üçüncü snıf ülkeyken , bgün en hızlı gelişen ülkeler arasında.
+1 yılçünkü gençler geniş bir bakış açısı ile bakıp her yönü ile düşüne biliyor dar görüşlü olanlar bak köpru yaptı bak cami yaptı bak yol yaptı diye o partiyi çalışıyor gözü ile bakıyor ama olay öyle değil
20 Yorumla
+1 yılDemek ki gençler olarak her şeyin farkındayız ki sevmiyoruz.
50 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 344 cevap paylaştı. Benim anayasama saygı duymayan adama (!) ben neden saygı duyayım?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılakparti dindar parti. dini destekliyor. dinde , hayasızlık ve zina yasak. bu sitedekilerin çoğu bu şeyleri seviyor halbuki. abazan dolu site.
Kızlar soruyor - Erkekler sarkıyor. :-D :-D10 YorumlaGizlfiden Rus uçağını düşürdükfleri için Rusya'dan özür difledikfleri için.
10 Yorumlagençlere ne gibi bir katkısı olmuş hadi gençleri geçtim ülkeye ne gibi bir katkısı olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü AKP önceden iyiydi, ya da iyi sanıyorduk.
Pislikleri yeni yeni gün yüzüne çıkıyor sayılır50 YorumlaDisardan hastane yapip iceriden para yedigi icin
Gayet gecerli sebep40 Yorumla
+1 yılCunku bu kadaf vaat verdi insanlara anca yol joprh yapıyor teröristler rahatxa geziyo kendj goru rahat ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişi yamadı kalkındırma babında fırsatların içine etti iktisatçıyım on numara olmasamda ekonomik açıdan çöp diyebilirim rakamlarla
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazabilirdim evet ama her yerde gizliyimdir :)
+1 yılSevmediklerini bilmemde başta olmasının sebebi alternatif parti o denomde yoktu diye ve halada yok
10 Yorumlabiraz okumuş insanlar akp yi sevmiyor zaten. yasakçı ve dinci olduklarından galiba.
10 Yorumlakimse sevmiyorsa bu kadar oy nereden cikti bende anlamadim😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTırlarlan silah, cephanelik gönderildi. Suriyeli teröristleri aldı memlekete bombası eksik olmuyor. Yok bize karşı gelemezsiniz, kimse ağzını açmasın diyen bir iktidar var. Niye seveyim, sevsinler?
20 Yorumla
+1 yılHırsızlık sayın Apo 3_5 Mehmet öldü diye meclis toplanmaz sehide kelle 1 yılda 690 şehit daha sayayım mı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü burdakiler 13 sene öncesini hatırlamıyor. bir de çok özenti var. akepeye karşıysan çağdaş entelektüelsin. hataları var eleştirenler hariç
11 Yorumla
+1 yılSence sevilmeli mi? ya da neden sevilmeli?
Ben Sevilmemesi için geçerli onlarca neden sayabilirim ya sen?02 Yorumla- +1 yıl
Kim söyledi sana Türkiye'nin varlığından kimsenin haberi yokmuş diye saçma sapan konuşuyorsunuz. 13 yılda 2 yol taptı diye öve öve bitiremediniz millet uzayda yaşam için uğraşıyor neler yapıyor siz hala köprü havalimanı açılışına seviniyorsunuz bize soktukları vergilerle burdan fizan a kadar köprü yapılır zaten
+1 yılGençler Ak Parti'den öncesini araştırmaya üşeniyor ya da işlerine gelmiyor. :D
12 Yorumla
+1 yılÇünkü sitedekilerin aklı çalışıyor her şeye koyun gibi kanmadıklarının farkındalar.
10 Yorumla
+1 yılIyi yaptillarda var kotuleride benim canimi çok yaktı o yüzden sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılSevmezler ama yaptırdığı her şey den faydalanir nankör köpekler.
20 Yorumla- Devamını Gör (55)
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar