Bana birisi bunun mantıklı açıklamasını yapabilir mi? Bu kurumu kim yönetiyor?

Memleket için kayda değer bir şey yaptılar mı? Şahsen kimse ömrümde bana şunu Tübitak yaptı demedi hoş ilgilenmediğimden ne zaman kurulduğunu da bilmem buluştan çok alakaya maydanoz haberlere konu olan kurumu Adli Tıp kadar itici bulurum. Tübitak 'ın hepimize faydalı ve hepimizin kullanabileceği bir şeyi var mı? Bilen varsa söylesin öğrenmiş olurum.
Bana kalırsa azınlık bir yönetim elinde kendilerini itibarlı kurum sanıyorlar ama ben öyle bulmam şahsen.
Yapmadılar yapmaya çalışanları da engelliyorlar. Kimin elinde olduğu ortada aslında bilimden uzak birisinin elinde ve umarım böyle devam etmez
Hiç şansımız yok o konuda Türkler eski Türkler gibi olamazlar gelişeceğimiz yerde yerimizde sayıyoruz hatta geri gidiyoruz. Toplum tv dizileri saçma sapan programlar ile salaklaştırılıyor beyinler bir şekilde yıkanıyor böyle bir toplumun yeniden ayağa kalkması için 100 sene ye ihtiyacı var
Umudumu asla kaybetmiyorum elbet birşeylerin birgün düzeleceğine inanıyorum lakin bunu bizler görebilecekmiyiz? ya da olacak çocuklarımız güzel bir Türkiye de yaşayacak mı? kaygısı var içimde
Kardeş o içimizde hep olacak çünkü en güzeli ve en iyisini istemek doğamızda var ve daha iyi günler görecekler inşallah bizler temeli atsak onlar bir adım ileri götürse bu yüzden iyi ve bilinçli insanların çoğalıp şakşakçıları da bilinçlendirmesi temennisiyle ben mutluyum bu ara annem körü körüne bağlı olduğu partinin yanlışlarını görüyor artık siyah dediğine asla beyaz demeyen kadın olarak tanıdığım annem işte böyle hayatta her şey bizler için zamanında atalarımız kanlarıyla Kurtuluş Savaşı gibi nice cephelerde savaşmışlar biz de beynimizle savaşacağız aynı Onlar gibi payımıza düşeni yaşarken başarılı oluruz inşallah
Babamda aynı şekilde tuttuğu partinin gerçek yüzünü gördü ve değişti herkesin görmesi dileğiyle... Umarım güzel şeyler olur inşAllah herşey düşündüğümüz gibi bir olur. Değerli yorumların için teşekkürler :)
Malesef böyle sorular pek ilgisini çekmiyor ks halkının o yüzden sormak istediğim sorgulamak istediğim saygı çerçevesinde tartışmak istediğim fikir almak istediğim soruları sormuyorum soramıyorum
Bilim adinda calisiyor gobi gozuken ama suanlik bir yararini gormedigimiz kurulus
Sorsan kendi hayat hikayesini yazamayacak maymunlar yönetiyor orayı. Hoş maymunlar zaten oturup hayat hikayelerini yazamaz değil mi?
Tübitak hiçbir zaman adam akıllı bir şeyler üreten, ülkeye faydalı bir yer olmayı başaramadı maalesef.
90'larda Tübitak neyse şimdi de o hiçbir değişiklik yok çünkü benzer haberleri o zaman da duyardım bu kurumla ilgili...
Belki o zamanlardan bile kötü bir dönem geçiriyordur bu kurum. Ülkeye hayrı dokunacak yararı olacak herşeyin önüne geçip resmen yabancı ülkelere kendi elleriyle servis ettiriyorlar. Ben şunu anladım dışardan güçlenmemizi istedikleri kadar içerden de istemiyorlar
Bazı yabancılar Türkler çok egolular hatta araplardan bile daha egolular diyorlarmış. Gerçekten dedikleri gibiysek en çok bilende biz olmalıyız ondandır.
En çok biz biliyoruz da bildiklerimizi biz değil başkaları kullanıyor
bilenimiz çok olsaydı bu hale gelmezdik işte kalanlarıda çürütüyor yeni neslimiz
O da doğru haklısın
Eyw.
Cevap
13Cevap
TÜBİTAK ın desteklediği projeler ;
https://www.imgim.com/4726incif1115665.jpg
Çok önemli öyle böyle değil ülkeme çok büyük katkısı olacak proje
Hiç çalışmadan para kazansam.
Oraya eleman lazım mı acaba.
Yok ben şansımı denedim almıyorlar gerçi epey oldu yeniden başvursam mı bu kadar salak varken belki kabul ederler :D
Nerede işe yaramaz şeyleri birinci seçen saçma slk kuruluştur tubitak :D
Memleketimin sözde silikon vadisini yapacaklar birde düşün :D
zor gibi ya :D :D
Karikatüre bakılırsa yobazlar hemen dini hedef almış. Mesele din de değil ki :DD Tubitak da
Ve tubitak kapatılsa iyi olur. Süs olarak duruyor zaten
Kurum kendi kendini yönetemez iken, kurumu kim yönetsin?
Kim yönetiyorsa kendi azabını fena hazirliyor
Sadece azabını değil ülkenin geleceğini de ateşe atıyorlar
İslama atıfta bulunmuşsunda hadini bil sadece diyorum
Atıfta ben bulunmadım ekran görüntüsü aldım fark ettiysen paylaşan sayfa yapmış kesmeye üşendim sadece
yok yani kardeş İslamın bu gibi insanlarla işi olmaz İslam bilime müdahale etmez bilimde İslama asla müdahale edemez bunu anlatamadık insanlarımıza
İslam bilim ile iç içedir az biraz araştır ve TÜBİTAK denen kurumun son zamanlarda kabul ettiği projeleri de araştır
İslam bilimden önde gelir iç içe filan değil
Demek istediğim yanlış oldu da neyse seninle tartışmayacağım
Deli ne isterse onun emirlerini yerine getirmek.
Kayyumlar yönetiyor :)
duydumda benimde çok sinrim bozuldu
Kardeşim daha yeni paralelden temizlediler
Bu bahane değil. Başka gereksiz projeleri kabul edecek kurul varda birşeylere yarayacak yararlı şeyleri kabul edecek akılları yok mu bu kurulun?
sonuna kadar haklısın kardeşimmm
Hayvanat Bahçesi müdürü
Ülkenin bilim kuruluşu bile yobaz
Bilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar