Eşcinsellik bir tercih değil doğuştan gelen bir şey diye biliyorum. Yani aslında hepimiz gay, lezbiyen veya biseksüel olarak gelebilirdik dünyaya. İslam dini hoşgörü dini altında aslında bu tür insanlara saygı duyulmaması gerektiğini söylüyor ve müslümanlar bu tür insanlara saygı duymadığı gibi kendi dinlerine de saygı duyulmasını istiyolar. Bana bunu açıklayacak bir insan yok mu? Ben inançlı bir insandım ama dinimden soğumaya başladım yavaş yavaş.
Cevabın nedir?
+1 yılKuran-i kerimde senin gibi Allaha sirk kosan insanlarin olusacagindan kiyamet alameti olarak bahsediliyor biliyormuydun. Bre densiz bre gafil sen kimin kudretini sorguluyorsun Allah bizi yoktan var etmedi mi? Evrenin nasil olustugunu kim aciklayabilmis bugune kadar. O cok guvendiginiz dunya hayati ve imkanlari bir yere kadar degilmi. O elinde tuttugun cep telefonunun nasil calistigi hakkinda dahi fikir yurutebilecek cibiliyete sahip degilken nasil bu mukkemmel duzeni sorgularsin? İnsanin tek bir gozunun mukkemmelligi dahi ona inanmak icin yeterli degilmi? Allah kuranda kadina daha cok deger verdiginden acik bir sekilde bahsediyor. Kapanmayi emretmek degersiz saymakmidir? Size degerli oldugunuz icin kapanmanizi emrediyor. Gecmiste kendini bilmezlerin yaptigi eziyetleri nasil islama mâl edebilirsin? Hangi kitapta hangi hadiste hangi ayette yaziyor kadinlari oldurup gomun diye? Senin yedigin yemegi bile birisi hazirliyorken nasil bu duzenin tesaduf sonucu olustugunu dusunebilirsin? Allah kadini erkege erkegide kadina helal kilmis. Ve bunun sonucundada bir meyve verecegini mujdelemis. Herhangi bir sey ugruna yapilmayan bahsettigin pisligin yanlis oldugunu anlamayacak kadar körmüsün? Ustelik o dedigin pislik dogustan geliyor olamaz. Dogusunda boyle bir sey oldugunu iddia ettigin erkegi kucuklukten bir odaya kapat bakalim sadece kadinlar olsun yaninda o odada buyusun kadinlarami ilgi duyacak yoksa icguduleri ona baska seylermi soyleyecek? Boyle bir seyin imkaninin olmadigi apacik ortada. İnanmiyorsan ac arastir bunu musluman olmayan milletler dahi kabul etmis ve kanitlamis. Sen seytana hizmet ediyorsun. Allah dogru yolu buldursun ne diyeyim. Sizin gibiler oldukca bu topraklarda yasamis sahabilerin seyhlerin kemikleri sizlayacak. Helak edilen lut kavminidemi duymadin bre gafil? Burada sacmalayana kadar ac oku dogrusunu ogren. Ben tamamiyle dikkat cekmek icin sorulmus bir soru olarak goruyorum bunu. Gunes batidan dogdugunda tovbe etmek icin cok gec olacak.
124 Yorumla
Soran+1 yılokumadım bile ilk cümleyi okuyup bıraktım boşuna bu kadar uzun yazmışsın
- +1 yıl
Okumaya cesaretin yok çünki 😂
- +1 yıl
Kafasına takılan bir soruyu sorabilir bunun Allah'a şirk koşmak ile alakası yoktur. Lgbt doğuştan gelen bir şeydir bu tıp bilimi tarafından bile açıklandı 4 ila 5 yaşları arasında farkına varabileceğin bir şey, neden elimiz de olmayan bir şey yüzünden cehenneme gideceğiz ki? Ve ayrıca gideceksek sen değil biz gideceğiz ki ben gideceğimizi düşünmüyorum, ayrıca burada bile sizin gibiler bize zaten cehennemi yaşatıyor çok bir fark yaratacağını zannetmiyorum.
En İyi Cevaplar
Sen önceden de inancli filan degildin zira öyle olsan bu hayatın imtihan üzerine kurulduğunu bilir bu konuda en mantıklı cevabı kendine verirdin. Evet belki gerçekten eşcinsellik doğuştan gelen bir durum fakat allah sana yapma dediği için yapmazsan bunun mükafatını da alırsın. Inancli olsan tamda bu kafada olurdun. Dünyanın rastgele oluştuğunu düşünenlerin kafası bir ayrı dünya zaten. Bana rastgele oluşmuş bir dünya değil de bir tek toplu iğne gosteremezsiniz. Bu dünya mükemmeliyet icinde dönüyor. Evet bozulma var çünkü bozulma olmazsa kıyamet olmaz. Toparlayacak olursam; Allaha inanmayı gerektiren nedenler inanmamayı gerektirenlerden misliyle fazla. Allahın bu eşsiz dengesinde küçük imtihan araçlarını yakalayıp hata bulduk sanan zihniyet kesinlikle vicdanlarını rahatlatmak için ugrasiyor. Bu savaşı Allah kazanacak
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir konusmussun ki sanki ben ateistim allaha inanmıyorum demişim gibi. Ben inanclı biriydim dua ederdim hala da ederim.
''Evet belki gerçekten eşcinsellik doğuştan gelen bir durum fakat allah sana yapma dediği için yapmazsan bunun mükafatını da alırsın.'' Allah aşkına bunu nasıl bir kafayla yazdın eğer doğuştan gelen bir şeyse zaten bunu engelleyemez ki. Sen şimdi gay olarak dünyaya geldin ve erkeklere değil de kızlara ilgi duymaya mı çalışıcaktın? Mantıklı bir şeyler söyle lütfen..- +1 yıl
Sen inançlı değilsin. Mesela genç bir Müslüman erkek genç kızlar ile arkadaşlık kurmak istiyor. Buda ona doğuştan verilen bir istek değil mi? Peki Allah ne diyor. Evlilik dışı arkadaşlık yasak. Bu genç kardes Allah yasakladı diye iradesine hakim olursa işte o zaman mükafatını alacak. Inancli degilsin derken ateist oldugunu söylemiyorum. Inancın zayıf. Takva denen birsey zaten yok. B*k atmak için bir taraflarinizi da yirtsaniz Bu savaşı Allah kazanacak
- +1 yıl
Peki bir şey sorcam. Allah madem yasak koydu, neden kız kıza artık çocuk yapmak mümkün? İzın vermeye bilirdi. Ve neden kuranda kadınları dövün diye bir ayet var. Neden 3 kutsal kitapta da bu ayet sonradan değiştirilip şakalaşmak mayetinde dendi. Lut ayetleri de aynı şekilde diğer 2 kitapta değiştirildi ve yanlis yorumlandigi soylendi.
Kuran mealini okuyorum. O kadar çelişkili geliyor ki anlatamam. Şimdi bi bakıyorum kadınları dövün yazıyor. Bi bakıyorum insanlara zulm etmeyin. Dine zorlamak yasak diyor. Herkes lgbti bireylerinin üzerine yürüyor mesela. Bu nasıl bir çelişki?
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Eşcinsellik normal bir durum gibi bahsediyorsun yazında hastalık bile olsa bugün daha dünyaca bile sindirilememiş Hollanda mıydı oradan başka Abd' de de azar azar başlıyor İslam gibi diğer dinler mensupları da sindiremedi daha. İslam' a gelene kadar kabullenilmesi zor insan olarak dinleri koy bir kenara.
20 ülke var yok eşcinsel evliliğine izin veren mevut ülkelerin minicik bir kısmı.
Rusya da eşcinsellere aşırı tepkili Müslümanlar mı sanki?
Dine bağlama sadece önce insan olarak değerlendir. Adil olsun.
Haramı haram bileceğiz dinen yükümlülüğümüz bu bizim. Haramlar belli helaller belli.
Kendi aralarında ne yapıyorlarsa yapsınlar bana ne.40 Yorumla
Valla dinden soğumaya başladıysan zaten o iş bitmiş. Eşcinsellik sapkınlıktır. Doğuştan falan gelmez. Çiftleşmek kavramı üremek içindir. Sonradan ne kadar ameliyat olursa olsun gelipte kendi eğlenceleri için doğuştan falan diyemezler. Yok dna farklıymış yok şuymuş falan komik.
1614 Yorumla- +1 yıl
Dindarlık yobazlıktır evet. Sen inandığın dinde erkekler cennette cinsel organı her daim kalkık olacak, bozulmayan bakireler olacak, göğüsleri tomurcuklanmış kadınlar olacak gibi şeylere ciddi gözle bakıp inanıyorsun da, başkalarının yaşamına komik vs gibi küçümsüyorsun, sana bu hakkı kim veriyor. Tekrar söylüyorum yobazın önünde gidenisin bayrak taşıyanısın.:) Düşüncen değişmeyebilir bende itici bulurum fakat onları ötekileştirme hakkını vermiyor bana.
Soran+1 yıl@majer katılıyorum klasik geri kafalı insanlardan biri de bu işte @Tiasta nerden vardın sapkınlık olduğuna acaba sorabilir miyim? Eşcinsellik doğuştan gelen bir şey olduğunu biraz araştırsan bilirdin sırf dinin yasaklıyo diye sapkınlık diyip insanları dışlayamazsın ve islam hoşgörü dini diyosunuz ben sizin gibi insanlarda hoşgörü göremiyorum siz o sapık dediğiniz insanlardan daha kötüsünüz bunu bilin istedim.
- +1 yıl
Görüşümde şu Dna'da bu fazlaymış ondan eşcinsel oluyorlarmış diye söyledim zaten kuzum. Dinim yasaklıyorsa sapkınlıktır. Net. Bu konu hakkında tartışmaya bile girmem. Ve "Kıyamete doğru ilim azalır cehalet artar" sözü ne kadar doğruymuş. Siz ikinizde bunu kanıtlar niteliktesiniz. Bilim kendi kendini yalanlayan bir şey. 200 yıl önce sapkınlık 100 yıl önce sonradan şu an doğustan 100 yıla kadarda başka bir şey der. Takılma bu kadar. @majer gidipte Mübarek ayımda çıplak gezen insanlara sövmedim ya da asıp kesmedim. Benimde saygım budur.
- +1 yıl
@majer bu senin dinin sana benim dinim bana sözünü hiç yorum yapmadan düşünüp gitseydin keşke. Yobaz demene hiç uymuyor sonuçta. "Allah'ın haram kıldığı cana, haklı bir sebep olmadıkça kıymayın. Kim mazlum olarak öldürülürse biz onun velisine (mirasçısına hakkını isteme konusunda) bir yetki vermişizdir. O da öldürmede aşırı gitmesin. Çünkü o, zaten yardıma mazhar kılınmıştır." (el-İsrâ, 17/33) benim dinim insanları kesme konusunda seninki gibi deildir. Cevap verme. :)
- +1 yıl
o halde, dünya hayatını ahiret karşılığında satanlar, allah yolunda savaşsınlar. kim allah yolunda savaşır da öldürülür veya galip gelirse biz ona yakında büyük bir mükâfat vereceğiz.
nisa 74. ayet". Din allahın oluncaya kadar savaşın enfal 39... ya anlamıyorsun dimi sen bana allah adı altında benim inancıma inan diyorsun ama ben inanmayıncada beni öldürme emri alıyorsun. Neyse iyi günler :) - +1 yıl
Evet ya 5 yaşında felan ben kendi isteğimden dolayı hep kızlar ilgilensin istiyodum ilkokul da hep kadın öğretmenlerime ilgi gösteriyordum dışarda hep kadınlara daha çok bakıyorum feln 14 yaşımda farkettim zaten eşcinsel olduğumu ki olduğum yerin en imanlı insanları ailem buna rağmen kadınlara hep bir ilgim ki seçim olsaydı erkekleri seçerdim ama itici geliyorlar sevemiyorum anlıyor musun?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
+1 yılkuranı kerimde lut kavminin helak olduğu sure var orda geçiyor eşcinselliğin haram olması bu yüzden aslında doğuştan gelen bişey değil millet birbirini ve kendini kandırıyor her bebek islam üzerine dünyaya gelir ve sonradan hristiyan musevi ataist ya da kendi seçtiği dine inanır bundada ailenin inandığı dinin etkisi çoktur ve yine eşcinselliktedede sonradan oluşur sen hiç eşcinsel bir bebek ya da biraz daha büyüyüp maksimum 13 yaşına kadar olan çocukların eşcinsel olduğunu gördünmü? göremezsin çübki doğuştan gelen bişey değildir insan fıtratı buna izin vermez sonradan insan kendi seçimleri doğrultusuyla eşcinsel olur bununda altında kişisel yetersizlikler yatar genelde penis boyu kısalığı iktidarsızlık eziklik dduygusu parasal nedenler rahat yaşam vs vs ve insan bir neden bulur ve eşcinselliğe ilgi duyar oyüzden dine bağlamak sonderece yanlıştır islam dini din seçimine hoş görüyle bakar onun dışındaki şeylere değil mesela eşcinselliğe değil saygısızlık ve küfüre değil anarşizme değil yani islam dini ve müslümanlar sadece kendi dinine davet eder kurtuluşa ermen ve ateşte yanmaman için başka nedeni yoktur davete uymayan kendi dinine inanma özgürlüğü vardır biz buna saygı duyar hoş görürüz ama sapkın eş cinsellik yanlıştır düşünsene eş cinsellikten helak olan bir toplum var geçmişte ve hstalıklı bizim toplumumuzdada herkese aids blaşmış olsa sonuç ne olur? oyüzden hoş görü yok bu konuda kişilere saygı duymak istiyorsan ya da eşcinsel yaşamak istiyorsan avrupa bunu kabul ediyor demekki aids tehlikesini takmıyorlar çaresini bulmuşlarda bize söylemiyorlar demekki :) gidip orda saygıda duyabilirsin ya da destek olabilirsin ya da sende eşcinsel olabilirsin ama türkiyede değil! son olarakta dinden soğuman kendine kaybettirir her nefis ölümü tadacaksa bu kesinse sende öldüğünde gel bakalım dicekler ozaman cevabın hazırsa seçim senin!!
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİslam dininde kötü niyete ceza yoktur. Bir kimse kötü bir şeye niyetlense ama yapmasa günah kazanmaz.
Velev ki eşcinsellik doğuştan olsa bile yani bir insan doğuştan hemcinsine ilgi duyuyor olsa bile bunu ilgisini tatmin yoluna gitmezse o kişi için azap da yoktur. Bu durumda eşcinsellik bir hastalık, rahatsızlık gibidir. İnsan doğuştan hasta hatta bir uzvu eksik olabilir. Bu da onun imtihanıdır. Allah-ü Teala ölümden başka her derde çare yaratmıştır. Bu rahatsızlığın da çaresi vardır ama bugün için bilinmiyor olabilir. Bilinmelidir ki, külfetsiz nimet olmaz. Sağlıklı doğmak büyük bir nimetse de külfeti de o oranda çoktur. Ahirette nimet sahiplerinin hesabı da daha çetin olacaktır.
Erkeğin erkeğe veya kadına arkadan yaklaşmasına livata denir.
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Kendi rızası ile üç defa livata yaptıran alışır, her zaman bu işi ister.) [R. Nasıhin]
Her türlü günahın tek ilacı vardır. Bu ilaç Kur'an-ı kerimde açıkça bildiriliyor. Bu ilacı kullanan her müslüman, alışkanlık haline gelen büyük günahlardan mutlaka kurtulur. Bir âyet meali şöyledir:
(Namaz, münker ve fahşadan [edepsizlikten, hayasızlıktın, akla ve dine uymayan, uyuşturucu, içki, zina, eşcinsellik, {homoseksüellik, livata, lezbiyenlik} gibi her türlü kötülükten] alıkoyar.) (Ankebut 45)
Namaz, kötülükten alıkoymuyorsa, namaz doğru kılınmıyor demektir.21 Yorumla- +1 yıl
Bir şey sorabilirmiyim? Sadece kuranda da erkek eşcinselliğinden bahsediliyor. Kadına bir şey hiç bir zaman denmedi ve kız kıza çocuk yapmak da mümkün artık. Allah bu çocuğu istese vermezdi değilmi. Asla öyle bir yöntemi bulamazdık. Acaba sadece livata zararli olduğu için ve lut kavmi de herkese zorla bu çirkin, zorba faliyetini yani açık olursam tecavüz ettiği için mi yasak denildi ki?
+1 yılŞöyle ki dinden soğuma durumu olabilir yaşanabilir fakat daha derin bir şekilde araştırırsan geri kazanabilirsin. Lut kavmi durumu var evet ama bu kavim sadece eşcinsellik yüzünden helak olmamıştır, onlar hayvan ile birlikte de ilişkiye giriyorlardı kapkaççılık yapıyorlardı istismar ve tecavüz onlarda çoktu. Yani helak olma durumları sadece bu değildir. Ve İslam'da eşcinsel bireyler lanetlenmemiştir, Hz Peygamber efendimiz (s. a. v.) bize kendisinin rahmet eyleyen olduğunu zira lanetleyici olmadığını hadislerinde bahsetmiştir. Uzun süredir bende bu konuda araştırmalar yapıyorum ve sonucunda bunu öğrendim, hoşlantı günah değil. Yani bu senin elinde olan bir şey değil sonuç olarak ve bunu isteyerek yapmıyorsun, bu yüzden herhangi bir günaha gitmiyorsun fakat ilişkiye girmek senin elinde olan bir şey olduğu için bu günah, haram oluyor. İslam'da birçok imam bu konular hakkında konuşmuştur ve bir sürü tez yazılmıştır, ufak bir araştırma ile daha iyi öğrenebilirsin. Ayrıca diğer yorumlardakilere karşı arkadaşlar dinden soğuyan bir insana soguduydan iş bitti denmez, o kişi dine geri kazandırılabilir çünkü. Umarım doğru yolu bulursun 💜
10 YorumlaKusura bakma da ben gay ve lezbiyenlere felan saygı felan duymuyorum, bendeki saygı ve sevgisi yitirdiler, ve bunun için çok uğraştılar. ben hollandada doğma büyüme yaşıyorum,15-20 defa sarmışlardır bana, yakın arkadaş olduğum gay beni whatsapp grubuna alıp cinsel organını ve kalçasını attı, kızdıktan sonra yok siz müslümanlar hoşgörüsüzsünüz, arapsınız vb bir ton hakaret ettiler, ben teknolojiyi çok iyi bilmem grubu engelleyemedim 1 saat bana sövüp cinsel fotograf attılar... eşime desem cinsel organ felan görmesini istemem internetten buldum sonunda engelledim.
bir olayı daha anlatayım , birgün gittik eşimle bar tarzı bir yere az alkol attık, yandan 2 tane gay eşimin yanında üzerime çıkmaya çalıştı, içmişler iyice, sakız kıvamına gelmişlerdi, dövecektimde eşim bırakmadı, sonra alıp götürdüler bunları...
Kısacası bakıma bunun gibi olaylar defalarca geldi, ben ateist deist, felan fark etmez ama gaylarla ne arkadaşlık yaparım nede saygı duyarım.35 Yorumla
Soran+1 yılBu anlattığın insanlar sadece gayler lezbiyenler değil ki ona bakarsan her gün tv de gördüğümüz tecavüzcüler de var? Sokakta gece yarısı kadınlara laf atan erkekler de var? Normal hayatını yaşayan kimseye zararı olmayan eşcinseller de var. Ee demek ki böyle insanlar sadece eşcinseller olmuyo senin dediğin kişilikle alakalı bir şey
- +1 yıl
Alkol içilen yere gidiyosun. Ben ne hollandada yaşarım ne alkol içerim ama o kadar amerikan dizileri filmleri izliyoruz, barlarda herkes birbirini tavlamaya çalışıyo, birbirine sürtüyo, . rospu gibi dolanan kadınlar... Herkes içip içip sarhoş oluyo, bunu sana bir kadın da yapabilirdi, ya da hetero bir erkek başka bir kadına.
- +1 yıl
@pasif_ist bilmiyorum kardeş, ozaman başıma çok geldi, korkuyorum artık
- +1 yıl
Aaaaaaaaa sana şu kadar söyleyim onlar eşcinsel değil. Lgbti bireyleri (gerçek lgbti bireyleri) bu hadsizliği yapmıyor. Şöyle ki bunları bizde yaşıyoruz ama onlar lgbti bireyi değil. 3 kişilik ilişki teklifi eden lgbti adı altında yer alamaz. Çünkü hiç bir doğuştan gelen yani. Hiç bir eşcinsel birine zorlama yapmaz veya 3. Bir kisi arayisina girmez. Açıkcası yaşadıkların cidden çok iğrenç şeyler bende lezbiyenliği kötü sanıyordum lakin etiketlere bakma ciddiyim. Kendimden bu yüzden hergün nefret ettim ben. Nasıl o kıza aşık oldum ben diye. Ama aşık olduğum kız ile arama kimsenin girmesini de istemezdim. Birileri ile öyle sacma sekilde fotograflasmayi da. Iste gercek sapkinlik tam olarak bu. Ama bunu escinsellige yorma cidden ayni sey degil.
Eğer sözlerime güvenmek istersen sana bir kaç link atıp vöstere bilirim. Arkadaşlarım insanlara anlatmaya çalışıyor gerçeği.
+1 yılEşcinselliğin bir hastalık değil, kişisel tercih olduğu bilim adamlarınca ispat edildi..
İsteyenler araştırabilir..
Ayrıca, eşcinsellikte bulunan bir çok kavim helak edildi..
(Bknz. Lût Kavmi, İtalya- Pompei)
İnsan oğlunun yeryüzündeki en tiksinç hâlidir..
#Vesselam710 Yorumla- +1 yıl
Ayni Cevapta Lut Kavmi gibi bir masal hikayesini ve Bilimsel kanitlandi sözünü kullaniyor. e
iyi güldüm.
Escinselligin Tercih oldugunu Müslüman bilimadamlari mi kanitlamis? :) - +1 yıl
@MaviSünger hayır isviçreli bilim adamları 😕
- +1 yıl
Hani 5 açılı diş fırçası üretenler 😉
- +1 yıl
Kaniti göstersene bakalim kankis :D
- +1 yıl
@MaviSünger çok merak ediyorsan ara bul
Beyin bedava ;) - +1 yıl
Ben öyle birsey olmadigini biliyorum zaten olmayan seyi neden arayim? :D
Sen göstersene hadi :D - +1 yıl
Haklısın hocam kanitlandigini okumustum
- +1 yıl
@MaviSünger iyi ne mutlu sana o zaman ;)
Bende ilgimi çekmediği için okumadım..
Gerekte yok zaten.. - +1 yıl
SİZ VARYA O KADAR KÖR OLMUŞSUNUZ Kİ, YAZI şu an BAKTIĞINIZ BİLGİSAYAR KENDİLİĞİNDEN OLUŞTU DESEM 6 MİLİYAR İNSAN İNANMAZ, AMA BU 6 MİLİYARDAN KENDİNİ BİLMEZ İNKARCILAR, İNSANIN GİBİ BİR VARLIĞIN (Kİ BİLGİSAYAR İNSANIN YANINDA NE Kİ) KENDİLİĞİNDEN OLUŞTUĞUNU SÖYLÜYOR, SİZİN KALP GÖZÜNÜZ VE RUHUNUZ KÖRELMİŞ.
+1 yılTedavisi olmayan dert, hastalık yoktur. Bilinmiyordur o ayrı bir şey. Her hastalığın çaresi olduğunu, kâinatı yoktan var eden Allahü teâlâ tarafından âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber efendimiz haber veriyor.
Allahü teâlâ, devasını, çaresini vermediği hastalık, dert yaratmadı. Bilen bildi, bilmeyen bilmedi, yalnız ölüme çare yoktur. [Taberani]
Ey Allah’ın kulları, tedavi olun. Allahü teâlâ, ilacını, devasını vermediği hiçbir hastalık yaratmadı. İhtiyarlık bundan müstesnadır. [Ebu Ya’la, İbni Hibban]
Namaz, münker ve fahşadan [edepsizlikten, akla ve dine uymayan esrar, içki, zina, eşcinsellik gibi her türlü kötülükten, her türlü günahtan] alıkoyar. [Ankebut 45]
Ahir zamanda eşcinseller üç kısma ayrılır: Bir kısmı konuşmak ve bakmakla, diğeri tokalaşmak ve kucaklaşmakla yetinir. Bir kısmı da bu işi bilfiil yapar. Allah bunlara lanet etsin! Tevbe edenin tevbesini Allahü teâlâ kabul eder.) [Deylemi]
(Livata mubah sayılmadıkça, gökten taş yağmadıkça kıyamet kopmaz.) [Deylemi]00 Yorumla
+1 yılÇünkü insanlar eşcinselliğin doğuştan geldiğine inanmıyor.
Bizimkileri bilirsin, önlerine bilimsel kanıt da sunsan inanmazlar. Ben de anlamıyorum bu garipliği. Doktorlar tedavisi yok diyor, bunlar hala istese olmazdı da yok bilmem ne, hiçbir şey anlamıyorum ben dediklerinden.50 Yorumla
+1 yılÇünkü peygamberimiz homofobik bir insan eee 14 yy. öncesinde çölde yaşamış bir adamın hümanist olmasını beklemek de olmaz, islam da patriyarkal bir din, her yerde kadına nefret kusan, 2. sınıf insan muamelesi gösteren bir din. Allah da sanki erkek profilinde gibi. Bütün bunlar eşcinselleri istememek için yeterli sebep.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü insan vücuduna zarar veriyor. Ters ilişki bile haramken gay lik Lezbiyenlik diyorsun. Soğuduğun dine dikkat et cehaletin seni cehenneme sürüklemesin. Senin önündeki kitap ne değişen Tevrata benzer ne de ayakların altına serilen zebur a. Ağzından çıkana dikkat et ayağını denk al
02 Yorumla
Soran+1 yılSırf görüşlerinden dolayı insanları cehennemle korkutmak da bana doğru gelmiyo onu yapma cehenneme gidersin şöyle düşünme cehenneme gidersin bu mu yani adalet insanların gözünü korkutmak mı amaç
- +1 yıl
Amaç insanların gözünü korkutmak olsaydı göz perden olmazdı. Ben de senin gibi düşünüyordum zamanında. Herseyi sorguluyordum. Ama kuru kuruya olmaz. Ya bilen biriyle tartışacaksin ya da açacaksın kitap okuyacaksın. Kendi tezini kendin desteklediğin sürece hiçbir yere varamazsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah erkeyi erkek olarak yaratmış kadını kadın olarak yaratmış erkek erkeye kadın kadına yetinmeyi yasaklamışı bu kuralın dışna çıkamaz sın
https://www.youtube.com/watch?v=GCkCuIs8hzU
allah eşcinsel olan hz. lut tun kavmini helak eti
Her parlak oğlanın yanında 8 şeytan vardır
https://www.youtube.com/watch?v=tnwUvp6m8rU
hz lut kavmi helakı12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleşcinselgin artması zinanın çoğalması kıymetin yaklaştını alameti
- +1 yıl
Bu mitolojik şeyleri buraya atmayın ya
+1 yılEşcinsellik, bence de doğuştan çünkü ben bir eşcinselim yani bunu hava ya da farklılık falan olsun diye söylemiyorum kendimi bildim bileli 4-5 yaşlarından beri erkeklerden hoşlantı duyuyorum. Nedense bunu kızlara karşı hissedemiyorum. Kesinlikle tercih değil. Zaten Kuran'ı Kerim'de de eşcinsellik zevk için yapılırsa günahtır. Yani genel olarak kadınlardan hoşlanan biri kadın bulamayıp zevk olsun diye bir erkekle ilişkiye girerse bu günahtır. Lut lavmi denilen şeyde bundan bahsediliyor. Eşcinselim. Ama belki ileri de bir kıza bir erkeğe ya da bir çift cinsiyetli birine falan aşık olacağım. Her zaman sevgi kazanır. Bunun için gruplaştırmayın. Ama kendimi bildim bileli hep erkeklerden hoşlandım. Bilmem belki ileri de bir kızdan hoşlanırım. Aşk cinsiyetlere bağlı değildir.
30 YorumlaEşcinsellik doğuştan falan gelmez.. insanların eğilimidir.. bunu genetik bir özür gibi lanse etmek sadece bahanedir..
İnsanların doğuştan gelen bir çok hastalık, sakatlik gibi özürleri olabilir.. herşeyin tedavisi var.. eşcinsellik hormonlarla ve psikolojik kökenli kusurlara göre ortaya çıkan bir problem.. çözMek yerine böyle yaşamayı seçmek suçtur..00 YorumlaEşcinsellik doğuştan gelen bir şey değil sapıklık bu psikolojik rahatsızlık gitsin tedavi olsunlar. Bu yüzden helak olan kavimlerden bihabersin sanırım! Doğuştan gelen adı herneyse işte Bülent Ersoy gibi olanlar o da gitti cinsiyetini değiştirdi buna kimse bir şey demez ama diğerleri sapıklıktır.
20 Yorumla
+1 yılsoğumak ne tövbe de kitapta eşcinselliğin yasak olduğunu söylüyor ama bir kavimi örnek gösteriyor eşcinsel olmadıkları halde sapkınlıklarından dolayı eşcinsellik yapıyorlarmış Allahda helak etmiş fakat durum şu ki doğuştan gelen şeylerde yapmamak lazım ama Allah affedicidir bilemessin
00 YorumlaAnne karnindayken bir cocugun escinsel dogacagi vs artik belirlenebiliyorken, insanlarin bunu gunah olarak nitelendirmesi beni iyice kinlendiriyor.
70 Yorumla
+1 yılÇünkü eşcinsellik uydurdukları tanrının defosudur. Mükemmelliğin patlak verdiği noktalardan sadece biridir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğuştan gelir eşcinsellik ben kendimi bildim bileli hiç bir erkeğe ilgi duymadım eşcinselim günahmış harammış bilmem Allah benim içimi biliyor ben kendimi biliyorum ... Diğer insanlar ne demiş nasıl bakmış zerre kadar umrumda değil.
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum cunku aynen dediğin gibi olay.
lut kavminde 33 kişi eşcinselmiş, ama yaklaşık 80.000 kişi helak edilmiş, diğer helak edilenlerin sebebi bu durumlarına göz yummalarıymış, düşündükçe çok çelişkiler çıkıyor ya, allahım sen aklımızı koru :)
21 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim 33 kişi olması imkansız bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraf suresi
Hani Lut da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız-çirkinliği mi yapıyorsunuz? (7/80) "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz." (7/81) diye buyurmuştur Kuran-ı Kerim de günah günah12 Yorumla
Soran+1 yıltamam da kuranda günah olarak geçiyo diye bu insanları dışlayalım mı? bu bir seçim değildir doğuştan kazanılmış bir özellik kimse isteyerek yapmaz böyle bir şeyi çok fazla gay ve lezbiyenle konuştum hayat hikayelerini anlattılar onlardan biliyorum saçma bu çok saçma
Cevap sahibi+1 yılBana göre doğuştan gelen bir yapı değil bu bir arzulama biçimi ilgi diyebiliriz. Aklı selim olanlar zaten kendi cinsine yönelmez bilgi kopukluğı var o zaman bir yerde
+1 yılinsanın seçimi olmayan hiçbir şey İslam da haram değildir, yani doğıştan olan cinsellikte bir sorun yok ancak sonradan tercihle yön değiştirme haramdır, yasaktır. Eşcinsellerin hepsi doğuştan değil hatta çoğu değil. Bülent ERsoy, Rüzgar Erkoçlar vs gibi örnekler var. (Bildiğim kadarıyla=savunduğum fikir değildir)
00 Yorumla
+1 yılEşcinselliğin tek faydası kişiye geçici zevk vermesi, topluma bir faydası yok, hatta evlilik oranlarını düşürdüğü için zararı var. Her toplumun kökeni ailelere dayanır. Eşcinsellik bu yapıları da yok ediyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Escinseller zaten, Escinsell olmayan birisi ile evlenmez, evlenseler bu evlilik gitmez.
Sen erkeklerden Hoslanmayan bir kadin ile evlenirmisin?
Birsey demeden önce az birsey düsün. - +1 yıl
@MaviSünger mesele kişinin ne istediği değil, bu topluma zarar veriyor.
- +1 yıl
Yahu, eşcinsel bir erkek kendisi mi seçiyo kadınlara ilgi duymamayı? Sen kendin mi seçtin, tercih yaptın? Sana ergenliğe girince "erkeklere mi ilgi duyuyosum kadınlara mı? Ona göre kimliğini belirliycez" mi dediler? Sen kendin farkında olmadan kadınlara ilgi duymaya başladın, bir başkası da erkek olmasına rapmen erkeğe ilgi duyuyo. Böyle bişey oluyo ki şu an eşcinsellikten bahsediliyo
- +1 yıl
@pasif_ist Ben diyorum ki neye ilgi duyduğun, neyi seçip seçmediğin önemli değil. Yukarıda eşcinselliğin zararlarını kısaca yazdım. Topluma zarar veren bir içgüdüye karşı toplumun tavır göstermemesini bekleyemezsin. Hiç bir birey toplumun üstünde değildir, o toplumun parçası olduğu takdirde..
- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılErkek ve kadinin dunyaya gelmesindeki evlenmesindeki amac cocuk dogurmak nesli saglamak hayirli insan yetistirmektir. Sonucta insan dogasinda karsi cinse ilgi vardir hayvanlardada boyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlıs biliyorsun. Hayvanlarda da eşcinsellik olduğu kanıtlanmıştır. İnanmıyosan eğer internetten araştır derim
- +1 yıl
Cinsel sapkinliktir bu. Psikiyatri hastaligidir nekrofili pedeofili ensest heteroseksuelleik vs vs. Calistigim serviste savundugunuz insanlardan yatan var. Kisilik meselesi
+1 yılToplumsal ahlaka zarar veren bütün davranışları yasaklamıştır islam dini. Çünkü toplumsal ahlaka zarar veren bütün davranışlar bütün insanlığa zarar verilmektedir. Eşcinsellik daha sonradan da olunabilir.
00 Yorumla
+1 yılDoğuştan geliyor diyenler olayı meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Dininden soğuyacağına aptalca açıklananan sallama bilimsel şeylere inanmamayı öğren. Eşcinsellik sapkınlık olduğu için iğrençtir. Bu yüzden dinen yasaktır. Cahillik başa bela.
13 Yorumla
Soran+1 yılbilimsel seyler aptalca ama din cok normal öyle mi vay be cok ilginc
Soran+1 yılYani peygamberlerin ayı ve denizi ikiye ayırması olayı cok normal ve gercek ama escinselligin dogustan gelmesi sana aptalca mı geliyo
- +1 yıl
Bilim aptalca tabi ki. Olmasaydı sürekli eskiden bulunan tezler yeni tezlerle çürütülemezdi. Bu bilime güvenmek de neyin nesi? Doğru bir bilimsel bir şeyse ona lafım yok. Aids nasıl çıktı haberin var mı? Bilim adamları maymunların dna larınla oynarken çıktı. Her bir hastalığın nedeni bilimdir. İlaç sektörü bu sayede para kazanıyor ;)
Ayrıca;
Din bilimle ters düşmez. Çünkü bilimin gerçekçi olarak ifade ettiği konularda dinle tamamen ittifak etmektedir. Bu bakımdan dinimiz mutlak doğru olan bilimsel çalışmaları hiç bir zaman reddetmediği gibi aksine kabul etmektedir. Nitekim Kur'an-ı Kerim'de geçen bir çok bilimsel ayetler mevcuttur ve bu gün bilim de bunu teyid etmektedir.
+1 yılkısaca şöyle açıklayabilirim insanların her birinin dünyada imtihan olma şekilleri farklı. eşcinselleride imtihan oluyo gibi düşünebiliriz yani allah için kendini engellemesi lazım. mesela tesettürde allahın emri uyup uymamak sana kalmış bende tesettürlüyüm ne kadar açılmak istesemde kendimi engelliyorum. eşcinsel olmak haram değil gayet normal biyolojik bi durum ama önemli olan kendini engellemen umarım anlatabilmişimdir:)
00 Yorumla
+1 yılSapkınlıktan baka bir şey değil. Eşcinselim ayağına yapmadıkları şey kalmıyor, onlarda dinde günah olan şeyler zaten. Doğanın dengesini bozmanın lüzumu yok.
00 Yorumla
+1 yılBu hoşgörü olayını yanlış anlıyorsunuz sanırım. Yanlışa yanlış demek neden hoşgörüsüzlük oluyor. Yani islam hoşgörülü diye herşeye tamam olur mu dememiz gerekiyor ne istiyorsunuz anlamıyorum ki.
10 Yorumlatercihtir kim ne derse desin nefsine hakim olucaksın bunun temel nedeni islamda müslüman nüfusunun çoğalması için kadın erkek birlikteliğinin olmasıdır kannımca en doğrusunu allah bilir tabiki
01 Yorumlaharam olması sencede mantıklı değil mi? Yani nesini soruyorsun anlamadım?
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye mantıklı olsun onlar insan değil mi? Örnek sen lezbiyen olarak geldin dünyaya sana sapık gözüyle bakıyolar Allah tarafından dışlanmak ve çoğunlukla müslümanların olduğu bir ülkede müslümanlar tarafından sapık olarak görülmek hoş mu sence?
Soran+1 yılneden iyi değilim? doğruları söyleyince diyecek bir şey bulamıyosun açıklama gereğinde bile bulunmamışsın sadece iyi değilsin yazmışsın zaten sizin gibilerden mantıklı bir açıklama da beklemiyorum
+1 yılLut kavminde ilk eşcinsellik başlamiştir ve Kur'an'ı Kerim'e gore de buyuk gunahtir ama Allah affedicidir ve pişman olup tovbe ederse Allah onu affeder derler ama son nefesine kadar eşcinsellige devam ederse ne olacagini Allah bilir.
10 Yorumla
+1 yılTercih olduğunu düşünüyor ve saygı duyamıyorum.
O kadar dikkat edilecek detay varken, buna takılmanız manidar; tercih elbette.00 YorumlaKuranı kerimde eşcinselliği reddeden bir ayet varsa paylaşabilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılben de bilmiyorum ki o ayeti sadece haram oldugunu biliyorum google dan yazınca cıkar.
Soran+1 yıl71319.blogcu.com/.../1399865 burda anlatılmış
Sapkınlıktır. Başka açıklaması yok sapık beyinlerin doğustan gelen bir özlellk deyip bundan kurtulması.
00 Yorumlaİnsan doğasına ters ne doğuştan gelmesi yanlış o bilgiler eşcinseller kendilerini o yöne kendi sürüklüyor beyni otomatik orada kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılislam hoşgoru dini fakat lut kavmini helak ediyor nerde hoşgoru?
10 Yorumlahristiyanliktada haram kutsal babamiz isayayemin olsun ki yanimda gorsem bir escinsel kafasini keserim...
00 YorumlaKarnım Nasıl doğuştan gelen? Lut kavmini bir araştır istersen.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkek için erkekler kadınlar için yaratılmısta ondan
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle bir sey yok uydurmayın kafanızdan kulaktan dolma bilgilerle konusuyosunuz bir de
- +1 yıl
cahil misin kızım
Soran+1 yılkadının erkek icin erkegin kadın icin yaratıldıgı nerde yazıyo kuran deme bana allah askına sabahtan beri aynı seyleri dinliyorum zaten
+1 yılKimse gey ya da lezbiyen doğmaz cift cinsiyetli dogabilir o da milyonda bir onlara da diyecek laf yok zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğuştan değil artık moda oldu son 2 yılda müslüman gençlerin% 30u ateistim diye ortada dolaşıyor bu % 30unun %80ide lgbt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu canım eşcinsellerle grup yapmak da serbest olsun da lezbiyen kız fantezimi gerçekleştireyim?
00 Yorumla
+1 yılAlkol neden haram mesela bir sebebi var onun da var işte
02 Yorumla
Soran+1 yılalkol insana zarar veriyo cunku escinsel insanın sana ya da kendisine ne zararı var
- +1 yıl
topluma zararı var
+1 yılİslam dininin ne dediği umrumda değil
20 Yorumla
+1 yılBir hastalık eşcinsellik
10 Yorumlaİslam dini (sözde) hoşgörü dinidir
13 Yorumlaeş cinsellik sonradan gelen birşey doğuştan değil
00 YorumlaSoğursan soğu ne diyelim.
05 Yorumla
Soran+1 yılYazımda buna mı takıldın sadece boş görüş paylaşıcaksanız hiç paylaşmayın ya
Soran+1 yıl@Hayyik hayır sadece eşcinsellik için değil daha da sayıyım istiyosan?
Kadınların kuranda 2. sınıf insan olarak gösterilmesi (başını kapatmasını istenmesi)
Bazı insanlar için onları öldürün denmesi kadınlar için onları dövün denmesi
Erkek egemenliği
ve son olarak da bu konu işte cinsel tercihi farklı olan insanlara saygı duymayın denmesi
Gerçekten çok hoşgörülü bir dinmiş bu kadar şeyden sonra kuranın uydurma bir şey olduğunu düşünmemek mümkün değil- +1 yıl
Bos kelimeler, boş yorumlar, vicdan rahatlatmak için soylenen kara yalanlar. Kafamın üzerine bahse girerim sizler kör insanlarsınız. Islam dininin hicbir kuralinda kadina siddet yok. Aksine 3. Degil 10. Sınıfta olan kadini yucelten bir din islam. Cahiliye devrini örnek gosterebilirim. Siz ancak boş beyinleri yaniniza cekebilirsiniz. Kuran ın sadece bir sayfasını dahi kalbiyle okumuş ve anlamış birinin canını alsanız galip gelemezsiniz. cahil ile tartışmaktan daha iğrenç bir durum olamaz o yüzden cahiliye devrine geri dönen beyniniz ile başbaşa bırakıyorum sizi
+1 yılbiz size eş yarattık diyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bisexsüelim malesef :(
20 Yorumlasaçmalık bencede..
10 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!