Kim Milyoner Olmak İster'de Selçuk Yöntem'in yarışmacı Selin Ünver'e sorduğu sorular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde Antalya'da anaokulu öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Selin Ünver yarışmacı olarak yarıştı. Yarışmaya başlamadan önce Selçuk Yöntem yarışmacıya ''Ailen ne iş yapıyor?'' sorusunu yöneltti. Yarışmacı annesinin vefat ettiğini, babasının ise çalışmadığını ve cezaevinde olduğunu söyledi. Bunun üzerine Yöntem ''Neden cezaevinde, nedenini söylemek ister misin?'' dedi. Yarışmacı ise babasının annesini öldürdüğü için cezaevinde olduğunu belirtti.

Ben şahsen bu durumda Selçuk Yöntem'i ayıplıyorum. Bilerek veya bilmeyerek hadi bir soru sordun da bunun nedenini neden soruyorsun be adam? Görmüyor musun kızcağız can çekişiyor orada. Sırf reyting uğruna o soru sorulur mu?
Neyse bunu bir kenara bırakırsak da ben yarışmacıyı gönülden tebrik ederim, helal olsun. Bizler yediğimiz önümüzde, yemediğimiz arkamızda, arkamızda bizi her zaman destekleyen ve seven ailemiz olduğu halde okumak zorumuza gidiyor, tembellik yapıyoruz. Millet zor koşullarda okuyayım diye çırpınıyor. Kendimi ayıpladım yani.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Söz konusu olayın videosu.
Kim Milyoner Olmak İster'de Selçuk Yöntem'in yarışmacı Selin Ünver'e sorduğu sorular hakkında ne düşünüyorsunuz?