Son terör saldırıları gösteriyor ki dış mihraklar gene teröristleri kullanarak Türkiye'ye mesaj veriyorlar. Onlarda biliyor ki Türkiye aynı Osmanlı gibi süper güç olma yolunda
suriyede olanlarin bana gore tek bie aciklamasi var hatayda oldugu gibi halk oylamasiyla ic islerinde serbest dista tr ye bagli olarak musul ve kerkuk tr ye gececekti sonrasinda zaten bu olaylar basladi Turkiyenin orta dogudaki muslumanlarla birlik halinda olmasi islerine gelmiyo cunki arapta para var petrol var bizde zeka var yurek var bak rus askerlerine 2 biraya tanklarino satiyolar hangi turk askeri bunu yapar 2 bira degil karsisina anne babasini getirseler tanki bize vereceksin serbest birakicaz deseler o haliyle bile anne babam şehit olur diyip tanki ya da korudugu seyi vermeyecek askerlerimiz var bu bizden baska ulkelerde nadir olan bisey onun icin bizden bizim askermizden tirsiyolar ne kadar engellemeye calisirlaraa calissinlar ellerine yuzlerine bulasacak ve bulasmaya baslado bile geziyi yaptilar beceremediler noldu fransa su an yikiliyo devamida gelecek
Amerika'nın getirdiği Tayyip Elinde Alman ve Rus silahı olan Mehmetçik Amerika, Ermenistan, Rusya, İngiltere vs... Devletin desteklediği bir PKK ile mücadele etmeye çalışan Mehmetçik Kendi elinde olan Rus silahlarıyla PKK tarafından şehit edilen Mehmetçik Ve titreyen dünya öyle mi?
Çünkü o bir dünya lideri.. Çünkü o çeyrek ingilizcesi ile yeri yerinden oynatiyor... Çünkü o inglizxe bilse tüm dünyaya hukmedecekti ama işte herkes mükemmel olamiyor. Yanlız makarnam bitti birdahaki seçimler ne zaman?
Allah im su adamin suratini gorcegimi bilsem soruya gelmezdim sen birak bunlari yabanci dil ogrende yabanci gazete basliklarini oku bakim korkuyolarmiymis bizden 😂😂😂😂 ama mansetlerde biz variz o ayri 😅
Ben askerim anlatayım; belki teknolojik para silah olarak yetişemeyeceğiz çünkü bizden çok çok önde başlamak için üstümüze bir sürü düğüm atılmış bunu fark ettik ve planlar geliştirip bu düğümleri bir bir söküyoruz daha sonra bizim oyalanmamız için canımızdan kardeşlerimizden türkmenlerden vurarak bu sınırı aştılar ne yani türkiyenin taammül sınırları neden önemli diyeceksiniz ama türk yere göğe sığmaz şahsen ben kendi ve arkadaşlarımdan gördüğüm adına konuşayım hiç bir teknolojik ürün para ekonomi ya da silah Allahın sanatından zeki olamaz çevik olamaz silahlar insanlar kullanılsın diye ama iradeyle birleşen bir zeka dünyada çok önemlidir aslında kendilerine kötülük bizede gelişim fırsatı verdi bu planları çünkü bizim zekamız daima diri duruyor biz aç kalırsak dayanırız ama her türk için önce canan gelir cananımız aç kalınca taşı sıkarız tok olanın elindekilerede göz dikeriz çünkü cananımız yaşasın tok olsun güçlü olsun huzurlu olsun canımızıda veririz bu dünyanın hiç bir milletinde yoktur bunu her seferinde kanıtlıyoruz bizi yok etmek istemezler sadece 2 türk olmamızı güçlü türk olmamızdan ödleri kopar ama bilmezlerki silah yaparlar teknoloji üretirler bizi eksik görürler ama biz bir bismillah ya destur dediğimizde ortalıkta düşman göremiyoruz irademiz bizi bıraktığında irademiz bizim zekamızla bütünleşince hiç bir ordu karşımızda duramaz bizim türklüğümüzü bozabilmek için avrupalaştırıp hem kendilerine yakın olma şansı vererek bunu bastırıyorlar hemde oyalanmamız için bir hedef olsun diye naz yapıp bize zarar veriyorlar bir akıllı lider gelip anlaması çözmesi gerekiyordu bu kezde açlıkla üstümüze oynamaktan başka çareleri kalmadı ama bizim gözlerimizi sağa sola dikmemizi istemezler.! 1 insan 1 güç demekse 1 türk bir dünya demek bunu kanıtlayacağız gözümüzü açıp o köşede hedeflerimizi seçtik şimdi sıra bütün güçlerle oyun oynamak kaldı ama önce gevşetilen düğümler sonrada düğüm kurmak düğümleri şimdide çözerizde onlar çözdüğümüzü sanarken düğümlendiklerinin farkında oldukları için yüz çevirerek bizi cezalandırıyorlar akılları sıra yalnız benim hep duamdır bizim askerlerimiz hep bu duayla çıkar eğer şehit olursam düşmandan çok eksiltmedikçe alma canımı yarabbim der öyle çıkarız.! Bizi yenmek sadece bize ait olduğu için bölmek istiyorlar gençler bilmiyorlar araştırmıyorlar manipüle edenlerin sözleri onlar için yetiyor çıkarcıların yanında olarak yüreğimizi hatta askerinin şehitlerinin yapılan bu kadar Fedarkarlığı şahadeti hiçe sayıyor ve bu durum ben dünyada olmasam kemiklerimi yaşarkende ölüykende sızlatır gençlerimizi gerçek hürriyete demokrasi zindanından çıkmaya Allahın adaletini bilerek Allahın adaletiyle yaşamaya davet ediyorum biz hak için savaşırız çıkar için savaşırsak kayıp ettiğimiz canlar şehit olmuş olur mu Allah korusun askeriniz suriye bizim değil dediğiniz topraklarda savaşarak canını verirse şehit can alırsa gazi oluyor sevininiz çıkarcı olup gitmeyip zulme sessiz kalsaydık eğer bir can şehit olur muydu acaba ve çıkar bakımından bizim orada savaşmamız bize halk ile ayrı halkım güveninin sağlandığı bir alanda savaşmayı sağladığı için biz halkımızın canını düşünerek hareket etmek zorunda kalmayarak savaşmamız daha kolay olup düşmanın başını ediyoruz öncesinde çözüm sürecinde pkk ya bir sürü şans tanındı yalnız bu vakit onların sadece güçlenmesi ve daha büyük gelmesine olanak sağladı bizimle anlaşma asla niyetlerinde olamayacağını anladık ne alırlarsa alsınlar hepsini isterler o yüzden milletimiz gençlerimiz ne oldunuz size özünüze dönün memleketin bir karesine paha biçemezken 300 milyar dolara ne veriyorsunuz o zihniyeti savunuyorsunuz bize eğer değer biçtirecek bir gençlikten utanıyorum cumhurbaşkanının karşısında rakip olmayı bırak %20 oy bile almaları yazık eğer birgün yok olacaksakta bu zalime boyun bükerek değil zalime baş kaldırarak olsa ya sosyal medyayı bütün üstlerime bildirerek bu telefon bağımlısı gençlerden bu karaktersizleri uzak tutacağım elimden geldiğince inşallah gençlerimizi uyarıyorum lütfen biraz araştırın ben şahsen hem karşı tarafı hem yanında olduğum tarafı dinliyorum düşmanım olduğu aşikarken bile iyi niyet arıyorum ama yemin ederim yok ilmi siyasetle en çok ilgilenen olmasam dahi durmuyorum sürekli dikkatle dinliyorum ama ortada bir oyun yok mu neden birisi senin seçeceğin kişiye güç verirki 300 milyar elektrikle kazandırılmaz bakın kazandıracağı miktarı size açıklamak için bile kandırıyor maliyeti karla zararı toplayarak açıklıyor bu nedir önemli bir şey satıyorki o kadar para gelecek diyordu açıklaması hamlesinden daha canım
Mal mısınız ak troller? Dünya'nın zikindeydi Türkiye. Daha dün Muhammet Ali'nin cenazesinde konuşma listesinden kaldırıldı bu herif son dakkada. Ürdün Kralı ile aynı seviyede herif.
Kendi dünyanız da bir lider yarattınız afern size :) hangi osmanlı ya topraklarını ingizlere peşkeş çeken osmanlı mı sonrasnda gemilerle kaçan osmanlı m? Sizde osmanlı değil arap özentiliği var diliniz de osmanlı var tıpkı müslümanz deyip elinzde kur'an taşımanz gibi. İlk pkk ile başa çıkalım da süper güç oluruz Allahn izni ile
Turkiye den korktuklari icin değil. En güzel konumda (asya ve avrupa yi bağlayan yeraltı zenginlikleri olan dort mevsimin yasandigi) olduğumuz için kaos yaptırıyorlar. Dunya lideri dedigin adamda boyundan büyüklere (abd rusya almanya fransa) meydan okuduğunu sanıyor. Türkiye nin süper guc olmasi 2030 da olur ya da Turkiye yok olur.(Allah korusun). Benim tek isteğim bu ülkede ezan sesi hic kesilmesin.
Öncelikle akpli filan degilim ama Türkiye dünyanin en onde gelen ülkelerinden biri bu bir gercek sırf akp hukumeti ve cumhurbaskani nefretinden bizi kendi halkimiz bile kucuk gormeye calisiyor. Türkiye hızla gelisiyor bu inkar edilmez dedigin gibi onlarda farkinda teroru destekliyorlar kimse kimseyi kandirmasin Türkiye dunyadaki hemen her ülkeye kafa tutacak duruma geldi dunyanin gozu onunde rus ucagi dusurmek het ülkenin harcı degil.
Neyin kafasındasınız anlamıyorum ki. Hayır bilgi çağındayız, ama 19. yüzyılda yaşıyor gibi hala ülke içinde birilerinin uydurmalarına inanmak nasıl bir cehalettir. Biraz yabancı kaynakları araştırın, uluslararası anket ve kuruluşların verilerini inceleyin ne kadar vasat bir durumda oldugumuzu göreceksiniz. En basitinden OECD verilerine baksanız bile ne halde oldugumuzu anlarsınız. Ancak siz hala gözlerinizi kapatıp iktidar yalakalarının sallamasyonlarını kusursuz dogru kabul ediyorsunuz.
adamlar ortadoğuyu gazlamanın yöntemini biliyor. ezikliğimizi bildikleri için bize osmanlı torunu, iran a perslerin torunu, mısır a çok gelişmiş atalarından gaz verip sırtını sıvazlıyorlar. bizde harbiden bizden korktuklarını sanıyoruz. bknz: sen aslansın, sen kaplansın sen yaparsın..
neyin süper devletinden bahsediyorsun hergün patlayan bombalarla mı verilen şehitlerle mi ölen masum sivillerle mi güçlü süper devlet olunuyor kendi halkı işsizlikten kırılırken suriyeli denyoları başımıza getirip iş güç sahibi yapınca mı süper devlet olunuyo ben suriyeli birini komaya sokacaktım bir ara zor zaptettim kendimi adama belediye de iş vermişler 1500 tl maaş alıyor + gelen yardım paraları ve bana utanmadan dönüp diyor ki abi YETMİYOR sen olsan naparsın
Çünkü biz dünyanın süper gucuyuz rusya abd cin hepsini yok edebilirz en iyi ekonomiye sahibiz en cok milli gelir bizde en iyi teknolojiyi biz üretiyoruz en iyi eğitim sistemi bizde uzaya ilk biz. ciktik bu yüzden dunya hatta kainat liderini kıskanıyor lar ve korkuyorlar anladin mi simdi
ya kim diyor kimsenin korktuğu yok tamam güçlü ülkeyiz ama mağlesef bizden çok fazla güçlü ülkeler var şuda var tabi ülkemizi kimse alamaz bizim ülkemizi bombalamadan kimse alamaz tüm halkı öldürmeleri gerek ülkemizi almaları için 1 türk kalsa bile tek başına savaşır kanımızda soyumuzda bu asil kan var
Bundan dolayı mı Amerika ve Rusya bizi iplemiyor? Ne ile öndeyiz ki süper güç oluyoruz. Sanayi devrimini ve teknoloji devrimini kaçırmış bir ülke mi süper güç?
Rusya iplemiyor mu? Adamlar Yunanistana gidip biz Ankara ile görüşmelere hazırız diyor. Rusya daki krizden haberin de yok heralde. Çoğu şeye zam geldi orada.
Adam onu Türkiyeden korktuğu için veya zamlardan dolayı zor durumda kaldığı için yapmıyor. Benim haberim varda sen çok üstün körü takip ediyorsun. Koskoca Amerika ve Avrupa ambargo koydu Rusya'ya, Rusya hiç Amerika ile tekrar barışmaya hazırız filan demedi. Bir sebze, meyve almadı diye mi batacak? Rusyanın asıl amacı başka. Burada şu an yazmaya üşeniyorum, kendin araştır.
Tüm dünya dalga geçiyor neyin kafası bu? Öyle bir istihbarat teşkilatimiz var ki. Bomba oldugunu bilip patlamadan mudahale edemiyorlar. Siz hala osmanli 😃
sabah sabah çok güldürdün beni allah razı olsun allah aşkına ne yiyosunuz ne içiyosunuz bu kafayı nasıl buluyosunuz 40 yıllık içiciler sizin gibi kafa bulamıyo bizede söyleyinde şu adamın yaptıklarını görmezlikten gelebilelim
ya suraya 2 resım koyup havaya girmeyın ya :) çok korkuyorlar. ondan daha vıze alamadık. çok korkuyorlar kılıse bomba yagıyor kafamızı cıkaramıyoruz rusya ucak öcunu almak ıster vurur dıye. azerbaycandan baska bızı ne sayan var nede deger veren.:))
Ahahahha 😂😂😂 sen bunu Türkiyeden korkmak olarak mı anladın 😂😂 Adamlar diyo ki sizi skecez. Erdoğanda anca benim götümün kılının lideri olur. Hatta o hain onu da olamaz.
@ahmetinimgomg insanimiz tembel arkadas kim ne derse desin. Fizik is gucu olarak degil kafa olarak tembel. Yeni biseybogren diyince canindan can gidio bizim milletin
Çoğumuz tetiklenmeyi bekliyoruz. Ben elimden geleni yapıyorum. İnsanlara öğrenmeyi öğretmeye çalışıyorum. Haklısın, çok tembeller. Bir şey sorsam bilmiyorum der. Ertesi gün sorsam yine bilmiyorum der en basitinden. Biz üstümüze düşeni yapalım da. Allah için savaşırsak en büyük bile oluruz. Biz önce Kitabımız sonra Milletimiz sonra da Ailemiz için savaşırız. Kalemde de savaşırız, Kılıçta da, mermide de. Birilerinin milleti gaza getirip birşeyler öğretmesi lazım.
Oruç başına vurmuş senin 😂 Nede bırakırlar yaa sana süper güçlüğü elinize veriyorlar bir iki tane teknoloji artığı kağıt üzerinde bir yetki veriyorlar Ortadoğudaki emelleri için sizde gaza geliyorsunuz, Ne tarih biliyorsunuz ne de ekonomi anca koltuk altından zortluyorsunuz Süper güç olan bir ülkenin ülke olma yolunda ilerleyen bir ülkenin borsası etkin halde olması sadece Arabistanda yaptırımı söz konusu dolar ve avronun yanında esamesi yok ne süper gücünden biri şunu çimdiklesin yahuu 😂 Sayenizde tüm dünya bizimle dalga geçiyor..
Oruç başına vurmuş senin 😂 Nede bırakırlar yaa sana süper güçlüğü elinize veriyorlar bir iki tane teknoloji artığı kağıt üzerinde bir yetki veriyorlar Ortadoğudaki emelleri için sizde gaza geliyorsunuz, Ne tarih biliyorsunuz ne de ekonomi anca koltuk altından zortluyorsunuz Süper güç olan bir ülkenin süper güç olma yolunda ilerleyen bir ülkenin borsası etkin halde olması gerekir sadece Arabistanda yaptırımı söz konusu, dolar ve avronun yanında esamesi yok ne süper gücünden bahsediyorsun biri şunu çimdiklesin yahuu 😂 Sayenizde tüm dünya bizimle dalga geçiyor..
En İyi Cevaplar