Tarafsız ve gerçekçi cevaplarınızı bekliyorum?
Korktuğunu düşünmüyorum.
Korkuyor olabilir.
Evet bütün dünya bizden korkuyor hüloğğğ
ABD bizim neyimizden korksun kardeş?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Teknolojik ve ekonomik hatta diyasi acıdan gerçekten denk değiliz. Ama askeri açıdan önemli bir gücümüz var siyasi acıdan da her ne kadar bulundugumuz cografya da artik soz sahibi olmadigimizi soyleyenler olsa da hala soz sahibiyiz.
Ama bence bu konularda abd nin bir korkusunun oldugunu dusunmem. Müttefiklik konusunda olabilir belki. Gerek coğrafi gerek siyasi gerek askeri açıdan önemli bir ülkeyiz ve ben amerika olsam bu tarz bir müttefiki kaybetmekten korkarım.
Abd bizim neyimizden korksun kardeş?
Fırat kalkanı operasyonunda menbiçi alacağız dediler abd menbiçe bayrak dikti hemen laf değiştirdiler al bab'a ilerlemeye çalışıyorlar onda da g*v*t muhalifler harekattan çekildi işid kaybettiği yerleri geri alıyor.
Tel abyada girecek olduk abd tel abyada bayrak dikti giremedik.
bir bombalık canımız var :D
@ttkkk Buı heriflerin derdi iktidar değil zaten :D
@ttkkk iktidar sözü zaten sınıfa yönelik hükmetme anlamında olan bir sözdür biz sadece sizin gibi bencil isteklerimiz üzere bir iktidar istemiyoruz iktidarda olmasak bile insanların hakkını savunmaya devam ediyoruz tavırlarınız hoş görüsüz ve kabadır düşünceleriniz gibi bu yüzden bu düzenin çarklarına yağ olmaktan başka bir işleviniz yok yazık :)
@ttkkk türkiyenin güçlü olması bazı insanların hayatlarına işlerine ve emeklerinden çalıntılarla oluyorsa bu düzen değil mafyadır kapitalizmi besleyen küçük akıllar bunu göremez bü düzen sermayenindir ve devlet onundur vatan millet sakarya diyenler ise sadece piyondur kullanmalık
@ttkkk Kardeş Türkiye zaten amerikanın 51. eyaleti oldu. ırak k/rdistanını biz kurdurduk suriye k/rdistanını bizim "kobanide direnenleri alnından öpüyorum, bana serok ahmet diyorlar" diyenler peşmergeye geçiş izni verip kurtardı. Biz zaten güçlü ülkeyiz de başımızdaki adamlar hain.
@ttkkk İlla biri gelir hepar gelir, Mhp gelir, Bbp gelir. Chp, Hdp, Komünist parti vs gelemez canını sıkma :D
Cevap
19Cevap
Adamlar uzayı işgal etmişşş bizden mi korkacaklarr 😂😂😂😂
Teşekkürler
15 temmuz dan sonra korkutucu bulduğun kesin. Arsene Wenger boşuna dememiş zamanında. "Taraftarlarımızdan tek bir isteğim var. Turklere karşı saygılı olsunlar. Çünkü türkler bayrakları için canlarını verirler" başka söze gerek yok.
Korkulacak tarafımız mı kalmış? Kim korkar şimdiki Türkiye'den?
Korku şudur : "Bana çizmelerimi giydirmesinler"
Bilen bilir.
Turkiyenin daha güçlü olnasindan korkuyorlar helede 15 temmuzda türk hakkini gördükten sonra daha çok korkuyorlar
ne alaka? olası bir savaşta adam halk malkk dinler mi? bazen bu hayalciliğinize gülüyorum
sadece ordusuna 1 trilyon dolar harcayan ülke bizden mi korkuyormuş?
:D :D
Bizden değil bizi kaybetmekten korkuyor. şu an türkiye avrupa ülkelerinden daha aktif askeri güce sahip savaşta çok iyi bir müttefik bizi kaybetmesi kokunun kopması demek
türkiye dışa bağımlı bir ülke nesinden korkacan la :D
ABD Dünyanın en güçlü devleti. İstese piyasayı borsaları allak bullak eder ekonomik kriz çıkarır neden korksun ki kuruntu yapmayın
Başkomutan Recep Tayyip ERDOĞAN bey sayesinde
Evet bütün dünya bizden korkuyor
korkmuyolar, sadece gelişmesini istemiyo
ABD bizden korksa ne olur kormasa ne olur?
Olay korkma olayı değil eskiden bizi şamar oğlanı sanıyoddu şu an kullanamıyor o kadar
tayyip bütün heryeri yabancı özel şirketlere satarken mi :D
Ecevitten mi bahsettin sen şimdi kardeş?
Herşeyden bu kadar vergi alınıyor eğer heryeri satmasa bu kadar vergiye gerek kalır mı? biraz araştırırsın bir cevap vermeden önce la heryer özelleştiriliyor görmüyon mu?
O dalga geçtiğin adama Kıbrıs Fatihi deniyor hani Kibrıs Hareketi falan yapildı bildin mi? Şimdi ise kiçı kırık Suriyeye girmek için bile ABD den izin aliyoruz.
ne icraatı la ekonomiyi askeriyeyi hastaneler bile ticarethane oldu artık ülkeyibok götürüyor
Baya cahil bir arkadaşsın belli. Git iyice bir araştır kardeş harekat sırasında neler oldu bizim alacagımız yere ABD gitti kendi bayrağını dikti.
şimdi de o sırayı randevu ile evinde bekliyorsun
sonuçta türkiyede hala doktor açığı var
Arkadaşim bence sen anca internetten yandaş medyadan duyduklarinı buraya yazarak cahilliğini iyice belli etme. Benim babam bu işin içinde git bir bankerle konuş şu an Turkiyenin bankalarından yahudi is adamlari paralarini cekse sadece %2lik bir miktar kalir bankalarda kac yasina gelmissin kendini gelistirememissin
Bilgi dağarcığını geliştir ondan sonra tartışmaya girmeye cesaret et bence. Iyi günler
ABD bizim neyimizden korksun kardeş.
Korktuğunu düşünmüyorum.
çünki osmanlı geliyor inşAllah
ABD bizim neyimizden korksun kardeş?
korkmaz
maşayız kuklayız onlar için
ıstırırım yalarım birde...
nie korksunlarki :) tr yi yoneten abd :)
Korkuyor :D :D :D
korkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar