İnsanlığın en büyük lideri ise Hz. MUHAMMED (S. A. V.) bunu asla unutmayalım
Dünya lideri denilince aklınıza kim geliyor?
İnsanlığın en büyük lideri ise Hz. MUHAMMED (S. A. V.) bunu asla unutmayalım

Atatürk diye görüş paylaşanlara onun devri geçti demişsin de, sen bugün Recep Tayyip Erdoğan diye sayıklıyosun, yarın öbür gün vefat etse veya görevden alınsa onun yerine geçen kişi mi dünya lideri olacak? Mantığını çözemedim. Ayrıca Atatürk'le ne alıp veremediğiniz ne var onu da anlamış değilim. Atatürk yazmaları zoruna gittiği için "devri geçti" diye saçma sapan cümleler kurmuşsun ama vefatının üzerinden 77 yıl geçmiş. Sen 10 yıl önce vefat eden kimi hatırlayabiliyosun? Adam vefatından 77 yıl sonra bile milyonlarca kişi tarafından tanınıyo, milyonlarca insan onun ilke ve inkılaplarını devam ettirmeye çalışıyosa nasıl "devri geçti" diyebilirsin ki? Dünya lideri olmak için illa hayatta mı olması gerekir?
herkes kendine yakışanı söyler. sevdim bu düşünceni her ne kadar bir çok kişinin zoruna gitse bile kabullenememel gibi bir durumları varya işte o çok can yakıyor be. tebrikler iyi yorumdu
@bilmemneişte teşekkür ederim
Asıl ben teşekkür ederim
Süper olmuş :)
Dünya muhtarlar lideri? Bunu mu kastettiniz?
Dünya devi lideri vs vs olan birinin ülkesine kalkıpta SOYKIRIM yaptınız diye kimse konuşamaz. Yalanları doğru diye sıvamaya kalkamaz kimse. Almanya nın yahudi soykırımına dair konuşan bir allahın kulu yokken, Sözde ermeni soy kırımı o almanya da kabul ediliyor. Bu mu Dünya Lideri? Siz ne saçmalıyorsunuz, hangi paralel evrende yaşıyorsunuz?
Yavuz demişsin Mehmet demişsin, Süleyman nerede? Osman Bey nerede? Osmanlı tarihine dair bir halt bilmiyorsun. Tarihin T sinden haberin yok.
Böyle cahil görünce sinirlerim atıyor. ç
Yükselme devrini yazdım her padişahı severiz özellikle Osman Beyi
Doğru iş yapanların devri geçmez :) Yanlış iş yapanlar sadece kendi dönemlerinde lider kalabilirler
Bakışı asalet
i.ytimg.com/vi/g0soI9Q44qQ/maxresdefault.jpg
Duruşu asalet
https://www.haber61.net/d/gallery/1899/1.jpg
Oturuşu bile asalet
img.haberler.com/.../...arihinden-ozel_25270_b.jpg
Yine sofra adabı ve asalet
ataturkileanilar.com/.../...5_223786_3982970_n.jpg
Bence cevap ortada: Mustafa Kemal Atatürk
www.izsu.gov.tr/.../atat%C3%BCrk-banner.jpg
@blond_ teşeklürler
:-D :-D
Cevap
118Cevap
1981 Ataturk Centennial !
Dünyada Asra adi verilen tek kisi geliyor.
www.turkishnews.com/.../...rozengrafik-d6tpbe5.png
Güldürdün :)
Önce Allah, sonra vatanım benim için her şeyden önce gelir. Recep Tayyip Erdoğan'a da saygım var, ülkemin Cumhurbaşkanı olduğu için. Ama ben "dünyanın lideri Recep Tayyip Erdoğandır" düşüncesinin bir göz boyama çabasından ibaret olduğunu düşünüyorum. şu an bir dünya savaşı çıksa; ne dünya lideri olarak gösterilen Recep Tayyip Erdoğan, ne de Hollywood filmlerinde dünyanın en güçlü ve yenilmez ülkesi olarak aksettirilen ABD ayakta kalır diye düşünüyorum. şu an benim gördüğüm kadarıyla, her ne kadar dünya ülkeleri tarafından dışlanmaya çalışılsa da dünyanın en büyük siyasi ve askeri gücü Rusya'da. Gelelim benim örnek almaya çalıştığım dünya liderine.
1) Hz. Muhammed (s. a. v)
2) Mustafa Kemal Atatürk
Öncelikle Hz. Muhammed (S. A. V) sonra ise Mustafa Kemal ATATÜRK. kendileri dünya da yoklar ama, bazı insanların bedeni olmasada, fikirleri düşünceleri ve yaptıkları hep kalır. silinmez. Tıpkı bahsettiğim bu iki örnek insan için. Birisi ebedi kurtuluşumuz olacak olan İslamiyet, Namaz, Oruç, Kuran'ı kerimi bizlere öğreterek , ve illede ümmetimi isterim diye Yüce Rabbimizden Niyaz etti. Ne mutlu bize ki hala nefes alıyorken bu şansımız var.. ikincisi ise her ne kadar yıkmaya onun fikirlerini idealini görmezden gelselerde, cumhuriyeti ve eşini benzeri olmayan Türkiye cumhuriyetini, gençliğimizi armağan etti. Senin dünya lideri dediğin kişinin açılımı ayağına her gün Şehitlerimiz geliyor. Ne güneşler sönüp gidiyor, analar babalar eşler ağlıyor. çocukların göz yaşları dökülüyor. Aklınızı başınıza alın öncede bir düşünün.
pbs.twimg.com/media/BSRFC-rCMAAzEkA.jpg:large
sadece şu bakışı yeter beee
Devri geçti
Senin Devrin Geçer Onun Devri Geçmez Ufaklık Sen Rahat Ol..
Hedef 2023. 6 ok bitti başkanlık sistemi de gelecek inşAllah
Komik Seni
Ehehehe ciddi misin başkanlık dedi ya 😂 herkesin kandırdığı bir başkan bize gelmez kardeş bu arada dünya liderinin her yerde sözü geçer abdye rest çeker (abd bu asrın küresel gücü) bizimki her yerde abdye üs açtırıp o üslerden pkkya yardım gittiğini anlamıyor kusura bakma dünya lideri zeki olur ona buna boyun eğip öne minute diyerek dünya lideri olunmaz. Atatürk gibi kralını yenersin elini öptürürsün.
@Filintaa1819 Ağzına sağlık
Eywallah kardeş
@Filintaa1819 Döktürmüşsün reis bundan daha güzel cevap olamaz zaten :)
Garip olan ne biliyor musun bu ülkeyi tayyibin istediği osmanlı yıktı ve sarayda kalıyor padişah zannediyor ama her akşamın sabahı her güneşin karanlığı var güzel günler göreceğiz bizlere nükleer atarlar artık bizde en iyi yaptığımız şeyi siperlere koşarız bilimin önüne askeriye koyuyoruz yazık olacak bize ama ben burda olmayacağım.
Devir geçmişmiş :D Bişey bildiğini sanıp buraya gelmiş yaygara yapıyosun anca.
Atatürk olmasa acaba şura şunu yazabiliyo olacakmıydın çok merak ediyorum.
Atatürk belki kişisel hayatında doğru seçimler yapamamış yanlışlar yapmış olabilir ki herkes yapabiliyor hatalar, fakat liderliğine laf söyleyemezsin, söyletmeyizde.
@OğuzHan1272 eywallah kardeşim :)
Soyunuz kurur umarım. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Nasıl bir mantık, nasıl bir düşünce, nasıl bir eğitimsizlik cahillik. Şehit olan vatandaşına kardeşine kelle diyen bir adamı nasıl savunuyorsunuz. Yüzünüz kızarmıyor mu gerçekten. Din den falan bahsediyorsunuz tecavüzleriniz çıkıyor ortaya bir kereden birşey olmaz diyorsunuz. Ben düşünürken gözlerim doluyor. Anlayamıyormusunuz din ve devlet işleri bir olamaz. Burası CUMHURİYET şeriat değil ! Sokakta yürürken can güvenliği olmayan bir halkın başındakini nasıl lider olarak görüyorsunuz? Evde ampul kullanmıyorum sen düşün nefretimi.
Tek bir liderimiz var bizim
https://i.hizliresim.com/PMB9GQ.gif
https://i.hizliresim.com/db0pMV.gif
https://i.hizliresim.com/9LEyr3.gif
Gazoz olma Efsane ol ;) <3
Atatürk Atam geliyor tüm dünyanın hayret duyduğu tek kişi. herkes gider Atam ve zaferleri kalır. anaokulu.selcuk.edu.tr/images/avatar/mk4.jpg
Yaşayan Tek Lider <3
İşte bu :)
https://i.hizliresim.com/VY6GMZ.jpg
Bu varken ona liderlik düşmez :)
Devri geçti geçti :)
Insanlıgın ıslamın dogrulugun lıderı Hz. MUHAMMED s. a. v
ve bu ulkeye gercek anlamda hızmet etmıs gercek kısıde mustafa kemal ataturk gerısı alayı bos yalan
Benimde aklıma bu adam geliyor çünkü hiç bir cumhurbaskani veya Başbakan kendini bu denli övmedi. Çünkü hiç bir halk basbakaninin veya cumhurbaskaninin biyerkerini bu denli kaldirmadi. Ve hiç bir halk basbakanina veya C. baskanina bu denli tapmadi. O yüzden dünya lideri lafini duyunca AKP ve yandaşları aklıma geliyor.
Ey 'Türk' Gençliği... diye seslenen bir Dünya Liderinden, bunların hepsi çapulcu diyen bir dünya liderine (sözde). Şimdi selametle o tırnak içerisine aldığım yüce kelimeyi adının önünde kullanmayı hak etmeyen genç arkadaşım...
Recep sadece figürandir. Daha fazlası değil. İsrail'in olduğu bir coğrafyada, kendi başına hareket eden lider olmaz. İzin vermezler buna.
Not; akıllı olmakta fayda var. Hissi davranip düşünmenin anlamı yok. Nefret etsem de Siyonistlerden, gerçek bu maalesef
Mesela insanlığa, dünyaya ne gibi bir katkısı oldu tayyibin?
Güldürme beni.
Bu dünya ATATÜRK gibi bir deha, yetenek ve lider görmedi daha...
Her türlü ispatı var..
Ispatla
HAahahahahahah :D :D 10 dakikadır aralıksız gülüyorum :D Ahahahaha
@Lollita18 Dünya lideri demiş ya :D :D
Bu adam ülkesi için ne yaptı ki, dünya lideri olabiliyor?
Atatürk açık ve net. Zaten dünya liderlerini kaç sene geçtiği halde saygıyla dünyaca anılıyor. Kanuni Sultan Süleyman'ı da saygıyla anan çok onuda sayabiliriz.
Çalmayan çırpmayan bir lidere sahip ülke düşünün... Evet o ülke elbette Türkiye değil, Uruguay'dan bahsediyorum. Selam olsun Uruguay devlet başkanı Tabaré Vázquez'e! Yaşa var ol büyük başkan!
Elbetteki Tayyip Ağa 😜
https://i.capsspot.com/s/29/8/888130.jpg
Böyle Atatürk düşmanı or*sp*lar görünce fıttırmamak elde değil. Cariye parçası seni baban belli mi bakiym
Dünya'nın bir lider'e ihtiyacı yoktur güzel insan... ancak lider'e ihtiyaç duyan "İnsan"lar vardır...
Necmettin Erbakan.
Tayyip mahalle lideri bile olamaz. Arkasına aldığı kitlenin seviyesi belli. Kahvehane ağzıyla konuşan biri lider falan olamaz.
Zaten hiç bir kabiliyeti de yok Neco'nun patentli motoru var tankı var.
@adrenalin64 neco ne lan babanın oğlu mu? Ayıp
Mustafa Kemal Atatürk. Konu tartışmaya bile kapalıdır😏
O kadar büyük bir liderki ülke battıkça batıyor, şurda aklı selim bir kaç insan varsa pkk'nın bir kaç saatte bitirilebileceğini biliyor ama 40 yıldır pkk var dış güçlere karşı çıkacak bir lider lazım yoksa daha çok analar ağlıyacak
Bu herif mi dunya lideri? Kiciyla guluyorlar bize tum dunyada iki uc afrika ulkesi disinda
Lan kezban rte hangi savasi kazanmista dunya lideri diyon bitane lider var dunyanin bile saygi duydugu m. kemal ataturk senin daha rte pkk temizleyemiyo senin gibi kezbanlar lider der birde gizli yazmis kezban
Çok büyük liderlerimiz var o yüzden ülke bu halde zaten güldürmeyin :D
Tabiii kii Recep Tayyip Erdoğan :D :D
Sorsana bakalım dünyanın bundan haberi var mıymış? Trol seni. :D
Dinsizleri dünya lideri kabul edemiyor musun? Dinsizleri belirttiğin insanlar milletlerin geleceğini değiştirirken sen daha Zigot değildin ewqewq :D
Anca kafasının lideri olur bu :D Hısızlıkta dünyada tek olduğu kesin üstüne tanımam :D
Dünya lideri vasfı sadece Başöğretmen Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'te vardı ondan sonra bu vasıfta kimse dünyaya gelmedi...
Mustafa Kemal ATATÜRK tabikide !
Benim liderim ise Alpaslan TÜRKEŞ...
Dinsizleri neden dünya lideri kabul edemiyoruz , dünya lideri olabilmek için din şartı oldugunu bilmiyordum.
Bir Almanyaya sözünü geçirip soykırımın aksini kabul ettirmeyen birine dünya lideri mi diyorsun? Ki bu en basit konu :)
Dünyayı sadece turkiyeden ibaret sanıp tayip diolar normaldir aslında antalyaya tatile bile gidemeyen ulkeyiz bir Avrupayı dolaşımda gorun milletten neler var sonra turkiyeye acirsiniz
recep tayyip erdoğanı severim ama kesinlikle dünya lideri değildir, türkiye nin de en büyük lideri yine değildir. ak partiliyim ve oyumu hep onun partisine verdim. başbakan ve cumhurbaşkanı olmasını da çok istedim ve olunca da çok sevindim. ben ilkem şudur. ben ne başkaları gibi göklere çıkarırım ne de başkaları gibi hırsız, diploması yok, vahhabi diye olmadık iftiralar atıp yerin dibine sokarım. eğri oturup doğru konuşmak lazım.
Hun Imparatoru Atilla
Selahattin Eyyubi
Mogol Imparatoru Timur ve Iskender
Osmanli Imparatorlari
Kanuni Sultan Süleyman
Yavuz Sultan Selim
Fatih Sultan Mehmet
Mustafa Kemal Atatürk
Kizlar harika yorumlar yapmis. Helal olsun. %80-85 i tabi.
Benim icin; ATATURK
Bencede yaaa rte :D :D :D :D :D Dünya lideri adam ya bütün dünya rte bişe sölesede yapsak diye bekliyor :D :D :D zaten köprülerimizi yollarımızı falanda kıskanıyolar hep batıda :D :D :D
onedio.com/.../ataturk-yurtdisinda-anitlar-396920 al sana dünya lideri. lider gör. bu devirdeki g *t oğlanlarına benzemez. adam gör.
Dünya liderleri denilince aklıma önce Fatih sonra Atatürk gelir. Bilmiyorum ama kendimi böyle motive etmişim.
bir AKPli olarak dünya lideri muhabbetinin bkunun çıktığını düşünüyorum. zaten bunu AKPlilerden çok, muhalifler dalga geçmek amaçlı kullanıyo. allah uzun ömür versin cumhurbaşkanımıza
Henüz liderlik vasfının gerekliliklerini yerine getirmiş, sadece barış hazır aç açıkta yoksul olmayan bir dünya hayali kuran ileri görüşlü bir kimse tanımıyorum yav Atatürk hariç bence
Hahajahahaha dünya liderine bak :D
aklını önce bilgiyle doldur.. ondan sonra bir daha düşün..
Nerede lider :D Türkiye topraklarında mı? Önce Kağanlar gelir sultanlar padisahlar Atatürk daha sonra kim gelir bilmem
şuanda yaşayan sa süper güç kimse o dur
yakın çağ ise mustafa kemal atatürk
yeni çağ ise fatih sultan mehmet
her çağın lideri ise hz. muhammed slv
Şeyh uçmaz müritler uçurur misali , daha kendi sahsi bu kafalari yasamiyor
Dünyanın en büyük lideri MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR, g0t kılı.
Benim aklıma tek bir isim geliyoru okuyunca kesın ATATÜRK RESMİ EKLEMİŞTİR ALTA DEDIM
putin adam bir ucak için ilişkileri sıfırladı sende almanyaya aynısını yap sıkıyorsa bakayım dünya lideriymiş tırt lideri
Kanuni Sultan Süleyman, Napoleon geliyor. Kraliçe Elizabeth de aslında halen bir dünya lideridir.
Şu anda yaşayanlar arasındaysa büyük farkla Kraliçe Elizabeth.
:D AAHAHAHAHAHAHA
Tabii ki de ATATÜRK!
Adam ulkeyi ikiye boldu amerikayla papz oldu sinirlar terorist kayniyor benzin 5.50tl daha sayiyimmi dunyanin en berbat yoneticisi ataturkun gotunun kili olamaz.
ATATÜRK dememize gerek yok heralde :)
alemlere rahmet olan efendimiz HZ MUHAMMED (sav) gelmiş geçmiş en büyük insandır, yaşayan efsane dersen RTE tabi ki cenabı Allah düşmanlarını rezil rüsva etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar