Galatasaray Lisesi'ni dereceyle bitirmiş ve ODTÜ Biyoloji mezunu bebek yüzlü seri katil... 4 dil bilen katilin 4 kişiyi öldürdüğü düşünülüyor. Bu çok zeki seri katilimiz biyoloji mezunu olduğu için 2-3 yıl ormanda yaşayabilirmiş. Kaldığı evde dikkat çeken şeyler ise oldukça ilginç. Hergün gazeteler okur her bulmacayı çözer, yanlışlarını daksil ile silermiş. Ayrıca cinayet haberlerini satır satır okuduğu da öğrenildi. İşte seri katilin lise yıllığındaki fotoğrafı; Arkadaki yamyam Hannibal karakteri. Lise yıllığında arkadaşları Atalay'dan böyle bahsediyor; -“Biz küfrün k’sını bilmezken sarışın bir çocuk ana avrat dümdüz gidiyor, kavga ediyoruz: Akla gelmez iğrençliklerle ona buna sataşıyor. Yıllar geçiyor, hayvan gene aynı hayvan...” (A.)
-“Pornocu Atalay görünümünün altında yatan, derin ve iyi kalpli arkadaş Atalay’ı geç de olsa yakalayabildim.” (D.)
-“Bisküvileri çiğneyip R. ile saçımıza, yüzümüze tükürüyordun. O halden eser kalmadı ama yine de bir anormallik var; çözemedim.” (K.)
-“Yatılılıktan ayrıldın. Yine de içindeki manyak ruhu kaybetmedin...” (O.)
-“Herkesin kirli çamaşırları var, sen de bunları ortalığa saçmaktan sapıkça bir zevk alıyorsun. Bazı özelliklerin beni korkutsa da, güzel bir insansın. İleride de hayvanlıklarla beni dehşete düşürmeye devam edeceğinden şüphem yok.” (P.)
-“Sahip olduğum en tuhaf, en anormal arkadaşsın sen Atalay.” (R.)
-“Düşünceli hallerinden dolayı, derinlere inen fikir adamı izlenimine kapıldım.” (A.)
-“Hayvanlıklarla yüzümüzü güldürdün: İlginç fantezilerin ve yazı gücünle öne çıktın. ” (B.)
-“Hayvanlıklarınla, sapıklıklarınla, taşkınlıklarınla yine de güzel geçen bir sene.” (M.)
-“Lan Atalay, yeter, atmayı kes şunları; adam öldüreceksin” dediğim hazırlık1... Senden çok şey öğrendim. Mesela yabancı kızlara hayvan gibi bakabilirim.” (S.)
Bu seri katil belki içinizdedir çünkü hala aranıyor😨 Evet neler düşünüyorsunuz? Ben okurken bile tırstım açıkçası 😐 -Haber detayları-
Türkiye'nin seri katili Atalay Filiz hakkında neler düşünüyorsunuz?
Umarım yakalanmaz. Çok zeki birisi. Deliler zeki olur derler :) bence bu adamı yakalamak yerine devlet kendi çıkarları için büyük bir işte kullanabilir... Binlerce kişiyi dolandıran yabancı uyruklu bir hacker vardı. Adını hatırlamıyorum. Ve o ülkede devlet için çalışmıştı yakalanmak yerine. Bence bu tür insanların yakalanmaması lazım. Muhtemelen madde kullanımı vardı da hayatı böyle bir duruma geldi. Oysa ki hala zeki bir insan. Türkiye gibi bir ülkede böyle bir insanın bulunması gerçekten bir ilk. Çok farklı en önemliside zeki birisi. Madde kullanımını bıraktırabilirler. Bence bu gibi bir insanın devlet ve ülkemize bir çok faydası olabilir. Umarım düşündüğüm şey gerçekleşir... :)
Kaç gündür kaçıyor ve bu bir şey değil geçen 2 kişiyi öldüren birisi 20 sene sonra yakalanmıştı. Ayrıca bu şahıs bir Generalimizin oğluya masum bir kızcağızı daha öldürmüştü bu olay patlak vermese medya bu olayın üstüne gitmese bu adam eminim en az 10 yıl boyunca daha yakalanamayacaktı gerçi hala yakalanmış değil ama şu an yoğun takip var dayanamaz sanırım fazla. Yani velhasıl kelam ölüyorsun katilin yıllarca dışarıda gezebiliyor yakalandığında da tatmin edici cezalar almıyor aldığı cezada indirim bile yapıyorlar özetle bireysel silahlanma şart sanırım vaziyet kötü abi :S
O herif hasta. Çünkü şu var; Velevki müthiş bir öfkeyle hırsla işlenmiş olsun ocinayet, cinayeti işleyen kimse de ister istemez bir korku veya pişmanlık olması lazım. 2sinden biri olur yani hep öyle gördük. Bunun bu kadar soğuk kanlı olması profesyonel bir seri katil olduğunu değil psikolojik rahatsızlıkları olduğunu gösterir. Ki baya ciddi bir boyutta olduğu ortada. Zeka fışkırmasından kaynaklı olabilir nitekim biçok deli diye nitelendirilen insan fazla iq'dan o şekilde nitelendirilmis. Aslında onlar deli değil. Sadece biz onları anlayacak kadar zeki değiliz o kadar. Buna da ağır gelmis zekası bence.
Şu adama seri katilse Zodiack Karın Deşen Jack gibi insanlara ne diyorsunuz Siz hiç seri katil duymamış veya okumamışsınız ki bu adama seri katil diyorsunuz
ted bundy , karın deşen jack , richard ramirez , çikatilo vs. seri katil tanımının vücut bulmuş halleri. bu kamile seri katil yaftası yapıştıran medyayı seveyim
Sabah müge anlıda son halini gösterdiler bildiğin at hırsızı olmuş adamın suratında anlayamadığım bir iğrençlik var mide bulantısı bişey fazla okumaktan beyni yanmış katilin 😡😡😡
@blabla2 kusura bakma dost hayatı yaşayan o kadar dul varken herkese masum diyemem ki benim ailem bir kaç dul kadın ile yıkıldı. Sende bilmeden Çik fizlilir diye triplere girme bir zahmet İstanbul da yaşıyorum en iyi de ben biliyorum.
Doğru tabi, evlenip boşanan ya da eşi ölen bütün kadınlar kötü oluyor zeka küpü. Kadının dost hayatı yaşaması seni beni ilgilendirmez. Tipik bir köyden indim şehre insanısın. En iyi kendisi bilirmiş.
En İyi Cevaplar