Sizce o bayrak uğruna düşen şehitlerin bir önemi varmış gibi mi gözüküyor? O mahlukatlar nankörün, adinin önde gidenleridir. Kendileri istedikleri için değil, göz boyamak için bayrağı sallarlar, vatan millet naraları atarlar, işleri bitince de mübarek kıyafetleri çimen lekesi olmasın diye bayrağın üstüne otururlar. Her türlü o bayrağı kullanırlar. Allah ülkeme akıl versin...
Chp mitinginde de bir bayan bayrak üstüne oturmuştu işte milliyetçilik sözde olmayacak yürüryüşlerde devasa bayraklara bayılırım insanlar el ele tutarlar bir ucundan işte bayrak işte dalganışı çok anlamlı bulurum küçük bayraklar çocuklar için onlar sallar ellerinde coşkuyla yetişkinler olarak çocuklardan öğrenecek çok şeyimiz var
Gercekten varsa boyle birsey yani montaj falan degilse gercekten saygisizlik. Ben kasten yapildigini dusunmuyorum ama o bayrak icin ne canlar verildi. Herseyi gectim kutlamaya gittigin olayin kahramani Fatihten brz utan ama bir anlik dikkatsizlik iste Allah bize nasip etmesin Türk bayragi cignemek.
Aramızdaki farkı anladınız mı? Biz Gezidekiler sadece ağaçlara değil ülkeye sahip çıktık. Deniz Gezmiş'inde dediği gibi yaşasın tam bağımsız Türkiye https://i.hizliresim.com/3oapMp.jpg
Bu nasıl zihniyettir ya anlam veremiyorum nasıl vicdan nasıl insanlıktır, birileri siz sağ olun diye mutlu huzurlu yaşayın diye annesinden babasından gerekirse eşinden çocuğundan ayrı kalıyor insanlar sırf ülkelerinin güvenleri için kendi canlarını hiç ederken bu görüntüler resmen düşmandan gelen kurşundan beter. Ben askerliğimi yaptım ve eğer bu bir hak ise bu ve bunun gibilere haram ediyorum yazık ki ne yazık.
Cahil insanlarla yola çıkılmaz arkadaş bir bayrağa saygı göstermeyen insandan ben bişey beklemem zateb
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayraga kurban olsunlar. Genclik baskanlik istiyomus. Genclik once k*cını toplasın. Ne b*k yedikleri belli olmayanlarin uzattigi pankarti aciyorlar bide. Cumhuriyete ve bayraga dil uzatan herkes bu yolda kurban olsun insallah.
o bayrak için ne canlar feda edildi yaptıklarına bak çok utanç verici bir tablo ama zaten bunlar benim gözümde türk değilki zaten arap hayranları nolacak!
Bunun neresine yapıcı olacaksın ayıptır söylemesi? Ulan bugün bile insanlar sırf şu bayrak ve onun temsil ettiği şeyler için kanını döküyor. Sizin gibi şer. f yoksunları bu ülkede yaşasın diye. Sizin hükümetinizin cebi dolsun diye.
Bir de gelmiş yapıcı olun diyorsun. Türk kültüründe bayrak "halı" değildir.
@Leviat bakin bahsettigim sey bu. Insanlari hemen karaliyorsunuz. Ne tayibi seviyorum ne de akpartiyi destekliyorum. Insanlar agzini acar acmaz direkt bir kategorize etme merakiniz var. Allah icin ayip ya..
Söylediğin şey çok normalse neden kendini gizleme ihtiyacı duydun? O bayrak Amerika bayrağı değil, uğruna nice yiğit kanı verilmiş bir bayrak. Türk değilsen lafım yok, lakin yaşadığın toprağa, altında yaşadığın bayrağa saygın olsun, saygıları olsun..
@Epela amerika bayragi degil derken? Saygi duyulacaksa her ülkenin bayragina saygi duyulmali. Ben bunu yapanlari alman bayragina da yapsa, amerika bayragina da yapsa, kürt bayragina da yapsa, rus bayragina da yapsa ayni tepkiyi veririm. Bu kullanilan fotodaki insanlarin amacinin bayragi ayaklar altina alip vatani kücümsemek oldugunu düsünmüyorum. Yanlis düsünüyorsunuz. Gizlenmemin sebebide herseyin ucunun siyasete baglandigi gibi, bununda siyasete baglanacagini bildigimden. Gereksiz kategorizelendirmeyi kimse hak etmiyor. Bu yüzden gizlendim.
Amerikankar, Almanlar kendi bayrağına saygı duymuyorken, şort olarak giyiyorken ben neden saygı duyayım? Hele ki kürtlerin ülkesi bile olmayan bir topluluğun bez parçasına zerre saygı duymam. Amaçları bizi ilgilendirmez beyni olan herkes o bayrağın ayaklar altında olmaması gerektiğini bilir, boş anlam ifade eden bir bayrak değil çünkü o. Sen gizli olduğun için kimse kategorize etmedi mi, açık olmak gerek bu tür konularda. Yanlış düşünme kişiden kişiye değişebilen bir kavramdır bana yanlış düşünüyorsun diyemezsin, bence yanlış diyebilirsin.
İsine gelince nasıl da kiviriyorsun kasten yapmam is niyeti iyiymiş. Bizler düşen ekmek parçasını kaldıracak insanlariz kalmis ki uğruna canlar feda ettiğimiz bayrak
Kivirdigim ne var soran? En basindan beri ayni seyi savunuyorum. Su anda ayni seyi diyorum. Bir takim olaylari fazla abartiyorsunuz. Ayrica saygi göstermedem saygi beklemek cok aptalca. Kaldi ki saygisiz bisey yok ortada:)
Sürekli bayrakları ellerinde taşıyacak halleri yok. Bir süreliğine yere koymuş bazısı düşüncesizlik etmiş ama kalpten seviyorsa böyle şeylere kafaya takılmaz
En İyi Cevaplar