Bu soruyu sormadan önce tam 2 saat araştırma yaptım, lütfen siz 2 saat olmasada 2 dakika linkleri inceleyin ya da ulaşabildiğiniz başka kaynaklardan araştırın.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaş siyasette birini kötülemek istersen hemen etiket hazır.. Neymiş? Adam Ermeni asıllıymış. Hayatında tek bir ermeniyle arkadaşlığı, tanışıklığı olmayan basit insanların kullandıkları bir jargon bu. Haa Bahçeliyi ben de sevmem ama bu tür haksız yaklaşımları da doğru bulmam. İnsanın verdiği hizmetle kökeninin ne alakası olabilir? Ermeniler konusuna gelince.. Tanıdığım ermeni kökenli yurttaşlarımız inanın son derece eğitimli ve kaliteli insanlardı. Bu tür yaftalamalar da onları son derece rencide eder mutlaka.
Biz burada adam iyimi kötümü diye yargılamıyoruz, Ermeni asıllı bilgisine ulaştım, bu bilgi doğrumu yanlış mı ve kimler bunu biliyor, bu konuda konuşuyoruz.
Hemen konuyu başka yerlere çekip, provakasyon yapma.
Ayrıca iyimi kötümü sorusunu bilahere açacağım.
Hala , onca yaptıklarına rağmen ona iyi diyebilen zavallı insanların olması çok şaşırtıcı
Sanırım öyleymiş, daha öncede duymuştum bunu ve burada sorulmuştu bu konu
Bende biraz araştırmıştım netten, bu linklere bakmıştım ve katılıyorum bencede ermeni o
Hemde dedeleri taşnak ve hınçak cemiyetin den geliyormuş
Cevap
22Cevap
Bunlar nerden cikiyor bilmiyorumki :) istersem bahceliyi rum yayyibi kürd kılictaroglunu yunanli olarak bulurum herkes hetkese istedigini soyluyor. 2 saat arastirmisim demissin ama brz bos arastirmissin Devlet Bahcelinin Türkmen beyi oldugunu bilmeyen yok. Yakında kürdmüs demirtasin kuzeniymis falan dersiniz :)
boş olan insan işte böyle senin gibi körü körüne inanır ve tapar...
ermeni asıllı olsa ne olacak olmasa ne olacak? yani neyi değiştirecek?
bir insan en fazla üç kuşak öncesini bilebilir. onlardan etkilenerek büyür. ondan öncesini araştırsan da sana bir faydası olmaz. imparatorluktan geldiğimize göre hepimizin başka milletler ile akrabalığı olması olası zaten.
Adam Türk milliyetçiliğini onlarca yıldır kullanıp duracak ama kendisi bir Ermeni olacak ve bizde aman ne farkeder diyeceğiz öylemi?
Bizim insanlarımız neden bu halde yahu? İçler acısı bir durum bu...
Annesi ya da babasından bir tanesinin rum kökenli olduğu söylenmişti bir ara ama çokta önemli değil. Her insan kökeni ne olursa olsun eşittir
Yok daha neler :D birincisi bir insan hem mit ajani hem ermeni olamaz. Ikincisi çay içen adamdan zarar gelmez
olabılır sanırım halaçoğlu eskı soy adı halaçyanmış
Bunlar blog olarak önüne gelenin yazdıklarından ibarettir. Kalıcı bir kaynak ulastirilamaz çünkü ulaştıran göze batar bunlar teori ve iftiradan başka birşey olamaz bilim önünde
Bilimden bahseden insan öncelikle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaz !
Verdiğim linklerin ilk baştakine bakıp, diğer üçüne hiç bakmadan yorum yapmaz.
Diğer linklerin birinde secere çalışmasından da söz edilmiş !
Ermeni asılı biri ne olursa olsun Türklüğü savunmaz.
ya çıkarı gereği savunması gerekiyorsa?
ya da ya da aslında kendisine verilen uzun vadeli bir görevin parçası buysa?
Uzun görevin bir parçası olsaydı iktidar yaparlardu. Bu şekilde nasıl faydalansınlar ki?
Tam tersi, eğer uzun bir görevin parçasıysa asla iktidar olmaması gerekir.
Biraz düşün ne demek istediğimi.
İktidar zaten ellerinde...
O zmn iktidarla zıt gitmezlerdi. Sonuçta her ikisi de aynı odakların bir parçasıdır.
Özelden konuşamaz mıyız?
ahahaha, hiçbir zaman iktidarla zıt gitmedi ki, herzaman sinsice payanda oldu tayyibe
yuh.. tamam bende sevmem başarısız olduğu için ama bunu demek yanlış
Tayyip Erdoğanda uzaylismis Barrack obama ile ayni klandan
Bilmiyorum ama ermeni olduğunu sanmıyorum.
Bence kesinlikle ermeni
yok daha neler. Türkem diye biliyoruz
Körü körüne inanmakmı? Bunu herkes biliyor 2 saat araştırdın ben yıllardır içindeyim ne tapması? Bahçeli kimde tapıcam? yorumumdan bunumu çıkardın? Altta hemen hemen herkes biliyor Türk olduğunu bir sen araştırdın zekisin sen buldun ermeni olduğunu herkes yanlış :D Bu soruya gülünüp geçilmesi gerekiyordu aslında hata bende :)
Beni engellemiş soruyu soran hanım burdan okusun kardeşim kusura bakmas ende hakkını helal et :)
@karadenizli52
Senin gibilerle ilgili Kuran da ayet var, gözleri var görmezler, kulakları var işitmezler diyor ve sürüye benzetiyor
Arda turanda jamaican asilli zaten.
oha lan başka yerde demeyin vururlar sizi :D
he onuda ermeni yapın :d
Bence kesin Ermeni o
Bence hayir
Değil
He anam hee
Hemde en önde gideni
Yalan
Evt tayyipte kürtmüş
Yok gürcü kanka 😝
Bende öyle duydum