Bir şekilde kürt halkını devlet olarak eğitemezsen, zamanındaki aşırı ulusal politikaları izlersen elin gavurunun da onları fişeklemesi için bahanesi hazır olmuş olur. Tabiki de haklılar demiyorum ama bizim en azından Osmanlıdan ders almamız lazımdı. Zamanında Balkanlarda olsun, arap topraklarında olsun aynı politika ile bizden ayırdılar onları. Kürtler diğerlerine göre daha bir kaynaşmışlar bize. Bu nedenle kesip atamıyorsun. Lakin işler iyice karışır ve olabilecek olan en kötü senaryo oluşursa sonucu en çok kürt halkı için kötü olacaktır. Zamanında bizden ayrılıp giden her toplum bu gün kan ağlamaktadır. İnşallah bir arada yaşamayı becerebiliriz.
11 Yorumla
Soran+1 yılsöylediklerine katılıyorum... iyi ki açmışım konuyu.. artık bunları konuşmanın vakti geldi.. konuşmadan birşeyler çözülmüyor...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKürtler basi ceken ermeni teröristlerin, büyük kürdistan hayalleri ile gaza geliyor.. Terörün bitmemesi demek zayif Türkiye demek, buda AB'nin ABD isine geliyor..
Kürtlerin Isyan edecek ne problemi var, Türkiyede her kürt her türkün ayni hakkina sahip.. Bakan olabiliyorsun, Cumhurbaskani olabiliyorsun, ülkenin her sehrinde yasaybiliyorsun, sokakta AVRUPADA oldugu gibi sana hicbir Türk irkcilik yapmiyor..
Almanyaya bir bakin, AFD denen yeni NAZILER 100 binleri sokaga döküyor, o kadar teröre ragmen, okadar sehide ragmen hangi sivil TÜRK yerinde duran sivil Kürde bugüne kadar saldirdi?24 Yorumla
Soran+1 yılpeki o zaman neden sürekli Türklere ırk çı faşist deyip her türlü ırkçılığı kendileri yapıyorlar... sence bir Türk iki çocuk yapıp zar zor bakıp iyi yetiştirmeye çalışırken Bir Kürt neden 10 12 çocuk yapar.. ve bunlar genelde ya dağda ya şehirde isyancı olur? burdaki durum masummudur sence?
Cevap sahibi+1 yılya Türkiyede herkes devrimci, Devlet fasist, TC Devletine Faist diyenler Faist devlet görmemis.
Asil irkci, fasistler, Türkiye, Irak, Suriye, Iran topraklarindan10-15 cocuk yapip cogalarak , etnik, faist , irkci bir kürdistan hayalleri yasayanlardir..
Türkiye fasist olsa, irkci olsa bugün pkk denen terör örgütü olmazdi, coktan kökleri kazinmisti..
Türkiyenin elini baglayan, sivil sucsuz normal vatandas sivil kürtler..
Soran+1 yılsivil suçsuz normal vatandaş kürtler dediğimiz o insanlar pkk ya sessiz kalıyor genelde... iki tarafta barışı sağlasın diyor yani o taraftada onlar için potansiyel bir değerlilik var.. analar ağlamasın diyor fakat kimin anasını kastediyorlar? bence artık bu kavramın da tartışılması gerek... masum kürt var mı varsa gerçekten bizimleler mi?
Cevap sahibi+1 yılDoguda kürtler bence pkk baskisi altinda, asker olmadigi yerde pkk var, kürtlerin arasinda pkk teröristlik yapan abisi, dayisi, akrabasi var, mecbur taraf tutmak zorunda kaliyorlar, birde üstüne büyük kürdistan hayalleri katinca, tabiki dogal olarak taraflari belli, kimse kimseyi kandirmasin..
Tek Bayrak tek Devlet, tek Millet anlayisi o insanlarin beynine girmedigi sürece, sürekli terörö ve savas kacinilmaz.. Cözümü yok, kanser gibi malesef icimizde, atsak atilmiyor, satsak satilmiyor.
Mesela her insanin kürt akrabasi var, kiz ladik kiz verdik, kürdistani kursalar, istanbuldaki, izmirdeki kürdü ne yapacagiz? kürdistan demek, etnik irkci , fasist bir devlet demek, zulüm demek, bütün hiristiyanlar AB catisi altinda birlesiyor, bizimde icimize fitne sokarak iste bu terörü yesertiyorlar..
+1 yılDerdi şerefsizlik yediği kaba sıçan insanlar ne diyelim hep onlar masum zaten hep mağdur olan onlar Kürtlerin olduğu yerde yaşıyorum dışarı çıkamıyorum laflarıyla taciz ediyorlar heryeri kırıp döküyorlar bıktım usandım
51 Yorumla
Soran+1 yılevet katılıyorum... bende çok rastlıyorum..5 6 kişi halinde dolaşıp sürekli bayanlara laf atıp taciz ediyorlar... heryerde isyan ediyorlar fakat hep masum onlar... anlamak mümkün değil...
Kürtlerin çoğu akılsız.. Rusya madem çok sosyalist ve madem kürdistan kurulmasını istiyor neden vermiyo kullanmadığı topraklarından üstelik dünyanın en büyük ülkesi? Apo apo kürdistanmış iğrenç
335 Yorumla
Soran+1 yılverir mi hiç toprağını.. rusyanın çoğu toprağıda verimsiz çorak arazi.. ama bir karış toprak vermez... kimse vermez... ama işte bizim ülkeye gelince hepsi kürtçü oluyor...
- +1 yıl
yani Kuvayi Milliye nin en büyük destekcisidir !
Türkiye Cumhuriyetinin de ebedi dostudur.
Sen kalkmis " PKK benim karasal gücümdür ! " diyen Amerikanin e büyük rakibi Rusyanin PKKyi destkledigini iddia ediyorsun :D
Ha bu arada...
"Rusya sovyet sosyalist birliğidir."
Yani :S
PKKnin sosyalist oldugunu iddia etmeyeceksin herhalde :D :D :D - +1 yıl
1 Sen sosyalist olmayabilirsin ama bu devlet sosyalist temeller üzerine kuruldu.
Devletin kurucusu Atatürk basta olmak üzere Ziya Gökalplerden Recep Pekerlere kadar kurucu ilke Kemalizim olarak adkandirildi.
Kemalizmi tanimlayansa Atatürktür. Devlet Sosyalizmi !
2 Iste bu kadar sacmalanilabilir ancak :D
Rusya Israil ile ortak calisacak Amerikaya destek olacak.. Neden...
E Amerika Ortadoguda daha güclü olsun diye...
Harikasin !!
Sovyetler senin dostun olmayabilir. Ancak Kurtulus Savasinin dostudur sovyetler !
Asker gönderendir, bizimle omuz omuza savasanlardir.
3 Vallahi PKK da MIT tarafindan kuruldugunda ben komünistim diye diye Doguda ne kadar solcu varsa katletmisti :D - +1 yıl
@Teğ-Men Cidden o ağlanıcak cahil halinle kahkaha atıyorsan oda senin düşüklüğün seviyesizliğin bana apolitik demek daha demin pkk mıt tarafından kuruldu gibi bir saçmalığı (:ASD:QWED:QWEQ) nı konuşan senin haddine değil. Sen kendini Türkçü göstermeye çalışan bir pkklısın, net! Hiçbirşeydende bilgin yok yanlış bildiğini doğru sanıp zırvalıyorsun, ve ben bunu umursamıyorum kusura bakma bildirimde atma
- +1 yıl
Ugur Mumcu Aponun kayinpederinin kimligini ortaya cikardigi icin katledildi.
PKKnin baglantilarini ortaya koydugu icin katledildi !
Ali Yildirim, Kesire Yildirimin babasi, Öcalanin kayinpederi
Git az oku arastir kardesim.
Aponun röportajlarini sorgu tutanaklarini oku mesela.
Sorguda neden ben devletin askeriyim emirlerin disina cikmadim diye agladigini ögren mesela !
Kimler neden idam kararini veren mahkeme baskanina ragmen idami gerceklestirmemis onu oku mesela - +1 yıl
@Teğ-Men Bunu araştırmak için vaktimi kaybedemem. diyeceksin ki ks de takılmak çok mu değerli? evet emin ol onun gibi bir leşi araştırmaktan değerli, araştırılacak bir yanıda yok bunun, biz buna birtaraf korkusundan ağlamak diyoruz. Onu bende bilmiyorum ve tek bildiğim şey bu terörist kuruluşunun başı hala yaşıyor! işte size kürtlerin deyimiyle ''katil tece'' ''foşik dövlet'' bilmemne...
- +1 yıl
pff halen laf salatasi yapiyorsun, bunun sebebi de degersiz görüp arastirmadigin konular...
PKK MITin kurdugu bir terör örgütüdür.
CIAya baglidir.
Emre Taner Mehmet Eymür Hiram Abbas vs bir cok kez alisveris de görülmüstür.
Bunu Ergenekon Davasinda Eymür-Cakici tartismasi bir kez daha ortaya koymustur.
hadi iyi günler. - +1 yıl
@Teğ-Men MITin pkk yı kurmakla ne gibi bir çıkarı olabiliceğini açıklada git, pkknın silahlarını nerden temin ettiğine baktığımızda durum gayet ortada
''Rapora göre, örgütün asfalt ve yol kenarlarına döşediği A-4 ve C-4 patlayıcıları Rusya, Güney Kore ve Çin yapımı. Terör örgütünün kullandığı mayınlar İtalya, Almanya ve Rus yapımı çıktı.
Rusya ve Almanya aynı zamanda örgütün kullandığı el bombalarının da üretildiği ülkeler. El bombasında bu iki ülkeye ABD de katılıyor. ''
Sen oldu olucak terör örgütünü Türkler kurmuş ve kendilerine savaş açmışlardır çünkü canları çok sıkılmıştır falan demeni bile beklerim ama sana azıcık araştırmanı öneriyorum. Pkk israil ve altında birçok yardım edeninin bulunduğu bir terörist birliğidir, yahudilerin bundan çıkarı kutsal kitaplarında onlara vaad edilen toprakların içinde Türkiyedende bir kısım var, araştır ve oku
Soran+1 yılmit in kurmasını bilmem fakat.. aponun tutanaklarına göre hareket edeceksek biz ölmüşüz ağlayanımız yok.. böyle saçmalık mı olur.. ne diye apo nun sözlerine inanayım
- +1 yıl
Az önce arastirmaya vaktimi kaybedemem diyene bak :)
Bana gitmis BOP onayli sayfalardan haberler getirmis. Sonra bak bunlar ne diyor, diyor..
1 Silah üretmek ile o silahin kullanildigi elleri belirlemezsin. Novaya gazetesi bu konuda ciddi bir makale yazmisti ve Rusyanin silah ticaretindeki hamlelerin sonraki adimlari da takibe almasi gerektigini önermisti !
2 Putin Karargahi Vatan Partisi görüsmelerinde cok önemli bilgiler ortaya cikti. Hatirlayalim ucak düstügünde Putin Erdogani ihanetle suclamisti. Ihanet neydi.. ya da bozulan antlasma?
Türkiye Suriye topraklarina girecekti. PYDnin kontrolündeki topraklara. Rusya ise Suriye topraklarina Türk Askerinin girmesine karsi cikmayacakti.
Simdi o Rusya sana göre PKKyi destekliyor :)
Ayrica görüsmede cok önemli bir not daha; "Bölge devletlerin toprak bütünlügünü korumasi en önemli konumuz. Aksi halde önünü alamayiz ve Rusyaya kadar uzanir toprak kayiplari ! "
Yani sana göre Rusya kendini bölecek projeyi destekliyor.. - +1 yıl
Gelgelelim MITe..
MITin kökleri Teskilat-i Mahsusa dir !
Haklarinda ne söylesen az... Konusulmaya degmez. Askla bagliyim onlara.
23te ise Atam onlari MAHa baglar ! Bu yillarca sürüp gider.. Taa ki sagolsun Menderes efendi NATO yu basimiza sarana kadar.
NATOya gecilir Silah fabrikalari kapattirilir. Cünkü üretimimiz NATO Standartlarinda degilmis mis :D
Ucak fabrikalari da kapatilir.. Halbuki ihrac ettigimiz ucak vardir..
vs vs...
Güvenlikte de yapilanmalara gidilir ! NATO standartlarina uydurma.
Emniyet bastan asagiya kurgulanir.. Mesela Kontrgerillalar üretilir. Doldurma mafyalar devlete baglanacaktir vs vs.. Mesela ülkücüler üretilir, Namik Kemal ile baglantisi olmayan !! Önce 70 Darbesiyle 60 Devriminin izleri sildirilir. Sonra 80 our boys lari Türkiyenin üzerinden gecer. Artik Emniyet teskilati cogunluk ile ellerindedir. - +1 yıl
Iste o cogunluk PKKyi yaratir. Bir taraftan ülkücülerin kafasina Solu karalayacaktir " PKK-Komünistmis ya :D "
Diger taraftan da doguda ne kadar vatansever solcu varsa katledilir.
Mesela Mahirleri katlettiren Kürkcünün mahkeme tutanaklarini oku.. O kemalist devrimciler icin neler söyledigini :D
Kürkcü bugün nerede, Türkiyede solu en cok kirleten fasistlerin vatan hainlerinin yaninda ! :D
PKKdan MITin cikari ne.. MITin degil. MIT icindeki NATOcularin cikari vardi.
Öncelikle Türkiyede sol adina hicbir sey birakmayacaklardi. Solun kökünü kazmalari gerekiyordu onlarda önce PKKyi kurdular solu temizlediler sonra PKKyi komünist ilan ettiler bakin komünistler vatanimizi bölmek istiyor diyerek bütün Türkiyede algi operasyonuna kalkistilar.
MITin degil bu cikar. NATOnun CIAnin..
MIT sadece piyon oldu.
Ha bu arada.. MIT icerisinde bazi cani sikilanlar gercekten de askeri dinc kilmak icin PKKyi yer yer kullandi.
- +1 yıl
@Teğ-Men Hayatımda hiçbir zaman araştırmaya vaktimi kaybedemem demedim vakit en güzel birşeyler öğrenilerek değerlendirilir ben söylediklerinin saçmalık olduğunu düşündüğüm için ''bunları'' ekiyle beraber kullandım olayı çarpıtmasak ne güzel olucak.. Dediklerin akılcı, dahada kötüsü eğer mit bu kadar kendi milletinin canını hiçe saydıysa lanet olsun söylenecek söz yok. Kaosa bu denli açlarsa söylecek sözüm yok! Ve senden beklediğim şeyi yaptığın için inanmakta güçlük çekiyorum ''Sen oldu olucak terör örgütünü Türkler kurmuş ve kendilerine savaş açmışlardır çünkü canları çok sıkılmıştır falan demeni bile beklerim ama sana azıcık araştırmanı öneriyorum.'' demiştim. Ve sende ''Ha bu arada.. MIT icerisinde bazi cani sikilanlar gercekten de askeri dinc kilmak icin PKKyi yer yer kullandi.'' dedin. İnanması biraz zor ama mantıklı. Belkide inanmak istemediğimdendir. Neyse peki gelecekte neler olucak, tahmini birşeyler söyle bu savaşı kim kazanır? Türkiyenin hali nolur sence?
- +1 yıl
Ben olayi carpitmiyorum. Gülen harekatinin bile kitaplarini okurum ki o konu hakkinda elestiri de bulunabileyim. Sense bana ne bu adamdan edebiyatiyla o adama küfürler savuruyorsun. Adamin kim oldugunu bilmeden. Ha tani küfret ben de sana diyim ki evet hatta az diyorsun ayrica o **** !
Bak sen beni tamamiyla MITe karsi oldugumu düsünemezsin. Sana özellikle belirttim. MITin kökenleri Teskilati Mahsusa dir !
Profil resmime bak.
Ben Yakup Cemil asigi bir adamim.
MIT icinde NATO icin calisan benim devlet elemani diyemeyecegim isim kadar Teskilati Mahsusa ruhuyla calisanlar da var !
Onlara saygisizlik edemem, onlari suclayamam.
Ama evet MIT icindeki o NATOcular icinde, ne söylediysem sonuna kadar arkasindayim !
Esref Bitlisi Gaffar Okkani Ugur Mumcuyu öldürenler de MIT icindeki o CIAci NATOcu tayfadir !
Esref Bitlis dedigin adam Talibani teröristlerin ortasinda tehdit edendir !
Hey gidi TSK be :)
Neyse konu disina ciktim sismistim kusura bakma :D
Dur cevap veriyim.. - +1 yıl
PKKnin MIT tarafindan solculardan sonra askere kullanildigi bir cok kisinin iddiasi. Hem de Eymür gibilerinin de itiraflari.
Yesil Apoyu öldürmek icin görevlendirildi. Bildigin PKKli oldu. Sonunda görev iptal edildi Apo öldürülmeyecek denildiginde isyan etti diye vatan haini ilan edildi. Hatasi cok var !
Ama bu konuda hain degil. Diger yaptiklari ayri.
Eymür yakin zamanda cikip dedi ki yakin dedigimde bir 10 yil var, bizim Yesil gibi cok adamimiz var. PKK kamplarindaki ajanlarindan bahsetti.
Ya da Pilot Necati Kaya..
Yanisi PKk icinde cok mitci var.. Askeri dinc kilmak icin kullanmaya calisanlarda var..
Dogru yanlis tartisilir yapilanlar..
Ancak durum bu..
Gelgelelim ne olur kismina..
PKK Türkiye savasi coktan bitti. Daha dogrusu PKKnin Türkiye ile isi bitti. Türkiyenin PKKdan kazanacagi bir sey kalmadi. O dönemde ne oldu Amerika Irak a girdi. Irakta kürtlere belli pay verdi. PKK bunu görünce huysuzluklar basladi. Biz neden toprak istemeyelim düsünceleri ortaya cikti. - +1 yıl
O dönem ipler elden yavasca cikiyordu. Apo da Suriye ye sigindi. Ne siginmaysa kapi komsusu MIT :D
Her neyse..
Suriye normal sartlarda Türkiyenin dostu. Hatta git Hataya Adanaya Antepe Suriye akrabadir. Ama Suriye Türkiye Devletinin Ihvani Müslimini desteklemesine cevaben PKKya destek olmaya basladi. Yani sen benim ülkemde kan akitirsan ben de senin basini agirtirim. Ve PKKyi kullanmaya basladi.
E Amerika Iraka girmis Kürtleri topraklandiriyor. Sovyetler yikilmis Orta Doguda kalici olursa bir daha Rusyayi yikacak... PKKya destek olmaya basladi.
Apo cikarttirildi Suriyeden !
Bu sekilde PKK Suriye baglantisi da kesildi ve PKK Amerikaya kaldi.
Ancak bunlar olurken Amerika cok ciddi bir hesap hatasi yapti..
Türk Silahli Kuvvetleri icerisindeki kemalistler !
PKKnin kontrolden cikmasiyla devletin de izin vermesiyle PKK 2000leri göremedi !
Terör bitirildi !
Sonra - +1 yıl
Sonra Bahceli efendi bir yandan Ecevit bir yandan tiyatro oynadilar :D
Siyasi yasakli Erdogan yillar öncesinden de Beyaz Saray ziyaretlerini nasil olduysa basarmis !
Hatirlayalim Aydinlik ve Perincek 97 yilinda basbas bagirdi Erdogan basbakan yapilacak diye.. Dedikleri cikti.
Erdogan koltuga oturdu, ben BOP Esbaskaniyim diye basbas bagirdi.
Destekcilerinden biri de kalkip sormadi nedir bu BOP.. Hatta anlatanlara hakaret yagdirdilar.
Erdogan ne yapmaya calisti ilk.. Irak isgaline onay verdirme.. Allahtan basaramadi.
O basaramadi Irakta Türk askerine amerikan askeri hincindan cuval gecirdi !
Erdogan ne dedi.. Ne notasi müzik notasi mi.. adam dalga gecti resmen..
Sonra..
Siyaseten Erdoganin karsisinda bir tek Isci Partisi vardi.
Amerikanin karsisinda ise sadece TSK..
Ergenekon davasinda kimler iceri alindi...
Yani siyaseten de askeri anlamda da Türkiye cökertildi.
Kozmik odalara da girildi Yetmez ama evetciler de cikti ! - +1 yıl
AKP bir elinde PKK bir elinde Cemaat önüne geleni ezdi gecti !
Ergenekon Davasi da demisken..
Sanik Vatanseverler, Tanik PKK, Savci Cemaat..
Olay tamamen buydu.. Bir kere izlediysen durusmalari.
Insan Türküm demeye bile cekinir utanir hale getirildi !
Bu 4. yorum uzatmiyorum.
Bugün Isci Partisi disarda..
Perincek davada cok önemli bir cümle kurmustu: " Vatanseverligi mahkum etmeye kalkanlar Türk Milletinin ayaklari altinda kesinlikle kalacaktir."
TSK.. Yeniden yapilandi belli oranda cemaat tasfiye edildi...
Peki icerdekiler kimler..
Perinceki tutaklayan savci Perincekin kogusunda kaliyor ve Perincekin cevabi " üst ranza daha bos ! " cevabi bence yeter de artar :)
HDP ye ne oluyor.. Sen olaylari sadece mecliste dokunulmazlik olarak görüyorsun Vatan Partisi dava acmis durumda parti kapatma davasi !
PKKya ne oluyor..
TSK tas toprak demeden Vatani savunuyor !
Türkiye adim adim bagimsizligini kazaniyor..
- +1 yıl
Bundan sonra olacak tek bir sey var..
Uzatip siktigim icin kusura bakma.
TSK yeni yapilanmaya gittigi gün Erdogana Esad ile anlasip beraber calismak zorundayiz dendi.
Rus ucagi düsürüldügünde Genel Kurmay Baskani disinda herkes yorum yapti.
En son o konustu.
Rusya ya gelin beraber arastiralim biz sizinle karsi karsiya gelmek istemiyoruz dendi.
Yani örnekler cok uzatilabilir.
Ama Türkiyenin yeri asyadir.
Dostlari bellidir.
Türkiye NATOdan cikar kendi icinde NATOyu temizler ve hepsinden önce ama komsulariyla dostlugu insa ederse - hani AKPliysen de kusura bakma AKPlilerin ütopyalarinda var ya o güpgüclü dünya devi Türkiye.. - Sen o zaman Türkiye yi gör.
Rusya Cin Iran Misir Hindistan Suriye dostluklari hazir !
Yaninda Türk Devletlerin var.
Syrzia hükümete gelirken ki vaadi Türkiye ile yeniden dostluktu.. Ve Cipras da ABye karsi !
Türkiye dogru hamleleri yaparsa önü cok acik ! - +1 yıl
Kusura bakma hepsini yazdim sorunu simdi gördüm.
Bak ablacim ben yasa takan bir insan degilim. Karsimda ki benden 10 yas kücük olsun benden bilgili olsun önümde dügme iliklerim.
Yani yasinin benden kücük olmasi mühim degil.
Anlatmak istedigimi anlamamissin. Ve oradan özellikle ekledim !
Türkiyenin PKKdan kazanabilecegi bir sey kalmadi diye !
Yani Türkiyenin PKKya ihtiyaci kalmadi, kontrolü de Amerikan güclerine gecmisti bu yüzden bitirildi !
Verilen sehit sayilarini arastir 90 sonlari en kanli dönemdir. 99-01 02 arasi en soguk dönem diyebilirsin.
Yahu carpitmiyorum. Öcalana küfret diyorum cünkü küfrü hakkeden bir adam. Ama taniyarak küfret diyorum. Yani bu adama edecegimiz küfür adama degsin diyorum.
Ben küfret diyorum yanisi.
Apo cünkü Türkiyeye getirilirken ne yazik ki.. Türkiyenin basina secimle gecen tek milli adami Erbakan ( onun hakkinda kötü konusmak istemem ama ) altyapisi farkinda olmadan da olsa Ciller tarafindan hazirlanmisti.
Apo anlasmali geldi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aslında dertleri 12 eylül mevzusuna dayanıyoda geçeli çok oldu o abd rusya vs ülkeler bunlara gazı veriyo silahı veriyo gerekli yardımı yapıyo güya bunlar orda dövlet kurcakmış abdninde istediği bu onların orayı alması ülkede en verimli madenler hep doğuda zaten pkklı dediklerinin çoğu ermeni hristiyan ne olduğu belli olmayan insanlar köküne kibrit suyu hepsinin
11 Yorumla
Soran+1 yılson cümle çok güzel.. bencede katılıyorum... yorum çok mantıklı
+1 yılkürtlerin çok az bir azınlığı aklı başında bilinçli ve zeki zaten. bazen insan soykırım yapılsa diyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılzaten bu gidişle nüfus olarak bizleri geçecekler.. çünkü bilinçli olarak 10 15 çocuk yapıyorlar bunun altında ben başka bişey aramam bu ırkçılık değildir... bilinçli yapılan bir durumu dile getiriyorum sadece...
Bende kürdüm aslimi inkar etmem ama pkk terørist benim gibi olan cok yurddisinda
21 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes sizin gibi düşünse...
ırkçı olmamak gerek tarih bilgin yetersiz kardeşim apo ailesi kürt değil soyları ermeni kim destekliyosa hainlik ediyosa Allah belasını versin ama ırkçılık yapmamak gerek herkesi aynı kefeye asla koymamalıyız
10 YorumlaO bağıranlar düne kadar silahların gölgesinde bağırdı ama şimdi öyle değil
11 Yorumla
Soran+1 yılbugün İstanbul da toplanan bağıran yüzbinler silahların gölgesinde mi bağırıyor?
Bozuk bir ırk ne bekliyorsun ki?
Mezapotamya'dan tut, Arap yarım adasına kadar aynılar.
Lanetliler.42 Yorumla- +1 yıl
O yüzden Türklerden eski tarihi var değilmi
+1 yılosmanlıyı bölmenin amacı ermeni ve kürt isyanlarıydı simdi türkiyeyi bölmenin amacı yine onlar tabi oyuna gelen kürtler var gelmeyenler var
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten ülkenin şu halide osmanlının son zamanlarına benziyor... açılım vs tanzimat ıslahat fermanları.. azınlıkları mutlu etmek için.. bence oyundan ziyade bu ateşle yanıp tutuşuyorlar bunu engellemek zor olacak
K*rtlerin hepsi böyle takılsa daha iyi olacak.
https://www.youtube.com/watch?v=ob7lTgbjc-s20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında amerikan elçileri doğuya yerleşip kürtleri kışkırttılar türklere karşı ve bu sayede pkk örgütü kuruldu. Pkkya destek veren kürtlerin çoğu cahil insanlar. Tanıdığım bir çok kürt arkadaşım var ve hepsi eli yüzü düzgün insanlar. Genelleme yapmayalım.
00 YorumlaPKKyi kuran kürtler degil MITin kendisidir.
"Ben PKKyi MITin parasiyla kurdum. "
Kürt isyanlari degil ayrilikci isyanlar. Hainin dini irki olmaz.05 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim ki dediğin gibi.. kürt isyanları değil ayrılıkçı isyanlar ne demek.. bu nasıl çelişkili ifade.. ayrılmak isteyen kim peki? marslılar mı
Soran+1 yılapo kim ki onun tutanaklarına inanayım ona göre hareket edeyim... kesinlikle mit le alakası oldugunu düşünmüyorum ya da istihbarat servisleri tarafından kurulmuşsada şu an için hedeflerinin değiştiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Ne diye Aponun sözlerine inanasin.. :D
Valla sevgili soran baliklama sazan gibi inan demiyoruz. Otur arastir bu adami, ne diyor eylemler ne !
Bu adam bu kadar gücü nereden almis !!
Aponun esi Kevser YILDIRIM babasi Ali YILDIRIM MITci !
Hiram Abbas tan Emre Taner e MITin bir cok ismi PKK ile bir cok konuda alisveris yapti !
Bu Cözüm Sürecinde de ortaya cikti. Hatta Emre Taner in adi cok gecti.
Hedefleri tabii ki degisti !
Dün Türkiye ye bagliydilar Amerika Irak a sayemizde girdi komsumuz oldu onlarda cikar hesabi yapip tasma degistirdiler.
Ancak bu bir sey ifade etmiyor. Yine tasmalilar yine teröristler !
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında siz serefsiz sinz
Türk ile yaşamak zor
Bu arada ben kurt degilm15 Yorumla
Soran+1 yılmadem biz şerefsiziz madem bizle yaşam zor o zaman bizle yaşadığın için sende kardeşimsin.. bizim insanımızla yaşamın zor olduğunu bende kabul ediyorum doğru bir tez... ama şerefsizler genelde sizin gibi azınlıklardan çıkıyor...
Cevap sahibi+1 yılKardes çok özür dilerim burda bir hatta yapmism.
Duzeltyorm türkler hepsi kötü degil ama bazi kendini mhp diyenler bu kadr serefsiz ki bunu yabanci olduğu zaman anlarsin:( bazi dedim yoksa turkler arasinda cok sevdigim adamlar da var
Cevap sahibi+1 yılbir sey daha unuttum bunu soru yazdığını gore sende o mhp li lerdensin
Soran+1 yılben mhp li falan değilim... sadece izlenimlerimi söylüyorum.. nasıl kürtler herşeye fikir özgürlüğü diyor benim kide fikir özgürlüğü...
alayını yok edilmesi lazım bana kalsa gereksiz bir ırk
12 Yorumla- +1 yıl
Kürt tarihini araştırırsan şaşırırsın ya yazıyı sümerlilerle beraber kim buldu senin gibi hayvanları kim ehlileştirdi ilk yerleşik hayata geçen ırk kimdi tarihi m. ö.5000 adıyaman bir ırka nasıl böyle terbiyesizce konuşuyorsun Türklerin tarihi daha m. ö.1239 a dayanıyor. Toros dağlarından zagros dağlarına kadar uzanan en eski medeniyet kürtür ve ben kürdün kürtlüğümden utanmadım asla utanmam her millet kendi ırkını savunmalıdır
+1 yılErmenilerin derdi ne ise o
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede...
her kurtde mutlaka pkk sempatizanligi vardir.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum
Bağımsız devletlerini kurmak istiyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılırak bölgesinde bağımsız bir devlet kurmadılar mı? daha ne istiyorlar.. Türkiye yi mi?
+1 yılÇünkü onlar kürt bu genlerinde var...
10 YorumlaSoykırım şart
50 Yorumla
+1 yılacizliklerinden...
11 Yorumla
Soran+1 yılbence acizlik değilde.. şanssızlıkları Türklere karşı savaşmak oldu.. yoksa başka bir devlet olsaydı bu kadar dayanamazdı ya da soykırım yaparlardı...
Ayrı vatan ayrı toprak komşuluk sadece.
00 YorumlaKafayı yemişler
11 Yorumla
Soran+1 yılbence hepsi gizliden veya açıktan ne istediğini çok iyi biliyor..
Para & Ekonomi konusunda 355 cevap paylaştı. Cahil insan çabuk gaza gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCahiller, hemen aldanıyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBastirilmis halk
11 Yorumla
Soran+1 yılzamanında hatalar oldu... fakat devletin herkesime hatası oldu.. fakat kimse isyan etmedi.. kürtler hariç..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar