Evet arkadaşlar size göre en tehlikeli Türk mafya babası kim?
Alaattin Çakıçı
Sedat Peker
Sedat Şahin
Saral Ailesi
Nuriş Kardeşler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gece hayatı sektöründe çalışıyorum-. mafya dediğiniz insanlar, o dönemin şartlarına göre; gayrimeşru, yasadışı bi' tavır almak zorunda kalmıştır. Kimse bir sabah uyanıp; "bundan sonra mafya" olacağım demez, buna mecbur kalır. Tehlike konusu ise, şu şekilde detaylandırılmalıdır. Kime göre, neye göre bi' tehlike...
Devlet için mi, vatandaş için mi, sektör için mi, ticari hayat için mi? Mafya, mafyatik tavır aldığı işlerde zaten senin gibi legal bi' adam olmaz. Bundan dolayı mafya sana tehlike arz etmez. Piyasada ki güçlü isim olarak bakıyorsak; Sedat Peker derim. Gücün, birinci kuralı paradır. Racon, alem gibi kavramlar çok geride kaldı. Güç, salt paradan geliyor.
Peki Alaattin Çakıçı? Peker dediğimiz adam Çakıçıdan korkuyor
Korkmasının sebebi, Çakıcı semtlerde, camialarda, alemlerde sevilen bi' adam. Çakıcı'ya yanlış yaparsa, karşısına alacağı adam çok. Bundan dolayı Çakıcıdan korkuyor, aynı şekilde Çakıcı'nın; Peker ile savaşa girebilecek gücü yok.
Peki niye yok?
Peker'in arkasında, ülkenin tamamına hakim siyasi bi' parti, bu partiye yakın bakanlar, amirler, komutanlar, müsteşarlar var. Profesyonel bi' hukuk bürosu, profesyonel güvenlik ekibi ve parası var. Herkesin bi' fiyatı vardır sonuçta. Peki ya, Çakıcı? Kaldı ki, ortada geçerli bi' neden yokken savaş başlatmak; mafya camiasında çok hoş karşılanmaz. Çünkü ortaya çıkacak bi' savaş, herkesin işine taş koyar. Çakıcının savaş açması için sebep nedir?
Doğru ama kardeşim demek istediğin tam olarak galiba şu Pekerin arkası devletten oluşuyor Çakıçının ise halktan?
Aynen öyle.
Çakıçı Reis para avantajı'da yok demi?
Çok zengin değil ama kimse de dokunamaz, o adama birisi dokunursa; bu alemde ki herkesi karşısına alır. İş yapacak kimseyi bulamaz, çoğu yerden dışlanır. Çakıcı gibi bi' adama yapılan saygısızlık, yeterli savaş sebebidir. Ortaya çok ağır bi' tavır koyulur, sonuçları çok kötü olur fakat halihazırda ki şartlarda ne savaş sebebi var, ne Çakıcı'nın finansal gücü. En basit örnek, Sedat Peker "mafya - iş adamı" imajındadır. Çakıcı "kabadayı- esnaf"
Allah razı olsun kardeşim.. Son olarak hiç SP diye takım elbise markası duydun mu?
Duymadım hiç kardeşim.
isimlere bakıyorum içlerin de sadece adam gibi adam Alaattin çakıcı var
gerisi çakıcının çaycısı olurl hele sedat peker denen bozma çakma milliyetçi erdoğan'ın yamağı yalakası olmuş işini gücünü bırakmış çıkmış sosyal medya'da var gücü ile erdoğan'ı destekliyor sebep ne diye soran olursa söyleyeyim sedat peker özgürlüğü karşılığında kişiliğini satan bir adam bakın erdoğan erdoğan diyor ya işte sebebi erdoğan korkusu erdoğan'a destek vermek şartı ile bırakıldı kral çakıcı neden çıkamadı çünkü ne erdoğan'a taviz vermedi yalakalık yapmadı o yüzden işte çakıcı yatıyor yalakalar dışarda geziyor
2002 sanırım bir programa çıktı ozamanlar Tayyip bukadar güçlü değildi programda tayyip erdoganın rizeli olması benim talihsizliğim diyordu şimdi yok seviyorum onun rizeli olması beni gururlandırıyor gibi bo. k bo. k sözler ediyor
sedat peker denilen bozma kabadayı tayyip erdoğan'ın tasmalı.. öpeği olmuş bir insan kendini bu kadar düşürmez kişiliğini ayaklar altına almaz baba'yım diye ortalık ta dolanıyor ama kişiliği yerlerde sürünüyor peker denilen bozuntu adam görmek istiyorsa Alaattin çakıcıdan adam'lık öğrensin çakını kralına diz çökmüyo eyvallah etmiyo
Nerde para orda Sedat
Her TÜRK bir devlet ise her TÜRK tehlikelidir ama düşmanına 😉
Türk Türke düşman olmuş haberin olsun ;)
Cevap
15Cevap
Polat alemdar
https://i.hizliresim.com/JA07k5.jpg
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım
teyyo dede ondan tehlikelisi yoktur kendisi bizim köyün agasidir
Şu AK-Kutu teyyo dede değil mi?
Gelmiş geçmiş değilde günümüzden bahsediyorsak Sedat Peker dir.
Peki niye? Diğer arkadaşlar cevap verdi ama herkesin farklı görüşü var
Diğer arkadaşları bilmiyorum tek tek okumadım ama benim görüşüm bu maddi ve manevi dersekte yanılmış olmayız arkasında devlet desteğide var şimdilik buda büyük etken.
Maddi anlamda Peker hepsini ezer benim duyduğuma göre 3,5 Milyar dolar parası varmış
Evet arkasındaki destekte büyük sevenleride bir okadar çok askerde Adıyamanlı bir arkadaşım vardı kürt Sedat reis için ölürümde öldürürümde diyordu heryerde adamın seveni :)
Bu dünya fatih sultan mehmete kalmadı oda elbet bir gün toprak olucak :)
Kesinlikle öyle.
mafya mı kaldı ülkede tek adam hakim onu da herkes biliyo kim olduğunu. içlerinden biri malum şahsa açıktan savaş ilan etsin kaç gün sürüyo mafyalığı görelim bakalım.
Kimi dediğini biliyorum Çakıçı'ya bak bakalım o malum şahsa neler saydırmış
zamanında saydırmıştır. şu an büyük medya kanallarında hiç görmedim saydırdığını. çakıcıyı bilmem de sedat peker son dönemin belki de en ünlü mafyası karşısında ne hale geldiğini gördük. şu an kim olduğunu herkes biliyo o kişiye tehdit oluşturcak medyayı kullanarak savaş ilan etcek mafya yok.
Bak kardeş zamanında demişsin Çakıçak daha 2 ay önce rizeli rezil yezit vs. dahada saydırdı mahkemede olsun medyada olsun hep çıktı bunlar ama o kadar gündeme getirmediler hatta o malum şahıs dava açtı ve ikisi mahkemelik oldu... o mafya dediğin Peker ise konuşmaya gerek yok rezilik sadece
en tehlikelisi çakıcı ve rahmetli çatlıdır kardeşim
CATLİ Reisi bunlarla karşılaştırmak istemedim... ama şu an Çakıçı Reis en tehlikelisi
eyvalah kardeşim
Sıralamada ki ilk 4 ü karadenizlidir onun için çoğu hakkında bilgim mevcut ben Sarallar diyorum çok kalabalık ve güçlü bir ailedir
sarallar ortada birtek geri kalanin hepsi bitti gitti.
Polat alemdar :D
Adam ölmüyor :D
Birde onun filmde oğlu var Yusuf Kuzuzade şimdi sı. çtık asıl :D
😂😂 bu gidişle öyle olucak
Hic birini tanimiyorum😀
En iyisi tanımamak zaten keşke bende tanımasaydım
Saydıklarımın çoğu (hepsi değil) silah tüccarı, kadın pazarlayanlar, uyuşturucu satanlar, harac alanlar, çek senet, iş yeri kurşunlama gibi işlerle uğraşıyor ama Çakıçı davası için ve Ülkesi için adam öldürüyor daha doğrusu vatan hainlerini
Tayip Erdoğan niye yok şıklarda..
Onunla ilgili kötü birşey yazdığım zaman kaldırılıyor
Valla mesaj geldi 2 kere bir daha yaparsam hukuken başım ağrırmış vs...
hiçbirini tanımıyorum
En iyisi
onlardan korkan mı var :Dd
Valla internette belki korkmuyor olabilirsin ama karşında 1 tanesi dikilse geçmiş olsun
interneti reeli yok :D
Valla aga birşey yazmaya gelmes heryerde bulurlar
mesaj kutuma kac tane tehdit geldi unuttum bile :D
Kimlerden?
ülkücüler bide mit ler bide bilmemne olanlar :D
Vay anasını kos koca MİT sayfaya mı dadandı işi yok mu onların 😂😂
Alaattin Cakici
Alaattin Reis adamdır!!!
Drej Ali, İnci Baba bunlar yeraltı ama
Drej Ali ve İnci baba bunların hiç biri meydanda değil ki
Bingöllü kenan
Sedat Pekerin çakması bir b. ok yiyemez o
Alaattin Çakıçı
Kuşum Aydın
O çok tehlikeli bulaşılmaz
menderes kutlu
O kim?
Adana da falan di bu ara. arastir bakalım bir
Pek tehlikeli değil ki bu bunun yaptığını diğerleri 100 mislisini yapmış
Epey bir icraatı vardı ama diğerleri 100 kat fazla yaptı ise bilemem. aklıma bu geldi
pehn:)
Saygılar Reis!!
eyvallah :/ :P
Kürt İdris
@Marilynwomanson
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar