polemik için sormadım kürtleri neden sevmiyorsunuz merak ettiğimden sordum lütfen düzgün cevaplar verin?
Cevabın nedir?
+1 yılYa bu soru bir kaç gün önce de sorulmuştu yine benzer bir cevap vermiştim ama olsun tekrar yazabilirim. Bak şimdi sen kürtsün ve Türkiyede azınlık olarak yaşıyorsun ve bu ülke için hiçbir şey yapmamışsın. Sonra kalkıyorsun sanki çok hakkın varmış gibi, ataların bu ülke için çok emek vermişler ülkeyi yokta var etmişler fakat sen hakkın olanı alamıyorsun gibi kendi kendine havaya giriyorsun. Bu arada ilk kürt tarihi Osmanlı zamanında kayda geçmiş deniliyor. Düşün nereden geldiğin belli değil. Arap mısın, Pers misin, Ermeni misin nesin pek bilinmiyor kökenin belli değil. Sonra kalkıp Türkiyeye Türklerin vatanına gelip yerleşiyorsun ve burada azınlık olarak yaşarken bir anda sana onca verilen imtiyazlara karşı nankörlük edip isyan çıkarıyorsun sana verilenle yetinmiyor hep daha fazlasını istiyorsun. Pkk adında terör örgütü kurup ülkeyi kana boğuyorsun onca masumun canına kıyıyorsun. Sonra kürt demek pkk demek değil diyorsun ama pkklı bir hain askeri polisi şehit edince sevinçten ölüyorsun. Ben Türk olduğum halde senin bir çok zengin kürt akraban oluyor ve öyle böyle zenginlik değil. Benimle aynı hastanede aynı doktordan tedavi görüyorsun, İstediğin gibi dilini kendi aranda konuşuyorsun kimse kalkıp dövmüyor kürtçe konuşuyosun diye. Sonra bnimle ayn okulda aynı hocadan ders alıyorsun. Sonra kalkıp bizi eziyorsunuz diyorsun. Doğuda %70-80 oranında kaçak elektrik kullanıyorsun batıda biz cefasını çekiyoruz. 15 çocuk yapıyorsun cefasını batıda biz çekiyoruz. Doğru düzgün vergi ödemiyorsun cefasını biz çekiyoruz. Mardin –Diyarbakır gibi şehirlerde her evin önünde bmw var ama biz eziliyoruz diyorsun. Onca rahatlık bolluk içinde yaşarken halen aç gözlülükle daha fazlasını istiyor ve nankörlük ediyorsun. Her yerde kendini ezilen, masum olarak gösteriyorsun ama iş öyle değil. Laz deyince Çerkez deyince neden nefret etmiyıoruz da kürde karşı önyargılıyız? Bunu bence oturup kürtler düşünsün.
2717 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏 Bravo gerçekten. Yazilmasi gereken herseyi yazmissin
- +1 yıl
@Everesttt teşekkürler :D
- +1 yıl
@etipufunuz teşekkürler :)
- +1 yıl
Eic
- +1 yıl
@coskunizm35 Teşekkrüler :D
- +1 yıl
yerinde cevap tebrik ederim ama eksikler var, onlar buraya gelip yerleşmemiş olabilir. biz gelip vatanlarını işgal etmiş olabiliriz bu da mümkün... sonuçta dışardan gelen biziz onlar değil. bu açıdan bakınca ermenilerde haklı keza...
- +1 yıl
@BarışÖzgür ahaha saçmaladın burada
- +1 yıl
@Everesttt why?
- +1 yıl
sen otur asyadan korkudan kaçan ırkının önce Moğol sonra Uygur sonra türküm demelerini araştır sonra Kürtlerden bahset
- +1 yıl
@BlackX13 :Dd
- +1 yıl
@BlackX13 iyi geceler :D
- +1 yıl
bu kzıın ayakları öpülür
En İyi Cevaplar
Doğuda vanda büyüyen biri olarak yorum yapmak istiyorum ilk olarak ornekle aciklayacam vandayken bir cocuk geldi sinifa izmirli kurtle aralarina aldilar hic ayirim olmadi ben lise 2 ye ankarada devam ettim kirsehrli bir arkadasik vardi babasini kaybetti evine gittim omuzumda agliyordu konudu acildi ve kizin dedigi laf dogululardan nfret ediyorum hepsinin koku kurusun dedi sonra ipek senin dogulu oldugunu falan unutmusum ne olur kusuruma bakma flan dedi bir arada kuafore fon cektirmeye gittim adam nereli oldugumu sordu hakkari dedim adam sacimi yapmadi ayirim ypan sizlersiniz
22 Yorumla- +1 yıl
iiyi yapmışla r
+1 yıl1) HDP'nin kendi kamuoyu yoklamalarına göre Kürtlerin %40'ı özerklik veya bağımsızlık istiyor.
2) Kürtlerin yoğun yaşadığı şehirlerde kaçak elektrik oranı %60-90 seviyelerinde, vergi kaçırma oranları yine benzer şekilde. 1 Trakyalı 6 Diyarbakırlının ödediği kadar vergi ödüyor devlete.
3) Sınırdan ciddi kaçakçılık yapılıyor ülke ekonomisine zarar, bunların arasında uyuşturucu kaçakçılığı da var.
4) Bölücü terör örgütü bunun için fazla söz söylemeye gerek yok sanırım.
5) Kadına şiddet, namus cinayetleri, berdel, başlık parası, akraba evlilikleri, ensest oranları yüksek.
6 ) Yeşil kart, çocuk yardımı, şu yardımı bu yardımı adı altında batıdaki insanların sahip olmadığı birçok hakka sahipler. Buna rağmen kul hakkına giriyorlar.
7) Cizreye bir Türk gidip dükkan açamaz. Ama Cizreden bir kişi Afyona gidip açar. Şırnağa bir öğretmen bir hemşire gitse baskının kralını görür. Aynı şey oradan batıya geldiklerinde geçerli değildir. Daha eklenecek çok şey var aslında.
Yukarıda yazdığım şeylerin hiçbiri ırkla alakalı şeyler değil, ırkçı değil. Amacım da hiçbir Kürt arkadaşımı kötülemek değil. Her Kürt yukarıdakileri yapmıyor. Ama Kürtlerin içinde bu işleri yapanların oranı çok ciddi mertebelerde. Öyleyse Kürtlerin kendilerine bakıp biz napıyoruz diye eleştiride bulunmaları gerekiyor. Yoksa kimse neden bizi sevmiyor diye sorma hakkına sahip olamazlar.30 Yorumla
Türk-Kürt ayrımı yapamazsın.
Vatanını seven ve ihanet eden diye ayırabilirsin.
Askerlerimizin arasında kürt olup bu vatan icin canını verebilecek olanlarda var. Çanakkalede dedelerimizden bazıları kürttü onlarda bu vatan için savaştı. Burada gelip tüm kürtler icin genelleme yapilirsa onlara haksızlık olmazmı?40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
51Cevap
+1 yılSalaklıktan. Başka hiç bir şeyden değil. Türk olmayı o kadar büyütüyorlar ki kendilerini başka bir ırkla hani değil aynı seviyeye, adlarının aynı cümlede geçmesinden bile rahatsız olan egoist manyak tipler dolu.
Şimdi bana ana bacı söven de olacak burada yok pkklılar yok bilmem ne diye. Arkadaşım, bütün Türkler sütten çıkmış ak kaşık mı allasen? Karısını döverek öldüren Türk, sokak hayvanlarını yok yere öldüren Türk, ya kız çocuklarını öldürenler Türk Türk! Canilik ancak toplu katliamda mı oluyor anlamış değilim.
Kürtler ile ilgili gerçekten gurur duyduğum bir nokta var ki o da bu kadar dışlanma, bu kadar ötelenmeye rağmen çekine çekine de olsa "Ben Kürdüm" diyebiliyorlar. Bizimkilere baksan Türk askeri kesilir herkes, ancak en ufak olayda "ne biçim insanlar ne biçim memleket ne biçim ırk".
Egosu şişik, işe yaramaz mahlukatlar.46 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim seni 👏👏👏👏
- +1 yıl
ananızıda hergn seviyor jetler bundan ne haber anan seni hangi türk askerinden peydahlamış dağda?
- +1 yıl
@OsurganHukukçu sana bir sokarim osurursun sus kahpe evladı
- +1 yıl
@Utopiamsin :D it oğlu it knşuyor bide sizi hayvan dişye besleyeceğiz kapımızda
- +1 yıl
@OsurganHukukçu seni beklediğimiz gibimi beyinsiz japon askeri ya kafa
- +1 yıl
@Utopiamsin @OsurganHukukçu
Egosu şişik işe yaramaz mahlukatlar derken tam da bundan bahsediyordum. Görüşümü destekleyici yorumların için teşekkürler, mükemmel Türk.
Kaldı ki, Kürt olduğumu söylemedim. Malesef her iki ırka da mensup değilim. Aranızdaki bu problemi dışarıdan bakan bir göz olarak böyle yorumluyorum. Kusura bakma ama muhatabım değilsin, benim işim sana laf anlatmak değil. Git kendi köşende kendi destekçilerinizle birbirinizin. ötünü yalayın, bana bulaşma. Hadsiz.
Kürtler neden sevilmiyor fikrim yok fakat yorumlarda ki bir kaç embesile cevabım olacak.
Kürtler gutilerin soyundan gelmiş 5000 yıllık tarihe ait. Bir tane cahilde Osmanlı tarihi ile başlıyor diyor 😂😀 ya güzel kardeşim herkesin bildiği eyyubilere ne oldu? Türkler Anadolu'ya girerken Malazgirt bölgesinde yaşayan Kürtler 10 bin süvari ile Selçukluya yardım etmedi mi? Tarihin T sini bilmeyen kişiler gelmiş tarih konuşuyor.
Konuya dönecek olursak yapılan önyargılardan dolayı sevilmiyor. Sevmeyen kesmin çoğu ergen 16 yaşında kişiler. Sevmeye bilirsiniz ben de bir Kürt olarak Arapları ve Türklerin çoğunu sevmiyorum. Bizi seven Türkler de var (bizi seven Türkleri seviyorum). Bu beni gram ilgilendirmiyor sevin sevmeyin ama konu ırkçılığa gelirse "dur kardeş hayırdır?" Derim. Bir kişinin yüzüne karşı ona ırkçılık yapma hakkını kimse sana vermiyor. Onun da kalbi ve gururu var.00 Yorumla
+1 yılÇanakkale savaşına giden 18 akrabamı biliyorum tabi daha varsa duymadım. Hani olayı terör örgütüne atıyorsunuz ama onların kürtlerle bir ilgisi yok kendi çıkarlarını düşünüyorlar ha hepsi kürtmü bence değil ki öyle de. Sonra kürtler terörist filan oluyor. Cahillikten başka birşey değil ırkçılık
00 Yorumla
+1 yılKacak elektirik, sürekli "eziliyoruz"diye yersiz sizlanmalar ve yapi olarak cok farklilar. cocuk yasta evlilik, bir sürü dogurup sokaga salinan cocuklar, namus cinayetleri ve kaba insanlar. nezaket, görgü kurallari acisindan cok eksikler. ancak asimile olanlar göze batmiyor. Cok cok iyilerde cikiyor tabiki aralarinda
40 Yorumlabirincisi türkiyede sadece kürtler yaşamıyor birçok etnik grup var.
ikincisi herkes aynı yaşıyor bu ülkede! ırkçılık yok...
üçüncüsü kürtler kalkıp "özerklik" istemediği sürece bir kürtten nefret etmem.. ki zaten var kürt arkadaşlarım.
ve son olarak devlet bize bakmıyor demesinler !!!10 Yorumla
+1 yılTürküm ama kürt tanidiklarim var
Hepside delikanli isinde gucunde insanlar. Hicbir zararlarini gormedim. Doguda Askerlerimizin Savastigi it kopek surusununde çogunun kurt oldugunu sanmiyorum çogu gayrimuslim Turk ve Turkiye dusmani diş mihrak ajani ya da ermeni asilli.
Arti polemik yaratmak icin sormuyorum demissin ama tam bir polemik konusu.10 Yorumla
+1 yılBüyük bir çoğunluğunun içinde kürdistan sevdası var, bakın siz bu topraklarda var olan düzeni bozarak bölmeye çalısır, veya bölmek isteyen parti ve örgütlere destek olursanız, sevilmezsiniz. Bu gün kürtlerin büyük kısmı hdpye veriyor, geri kalanı da açılım oldu diye akpye verdi. yoksa vermezdi
40 YorumlaHitler yahudileri niye sevmiyordu?
bende ondan sevmiyorum pek bir farkı yok :(
https://i.hizliresim.com/57WB1R.jpg10 Yorumla
+1 yılKardeş ben karadenizliyim yaşadığım ülkeye ihanet etmiyorum ya da burası lazistan olcak demiyorum askeri poliside şehit etmiyorum ee daha ne lazım tamam kürtlerde cahil bilinçli değiller ama Allah herkeze akıl vermiş aptal değiller
62 Yorumla- +1 yıl
Biz kürtler tecavüzcumüze aşık olamiyoruz lazo. Kusura bakma.
- +1 yıl
@Bir_Mustazaf en azından o suçun bedeli ödenir vatana ihanetin?
+1 yılkürt arkadaşlarım var iyi dostlarımda var..
ben seviyorum..
sonuçta her kürt bu ülkeye düşman degil askerde sırtımı yasladıgım en iyi arkadaşlarımdan biriside kürttü30 Yorumla
+1 yılBizim kürtlerle bir sıkıntımız yok ki.. bizim teröristlerle, katillerle sıkıntımız var. nasıl ki bir türk tecavüzcüyle, katille bir problemimiz varsa, teröristlerle de öyle ;)
20 Yorumla
+1 yılben kırık türkçeden ve medeniyetsizliklerinden ötürü. hala ağalık, genç yaşta evlilik, aile içi tecavüz vs gibi konuda öndeler. ilkellikleri ve eğitimsizlikleri itici kılıyor.
49 Yorumla- +1 yıl
evet siz gibi ensar vakfı örneği değilmi önce git Anadolu şomarlarina bak sonra gel burda yalan yanlış konus
- +1 yıl
Yoo bilâkis kürtler ve iç anadolulular iyi anlaşır yemeyin birbirinizi. Eğitimsizlik te ve cahillikle iyi yarışıyorsunuz.
- +1 yıl
iç Anadolu daki türkler iç anadolular mi oldu 😀
- +1 yıl
@Utopiamsin zaten yorumuma baksaydınız sevmeme nedenimin etnik kimliğiniz olmadığını anlardınız. İç anadolunun eğitim ve medeniyet açısından kürtlerden farkı yok. Ülke 10 ileri adim atsa siz 8 adim geriye artırıyorsunuz.
- +1 yıl
Sen hangi bölgede yaşıyorsun?
- +1 yıl
@Utopiamsin ege.
- +1 yıl
izmirden başka yobaz olmayan tek yer goster bana egede?
- +1 yıl
@Utopiamsin bak tuik diye bir siye var. Ac orayı. Belki duymamışsınızdır. İstatistik kurumu. Bak eğitim düzeyi, bak çocukların eğlendirme yaşı, bak, aile ici tecavüz, bak ekonomik eşitsizlik. oldu da dersin fosik tecenin kurumuna inanmam. O zaman ac google i yaz bu dediklerimi. Kürtler ve iç anadolulu lar ülkenin cehaletinin ana kaynağı. Tecavüzün ve çocuk evliliginin beşiği. Namus ve tore cinayetlerinin odağı. Göz var nizam var. Adam gelmiş kürtlerle egeyi kıyasliyor. Turkiye ile norveci kıyaslamak gibi.
- +1 yıl
Buda eğitim politiklarindan kaynaklaniyor suçu halka atmayacaksin suç eğitimi veremeyen devlette
Ben türkoğlu türküm şahsen ama sevdiğim bir çok arkadasm war sadece pkk dan dolayı millete ters gelio bir cok türk arkadasmdan daha çok watanını bayrağını sewio hemde insanlık olarak bakmak lazm herşeye siz hiç karsinizdaki insann ne olduğunu bilmeden konuşursanz o kürt kardeşimizde inat yapar ters yapar bu her insanda böyle bide bu açıdan bakın
10 YorumlaKürtleri sevmeyen "Ben Kürdüm"
Türkleri sevmeyene "Ben Türküm" diyorum
Çünkü "İnsanı insan yapan terbiyesidir" ve ben bunun farkındayım.50 YorumlaOnlarin caldigi elektrigin parasini devlet benim halkima fatura ediyor. az buzda degil. kalles olan kimseyi sevmedim o yuzden sevmiyorum irkcilik derecesinde hemde
40 Yorumla
+1 yılBen Diyarbakır lı ama burada bizim şehirde üniversite öğrencisi olan Kürt bir kıza aşığım. Kürtleri değil teröristleri sevmiyoruz milliyeti farketmez.
20 YorumlaKürtler ile bir sorunum yok. Safkan Türk olarak "Ben Kürtüm kürt ırkından geliyorum" diyene saygım sonsuz kürtüm demeye utanan itler pkk'lı olanlar.
Yani genel olarak lanet medyanın dayatması bunlar10 YorumlaBir insanı severken dinine, diline, ırkına bakmam.
Yani bir insanı sevmiyor oluşumun sebebi Kürt oluşu olamaz.
Hain oluşu olur, nankör oluşu olur ama Kürt oluşu olmaz.20 Yorumla
+1 yılTürk ler e is yaparsin parani alırsın bazi kürtlere is yaparsin allah kitap dilinden düşmez ama bi ala vere dala vere parani alamazsin sonra seni ayagina cagirir gitmessin çünkü serefsiz ne yapacagi belli olmaz dersin allah dan bulsun dersin en iyi kürt ölü kürt dersin bazende cok iyi insanlari vardir onlarla karşılaşınca fazla samimi olmak istemezsin cunki arasi yoktur iyisi cok iyi kötüsü ise her kokunyer
20 Yorumla
+1 yıl1. Ben kürd olarak Türkiye cumhuriyetinin vatandaşıyım Türk kürt kardeştir ayrımcılık yapan kalleştir diye söz vardır sizin ülkesine kötü laf dahi etmemiş kürtlere laf etmeye hakkınız yok askerimizin canında gözü olan varsa o göz çıkarılır 2. kürtler Türkleri satar diye bişey yoktur satmak ırka göre değil karaktere göredir bir insanın karakterinde sıkıntı varsa o satar türkleri kürtleride satar 3. Her Kürt pkk lı değildir
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum kürtleri. Türkleri de seviyorum ermenileri Fransızlari inglizleri de seviyorum. Bana bir kötülük yapmadığı sürece bir irktan nefret etmem.
10 Yorumla
+1 yılKimse açıklayamaz bu kadar https://vocaroo.com/i/s01YkdOLdlXF
00 Yorumla
+1 yılBen kurtleri çok severim doğunun bir çok şehrini gezdim hepsinden de misafir perverlik gördüm kim hiç tanımadığı 5 adamı gece saat 3:30 evine alipta misafir eder
10 Yorumla
+1 yılAçıkcası yapılan yorumlara çok üzüldüm Türk, Kürt, Alevi, Sünni Hepimiz insan değilmiyiz nedir bu ırkçılık
Hani siz yaratılanı yaratandan ötürü seviyordunuz?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaktım şöyle yorumlara kimi akrabalarına yavsayan millet falan diyor kimi kürtten baska kimseye kız vermiyorlar falan demis.
o zaman bizde türkler cocuk tecavüzcüsu diyelim ensar vakfı örneğiyle.
Yazıklar olsun birkez daha ülkenin bölünmesi gerektiğini kanıtladınız21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@OsurganHukukçu terbiyesiz adam göreceksin o gün gelince
Kürtlerin hepsi demeyelim ama çoğu Pkk'ye sempatiyle bakıyor ama bunu Türklerin yanında hiç dile getirmiyorlar arkadaşım söylemişti
20 Yorumla
+1 yılçünkü halkımızın çoğu kürtleri pkk lı gibi görüyor. hepsinin yardım ve yataklık yaptığını zannediyor.
10 Yorumla
+1 yılsevmiyorum sevilicek yanları yok karakterleri yok , hepsi için demiyorum ama , benım tanıdıklarımdan adam olanı yoktu cok karaktersiz insanlardı
30 Yorumlaaslında bu cümlen ile senin ikisinden birine karşı ön yargılı olduğun sonucu çıkıyor. bir kaç kişinin ırkçılığı ile tümevarım yaparsan gerçeklikten sapmış olursun.
10 Yorumlabu kısır döngü ne kürtler ne de türkler sevmiyor işte.. istisnalar elbette oluyor ama genel olarak durum bu. biraz düşünürsek nedeni de çok açık..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBire bir Kürtler'de sorun yok ama kitlesel olarak Kürt siyasetinin bir sorunu var ve bu da Kürt fobisi yaratıyor..
Tüm Kürtler ayaklanıp devlete bağlılıklarını göstermezler, terörü desteklemeyi bırakmazlarsa bu fobi bitmez.40 Yorumlabenim bir çok kürt arkadaşım var. ben insan olanı severim
20 Yorumla
+1 yılİnsanları severim.
Çoğunlukla hayvanları da.
Bitkileri de severim.
Ama Kürtleri sevmiyorum.20 YorumlaKalıplarının adamları olsalar severiz de, ekmek yedikleri vatana ihanet etmeyi çok sever oldular.
20 YorumlaBenim için insan insandır Türkü de Kürdüde diğer insanlarda böyle düşünmeli artık ayırt etmeyi kesin
00 Yorumla
+1 yılben banyoda besliyorum bir tane, çok sevimliler ;) ;)
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 412 cevap paylaştı. Ne Mutlu Türküm Diyene diyen herkes sevilir. İsterse Zebaninin oğlu kızı olsun. Onun dışın da Hey dostum Biz burda Yabancıları sevmeyiz onun için Go to Hell Kuzey Irak.
10 YorumlaAyrımcılık, ırkçılık yaptıklarına çok şahidim. Evlenirken kesinlikle kızları bir Kürt'le evlenmeliymiş efenim. Yoksa kendi kızlarını bile kabullenmiyorlar... Anlatabilmişimdir umarım
14 Yorumla- +1 yıl
bunu nerenden uydurdun
- +1 yıl
@Utopiamsin şahidim, nereden uyduracam. Hemde zengin ailelerden biri düşün...
- +1 yıl
geneleme yapma
- +1 yıl
@Utopiamsin sana soracak değilim. Gören köy klavuz istemez
+1 yılPek bir nedeni yok kimseyi sevmek zorunda değilim açıkçası ama sevmiyorum die de aşşağılamam sadece sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsi değil de önemli bir çoğunluğu görgüsüz, ahlaksız, canım ve hain olduğu için. Ama iyi kürtler de vardır onlar adam gibi adamdır senden benden farkı yoktur.
10 Yorumla
+1 yılErmenileri , fransizlari , yunanlilari , yahudileri neden sevmiyorsak o yuzden.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarla hiç bir sorunum yok, Kürt türk ayrımı yapmıyorum. Hepimizi allah yaratmış sonuçta...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılben severim ama teroristleri desteklemeyen olanlarını
10 Yorumla ben tüm insanları seviyorum kürtleri de sevyrm en az türkler kadar
00 YorumlaKürtleri değil pkklıları sevmiyoruz. Yanlış anlamışsın.
10 YorumlaIrkçılık yapan cennete giremez nokta !
Mümin kardeşini sevmeden iman etmiş sayılmazsınız.10 Yorumla
+1 yılsevmek için bir neden yokki orta dogunun yüz karaları
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman olan ve vatan haini olmayan herkesi severiz. : )
20 Yorumla
+1 yılYoo ben Kürt diye ayırmadığım için sorun yok. Ben insanların hiçbirini sevmiyorum :D
10 YorumlaŞehitler hep onların yüzünden işte bir malatya gibi olsalar canım kurban olsun
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılırkçı değlim serverim kürtleri ama vatan hayinleri p*k yandaşlarını sevem asla
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkürt türk bizim insanımız dinimiz ırkçılığı yasaklamışı pegamber efenmiz sav ırkçılığı lanetlemiş
Cevap sahibi+1 yılhertürlü ırkçılığı ayakları altına alıyorum
Cevap sahibi+1 yılosmanlı da rıkçılık yok tu 600 yıldan beri milletleri barın dırık osmanlı bu yüzden osmanlı
Cevap sahibi+1 yılislamda ırkçılığın yeri yoktur
vay anasını sîkîyîm yorumlara baktım da sitede ne kadar ırkçı ôrôspu çocuğu varmış öğrenmiş oldum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmüslüman kürt kızlarını seviyorum belki evlenirimde
00 Yorumla
+1 yılKürtleri çok seviyorum😂
21 Yorumla- +1 yıl
✌✌✌
- Para & Ekonomi konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yıl"İnsanlığı olan" herkesi severim.
20 Yorumla Hiç sevmem nedenleri var elbet
20 Yorumla
+1 yılIrklarla bir zorum yok hainleri sevmem.
20 YorumlaÖyle ayrım yapmıyorum
00 Yorumla
+1 yılSevip sevmeme yok bende
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her pislik sizden çıktığı için olabilir mi?
50 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem