AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kürtlerle bir sorunum yok. Pkklı sevmiyorum.
Ne kaç cm?
Sence
Anlamadım. Söyleyebilir misin ne olduğunu?
Soru sahibi alakasız cinsel paylaşım yasaktır. Şu an bana "Beni yer misin?" diyerek teklifte bulunuyorsun. Seni kurallara uymaya davet ediyorum. İyi geceler.
Benim için Kürtleri sırf ırklarından dolayı sevme ya da sevmeme durumu söz konusu değil.
seviyormusun yani
Bundan bunu mu anladın? Demek istediğim Kürt olmak birini sevmek ya da nefret etmek için sebep değil.
Karaktere bakarım diyorum.
afffffffffffffffffffffffffffferin kız sana
yiyimmi seni
İğrençleşme
ne zaman yerim seni
Ülkesiz bölücü vatan haini hepsi Atatürküde sevmiyorlar
ataputunu bende sevmiyom
Niye genelledin cogumuz ulkemize bağlıyız fasist zihniyetiniz batsin
Onun kurduğu ülkede niye uasiyon o zaman aaq kurdosu
ak ben türküm ayreten ataput ülke felan kurmadı varolan ülkenin yönetimini ve ismini deiştirdi dikkattttt ettt karşında elektronik haberleşme mühendisliği okuyan tarihini bilen biri var tarihte benimle tartışma içinden geçerim
Duzgun araştır o zaman tarihi canım
Atatürk hakkinda dogru konus bütün Kürtlerin adini kirletiyorsunuz siz
@Öykü783 yaptığı iyi bir şey söyleyin bana türküm diyorum lan TÜRKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
@Öykü783 senin gibi kurtlere lafım yok zaten ama resmen kürtlerin hepsi oyle
aklını alırım cemre türküm ben küfür edicem bak türküm ben türkkk ama ataputu sevmiyorum sevmem için bna bir tne iyi yaptığı bir şey söyle
Dogru o konuda haklisiniz bazilari malum örgüte sempati besliyor fakat genel dil kullanmayi pek dogru bulmuyorum gordugun uzere turklerden de vatan haini cikabiliyo
@Öykü783 la öyku ne vatan hainliğimizi gördün
Sen tarihi nerenle araştırdın aq düzgün araştırsan seversin zaten ya Arabi bide türküm diyo
@Öykü783 evet şu yorumdaki gibi
doğma büyüme türküm arab demenden gocunmam zira peygamberimde araptı lakin sizin gibilerin neo lduğu belli değil ataputçular babası bile belli olmayan vs vs tartışmak istiyorsan özele yoksa uzatma ders çalışıyorum mühendisim ben fodkhdfhdh
Bi kes ya senide mesleginide * pıcebak
Sayin gizli kullanici Atatürk milli mucadeleyi resmen baslatmis halki itilaf kuvvetlerine karşı savasmaya ve bu ulkeyi sonuna kadar mudafaa etmeye yonlendirmis bilge bir sahsiyettir senin "ataput" diyerek asagiladigini düşündüğün Atatürk yaptığı inkılaplarla resmen emperyalizme ilk baskaldiran bie devrimcidir Atatürk'ün adını ağzına almadan önce 40 kere düşün derim
pic diye senin gibilere derler antlaşmalarla toprakları verdiğinizi veya soyadı kanunu ile yahudi ermenileri türkleştirdiniz ve toprak verdiniz offf birsürü yaptıklarınız var dediğim gibi konusmak istiyorsan özel e
Onu suankiler yapıyo asil mala bak harbi şuana kadar gordugum en şalak kişisin aq
Off cok sıkıldım ya cevap vermeye bile tenezzül etmeyeceğim iyi geceler
@Öykü783 milli mücadeleyi vahdettin başlattı öykü google yazıp anlayabilirsin zor değil burada okulda anlatılan tarihle gelme, tamam o kadar koruduysa mısırı kim korudu şamı kim korudu suriyeyi kim korudu sgdfh güldürüyosun başlattı dediğin adam albaydı onun üstünde generaller vardı bilmem anlatabildim mi kendisi hocaları astırdı camileri kapattırıp genelev yaptırdı boş yapma burada
Hangi camiyi genelev yapmış kanıt var mı atıklari gerçek hoca degildi gerçek hocaları asmadi zaten
laptop şarj oluncaya kadar konusurum yoksa ders çalışcam suankıler toprak satmıyor kiralıyor ezikler sizin bilginize tüküreyim benim bilgimin zekatını versem o bile etmezsiniz çömezler Ü
Cevap vermeyeyim diyorum ama beni zorluyorsun ukala ukala konusma burada bana zeki ve bilgili insanlar az bildiklerini dusunur seni cahil güruhu ferdi
Aynen aq kiralıyor sen bu cahillikle fazla yasamazsin
@Öykü783 siz kimsiniz dkwıfjwıodsg 5 para etmezsiniz ig yazın sanilaninaksinee bildiğim tarihi anlatırım yoksa uzayın işim gücüm var bu siteyede 6 aydır girmiyodum zaten
yaz ig yoksa uzaa kanıtlarım herey var rahat ol
ig sanilaninaksinee
Istek attım mallığını biraz ordanda dibliyim zHahshsd
konusuruz cemre yataga girince bakarım buraya 6 aydır girmiyodum kendimi tanıtmak istiyorum elektronik haberleşme mühendisliği okuyorum ismim ahmet çalışkan biri olduğuğmu söliyebilirim gömülü yazılım istiyorum laptop şarj olsun biraz ders bakıp bakarım mesajına bi 6 ay daha burada olmam jıdsgjsdıog
Mesaj atmadım zaten istek attım seninle konuşmak isteyende yok kendini tanitta demedik o mesleğin * degil
naz yapma ürkek kedim fehgefg
Ya bi kes aq qrabi
türküm la on keremi dicem fgefgh
Atami sevmeyen biri Türk olamaz
belki sen sevdirirsin fkbfd fdbefdbhefb
ig attım sana istek muhendiskalifiyelibirgenc kabul et yaz
95 oldu şarjım yatacam sonra
Allahtann Bi mühendislik tutturmuşsun aq anladık heryerw yazmışsın bide
dshjglfdıhbfdhs normal değil ama okuduğum üni ilk 5 e girer ve ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİİİİİ Ü
Bu canım nasıl kazandıysannartik torpil falan gectiler sana heralde
Sallklik yaziyom canım niye çeviriyo ya
yazamıyorum sana haberin olsun ne torpili bebek alnımın teriyle kaandım jefjgdfbh
mesaj gönderemiyorum dedim
Aptal cahil işin gücün seks düşünmek başka bir şey yok senin bilgini katlarim demek istedim ezik seni şimdi hadi ordan git top *
Ne alaka aq salağı Instagram verince yavsayan senin tasakgectim senle hep lavuga bak GABSHABHD
Kedi uzanamadigi ciğere mindar dermiş seninki o hesap sen Türkiyenin bir ucundasin ben bir ucunda sana yavsasam ne olur yavsamasam ne olur aptal cahil ama diyorum gezdim halep ile Sami ettim ilmi talep meğer ilim hiç imiş illa edep illa edep hahahha ezik bilgisiz cahil 5 para etmezsin defol
Yüz vermeyince erkekler HAHSHJAAHD
Wp foto atayım mi kaç kız yazıyor 🤣
Sana yazanmi var aq senin kadar ma. l gormedim
Bende senin kadar aptal cahil bilgisiz ezik görmedim hadi uza yazma cevap
Sen o olmayan beyninle hiç konuşma bence uza
Beynimin zekâtını versem sulaleni satın alır defol
İste irkcilik tamamen yoksa zaten cana yakın misafirperver insanlariz
sende mi kürtsün ben türküm bide üstüne kürt flörtüm var dgfjdgdfh
Evet kürtüm ne guzel faşist degilsin😅
yok ya peygamberimin lafı var siyahın beyaza beyazın siyaha üstünlüğü yoktur üstünlük takva iledir diye:)
Kürtlerin bazıları insan değil ondandır
mesela neden
Elma neden elma armut neden armut?
kişilikler ve düşünceler Ü
köylüler mk
Koylu senin neyse agzimi bozmicam
türklerde de köylü var ama