kadınlar tecavüze uğradıkların da üzerlerin de ne vardı diye soran toplum sizce kıyafet önemli mi? kıyafet mi önemli yoksa mağdur olan kadın mı önemli böyle zihniyet kaldımı?
Cevabın nedir?
+1 yılKiyafetle alakası yok timsaha tecavüz edildi bu ülkede demek ki açıkta giyinsek kapalıda giyinsek sapık sapıktır. Bknz : www.google.fr/search
Gecen bir kız izmirde kalabalığın yanına yaklaştığında liseli bir kızın tecavüze uğradığını söyledi ve ardından şunları ekledi "birde ne göreyim giymiş mini eteği..." o an yorum yapamadım sonrasında soru kaldırılmıştı. Yank o kızın yaşadığı korku acı ona ders olsun demek istedi hanım kızımız. Yani kendisi yaşasa susup bir köşede oturacak.
Çıplak dahi gezsembana değil tecavüz etmeyi kilima dokunmaya haklari yok !! Okadar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl17 yaşında kapalı bir kız yolda yürürken elle tacize uğradı. Yine kapalı bir kız evine zorla giren bir inşaat işçisi tarafından tecavüze uğrayıp öldürüldü. Sizce giydikleri önemli mi? @MeczupHoca
54 Yorumla- +1 yıl
bacım bunlar çok nadir oluyor. mini etekli kızların tacize uğrama oranı yüzde 70 ise kapalı (dine uygun üslupta) bayanların tacize uğrama oranı yüzde 5 ten daha azdır. ülkemizde malesef mal insan çok. öldürmekle bitmez bunlar. Allahın yaptığı hatalardan biride böyle insana soluk vermesidir...
- +1 yıl
@MeczupHoca tövbe estağfurullah yazdığının farkında mısın? Apaçık şirk. Allah hata yapar mı? Seninle daha fazla konuşamam
- +1 yıl
beni yatamış! bundan büyük hatamı olur?
Soran+1 yılbu kım yaaa töbe estafurullah
sen bir bayan olarak dışarıda edebiyle tesettüre girenemi dikkatli bakarsın yoksa altına mini etek veya tayt üstü dekolte veya vucut hattını belli eden saçları sizin tabirinizle tarz olan bir bayanamı dikkatli bakarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılvallaha tesetture de bakarım tayt gıyenede bakarım.. sonucta sımdı tesetturlu bayanlar bak genel olarak demıyorum bır kısmı dıyorm daracık kot gıyıp boynu ensesı acılmıs umursamayan ve makyaj hatsaffada yapanlar ya da ust bas acık kafa kapalı olan bayanda vr sadece acıga bakılmıyor benim dusuncem bu
- +1 yıl
Sen bir bayan olarak açığada kapalıyada bakıyorsun peki mini etekli taytlı veya boynu boğazı açık başı kapalı altta dar pantolon olan bir kadına erkek nasıl bakar sence. soruna cevap vereyim giyiniş tecavüze etki eder. bunun içinde erkek ve bayan kuranda buyrulan tesettüre girecek.
- +1 yıl
Kapalı kadınlarda, normal giyinen kadınlarada, açık giyinen kadınlara, küçük çocuklarada, hayvanlarada, esyalarada tecavüz ediyorlar istersen biraz araştır istersen.
- +1 yıl
Eğer namussuz bir orspu çocuğuysam ikisinede bakarım eğer ahlaklı biriysem ikisinede bakmam
- Para & Ekonomi konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılİsterse çıplak gezsin kadın. Başka birinin onun bedenine müdahale etme hakkı olabilir mi? Bu zihniyette olanların ben zihniyetini skeyim
51 Yorumla
Soran+1 yıltskler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
33Cevap
+1 yılİnsanların giyinme özgürlüğü vardır. O zaman bizlerde erkekler şort giyiyor, askılı giyiyorlar diye tecavüz edelim. Sebep tahrik olduk bu mudur. Kimse kimsenin bedenine zorla sahip olamaz. İster kısa giyerim, ister açık giyerim. Önemli olan zihniyetimizi değiştirmek. Zihniyetimizi değiştirmediğimiz sürece bu kısır döngü böyle gider.
31 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim 😊
Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil.
Amerika'da miniye bir kişi dönüp bakmaz,
Arabistan'da 20 kat çarşaf giydir yine de ağızlarının suyu akar.
Açlık ablacım, açlık.21 Yorumla
Soran+1 yıldogru cok dogru
- Para & Ekonomi konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılKüçücük kızlara ve erkek çocuklarına bile tecavüz edilen bir toplumdayız.
Bana kıyafeti bahane etmesin kimse.62 Yorumla- +1 yıl
sana bu konuda katılıyorum
- +1 yıl
@huseyin7680 Teşekkürler halan doğru düşünenlerin olması iyi bir şey.
Gerçi olaylara engel olmamıza yetmiyor.
+1 yılHayır ; önemli olan erkektir. Benim inancımda böyle yani , ilk ayet erkeklere inmiştir. Kadın çıplakda gezse dönüp bakmam hamd olsun Allah korkusu kalbimde yer etti artık. Fakat ; benim gibi kaç kişi vardır bilmiyorum. İnancı olmayan ya da bozuk inanca sahip herkesin de böyle şeyler yapabileceğini düşünüyorum
10 YorumlaAbi saçmalamayın ne kıyafeti ya. Onedio da böyle bir içerik vardı tecavüze uğrayan kadınların giydiği kıyafetleri çekmişlerdi ve gayet düzgün kıyafetlerdi. Yani bu durumun kıyafet ile alakası yok
30 YorumlaKıyafete kalsaydı çocuklar tecavüze hiç uğramazlardı. Ya hayvanlar ne yapsın onlarında derilerinden postlarından mı etkileniyorlar!! Kıyafet işin bahanesi olamaz...
31 Yorumla- +1 yıl
bencede kıyafet sadece yobaz görüşlerin sığındığı bir örtü diye düşünüyorum..
+1 yılben tecavüzü hiçbir şekilde onaylamam ama seksi giyinip tahrik edende suç vardır diyorum. şimdi sen diyeceksin her açık giyinene tecavüz edilmeli tabi öyle demiyorum bizde çok seksi giyinen kızlarla karşılaşıyoruz bu beni tahrik etmiyor sadece göz zevkimin hoşuna gidiyor o kadar ama herkesde bizim gibi değil öyle adamlar varki seksin s sinden tahrik oluyorlar onlara açık kapı vermemek gerek
10 YorumlaErkek çocuklar'da tecavüz edilmek için mini giyiyor değill mi
26 Yorumla
Soran+1 yıltebrık ederım guzel cevap... cocukların gıydıklerıde mı tahrık edıyor demekkı böyle o.. cocuklarını
Soran+1 yılherkesin kendi özgürlüğü ınsan kendını bılıcek bılmedıkten sonra yapacak bısey yok.. herkes adabını edebını bılmelı
- +1 yıl
Evet yani bak sana şu anlatim bu sorulara hep bu cevabı veririm. Tecavüz kesinlikle kadın çıplakta olsa yapılması yanlıştır başta bunu söylim. Allah kadını erkeği cezbedecek şekilde yaratmış. Yani bu olmasa evlilik olmaz kimse evlenme gereği duymaz. bir şehvet duygusu var Allah tarafından verilmiş. Şimdi bana doğuştan elimde olmadan verilen bir duyguyu günde binlerce kadın niye suratıma soka soka harekete geçiriyor. Yani bir insan göbeğii açmakla çok açık dekolte ile veya çok açık mini ile çabası ne olabilir. Herkes birilerine gözümek için yapmıyor mu sence ilahi sistemde o benim nefsimi körüklediği içinsuçlu değilmi? Şimdi diceksin bakmayan bakmıyor evet nefsini tam terbiye eden bakmaz ama şunu unutuyorsunuz o bakmayanın mükafatıdır yani o kadın yine o erkeğin şehvet duygusunu ayaklandırabileceği için suçludur. Kapalı bir kadın cinsel tacize uğruyor düşün tam tersi yani kapanmış yinede yapıyorlar. Burdada o kadının şerefidir elinden geleni yapmıştr buna rağmen bakan erkek suçludur kadın
- +1 yıl
Peki benim özgürlüğüm nerde burda? Yani bende bu duygularımı tahrik etmeyen bir ortamda olmak istiyorum buda benim özgürlüğüm yani bu seferde dersinki irana git ben özgürlüğümden dolayı başka bir ülkeye gitmek zorundaysam nerde benim özgürlüğüm demekki kimse beni saymıyor. Herkes üstüne düşeni yapmalı erkek nefsini terbiye etmeli kadında düzgün giyinmeli annem ablam açık ama adabıyla..
+1 yılBir kadın çıplak gezse dahi bu kimseye tecavüz hakkı vermez. Ne kıyafet ne de başka bir şey tecavüzü haklı çıkarabilir
20 Yorumlaister çıplak dolaşsın ister kapalı kutuda kadının giyim tarzı hiçbir şekilde tecavüzü haklı kılmaz.
60 Yorumlabak bir erkeğe sor mini etekli göğüs dekolteli bir kadın ile yanınca tamamiyle vucudu ortülü bir kadın var hangisiyle birlikte olursun diye sor benim görüşüm fizigiyle daha çok dikkat çekene olurum
08 Yorumla
Soran+1 yılşu sözunun sadece kıçına kadar etek giyenlere ve vucud hatlarını bellı edenlere kızıyorum bu dogru. kımse kımsenın gıyınısıne özgur ıradesıne karısamaz ama gıyınmenınde bır adabı olduguna katılıyorum.. sadece gıyınmenın
- +1 yıl
tamam kimsenin giyinişinede karışamayız haklısın ama kadın güzelliklerini açınca erkekte onları elde etme çabasına girer misal ben hayatımda hiç bir carşaflı kadına tecavüz vakası yaşaandığını duymadım ha ille carşaf giyin dmiyorum ama güzelliklerinizin hepsinide sokakta sergilemeyin sonra evlendiğiniz adama verebiliceğiniz özel bişey kalmıycak
Soran+1 yılhadı buna da eyvallah dıyelım, pekı daha masum kucucuk kız cocuklarının erkek cocuklarının gıydıklerıde mı bu o... cocuklarını tahrık edıyor?
- +1 yıl
bak işte bu abartıdır diyemem çünkü dunya ole bir yer ki hayvanları çok sevdiklerinden vejeteryan olanlar olduğu gibi hayvanları parçalayıp işkence edenlerde var yaşlı kadınlarla ssevişmek isteyende küçücük çocuklarla sevişmek hatta sonrasında öldürmek isteyende var ozellikle deep webte yığınla var ha bana sorsan o kadarcık çocuklara böyle yaklaşanlar o. çocugudur burda bize düşen çocuğumuzuda güzel bir sekilde giyindirmeli ki ilerdede kendine bunu örnek alsın ha sadece giyim yüzünden mi tabikide hayır burda suç sdece kadında değil gözü dönüp başka kızlara acımadan tecavüz eden yavşaklarda yok değil ama suda bir gerçekki paranı gösterirsen elbet el sürüp çalarlar ama saklarsan gözü dönmüşler dışında kimse ellemez
Soran+1 yılgüzel... peki bır baba veya bır abı kendı kızına veya kendı kardesıne nasıl tecavuze yeltenır ya da tecavuz eder
- +1 yıl
senin dediğin bu durum avrupada çok yaygın abi kardeş abi anne baba kız babasından hamile kalan birsürü kız var hatta birine soruyolarda şu an nasılsınız diye mutluyum diyor biri hatta rusyada aile içi sx baya var ve normal karşılanıyor sölesene özendiğimiz avrupada böyle şeyler oluyorda bizdekinimi takıyolar modernlik bumu hayvanlar bile kendi çocuklarını koruyup kolluyor eşlerinne sahip çıkıyor dinciler gerici yobaz gözünlerinde kendine modernim diyenlerin al bak kendin gör hayvamlardan bile aşşağı olduklarını ama kabullenmediklerini
Soran+1 yıldedıgın gıbı bızım ulkemız okadar genıs bır ulke degıl dıyecegım ama malesef aılesıne kızına coluguna cocuguna havyanlara tecavuz etmekte genıslıgın rotasını cızen bır ulkeyız haklısın
- +1 yıl
biz varya din ile modern (!) lik arasında kalmışız müslümanız diyip ateişt gibi davarnan insanlarız tamda dünya savaşından sonra avrupalı devletlerin istediği gibiyiz ne dindarız ki islam adı altında osmanlı gibi birleşelim nede moderniz (!) ki avrupaya dahil olalım daha dibimizdeki kürtlerle birleşemiyoruz biz sanki onların hepsi vatan hainiymiş gibi biz tamda avrupanın istediği gibiyiz ne osmanlı gibi tek sözüyle tüm islam aleminin birleştiği bir ülke nede avrupalı devletlerden biri üzerimizde oynanan oyunların saptırılan tarihin haddi hesabı yok
+1 yıldamacana tecavuz etmiş bir milletiz ne olduguna bakmaksızın saldırıyorlar
33 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söyluyorsun canlı cansız herseye saldıran toplum
- +1 yıl
o yuzden bunları asmak lazım
Soran+1 yılıdam en guzel ceza
- Para & Ekonomi konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalık ya isterse çıplak gezsin bu iş zorla olduğu zaman adı tecavüzdür hiç bir hafifletici unsuru yoktur
30 Yorumla
+1 yılalakası yok bu bizim ülkemizin rezaletidir köpeğe bile tecavüz eden birülkede ne bekliyorsun elbise olsun ya da olmasın burası türkiye sapık çok
10 Yorumlakadının güzel olması veya kıyafeti onu suçlu yapmaz ama erkeğin şehvetini uyandırmamak için kapalı giyinmeli gerçi kapalıya veya erkeğe tecavüz eden şerefsizler de var ama açıklıktan etkilenen erkeklerin dikkatini çekmemek için kapalı giyinmeli kadın
08 Yorumla
Soran+1 yılçarşafamı mı bürünmeli? pekı tecavuze ugrayan cocuklar da mı acık sacıktı?
Soran+1 yılcocuklar ıcın bı cevap vermedı?
Soran+1 yılhayır ben cocukların sucu neydı tecavze ugruyorlar onlardamı acık gıyınıyorlar dıyorm
insanda kendini bilmeli giyinmeninde bir adabı olmalı ama yinede tcvüzü haklı çıkarmaz hiçbirşey o da ayrı konuu
10 Yorumla
+1 yılBir kadın çıplak sokakta gezse dahi tecavüz edilemez ya. Onu geç taciz bile edilemez. Edeen orrr. cocugu denır
10 Yorumla
+1 yılBir kadın asla tecavüzü hak etmez. Ama kıyafet az da olsa etkileyebiliyor. Yani size demiyoruz açık giyinmeyin. Ama ona göre hareket etmesini bilmelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılYani burda kadın açık giyiniyor diye iyi bir şey yapıyor demiyorum. İstediği kadar açık olsun kadın, tecavüze bir bahane değildir asla !
30 Yorumla
+1 yılhiç bir önemi yok yerin saatin kıyafetin hiç birisinin önemi yok önemli olan sonuçtur ve sonucu çok ağır olmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılbir kadın bırak üzerindekini anadan üryan çırılçıplak olsa bile tecavüze maruz kalmayı haketmez. bu düşünce bu hastalıklı milletin düşüncesidir. doğru düşünce değildir...
20 Yorumla
+1 yılkadın tecavüze uğramış ve toplum bunu yapan hayvan nerede diyeceğine üzerinde ne vardı diyorsa o toplum ölmüş gömmeyi unutmuşlar
10 Yorumla
+1 yılO soruyu sen çok yanlış anlamışsın sanırım? O soruyu sorarken ne demek istediklerini neye ima ettiklerini anlamadın mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılsen anlat bakım
- +1 yıl
Bir kadın cinsel saldırıya uğradığında en çok merak edilen "kadının o sırada ne giydiği"dir. Bu sorunun altında kadının giysisi ile tecavüz arasında bir bağ kuran tecavüz kültürü var. kadınların cinsel saldırıya uğradıkları sırada giydikleri giysileri dikkat etme sebepleri bu tür saldırılarda mutlaka kurbanın da suçlanması alışkanlığını yıkmaya çalışıyorlar. İ
Soran+1 yıleeeee bız baska dildenmı anlattım sımdı... ıkısıde aynı degılmı sen dıyorsun tecavuze ugrayanın ustunede yıkmaya calısıyrlar dıyorsun. bende ılla ustunde ne oldugunun mu önemı vr dıyorum.. ıkısıde aynı...
o ustunde ne vrmıs dıye soruyor bende ustunde ne oldugu önemlımı dıye soruyor fark yok
Kadinbsucludur demek yanlis. Kadinda giyimiyle karsisindakini tahrik etmemeli
10 YorumlaTecavüz etmeye niyeti olan adam kıyafete falan bakmaz uygun zaman ve mekana bakar o yüzden kızlar yanlış zamanda yanlış mekanda olmayın teşekkürler.
00 Yorumlabilmiyorum ki o da bahane olabilir yok bacağı tahrik etti falan fişman
20 Yorumla
+1 yılKıyafet etken olabilir ama asıl etken tecavüzcünün sapık niyetli biri olmasıdır...
10 Yorumla
+1 yılmaalesef söylüyorum ki evet.. evet doğru istediğini giyebilir ama maalesef giyim cezediyor insanları.. ha giyinmeyenler cezbetmiyor mu onlarda cezbediyor.. bakın özgecan arslan.. bakın sarah sierra.. ama giyimn etkisi var mı dersen var maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen yani ben anlamıyorum bu insanları sanki tecavüzcü şerefsiz bir insan olduğundan dolayı tecavüz ediyor kadınlar açık giyinse etmicek ama kadınlar bunu anlamıyor maalesef
+1 yılsapık ve çarpık kafalar ancak öyle düşünür... Allah herkesi bu kafalardan korusun
20 Yorumla
+1 yılKıyafet önemli değil! Kadın çıplak olsa dahi, Yeşilçam zihniyetini bırakmalı erkek kalıbına girmiş iblisler.
20 Yorumla
+1 yılülkemizde evet giy çarşafı bak bakım bakan oluyormu :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çarşaflı kadında tecavüz ediliyor erkek çocuklarada tecavüz ediliyor kız çocuklarada tecavüz ediliyor
- +1 yıl
Tecavüzcü biri için sence kapalı giyinmiş açık giyinmiş diye ayırır mı?
+1 yılelbisesini tecavüz gerekçesi gösteren zihniyet her yerde son bir kaç senedir
10 Yorumlaelbette davetıye cıkaran kezbanklqr erkegın sucu ne
04 Yorumla
Soran+1 yılkapalının hatlarına bakan erkek yok mu sence
Soran+1 yıltabıkı de vucuda yapısmıssa kıyafet herkes bakar.. ama bak kapalı olup daracık dıyenler de var, sadece kafasını kapatıp kolllar acık olanlar makyaj tavan yapmıslar var.. gıydıklerı uzun tulumlar ustune yapısanlar vr ben hep goruyorm kör de degılım emınım görduklerımden
+1 yılbence kıyafet değil sadece yobaz görüşün bahanesi :.
10 Yorumla
+1 yıltabi önemli açık kıyafet tecavüzcüye zaman kazandırır.
07 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
5x kadar giyinen kişi 60 saniyede soyulursa x kadar giyinen kişi 12 saniyede soyulabilir bu da tecavüzcüye 48 saniye kazandırır
Soran+1 yılben katılmıyorum. herkesın dusuncesı farklı o da ayrı tabı
- +1 yıl
matematik ortada bacım sen neyi tartışıyon daha
Soran+1 yılbaska ısım yok da tartısıcakmıyım
- +1 yıl
işin olsa bura girmezsin
Soran+1 yılyavv he heee tamam...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence önemli ben sevgilime tecavuz ettigimde beni bile bile kiskirtmisti bende dayanamadim
03 Yorumla
Soran+1 yılgurur mu duyuyorsun kendınle
Cevap sahibi+1 yılEvet çok özel bir zevkti kendiside hayran kaldı
Soran+1 yılsızınkı tecavuz degıl bıldıgın fantazı, senın fantazılerını dınlemek okumak zorunda degılız kardesım tamam hadı sen ısınle mesgul ol
+1 yılTabiki önemli.. arka cebinize 200 tl yarisi görünecek şekilde koyun ve dişari çikin ama sonuçlarina katlanin.. ana fikir göstermeyin
00 YorumlaYok önemli değil erkek için bazıları önemli tabi ama bazıları nefes alsın yeter diyorlar tabi 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılo dıyen... cocukları oluyorlar
Soran+1 yılne alaka şimdi benimle algılamanda sıkıntı var galıba nese sen buralardan uzaklas sen yanlıs yerlere cekıyorsun herseyı ılla ugramak mı gerekıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılMini etek dekolteli giysiler giyen kadın tecavüzü hakkediyodur resmen gel beni tecavüz et diye davet çıkarıyo
02 Yorumla- +1 yıl
Biz damacanaya tecavüz eden bir milletten başka ne bekleriz ki tek savunmamız kıyafet erkek çocuklarına nasıl tecavüz ediliyor o zaman açıkla
- +1 yıl
Peki sence tecavüzcü namussuz bir orspu çocuğu olduğu için değilde sırf bunun için mi tecavüz ediyor?
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöz tacizine uğrarken fark eder
10 Yorumla
+1 yılKıyafetin de etkisi vardır tahrik icin
00 Yorumla
+1 yılkapalı bir bayana tecavüzü hiç duymadım...
11 Yorumla
Soran+1 yılbelki vardır da biz bilmiyoruz olabılır mi?
Tecavüzcülerine insan gözüyle bakmak önemli mi?
00 Yorumla
+1 yılHepsininn
10 Yorumlaönemli değil...
20 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?