Normal giyinsek bile neden kadınlar taciz edilir?

Soru gayet açık işte. Gerçi açık kadında taciz edilmemeli ama hani diyorlar ya açık giyinmeyin bakmayalım diye. Bugün gayet normal spor giyindim. Normal basic siyah tshirt ve tayt giymiştim. Neresi açık? Zaten bakan kişi önümde duruyordu böyle keser gibi tuhaf bir bakış attı. Aynı şekilde üniversite sınavı çıkışımda da garson epey yavsayarak servis yapmıştı. Kıyafetim de normaldi siyah gömlek tarzı bluz ve kot pantolon gayet basicti. ikide bir geldi zaten sınavdan çıkmışım kafam Allah bullak bir 5 dk dinleneyim dedim zaten menü istedik a kardeşim dimi sipariş vereceğiz acele ne saçma sapan sırıtıyor falan ha üstüme alınmamdaki amaç zaten küçük bir mekandı diğer müşterilere hiç böyle değildi. Böylelerine hiç yüz vermem hatta yüzünü düşürürüm ki anlasınlar hata yaptıklarını. Benim sevdiğim birisi var belki? Hayır bu resmen tacizdir.
Güncellemeler
+1 yıl
Saldıranlar olacak biliyorum çünkü site abazan dolu. Taciz edilmeyi kadınların suçu olarak gören dolu acıyorum gerçekten sizlere. Linçleyin durmayın hadi bekliyorum , buyrun.
Güncellemeler
+1 yıl
Sağlıklı bir kadın cinsellikte ister yaparda buna istekli diyemezsiniz. Ayrıca hatırlatırım Türkiye Özgür bir ülke. Şeriatla yönetilmiyor bir kadına sıcak havada açık giyindi diye karışamaz veya taciz edemezsiniz. Cidden bu kadar düştünüz mü? İstanbul inanılmaz sıcak ve kadınlar bunalıyor. Biraz susun ve kadınlara karışmayı kesin.
Normal giyinsek bile neden kadınlar taciz edilir?