Sen Eritredesin çocuk, sen Moroda Sen yıllarca zulüm edilensin Türkistanda Azerbaycanda Kırım'da Afganistan'da Kan denizinde boğulansın ortadoğu'da Terk edilensin Irak'ta mahsunsun Filistin'de
Çığlık içimde düğüm, çığlık gözümde yaş Yitik bir manadır yanağımdaki damla Sen kuyrukçulara parya
Bekle çocuğum uzanıyor namluya öpülesi eller Geliyor başı dik, kan pahası, can pahası insanca yaşatmak isteyenler
Çığlık içimde düğüm, çığlık gözümde yaş Bekle çocuğum yeni bir dünya için verdiğim savaş
Olabilirdim, ama ne yapmak gerek, mesela Avrupa'da doğmuş bir çocuğu öldürmek mi ona karşılık? Canavarlığa canavarlıkla karşılık vermek mi gerek?
Adına ister cihat ister her ne derseniz diyin, en az o Gazze' deki çocukları öldürenler kadar tehlikeli düşünceler içindesiniz. Birilerini öldürme fantezisi , din adı altında daha az korkunç olmuyor..
"Elinle durdurabilirsin" kisminin oldurmek olmadigi apacik belli zira Allahin verdigi cani kendisi alir, kul degil. Lutfen dini isinize geldigi gibi cekistirip, pis dusuncelere alet etmeyin.
Şu an için ortada toplu bir cihad yok bu olmadan gitmem biz sözlü olarak şu an tepki veriyoruz. Ayrıca unutmamak gerekki zamanında Osmanlıya yaptıklarının bedelini bugünkiler ödüyor maalesef
Filistin'de toprağını parayla satmasaydı, toprağına sahip çıksın. Kendimiz süper bir ülke olmadan, kendi sorunlarımız ve acı çeken insanlar varken neden başka ülkelere yardım etmeye kalkıyoruz. Evet Kudüs müslümanların elinde ve Kuran''a göre de bizde kalacak zaten. Sıkıntı yok.
Doğu Türkistan'a katliam yok. Bu yalanı yayan medya ve hükümet unuttu bile. Sırf gündemi meşgul etmek için siz halen aslı astarı olmayan şeylere inanıyorsunuz. Nasıl burda kürtler özerklik istiyorsa onlarda Çin'den ayrılmak istiyor. Hatta çoğu batının destek verdiği İslami sahte örgütlere katılıp terör çıkarıyor. Yani bize yapılan Çin'e de yapılıyor.
bağımsız devleti işgal ettiler komünist çini medya ile anlayamazsın gazetecilerin gitmeesi yasak adammlar oruç tuturmuyor kuranı yasaklıyor daha ne olsun faili meçhul
komik değilmi sizce nato toplantısında kürdistan haritası yayınlıyorlar diyorlarki açık açık ilk fırsatta ciğerinizi sökeceğiz biz abd ile suriye politikası sürdürüyoruz traji komik erbakan hocayı özlüyorum adam banane amarikadan diyordu deli kanlı adamdı
En İyi Cevaplar