Bu gerçek mi harbiden bu nasıl bir yokluk bu nedir allasen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gercekse eger, kucucuk cocuklara tecavuz edenler ceza almiyorlarken timsaha tecavuz etti diye o adamin ceza almasi hakaret olurdu. Bu hayvanseverler de keske hayvan icin ortaligi ayaga kaldirdiktan sonra uc dakikacik vakit ayirip tecavuze ugrayan cocuklar icin de kaldirsalar ayaga ortaligi.
Senin gibiler de geberse ne güzel olur da işte...
Keşke biraz beyniniz olaymış. Denize girerken beyin yiyen amiple karsilastiniz herhalde de bütün kafatasınizin içi bosaltilmis. Tecavüz kime edilirse edilsin suçtur, insanın böyle bir yorum yapması için nasıl bir malliktir. İster yetişkin biri olsun, ister hayvan, ister çocuk hepsi suç ve keşke hepsi ceza alsa ama şu yorumu okuyunca kanım dondu resmen, böyle korkunç bir olayda bile sırf Allah onu timsah olarak yarattığı için tecavuz edilmesi. gerekliymiş gibi bir yorum, aklı olan birinin zaten söylemeyeceği bir şey bana göre. "Ona tecavüz edildi ceza almadı o zaman şu tecavüzde ceza almasın" demek için ileri derecede canım olmak lazım.
Bu olayla dalga geçen kadinlarin eminim tecavüze uğrayanlarin yerinde olmak için bütün varlıklarını verecek denli istekli ve onursuz kadınlar-terbiyem kastettigim kelimeyi söylememe izin vermiyor-olduğunu dusunuyorum. Yukarıdaki yorumumda da canım yazmadim, zeka seviyesinin dusuklugunu belirten bir kelime yazdım ama nedense sistem otomatik canım diye doldurdu bu biline. Yani ben zeka seviyesi düşük insanları hiçbir sebep yokken sevmem ve canım demem, bunu açıklamak istedim.
Belki timsah istemisdir.
Aynen kur yapmış
Senin istediğin kesin ama sana tecavüz edecek kadar beğenen biri çıkmamış karşına. Artık ne kadar cirkinsen timsah bile insanların gözüne senden güzel gorunuyor.
timsaha bile tecavüz edebilen biri nasıl iyi hal indirimi alabilir abi timsahtan bahsediyoruz burda yaa
ulan adam cehenneme gitse zabaniler eğilip ateşe odun atamaz cehennem soğur lan
https://i.hizliresim.com/Wk3YWL.jpg
Gorada bu sahneyi ilk izlediğimde yoh mına dedim de zaman geçtikçe gayet mantıklı gelmeye basladı ne berbat bir durum
Cevap
48Cevap
Ayy koptum ya bu ne 😂😂 bir timsaha tecavüz edenimiz eksikti o da oldu tam oldu gerçi damacana olayı vardı di mi o daha değişikti lan 😋 yalnız timsah adamı yemedigini gore o da istemis belki de timsah kuyruk sallamıştır adamın suçu yoktur asdfgsdhgsg
Aa gerçekten bir de ördek vardı ne tuhaf bir ülkedir burası ya
Timsah öldürür onu v. s diyenler var da haberi okudum, adam timsaha verdiği ete ilaç katıp önce bayıltıyormuş öyle yazıyordu.
Gerçek olup olmadığını bilmiyorum sadece haberin uzun halini paylaşmışlardı orda öyle yazıyordu.
timsahın o saatte orda ne işi vardı? Haketmiş bnce adam suçsuz
Yuhhh yani!!!😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳
Kadınlara zülim yaptıkları azmış gibi, şimdide hayvanlara sardılar!!😳😳😳😳
Yuhhh yani, ohaaaa çuşşşş😳Allah onların belasını versin!! böyle pislikleri kısırlaştırmak lazım!!!
Bu yorumların arasında ilk defa bir insana denk geldim. Herkes bu kadar ağır bir konu ile dalga geciyorken, olması gerektiği gibi tepki vermenden ötürü tebrik ederim seni.
Timsaha ebatı yetiyorsa bence bırakın istediğini yapsın o adam.
Havada uçan kuşu s*kmediğimiz kaldı onu da yaparsak rekorlar kitabına giricez ha gayret
saygı duydum. sonucta timsah abi. ben zannetmiyorumki aramızda dokunucak kadar yaklasabilen vardır ki adam... töbe estafurullah
Kirpice sitesindeki satir haber. Yani hiciv. Sözümona The Onion'a Zaytung'a vs özeniyorlar. Ama asparagas haber yapıyorlar. Bence hiç komik değil...
ulan bu hayvana tecavüz edecek kadar azmışsa vay halimize
Timsahta baya yorulmuş gibi duruyor yalniz. Hem nasil o adami isirmamis ya
Dunya üzerinde 2500 yillik mumyaya tecavüz edeni gördük bu nedir ki
bence adamı azminden dolayı tebrik etmek lazım sen onu nasıl başardın diye :D
olum manyak mısınız. tamam hiç mi timsah görmediniz diye soramam görmemişsinizdir büyük ihtimalle ama, bir araştırın yahu. açın netten bakın bu hayvanın nasıl neresinde delik olduğunu. görmeden atlamayın. haber gerçek değil. olması da imkansız. ha oral yapmıştır o ayrı konu :D ama onada cesaret gerek :D koparıverir çükünü :D
burası türkiye demek istemiyorum inşallah doğru değildir dinimiz amin.
Ne alaka Türkiye
@MAÇOBEYEFENDİ nemi alaka burası 3 aylık bebeğe, kopeğe ördeğe damacanayla şey yapan 20 yasında kıza 3 kişi aynı anda tecavüz eden daha sayımmı boyle bir ülke
bir timsah kalmamıştı tecavüz ettikleri oda oldu mk
o kadar kudurmuş ve azmışsa genel ev denen bir şey var... kendi kendini tatmin diye bir şey var... daha yazamayacağım bir çok şey var...
öyle bir şeyin olduğuna kesinlikle inanmıyorum.
Yalan haber bence inanmıyorum kimsenin dötü yemez timsaha.
Elin amerikanı mumya ya ediyor
Ohaa :D
Resimden belli. Baksana bildiğin tecavüze uğramış hayvancağız.
KS de 100 yılın sorusu ne olur diyorlardı ya bence bu olay. 😀 100 yıldan da öte. Olmuş. Askerde. 2 erkek köpegi çiftleşirken gördüm. Hayvalarıda ibneleştirdiler 😀
İstanbul 'da tecavüz edecek timsahı nereden bulmuş o ayrı merak konusu
Yok ebesin şeyi mk daha neler. Timsah vahşi bir hayvandır. Değil zarar vermek yanına zor yaklaşırız
oha dıyorum daha neler gorcez tımsahta nasıl adamın pıpsını ısırıp yememış hayret ettım
Yalandır dostum kimsenin götü yemez bir timsahın yanına donsuz yaklaşmaya.
Bu adami iceri atsalar gardiyaninida zikerr. Ocakcisinida:D adam fazla animal p*rno izlemis :D
Ulan timsaha tecavüz eden insana neler yapmaz
😂😂😂😂😂😂
Ohaa.. Yırtıcı hayvan ama o sanmıyorum ya edememiştir..
şaka bu dime? Kıyamet yakındır...
Umarım gerçek değildir yoksa şakası bile komik değil
Timsah adamı yutmuştur, oral seks saymışlardır sanırım.
Duydum şok oldum Türk erkeğinin her şey beklenir
Ulan ne guldum ya gece gece uyku birakmadiniz soru bomba yorumlar ondan bomba
Timsahların tecavüze uğradığı bir ülkede, totosu arşa değen kızlar görmek güldürüyor.
Timsah yahu bu parçalar adamı
yok artık ya daha neler :)
Ne diyeceğimi bilemedim. 😮
Sanmam timsahta hiç verecek tip yok 😄
sakso da çektirseydi keşke şerefsiz !!!
Sakso sermayemizi koparsin ha güzel fikir
Kesin lgbt dir inanirim
Bunlar hep kotu cocukluk
Galiba unuttugun birsey var. Burasi turkiye
Ben bole insanlarin...
.
Timsaha da mi ama ayip
becermedikleri bir timsah kalmıştı 😂
Hastaliktan gebersin sereflinin evladi
Büyük ihtimalle gerçek :)
Yalandır timsah onu kafasını koparır
Timsahta izin verecektı zaten
Keske timsah seyini osrip kopardaymis 😄😄
AKPnin yeni Türkiyesi.
Şimdi kizlar düşünsün
Dogrudur beklerim guzel ulkemden
türkiye burası her şey mümkün
yok artıkkk
Manyamis
gercek degildir delilerin fantezisi iste.
zaytung haberi gerçek değil.
Üstün başarı ödülü vermek lazım
Zaytubgdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar