+1 yılDeniz Gezmiş, komünist bir militandır-. davasına olan bağlılığına saygım var ancak devlet düşmanıdır. Atatürkçülerin ve Kemalistlerin; "Deniz Gezmiş'i seviyorum." demesi, ideoloji karmaşasıdır. Deniz Gezmiş, başbuğ Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışmıştır. Deniz Gezmiş'in bu ülkenin polisine ateş ettiğini, PKK ile bağlantılı FKÖ'nün kamplarında eğitim aldığını, Migros türevi işletmeleri ve halkın bankalarını soyduğunu herkes bilir. Eşitlik, özgürlük gibi kendi ideolojileri için çarpışmıştır, sevmem ama saygı duyarım. Abdullah Çatlı, bir mafya lideriyken; devletten destek almış, devlet için öldürmüştür. Devletin kullanıp, attığı yüzlerce isimsiz kahramandan biridir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDeniz Gezmiş boş hayaller peşinde eşkiyalık yaparak halk adına mücadele ettiğini sanan biriydi.
Abdullah Çatlı devletin her türlü pis işini yapmış, para karşılığı süikastler düzenlemiş, cinayetler işlemiş, masum veya suçlu bir çok insan öldürmüş, sonra yurtdışında her türlü pis işe, uyuşturucuya falan bulaşmış, en sonunda külfet haline gelince poponu dayadığı devlet tarafından ıskartaya çıkartılmış sıradan bir katildir.
Deniz Gezmiş hakkaten insanlar adına bişeyler yapmaya çalışsa da boş işlerle uğraşmış, öbürü eşkiyanın dik alası.312 Yorumla
Soran+1 yılElinde kanıt var mı suçsuz insanları öldürdüğüne?
- +1 yıl
Aç oku, valla bak aç oku, kendisini tanıyan insanların anlattıklarını, o devirde devlette çalışan insanların açıklamalarını oku.
Zibilyar kere yazıldı çizildi bunlar, hem bişeyden haberiniz yok, hem de 'Kanıtın var mı?', ne yapayım sana devlet arşivinden yazılı belge mi postalayayım?
Adamın suç ortakları kitap falan yazdı hatta, TKP'li gençleri darbe dönemi öncesi nasıl evlerini basıp esir aldıklarını, sonra Abdullah Çatlı'nın arabayla bunları açık araziye götürdüğünü, kafalarına kurşun sıkıp tarlalara attıklarını, Çatlı'nın Ermenistan'ın şu meşhur örgütüne görev başı 10.000 dolardan operasyon düzenlediğini, Venezuella'da özel eğitim aldığını falan.
Fransa'da uyuşturucudan hapse girmesi herkesin bildiği bişey, sen bunları bilmiyorsan ne anlatayım sana daha?
Soran+1 yılHaluk Kırcı'nin röportajını izlemedin mi sen? Kırcı ne diyor? Abdullah Çatlının 1 tane kardeşimin üzerine evi ve 1 tane arabası vardı Çatlı parayı sevmezdi Çatlı paradan nefret ederdi diyor! Haluk Kırcı'yı kesin tanıyordursun! Bahçelievler "katliamı" katliam bile değildi o zamanlar solcular bir çok sağcıları katledip cesetlerini oraya buraya atınca katliam olmuyor ama bunları biliyormuydun?
- +1 yıl
Çatlı iyilik meleğiydi, Çatlı öldüğünde göğe uçtu di mi?
Herif uyuşturucu satıcılığından Fransa'da yakalanıp içeri atılmış, ordan kaçırılmış ve kırmızı bültenle aranırken öldürülmüş, gelmiş bize iyilik meleği ilan ediyorsun.
Soran+1 yılİyilik meleği ilan etmiyorum! Bu işlerde nam salmak için mecbur böyle işlere girmek lazım diye bir açıklama yaptı en yakın arkadaşlarından biri ve girdiğinle bir kaçtı zaten devlet kaçırdı yani uyuşturucu vs. Bunlar hikaye
- +1 yıl
He yav he.
Soran+1 yılYav birşey den haberiniz yok hepiniz Çatlı düşmanısınız
- +1 yıl
Senin bişeyden haberin yok, eşikyayı kahraman belliyorsun, bu memleket Çatlı gibilerin eline kalacaksa ve onlara muhtaçsa zikimiş öyle memleketi zaten.
Soran+1 yılYa ha paralı bitirdi ha parasız bitirdi ne fark eder? Bittimi? BİTTİ. Çatlı gibilerinin sayesinde şu an sağ sol çatışmaları bitti sen hala uyu
- +1 yıl
Sağ sol çatışmalarını ordu geldi bitirdi, devlete, siyasilere falan kalsaydı işler hepten fiyaskoydu.
Şimdi 'Darbeee' diye ağlıyorlar, halk asker darbe yaptı diye bayram etmişti o zamanlar. Ha sonra gelip ordu da üstünden silindir gibi geçti halkın, orası ayrı. - +1 yıl
@Amkıran Tabii yahu, Fransa tezgah kurdu, Çatlı ve benzerleri aslında memurdur, işinde gücündedir falan.
Tiplileri Tkpli demişim bak orası yanlış olmuş hakikaten.
Bu adamlar devletin zamanında suça suçla müdahale etme saçmalamalarının ürünüydü, zaten çok uzun süre yaşatılamazlardı.
Kullanıldılar, arada semirdiler, sonra da sefil olup öldüler.
Ne kahramandılar ne de özenilecek övülecek kişilerdiler
Hep de tezgah, her şey oyun, bu kafa yapısını Kurtlar Vadisi soktu bu ülkeye. Eskiden Çatlı dendiği zaman insanlar katil bilirdi
ikiside vatansever, ancak siyasi görüşleri farklı. ben sağ görüşlüyüm. ama gidipde deniz gezmişe asla vatan haini diyemem. o amerikan filosunu denize döken bir devrimciydi. ama şuanki devrimci geçinenler pkkyla kolkola, terörist cenazelerinde, putinin emrinde. bence yeterince açık oldu düşüncelerim..
32 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın yeterince açık oldu!
Tabi ki de deniz gezmiş. Adam idama giderken bile kahrolsun faşizm diye bağırıp davasını sonuna kadar devam ettirmiş. Onun gibi olmak isterim ve onun yolundan da giderim 👍👍✌ kahrolsun faşizm yapsın özgür ve eşit insanlar
44 Yorumla
Soran+1 yılPeki Çatlı hakkında neler biliyorsun?
- +1 yıl
Aslına bakarsan vikipedi dışında herhangi yeterli bir kaynaktan araştırma yapmadım tek bildiğim deniz gezmiş ile tamamen düşünceleri farklı olan biri ve bu soruyu sorduğun için teşekkür ederim kendimi yetersiz bilgi sahibi hissettim ve güvenilir bir kaynak bulursam detaylı olarak Abdullah çatlı'yı da araştırırım.
Soran+1 yılEyvallah sağolasın! Deniz Gezmiş solcu Çatlı sağcı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bir milliyetçiyim fakat ikisi de dava adamıdır Deniz gezmiş davasını satmamış biridir takdir ederim
Abdullah çatlıyı devlet kullanmıştır ifşa olunca mafya demiştir ülkesi için büyük işler başarmış bir dava Adamı da çatlıdır225 Yorumla
Soran+1 yılEroin işine ne diyorsun peki?
Soran+1 yılKazanıyordu ama sonuçta bu adam böyle hafif uyuşturucu sokmamış ki ülkeye kokain vs. sokmuş
- +1 yıl
Zaman'ın mit görevlisi hiram Abbas bizzat gidip çaylıyla görüşmüş ona bir kimlik ve silah vermiştir o Adam ne yaptıysa devlet için yapmıştır devletin emriyle yapmıştır fakat istihbarat ve özel görevde bir devlet kuralı vardır yakalanır veya ifşa olursan devlet seni tanımaz sahip çıkmaz bu böyledir
Devletin öz evladı sahip çıktığı ve satmadığı tek kontrgerilla yeşildir
Soran+1 yılYani catli ifşa oldu ve öldürüldü
- +1 yıl
Evet ifşa oldu zaten mossad yakın takipteydi ölüp ölmediği konusunda bir şey diyemem cenazeyi görmedim fakat devlet böyle bir durumda bizim adamımız derse ona yaptırdığı bütün suçları üstlenmiş olur buda başka ülkelerle diplomatik krizlere yol açar
Çatlı yurt dışında Ekibiyle çok ciddi işler başarmıştır
Soran+1 yılEkibinde kimler vardı biliyormusun?
Soran+1 yılCIA'ya çalışmamışdır ki Çatlı! Catlinin ne işi olabilir amerika ile?
Soran+1 yılÇatlı'yı ben çok tedbirli sanıyordum gerçi tedbirli olsa ifşa edilmezdi böyle adamlara bence devletin şu zamanlar çok ihtiyacı var
- +1 yıl
Katılıyorum mossad gibi bir gizli servis peşinizdeyken ifşa olmamanıza imkan bulunmuyor beyefendi. Mit de o Zaman kontrgerilla daire başkanlığı vardı yeşili çatlıyı ve adını bilmediğimiz daha nice vatan evladını bu kontrgerilla dair başkanlığı yetiştiriyordu Türkiye'de çatlılar bitmez lakin AKP hükümeti daire başkanlığını kapattı ve derin yapılanmadan korktuğundan kontrolden çıkacağını düşündüğünde bu işe kalkışmıyor
Soran+1 yılMossad peki gerçekten de nasıl bu kadar güçlü oluyor? Hem kontrolden zaten çıkması lazım ki terör bitsin AKP'nin bir b. ok bildiği yok
- +1 yıl
Bey efendi sizinle sohbet etmekten kefiy aldığımı belirtmeden geçmek size saygısızlık olur, teşekkür ederim.
Öncelikle mossad şu an da bilinen acil bir durumda kullanıma hazır dünya çapında 200 bin hücreye ve yine bilinen 30 40 bin arası ajana sahip bu gücün kaynağı parada ve Hasan sabbahın uyguladığı istihbarat taktiklerini uygulamakta biraz da uzun ve derin bir konu ben size kısa olarak anlatayım,
Peygamber'imizden bu yana banka işi tefecelik işi yahudilerdedir para zaten ezelden geliyor yani David rocfeller gibi ABD de ki yahudi kökenli para babaları İngiltere ABD yönetimi para sayesinde yahudielre geçmiştir ve İsrail diğer devletlerin aksine hep istihbaratın önemini biliyordu ve hep istihbarata yatırım yaptı şu an meyvelerini topluyor, Türk'ler de ilk istihbaratın Abdülhamit Zaman'ında kurulduğunu düşünürsek Mossad'ın bu denli tecrübeli yaygın ve güçlü olmasını anlarız
Soran+1 yılYani MOSSAD paralı olduğu için şu an en güçlü istihbarat birimi arkasında bir çok para babaları var! Aslında MİT artık hiç birşey yapmıyor yapsa DAIŞ'i engeleye bilirdi tek yaptıkları şey İmralı-Kandil arası mektup yolluyor!
- +1 yıl
Para evet ama İsrail Ordu dan çok ishbarata önem verdi milletin askerleri ölürken onlar 100 ajanı devletlerin belirli kademelire getirerek ya kaos ya darbe yaptırıyorlardı sizce binlerce askerin ölmesi mi istihbarat mı önemli bir düşünün onlar bunu binlerce yıldır düşünüyorlar,
Şu kadar basit açıklayayım Türkiye'de Atatürk ölmüştür, istihbarat onunla birlikte gömülmüştür..
Soran+1 yılYani diyorsun ki istihbarat ordudan daha çok önemli
Soran+1 yılVay süpermiş ya kardeşim ALLAH senden razı olsun sayende çok şey öğrendim bugün!
Zaten Yahudiler takdir eilmesi gerekir hepsi eğitime önem verip zengin oluyorlar ve Vatanına milletine sonuna kadar destek veriyorlar- +1 yıl
Allah sizden razı olsun yardımcı olduğuma sevindim kardeşim,
Millet olarak sevmem bir Türk olarak lakin onları sevmiyor olmam zekalarını görmezden gelmemi gerektirmez adamlar 1 tek vatandaşı için 10 bin Filistinliyi öldürdü Zaman'ında herkes vatandaşını böyle savunsa İsrail İsrail olamazdı
Soran+1 yılZaten yahudileri kimse sevmiyor yaptıkları katliamlar yüzüne... yapmasalar Filistini rahat bıraksalar Müslümanları adam yerine koysalar sevilirdi
- +1 yıl
Onlar büyük İsrail'i kurmak için para ve silah desteği ile hitleri yarattı lar çünkü Dünya'ya yayılan ve rahat olan yahudileri tek bayrak altında toplamanın tek yolu savaşdı hitler Fransa'dan Rusya ya nerde yahudi varsa katletti kırma ve safkan olmayanları ve yahudileri göçe zorladı böylelikle Filistin'den para ile alınan topraklarda İsrail kuruldu kendi Halkını amaç uğruna öldüren millet mğslümana acır mı?
Soran+1 yılAynen öyle aslında Hitler bunlara zamanında çok iyi yaptı keşke soyunu kurutsaydı ki şimdi müslümanlar acı çekmiyor olurdu
Ikisinde Allahtan rahmet dilerim.
Ikiside Adam gibi adamdi.. Adam olmayan TR yonetenlerdi.
Ayrica, Suanki Sol dusunce hdpkk'ya yataklik yapmaya hazirlaniyor.17 Yorumla
Soran+1 yılAynen onlar olsaydı belki terör biterdi
Soran+1 yılChp zaten terörü destekleyenlerden biri! Gerçi tayyip bile kürdistana selam yolluyorsa birşey bilmiyorum
Soran+1 yılOrdaki kürtler nasıl
Soran+1 yılAslında öyle ama bizim ülkemizde olanlar nankör
Her ikiside vatan sever benin için. Biri sağcı diğeri solcu vatan sever. Deniz gezmişin Atatürk yürüyüşleride vardır deniz gezmiş bazı dağcı solculara falan benzemez
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki Çatlı hakkında ne diyorsun?
- +1 yıl
Fazla araştırmadım onun hakkında çok bir bilgim yok ama sağcı ve vatan sever olduğunu biliyorum ayriyetten kumar falan işinede girmiş artı olarak çatlıya yeşil yani mahmut yıldırım suikast yapmıştır mahmut yıldırım zaten tam bir vatan sever ve devlet adamıdır devletin tetikçisidir. Peki neden çatlıyı öldürdü dersen çatlı devletin işine gelmemiştir derim.
Soran+1 yılBence Çatlı çok fazla bilgi biliyordu devlet hakkında bunları ötmesin diye suikast yapıldı! Ama yeşilin yaşadığına inanıyorum o adamın dibi
Soran+1 yılAdamın hala bayrağını sallayanlar var! JİTEM MİT gibi
+1 yılBiri katil.. Diğeri bağımsız ve gerçekten demokratik Türkiye'nin gencecik kalacak olan savaşçısı..
25 Yorumla
Soran+1 yılKatil kim?
- +1 yıl
Çatlı.
Soran+1 yılNe katilik yapmış biraz anlatırmısın? (Onu korumuyorum merak ettim yanlış anlama)
- +1 yıl
Ben görüşümü kalkıp bu iki şahsı karşılaştırmak adına yapmadım.. Karşılaştıralacak tipler değiller.. İnsanı insan olanla kıyaslarım çünkü.. Bahçelievler katliamı örneklerden birisidir.. Ayrıca Çatlı'nın temsil ettiği siyasi çizgi siyasi katillğin manifestosu gibidir pratikte..
Çatlıyla bu gvati nasil ayni soruda sorabiliyorsunuz
31 Yorumla
Soran+1 yılgüzel kardeşim niye?
+1 yılTabiki de deniz gezmis her zaman adaletin ve mazlumun yaninda olun. Yaşasın özgürlük ve barış kahrolsun faşistler ve gericiler
30 Yorumla
+1 yılçatlının vatansever olmadığından adım gibi eminimde :D Allahın tetikçisi devletle dirsek teması yaptı diye vatansever olmaz. gerçek vatanseverlere hakaret olur bu...
10 YorumlaGündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. İkisi de vatanını seven insanlar. bakis acıları farklı
20 Yorumlaİkisi de infaz edilmiş ikisi de vatanı için çabalıyorlardı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbdullah catli devlet tarafindan cope atilmis bir tetikcidir
Deniz gezmiste devlete karsi halkin ustunlugunu goren sosyalist kominist devrimcidir20 YorumlaÇatlı tabiki Deniz teröristtir.
33 Yorumla
Soran+1 yılKanıt?
Soran+1 yılDevlete karşı gelen insanın başı kesilmeli idam doğru bence
+1 yılBilmiyorum ki bunları hiç 😕
17 Yorumla
Soran+1 yılİkiside devletin adamı! Ama bulaşma bence en iyisi
- +1 yıl
Devlet kendi istediğiyle, işlerini başkalarını kullanarak kendini mi koruyor yani. 😕
Soran+1 yılAynen öyle! Sen boşver dizi izle :D
- +1 yıl
Zaten dizi izliyorum 😂 ama ülkenin geçmişi gerçekten karanlık galiba. 😃
Soran+1 yılAynen hemde ne karanlık okadar derin ki ilgilenlerin arastiranlarin çoğu bu yolda ölüyor
- +1 yıl
Yok artık valla mı 😨
Soran+1 yılAynen
Abdullah Catlı reyız 👍
30 Yorumla
+1 yılMuhsin yazıcıoğlu örnek aldığım insandır.
21 Yorumla
Soran+1 yılO kralın kralıdır ALLAH RAHMET EYLESİN
bence deniz çatlı en milliyetçi
10 YorumlaÇatlı
31 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
İkisi de terörist.
12 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
+1 yıldeniz gezmis
21 Yorumla
Soran+1 yılSebep?