Terör örgütlerinin liderleri ile hiç oturup konuştunuz mu bir anlaşmaya varmak için bir araya geldiniz mi...
Abdullah ÇATLI;
Kanı ve sütü bozuklarla iş yapılmaz, siyaset konuşulmaz,
tartışmaya girilmez.. Kafasına sıkılır, sevaba girilir

NATO gladyo köpeği. Eğer bu faşist köpek kahramansa Öcalan'la Gülen de kahramandır. Hepsi eni sonu Amerikan emperyalizmine hizmet etmiştir. Hem faşist hem terörist, hem de mafya, bütün pislikler irin gibi akıyor varlığından.
Burada da Dünyayı ve ülkeyi Kurtlar Vadisi analizleriyle kavrayacağını sanan 3-5 embesilin kahramanı oluveriyor işte. Yazıktır.
" kahraman "
Hala arabanın nasıl kaza yaptığı meçhul. Çok denk geldim Çatlı diyince gözleri fal taşı gibi açılanları. Şu anda vikipedi de bile uyusturucu kaçakcısı kontgerilla mensubu yazıyo. Suikastın kim veya kimler tarafından yapıldığı gayet açık fakat kimsenin cesareti yok dibini deşmeye. Kim ne düşünür bilmem ama şu anda başımıza Çatlı gerek.
Çatlı'nın cesedini sayılı kişiler gördü. Arabanın içinden kaybolan çanta. Alakasız insanların susurluk davasına katmaları davanın sonunu getirmek istemediklerindendir.
Kim bilir ortada bir ölüm bile yoktur belkide
Abdullah Çatlı ve Hakan Fidan ikilemesi sadece benzer teorilerden ama çok sağlam bir teori. Googleden bakabilirsin. Çatlı ve Fidan'ın resimlerini karşılaştır.
Adam sıfatını yakıştırabileceğimiz nadir kişilerden. Adam gibi adam.
Cevap
11Cevap
Şunu unutmayın ki iç Anadolu'dan boş adam çıkmamıştır hepsi Vatan aşığıdır ve Vatanı'nı karşılıksız sevmiştir Abdullah Çatlı, Muhsin yazıcıoğlu ve son aklıma gelen de Ömer halis demir bu 3 kişi de Vatan için kendini feda etmiş insanlar'dır bu kişileri suçlayanlar kendinden şüphe etmelidir.
Sadece saydıklarınız değil ülkemiz bir çok Kahraman görmüş geçirmiştir. Ancak hepsi ya hain ilan edildi ya da Çatlı gibi harcandı. Ömer Halis Demir ise Kahramanlık ünvanı ile şereflendirilmiş ve gelecek tarih kitaplarında yerini alacağından eminim.
Ben sadece aklima gelenleri söyledim ve 3'üde iç Anadolu'dan yani eleştirenler buna dikkat etmeli askerde en kritik ve sınır güvenliği olan yerlere iç Anadolu'nun adamı'nı yerleştirirler gözü kapalı çünkü Vatan aşığı'dır hepsi.
Hayale dayalı aklama çalışmaları.
Nasıl bir kahraman ise ermeni anıtına bir molotof kokteyli için 1 milyon istiyor MİT'ten.
NATO Tetikçisi olduğu eylemleri ile sabittir.
MİT'ten karşılık olarak hapishanede bulunan ülkücü arkadaşlarının idam cezasını kaldırmasını istedi.
Temizliyim derken sıvamışsın 😂
Yani anayasaya göre suç işlemiş bir çok mahkum, kendisi tarafından serbest bıraktırılmış ve suç dünyasına geri döndürülmüştür
12 Eylül o ülkücüler Asılmıştır.
Daha şimdi pazarlık yapmıştı hani? 😂
Ayrıca Paris Ermeni Anıtı 80 de mi molotof kokteyli atıldı?
Azerbaycan'ı kana bulamak için Çiller ile ne pazarlığı yaptı?
Çatlı'nın kurşun sıktığı herkes ya ASALA üyesi ya da ermeni terör örgütü üyesi olduğu delilerle sabittir. Sonuçta Çatlı vatan hainleri ile değil Devlet ile pazarlığa oturdu. Çiller " Ben Abdullah Çatlıyı yakından tanımam bu millet uğruna devlet uğruna kurşun atan da yiyen de bizim için şereflidir saygı ile anılır.
Öldürdüğü vatan partili gençler asalak üyesi miydi?
Kaldı ki anlaşılan sen hiç tarih okumamışsın, aç Ergenekon Davası tutanaklarını incele misal. Çatlı'nın Asala ya karsi bir başarısı yok.
Ayrıca!
Pazarlığa devlet ile oturdu eyvallah da, kimin çıkması için?
Bu başarıyı sen bilemezsin ben bilemem. o dönem yaşayanlar bilir tarihi yazanlar değil yaşanlar biliyor. Asalaya karşı başarısı ortada. Vatan partili gençler'in kim olduğunuda deliler ile ortaya dökebilirsin o söylemiş olduğun davalar ile. Ergenekon davasında Çatlı'nın iş yaptığı insanlar var. Ancak Çatlı iş yaptığı herkesi öldürürdü. Sizin şu an reis dediğiniz mafya türü insanlar bu işlerin içindeydi. Yaşanların ifadesi bellidir Çatlı'nın ne için mücadele verdiğini ortaya döküyor zaten ifadeler.
Arkadaş karşımda papağan mi var ki aynı şeyleri tekrar edip durmuş?
Sen diyorsun ki bu adam devlet ile pazarlık yaptı. MİT diyor ki evet 1 milyon verdik, sadece ermeni anıtına molotof kokteyli atması için.
Sen diyorsun ki Asala, mit diyor ki hiçbir başarısı yok
Sen diyorsun ki vatan severlik, kanıtlar diyor ki 7 vatan partili gencin katili.
Sen diyorsun ki vatanseverlik, istihbarat diyor ki uyuşturucu!
Azerbaycan'ı Çin'i Rusya'yı vatanını sevdiği için mi Amerika adına kana bulattırdı?
Uyuşturucu ile gençliği zehirlemek vatan severligin neresinde?
Sen okuduklarını bana sayarsın. Ben emniyette çatlı dosyasına bakarım işte papağan olmamın nedeni bu.
Uyuşturucu nerede yazıyor acaba?
Abdullah Çatlı hakkın da bilgi ve faili meçhul cinayetler hakkında arama kararı var. ancak dokunulmazlığı varmış gibi yerinin bilinipte alınmaması. Zaten kazada araçtan emniyet müdürüde çıkmıştı. Kayıtlarda hiç bir yerde uyuşturucu geçmiyor.
22 Ekim 1983'de Paris'te MİT ile ilişkiye geçtiği ve ASALA'ya karşı bilinen 5 bilinmeyen bir çok eylemde kullanıldığı MİT resmi belgelerinde kayıtlıdır.
Aşamaya karşı
Eylemi yok demedim ki asalaya karşı.
Başarılı eylemi yok.
Soner yalcin in mit röportajında da açık açık anlatılmıştır mit tarafından.
Yine uyuşturucudan Fransa'da yargılandı Türkiye'de de mit üzerini çok örttü bu konuda.
Aslında dediğin gibi faili meçhuller..
Abdi ipekçi nin hesabı?
Bu kimla kanka ilkez gördüm valla
Kesin kötü niyetli birisi gibi duruyor
Bence öyle geldi tipi ama bana özet olarak
Anlatasana bir ton yazı var okumadım
Benim için saygı duyduğum sayılı kahramanlardan biridir.
https://i.hizliresim.com/VEQLqV.jpg
adam şimdi tekirdağda teröistlerin içerisinde yatıyor en son duyduğum iki tane pkk lı leşi öldürdüğüydü son durumu ise adalet bakanlığına yazdığı mektupta erdoğanı tehdit ettiğiydi
Nezaman yazmis o mektubu kardes merak ettim
Çatlı'nın tehtit etme gibi bir huyu yoktu. "Kanı ve sütü bozuklarla iş yapılmaz, siyaset konuşulmaz, tartışmaya girilmez.. Kafasına sıkılır, sevaba girilir" sözünden anlaşılacağı gibi.
Tehtit etme huyu şu an hapiste olan Alattin Çakıcı'da vardır. Susurluk kazası olmasaydı Çakıcı'nın hayatta olacağı meçhuldür.
@oğuzhan8125 netten bak çıkıyo
karıştırmış olabilirim
Hyr baktinsa tarih biliosan ugrastirma beni :-)
Benim kahramanımdır bir diğeri şehit lider Muhsin yazıcıoğludur. Şimon serefsizi tbmm geldiğinde tayip poponu yalamış. Muhsin başkan o sözü söylemiştir Ben bebek katilleriyle oturup konuşmam.
ev arkadaşım asenaydı oradan biliyorum
Dişi Bozkurt'a sevgiler.
eyvallah iletirim
kale boyunda zıplayın kahbe bizansa osmanlı sancağı da dikiyor mu
*zıplayıp
pek bilgi sahibi olmasamda severim
Bilgiyi kısa not ile geçtim.
Adam hatta adamin dibi
Benim gözümde kahraman değildir.
ADAM
cCc Çatlı Reis cCc
Yoluna can feda.