Abdullah ÇATLI?

Abdullah ÇATLI?

Kimine göre kahraman.
Kimine göre katil.

Bilmeyenler için;
Ülkü ocakları ile başlamış ve yapmış olduğu bir çok eylem ile MİT'in dikkatini çekmiştir. Devlet adına çalışmıştır.
Abdullah Çatlı geçtiğimiz yüzyılın son çeyreğinin en büyük Türk kahramanlarından birisidir.
Bugün başımıza musallat olmuş olan terör örgütü ile ordumuzla mücadele ederken, o dönem Abdullah Çatlı tek başına birkaç arkadaşı ve gördüğü azıcık devlet yardımı ile baş ediyor, tek başına Asala terör örgütünü bitiriyordu.
Ermeni terör örgütleri ve işbirlikçilerine yaptığı aksiyon ve herdaim misilleme yani reaksiyon ile soluk aldırmıyordu.
Türkleri asla ezdirmeyen ve bir sözü ile Türkçülük ve ülkücülük duygusunu belli ediyordu.
" Yakarım Dünya'yı Tek Türk'ü Ezdirmem Allah Şahidim Olsun Sizi Bu Sokaklarda Rahat Gezdirmem"

Ayrıca Kurtlar Vadisi ile fenomen olan Polat Alemdar dizinin ilk yıllarında Abdullah Çatlı'yı canladırdığı bariz kesindir.
Dizide kullanılan bir çok söz Çatlı'ya aittir ( örn: İki kişinin bildiği sır değildir. )

Ülkemizde bir kaç acı gerçek vardır.
Yakın dönem Türk Tarihi’nin Abdullah Çatlı gibi birçok Türk kahramanı vardır, acı olan ise hep yaftalanmalarıdır.
Kontrgerilla tetikçisi infazcısı, gladyo ajanı, cia işbirlikçisi, mossad işbirlikçisi, Kgb ajanı gibi iftiralara maruz kalmıştır hepsi, vatan haini dahi ilan edilmişlerdir.

İtalyan Savcı:
Çatlı Duruşma Salonuna Girdiğinde, Ortamda Saygı Ve Korkuyla Karışık Tuhaf Bir Gerilim Oldu; O Zaman Ona Neden REİS Dendiğini Anlamıştım. ( Papa Suikast'inde dinlendiğinde )

Ülkenin her yerinde aranan Çatlı rahat bir hayat sürmüş ülkemizde hiç hüküm giymemiştir. Garip olansa tüm teşkilatların Çatlı'yı hem arayıp hemde nerde olduğunu bilmeleriydi.

Dipnotlar: 8 Ekim 1978'de azmettirdiği öğrencilerin hepsi devrimci oldukları kesindir.

Peki ya siz Abdullah Çatlı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Abdullah ÇATLI benim gözümde Kahramandır. Yazıda belirttiğim gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Alman Gazeteci;
Terör örgütlerinin liderleri ile hiç oturup konuştunuz mu bir anlaşmaya varmak için bir araya geldiniz mi...

Abdullah ÇATLI;
Kanı ve sütü bozuklarla iş yapılmaz, siyaset konuşulmaz,
tartışmaya girilmez.. Kafasına sıkılır, sevaba girilir
Abdullah ÇATLI?