Yaradilani Sevin, yaradan'dan ötürü 😉
Recep Tayyip Erdoğan?
Yaradilani Sevin, yaradan'dan ötürü 😉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamın hası
Adamın dibi
Adamın ta kendisi
Şu Erdoğan'ın yaptığı hizmetleri mustina kamil yapsa onun heykelini helikopterle 24 saat havada tutarlardı dönüşümlü dönüşümlü 😂😂😂
@SafTürk Elhamdülillah :) Sana Atatürkçü Aziz Nesin'in sözüyle karşılık veriyorum. "Hiçbir gerçek Müslüman Ataturku sevmez. Seviyorsa ya ahmaktır ya da sahtekar." Bunu sizin aziz söylüyor ben söylemiyorum. Bir de Türk yazmışsın nickine. Önce ceddine her türlü eziyetleri yapan kişileri bir araştır.
@andezittt Hahaha Sen kimsin len benim Türklüğüme laf atacaksın. Anlayamadığın nokta hala aynı. Çok güzel topladı o kadar güzel topladı ki topraklarımız kat be kat küçüldü. Madem çok süper dehaydı kurtarsaydı tüm topraklarımızı. Suçu Arap'lara atmaktan başka birşey bilmezsiniz. Bence sen o küçücük minnacık nöronlarına biraz da objektif olmayı öğret. İnsan gibi tartışmasını bilseniz de bu engellemek zorunda kalmasam gerçi siz çok da engelsiz sayılmazsınız ama hadi bro 😎
Koyunum, cahilim, şuursuzum
Kendini ne guzel açıkladın😊
@BugsBunny34 aynen 62
😊hahayt
Tayyip amcadan eig alacağım aklıma gelmezdi sevinemedim :)
Alevilere başta olmak üzere birçok millete saygı duymayan bir insanı nasıl sevebilrim ki
neden mi seviyorum :/ https://i.hizliresim.com/Yk9Qrl.gif
Cevap
46Cevap
Seviyor ve saygı duyuyorum. Her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı.
. Ülke ekonomisini düzeltti,
. Askeri alanda yaptığı geliştirmeler ortada, (milli helikopter, milli tank, milli silahımız vs vs)
. Önceden göbeğini kaşıyan adam diye anılan bir ülkeydik şimdi ağzımızdan çıkacak söze bakılacak bir ülke haline geldik vs vs. Birçok alanda gelişmemizi sağladı Recep Tayyip Erdoğan.
Hataları, eksikleri olmadı mı elbette oldu, kimin hatası olmadı ki sonuçta ülke yönetiyor bu adam. Kolay bir iş değil öyle, insanlar boş beleş konuşmayı çok seviyor. Ceplerinde ki üç kuruş parayı yönetemeyen kişiler ülke yöneten adamı eleştiriyor traji komik bir durum.
Velhasıl-ı kelam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saygı duyuyorum.
1. Dunya liderlerine boyun egmeyip basi dik duruyo
2. Kendi durusundan taviz vermiyo
3. ulkemi 15yilda cok hizli bir sekilde kalkindirdi,
Illaki yaptigi kotu seylerde var. Ses kayitlari konusunda tam guveniyorum diyemem mesela ve dunya devletlerine bas kaldircam diye iliskilero de bozmaya basladi ama Erdogan disinda kimse bu ulkeyi bu kadar iyi yonetemez bunda da eminim
@forever10 kardes tum dunya liderlerinin vardir bu ornegi. Dik basli olmasindan oturu farkli cikislar yapiyo sonra toparlamaya calisiyo
1 - bu ülke onun iktidarında baya yol kat etti eskiden bu ulke krizlerle ugrasiyordu simdi herkesin elinde son model tel son model araclar zekat vercek fakir bulamiyoz
2- karizmatik tam bir lider hic bir konuda geri vitss yok
3-zeki bir adam
Sevmiyorum, sevenlerde zaten bu ülkenin cahileri...
Detaya gerek yok mesajı alın...
lh5.googleusercontent.com/.../MS660.jpg
Çünkü ekmeğimi tüpümü yumurtamı alırken sıraya giriyorum hemen alıyorum. Ayrıca istediğim yere çok rahat ulaşım sağlayabiliyorum. Askeri yönden dünyada 8. yiz. Daha çok var yazılcak. vs vsvs
1 -) türkiyeyi dünya devi haline getirdi
2-) ulaşım ve turizm de ülkeyi geliştirdi
3-) amerikadanın ortasında rusyanın göbeğinde cami açtığı için
@PilotAdam açar açar sadece mescitlerden ibaret ama ezan okutulmuyordu avrupada yaşamadıysan sus otur
bir de uçak yaptığı için.
https://hizliresim.com/Zkn0m0
Yapmadımı yerli helikopter yerli uçak yerli tank yerli silah şan chp ve mhp zamanında ülkeye katkı yoktu sömğrdüler millet maaş alamıyordu şimdi maaş beğenmiyorlar ne nankör insanlarsınız lan sizler dünyaya çık gez türkiye gibisini bulamazsın lan kötü dediğiniz burası diğer ülkelerden kat kat daha fazla güvenli huzurlu ama siz nankörsünüz
Türkiye hala 19. Sırası bile değişmemiş
Hangi ülkeye gidersen git hiçbiri %100 yerli bişi üretmez sen neyin kafasındasın sen yerli diye herşeyi kendi ürettiğinimi zannediyorsun apple telefonu yapmak 13 ülke beraber yapıyor ferari audi bmw hepsi parçaları başka yerden alır kendi toplar bir bok bilmiyorsunuz susun bwnim almanyad porshe de çalışıyor gelen parçalar başka üleden sadece birleştirmesini yapıyorlar marka ülkenin yerli olarak çıkarıyorlar aptalsınız
1-peygamberimiz
2-lider idealist
3-karizmatik
Gxdxdxdxd
Bu ne ya
😊 kemalistin provakatorun biri ne bekliyosun
Ne alaka ben kemalistim laf mi bu şimdi
Provakatorun teki diyim o zaman😊
Yaşayanlar, Putlardan daha çok şeyler yapabiliyor.
@PilotAdam Kime göre olduğu ya da olmadığı önem taşıyor ;)
@PilotAdam Yapmayın Allah aşkına. Ölen herkes geri dönemezken kıyamet gününe kadar, nasıl bu kadar tapınabiliyorsunuz? Elinden gelenin en iyisi dua etmek. Ama öyle bir tapıyorsunuz, tapıyorlar ki ardından küfür edenleri dahi duydum.
Atatürk'ün bugün kötü olmasının sebeplerinin %90'ıda CHP'dir.
@PilotAdam Yaşayan adama sevgidir bunun adı. Ölenin ardından yapılana putpereslik denir.
Terimleri öğren kardeşim.
@PilotAdam Boş ver uyma sen onlara :)
Çok ta sevdiğim söylenemez daha çok eleştiriyorum ama.
1-Çook başarısız ve istikrarsız muhalefet
2-Daha başarılı bir lider gorememem kazanabilecek partiler arasında.
3-2002 ve 2016 yılları arası değişen rakamlar.
Gece gece insanları küfüre zorlayıp günaha sokmayın.
Ne güzel cevap ya bu hahaha. Cevaptaki asilllik. :)
1 karizmatik
2 çalışıyo ama beni ingilendirmez sonuçta yol yapıyo uçak yapıyo
3 makarna kömür yardımı yapıyo yardımsever :)
kurbağa gözüne kurban olim onun :D
Tayyibin yaptıkları bence aşırı büyütülüyor tamam yapmadı demiyoruz ama günümüzün dünyasındada bir zahmet yap, Tayyibi şu yüzden sevmiyorum çünkü toplumu ayrıştırıcı sözleri var
1. Sol kafaların hepsi adama karşı
2. Dünyadaki sömürgeci nekadar devlet varsa onu yıkmaya uğraşıyo
3. Aklı olan ülkeyi 15 yıl öncesiyle kıyaslasın bakalım
Sevdiğimizden değil zorunda olduğumuz için destekliyoruz. Eğer o olmasa iktidara chp geçip ülkeyi satacak. Sayın Cumhurbaşkanımız hiç yoktan azar azar satıyor.
Iyı bır lider
Karakterli bir adam
Sözünün eri bir adam
85 yılda yapılmayan hizmeti 12 yılda yaptığı için diyerek bir özet geçiyim :)
@bay_enco başında peygamber varken lut kavmi erkek erkeğe ilişkiye girdiği için helak oldu. genel evleri erdoğan açmadı. başörtülü birinin öss ösym vs sınavlarına girişini tayyip engellemedi hani demokrasi demokrasi diye bir tarafınızı yırtıp ta şapka takmadı diye kimseyi asmadı zorla başa gelmedi. sizin gibiler ssk yı 1 milyar 111 milyon batırıp sonra bilmem ne partisinin başkanı olan adama destek verirsiniz ancak. diyanetin kendi kızına şehvet duyması diye yapılan haberi bana gösteriyorsan Allah seni bildiği gibi yapsın yani bu kadar alçalacağınızı hiç düşünmedim yazıktır günahtır. ama bir yandan mutlu oluyorum çünkü kuduruyorsunuz çünkü konyanın zamanında neden 49 yıllığına ipoteklendiğini bilmiyorsunuz türkiyedeki ilk genel evin ilk güzellik yarışmalarının kimin desteğiyle açıldığını bilmiyorsunuz.
umrumda değiller. Aslında hiç bir siyasi parti lideri umrumda değil...
sevmiyorum türkiye için en hayırlısının o olduğuna inanıyorum
Ne yaşayarak yazdın bu yorumu :D
@FalancaBiAdam samimi değil hırsız fakat akp nin karşısında adam yok malesef kötünün iyisi
sevdiğim tek tarafı diğer ülkelere karşı pasif kalmaması ve dik duruşu. onun haricinde desteklemiyorum.
şimdi bir şey derdim de, sabaha kalmaz alırlar beni... neyse anlayan anladı (!)
bana karı buldu çünkü evde 10 tane rus var ayarladı tayyip amcam bana :D
Artik basi ortululerde ogretmen ya da ogrenci olabiliryor
Bunu sevenin vatana ihanet savunuyorum var mı daha ötesi.
Ben sevmiyorum sevdiğimizi nerden çıkardın 😂😂😂😂
Yanlış anlama ama senin sevmemene hiç şaşırmadım.
@Bildiğimkadarıyla neden
Yine yanlış anlama ama senin tipinden de bunu beklerdim. Tip derken aşağılamak anlamında değil sima olarak diyim
@Bildiğimkadarıyla ben değilim Amy Lee profildeki. Ayrıca insanların dini inançları, desteklediği siyasi ideolojileri vs tiple sınanmaz
Ne alakası var ya. Tabiki dış görünüş bana önemli şekilde fikir verir. Abartılmadığı sürece önyargılar olmalıdır. Bir insanın içi nasılsa dışı da öyledir.
@Bildiğimkadarıyla ben de bu görüşe katılmıyorum ama sana saygı duyarım tabi ki
Eyvallah, saygı çerçevesinde bir konuşma oldu danke, gute nacht.
@Bildiğimkadarıyla la engel ne atiosun git bir bak ne yazdigima 😊
@forever10 hayırdır problem ne
@forever10 hala dediğim şeyi anlamıyorsun. İnsanları tipine göre yargılamıyorum yargılamak çok farklı bir şey. Sadece dış görünüşüne bakarak fikir sahibi olabilir insan. Ki öylede zaten.
@forever10 abartılmadığı sürece olması çok doğal bence saçma değil ama senin görüşün :)
değerlere göre şu an en iyi lider tayyip kimse buna karşı gelemez gidipde yok iyi parti ya da chp kılıçlar oğlu diyen bir kişi 2 yıllık krizden dolayı boş yapar ben z kuşağı olarak söylüyorum
O kadar çok ki hangi birini sayayım, anlayacağınıda sanmıyorum.
Sevmiyorum hatta nefret ediyorum desem az bile söylemiş olurum
Lamba dukkani actin Şu an cok zenginim, hani ampul lamba akparti anlarsin
o kadar kör olupda seven varsa buyursun ne diyek gardaş.
#Bildiğimkadarıyla skntn ne😊
Kardeşim özür dilerim Kemalistlere engel atıyordum arada sen de nasiplenmişsin
@Bildiğimkadarıyla 😊 bende ne oluyo dedim bir an gorusune baktm bendensinde
Aynen kardeşim iyi yazdın ya. takip ettim seni. Ben adamları mert insanları takip ederim ;)
Kardeşim ben daha 3G deyim hala. Ama o da güzelmiş Reisin imzası var her yerde. Bazılarına koyuyor ama :)
@Bildiğimkadarıyla aynen Allah yolunu açık etsin #UzunAdamın 👍
Amin🙌
Sevmiyorum
Sevemiyorum
Sevmeyeceğim
Bokun Teki Sevilecek Hiç bir tarafı yok zaten bu BOKU sevende beyin yok
Mevlana bunu görse gelme derdi. Sevmiyorum
YA ÖXNDKXNSKNDKSNSK
ne sevmesi be Allahını seven bunu sevmez
Seviyordum ama artık değil
Neden
Pkkyi içimize soktu milyarlarca lira gasp etti. tamam yaptığı iyi işler var ama artik oy vermem. Her gün sehit geliyor kimin umrunda
Doğru dedin.
Hep akp ye oy verdim belki yine veririm belli olmaz ama artik isteyerek vermeyeceğim verirsem bile son 1 yilda cok soğuttu
Sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum
Sevmiyorum, sevmeyeceğim, aslaaa
sevmek zorundamıyım.
Yol yapıyormuş ondan sevmişler.
tanrının taa kendisi daha ne olsun.
Dogru sizin tanrınız😊
Ama o bizim Allahımızın kulu 😊👍
@BugsBunny34 namert troller
@Bildiğimkadarıyla gelde anlat😊
@BugsBunny34 reis pardon ya. Trollerden gına geldi.
@Bildiğimkadarıyla no sıkıntı usta😊
çarpılcaksanız ya düzgün konusun
Sevmiyorum.
Çok güzel yol yapıyor be ondan 😂
sevmek için 3 değil 1 neden bile bulamadım.
Seviyorum, kime ne
Hiç bir şey hissetmşyorum
Onu sevecek tek bir neden göremiyorum
Recep Tayyip Erdoğan ;) ;) anlayana çok laf bile
sevdiğimizi kim dede acep
Sevmem.
Vizyon liderlik somucunda turkiyeninn gelişmesi
Sevmiyoruz :)
Chp. Mhp. hdp
Ama yol yapti
Adi bile yetiyo.
Sevmiyorm