Merhaba ks üyeleri Sorum şu
Ülkücü Müsün
Ülkücü Değil Misin (değilsen sebebi var mı)
Ülkücü Müsün
Ülkücü Değil Misin (değilsen sebebi var mı)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şunu açıkca belirtiyim ülkücülük kısaca vatanını, milletini ve bayrağını sevmektir onu herşeyin en üstünde tutmaktır. Ayrıca faşistlik diyenler olcak kesinlikle böyle bişey yok. Biz ülkücüler vatanımıza hainlik yapanlara sen şu ırktansın ve senin ırkından olanlar kötüdür dememeyiz biz ona "TERÖRİST" ve "HAİN" deriz ve böyledirde zaten onun ırkı önemli değildir. Bizim için asıl konu vatandır çünkü. Biliriz vatan olmazsa hiç birşey olmaz..
Eyvallah be kardaş çok ta güzel söyledin kardaş şunu da ben ekliyim MİLLİYETİ OLMAYANLAR İÇİN MİLLİYETÇİLİK BİR FAŞİZMDİR bu soysuzların bizi lekelemek için faşist derler olsun desinler bakalım bigün vatanda hainlik çıkarsa onlar kaçarkan kim burda savaşçak o faşist dedikleri biz ülkücüler savaşaçak vatanları bayrakları içn
Ülkucuyum ve hic oraya buraya donen yadan ordan burdan degil... cocuklugumdan bu yana... da kimseye de neden degilsin demem... cunki Akli mantigi olan insan gecmis tarihe bakar cikari olmayan vatanini seven zaten ülkucudur... ama bastakine kizip yok ben ulkucuyumde devlet bahceli olmasa veririm diyenleri gec...
Eyvallah çok güzel demişsin küçüklükten ölene kadar ülkücüyüz
Değilim, çünkü milliyetçilik gibi ilkel ve çağdışı bir ideolojiyi hangi ülkede olursa olsun desteklemiyorum. Senin ülkücü olmak için bir sebebin var mı?
Ülkücü değilim. Olmama sebebim de ülkücü olmak için ortada bir sebep görememem.
Cevap
28Cevap
ülkücü değilim ,
nedeni açıkliyim ,
hala kafası orantısız güçte olan insanlar ülkü ocağında barınmakta ,
eğitimle ilgilenen çok nadir insanlar var ,
ha tabi sözde üniverste okuyan tipler var ,
böyle bölümleri falan ziyaret ederler ,
işte derler ki ; bir sıkıntı var mı? yok mu? falan
hiç eğitim için bir kenetlenme göremedim ben üniverste de..
sonra mesela bu ülkü ocaklarının bir başkanları oluyor ,
bir tanesi de çıkıp öğrencilerin projesini falan desteklemiyor (dahasını demiyorum proje diyorum sadece)
mesela ülkücüyüm diyorlar ,
ama içki içiyorlar?
ülkücü insan içki içermi? kurallara göre içemez diye biliyorum?
ama gördüğüm ülkücüler içiyor..
namaz kılan bir ülkücü görmedim ben hiç mesela ,
ülkücü bir insanın namaz kılması gerekmez mi?
Ben 13 yaşımdan beri ocağa giderim şu an yaşım 19 ve senin dediğin hiç birşey doğru değil
1-Ocakta ders değil seminer olur türk tarihi ile ilgili bir büyüğümüz gelir seminer düzenler vede ders çalışmıyo demişsin ama senin başkan dediğin kişilerden önce ordaki abilerimiz sorardı bize derslerini yapıyomusun diye
2-Kafası orantısız güçte olanlar oraya gider demişsin ama unutma orası dövüş kulübü değil bir teşkilattır
3-Seminerlerde sık sık dini konularda yapılır. Namaz kılan ülkücü göremedim demişsinya çünkü sen namaz kılan insanları görünce anlıyosun ya hangi düşünce yapısında olduklarını kominitmi, şeriatcımı neyse..
4-İçki içmez demişsinya ben sana şöyle söyliyim sen insanların kendi günahlarını eğerki idolojisiyle bağdaştırıyosan bilki yanlış yoldasın
Son olarak bunları sana söylememin nedeni seni ülkücü yapmak değil zaten herkes olamazda sadece olurda bir yerde bir muhabbet olur orda yalan yanlış konuşupta millete rezil olma
Senin dediğine gelcek olursak birincisi senin eşkiya dediğin insanlar şehit yürüyüşü yaptı ve yapmayada devam edicek peki bak bakalım o eşkıyalar hiçbi esnafa, kamu malına zarar vermişmi
2. side sen Vatan sever insanları hdp ve onun yardakçılarıyl ile bir tutuyosan sana acımaktan başka birşey yapamam
@FalancaBiAdam
1- derslerini yapıyormusun? ve görüyoruz ki üniversteler de başı boş gezen öğrenciler çok? davaları ülkücülük ve bölüm bölüm gezip bir sıkıntı varmı? derslerde zerre başarısı olmayan adamlar sadece üniversteler de aylak aylak gezerler.. ne garip değil mi?
2- orasının teşkilat olduğunu biliyorum evet , bazılarının ceplerin de silah taşıması nasıl bir ironidir anlamış değilim? anlatmak istersen de zevkle dinlerim?
3- Ülkücü olmak için şartlar vardır? ülkücü olman için namaz kılmak kurallardan biridir.. ve ben dedim ki namaz kılan ülkücü görmedim.(ülkücü olmanın kuralları vardır , konuştur bilgini bakalım)
4- ben hiç günahtan bahsettim mi? yazım da? nerenden uyduruyorsun? , dedim ki
ülkücü bir insan hani ülkücü kurallarını bilip kabul ediyor ya? nasıl içki içer?
sen hiç ülkücü mekanların da alkol satışı gördünmü? mesela , ben hiç görmedim..
ama saman altın dan içki içenleri gördüm , bu nasıl ülkücülük..
Bundan 4 yıl sonra ülke karıştığında sokağa inmezseniz milli maçını izleyemeyeceğiniz bir hayata mahkum kalacaksınız. Osmanlı'nın son kaybettiği savaşlarda imzalamış olduğu anlaşmaları bir araştırın. Bu hükümet 2023 ü kayıpsız görsün bende AKP davarı olurum? Mesele parti meselesi değil mesele tepkisini koyabilmek bunun içinde MHP den başka çare yok
Bidaha oku istersen yazdıklarımı çünkü namaz kılan ülkücü görememe mevzusunu halen anlayamamışsın ne demek istediğimi
2-Silah taşıma muzusuna gelince yine yanlışsın kendin demişsin zaten kuralları vardır oranın diye var evet mademki kuralları biliyosan ocakta orta öğretim, disiplin masası , sosyal faliyet bölümleri olduğunuda bilirsin ve bu bölümlerin yöneticileri vardır bu yöneticiler ocak başkanından sonra en çok saygıyı gören ve sözü dinlenen insanlardır ayriyettende ocaktaki gençlerle içli dışlıdırlar ama sen tutdurmuşsun bir içki diye haberin olsun ocakta el altından içki içmekten bahsediyosun ama orda sigara içmek bile yasak nasıl içkiyi içceksin?
Üniversite mevzusuna gelince çok merak ettim onlarca terörist yandaşı var üniversitelerde ve dekanlar ve yöneticiler de biliyo bir kişileri ona rağmen birşey yapılmıyo şimdi bir düşün bakalım sence senin bu aylak aylak gezen dediğin insanlar olmasa nasıl olurdu o üniversiteler hiç düşündün mü?
@FalancaBiAdam
sen bence önce , benim yazdıklarımı oku..
çok saçma konuşuyorsun genç..
senin yaşlarında adamlar , reis sigara içicez müsade varmı? diye soruyorlar..
gözlerimle hepsini gördüm ,
bana uydurma şeylerle gelme..
ki ülkü ocagına sigara içiliyor gördüğün gibi.
bir ikinci ülkü ocağında içki içilmesinden bahsetmedim ,
böyle gerçek ülkücüler vardır , adamların restorantları var bura da , adamlar içki satmıyor.
senin bence dikkat eksikliğin var gibi sanki.
yazdıklarımı anlamıyorsun.
bir prozac al iyi gelir.
Sana Ne desem boş tutdurmuşsun yok öyle yok böyle tamam lan hadi diyelim ki senin dediğin gibi adamlar ve sen bunları gördün bir kaçtane dallamanın yaptıklarını nasıl oluyoda ülkücülüğün tamamına damgalıyosun anlamıyorum senin gibi insanları görünce bir kere daha ülkücülüğümden gurur duyuyorum sen ne kadar içkici, namaz kılmaz vs vs şeyler söylesende biz ülkücüler asla yolumuzdan sapmıcaz çünkü unutma ülkücü hareket engelenemez
Bir an düşündüm ben bu adama bunca dil döktüm ama hepsi boşa diye kızdım kendime sonra fark ettim ama bunu senden başkalarıda okuyıcak ve benim gerçekten ne demek istediğimi anlayanlar çıkıcak o zaman ben hiç tanımadığım hiç görmediğim bir insanda farkındalık yaratmış olcam ama sen sadece konuşmuş olcaksın iyi geceler.
@FalancaBiAdam gecin bu isleri ulkuculuk eskide kaldi adamin dedikleri dogru ama ulkucu olmak icin baskasinin yaptiklarina bakilmaz
Ulkucu adamlar ahmetkaya dinliyo kiz dusurme icki derdinde cok var ulkuculer sagci olur ama ne ararsan var ben universitede adama ahmet dedim diye kavga cikarcakti neymis reis demeliymisim cogu kavga icin adam pesinde
Değilim. Milliyetçiyim ama bunun yanında laiklikten ve cumhuriyetçilikten taviz vermem. Özellikle ülkücü siyasetteki aşırı İslamcı-Osmanlıcı tavır hoşuma gitmiyor. Osmanlı bizim tarihimizdir ama dediğimiz gibi tarih olmuştur ve günümüzde millet egemenliği vazgeçilmezdir artık. Dinler de sosyal hayatta olmaya devam etmekle birlikte kesinlikle siyasete bulaşmamalıdır.
"Aptallara göre insanlar; ırk, cinsiyet, milliyet, yaş, statü, renk, din ve dil başta olmak üzere 8'den fazla kategoriye ayrılırlar. Halbuki olay bu kadar komplike değildir. İnsanlar sadece 2'ye ayrılırlar: İyi insanlar ve kötü insanlar."
- Albert Einstein
Ülkücü değilim. Öncelikle milliyetçilik ağır bir ruh hastalığıdır diyerek giriş yapayım. Ülkücülük PKK'li diyerek iki Chp'li öğrenciyi bıçaklamaktır.
Ülkücülük Rusya konsolosluğu yerine Hollanda konsolosluğunu protesto etmektir.
Ülkücülük türkiyeyi fuhuş yuvasına çeviren 6. Filoyu istemeyip protesto eden devrimci gençliğe karşı polisle bir olup devrimcilere saldırmaktır.
Ülkücülük hastalıktır, çağımızın vebasıdır.
Değilim.
İdeolojik bir görüşüm yok. Hiç muhafazakar biri değilimdir. Gelenekleri filan hiç sevmem. Rahat ve diiisiplinliyimdir. bir işe yaramayacak fikirleri benimsemem. Sizin kapitalist güçler dediğiniz şeylerin kalitesini seviyorum. Modernlik teknoloji lüx hayat güzel şeyler
Herşeyi geçtim şu ulkenin ya da halkının uğraşmayı hakedecek hangi yanı var?
Ülkücü mü ne ülkücüsü mq biz elimizde tespih alıp asarım keserim gibi boş laflar etmiyoruz. Burda ülkücüler çocuklara uyuşturucu satıyor
https://www.youtube.com/watch?v=6oFKfAlqWUo&nohtml5=FalseÜlkücü değilim, Türkçü ve Atatürkçüyüm. Rehber bilim hedef Turan :D
Türklüğümü seviyorum ama ahirette sen Türksün diye üstün kılınmıycaksın bu dünyadada böledir. önemli olan Müslümanca bir arada barış içinde yaşamak.
O olmuyo işte kardeş hep sırtımızdan bıçaklayan araplarla nasıl bir arada yaşayalım
Sonuna kadar ülkücüyüm elhamdulillah cCc
Eyvallah, elhamdülillah
Ülkücü değilim genelde ırkçı oluyorlar ırkçılık haramdır.
@1907ank Çok gördüm çevrede bana savunma sen öyle değilsin ama hayatım boyunca çok gördüm ırkçı tamam eywallah bizde vatanseveriz ama bunlar abartıyor Kürtlerin hepsi ölsün arapların hepsi şrfsz ztn Rusların alayı gebersin. Ellerinde gelse Bizim dışında hiçbir ırktan insan kalmasın diyecekler olmaz öyle.
Memleket elden gitmeye yakın 2023 ü zor görecek bu ülke o günleri geçirecek ve o Zaman sizin beğenmediğiniz Ülkücüler bu ülkeyi benimseyip kurtaracak kişiler olacaklar.
Kürtler Suriyeliler cahil insanlar bunlar kışkırtılıp ülkeye bela edilecek en az polis asker kadar bizlerde (Ülkücüler) sokakta savaşacağız.
Bahçeli olmasa bu durumlarda olmayacağız.
@1907ank
peki bu sebeplerden ötürü mü?
son seçimlere en düşük oy aldınız?
yani sorarım size , madem sizin gibi ülkücüler gerçekten çok fazla ve hani vatan aşkı çok ülke o hale geldiginde sokaklarda inip savaşacaksınız ya? neden sandıkta bu yok?
siz en son seçimleri nasıl değerlendiriyorsunuz? diğer sorum da bu? :)
cevaplarsanız sevinirim :)
@Bojinov_o En son seçimler onların cesurluğunu gösteriyor dostum. Cesur oldukları için oylarını hemen Ak partiye sattılar.
@Bojinov_o çünkü senin gibi davar çok 😉
Bu parti kaynaklı bir sorun Bahçeli'ye karşı alınan bir tutum. Ben de oyumu MHP ye atmadım Bahçeli yüzünden.
_Sedat_ dostum fikrine saygı duyarız ama şunu diyim vatanı sevmeyen biri neden bu vatan için ölsün vatan için ölecekler onu sevenler olacaktır (ülkücülük vatan sevgisidir bayrak sevgisidir)
@Bojinov_o Hangi ülkücüde ırkçılık var dedi bana ve sonuç ortada kendisi ırkçı oldugunu apaçık itiraf etti ne diyim daha :)
Irkçılık dediğin şey senin bu değil Ermenilerine sevmiyorum evet Kürtlerin teröristleri yüzünden Kürtlere de bakış açım askerde değişti. Ama tutup Suriyeli diye birini dışlamıyorum aksine evime getirip giysilerimi verdiğim yemek yedirdiğim de oluyor.
Güzel kardeşim ben vatanını seven merhametli Allah korkusu ne bilen biriyim benim ırkçılığımdan da bölücülüğümden de tek çıkacak sonuç varsa vatan mille bütünlüğüdür. Benim vatanıma zararı olmayan insanlarla alıp veremediğim yok. Zira allahtan korkarım
@1907ank Dostum biz içimizdekini kendi aramızda halletmedikçe birbirimze adam gibi davranmadıkça bu devleti koruyamayız pkk bitmez çünkü birilerin çıkarları var pkk üzerinden prim yapıyor sözde vatanı sevenler pkk güçleşse yine yardım yaparlar niye ordan ekmeğini alıyor. Benim kızdığım nokta şu ki birlik olamıyoruz ırkçılıktır dinciliktri mezhepçiliktir boş şeyler insan sevgisiyle hoşgörüyle yaklaştı mı herkes birbirini kucaklar ama kaba kuvvetle asla bir yerlere varamayız. İslamın kafkasyaya Anadoluya yayılması savaşlarla değil hoşgörüyle tasavvufla gerçekleşti bende insanların bu kafada olmasını istiyorm. Hani Mevlana diyor ya 'Ne olursan ol yine gel' aynen öyle hoşgörüyle her zaman çözelim meseleleri yoksa Kapitalizime mahkum olur zenginlerin çıkarları uğruna bu ülkenin daha çok vatan evladı ölür.
herkesin bir ülküsü var ülküsüz insan gereksiz insan
Değilim çünkü insanları sınıflara ayıran her şeyden nefret ediyorum
trabzonluyuz ülkücüyüz elhamdulillah
Kürt kökenliyim ondan ülkücü degilim vatan milliyetçisiyimdir ama..
HDP liyim ve yeter artık halklara yapılan 1071 den beri zulüm!
Ülkücüleri destekliyorum 👍
Ülkücü hareket engellenemez sonuna kadar ulkucuyum
Elhamdulillah Ülkücüyüm
Değilim, bu gelenekten gelmiyorum.
Milliyetçiyim.
Milliyetçiyim evet.
Eski ülkücülerdenim haha
Haha ne kadar da komik
En son diş doktoru dişimi çekerken bu kadar güldüğümü hatırlıyorum :-D
Türkcüyüm
CCC 👲🏼🤘
şu ülkücülük tanımı nedir açıklaya bilir misin?
Değilim olmak için de sebep göremiyorum
Elhamdülillah
CcC
Sonuna kadar vatan icin ulkucuyim
Sizin ülkücü anlayısinizi merak ediyorum..
Değilim çünkü ırkçı değilm eşitlikten yanayım
Ocaklarda büyüdüm :D
Ülkucu degilim kardes ne gerek var abartmaya
hewaller toplanmis
değilim
Degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar