Düşüncenize göre şeriat sistemi veya şeriat kuralları mantıklı mı saçma mı?
Mantıklı
Saçma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şeriat günümüzde adaleti sağlamak için yetersiz ve zayıf. Tamam tecavüzcülerin kellesini almak konusunda birebirdir ama ya son derece alengirli, at izinin it izine karıştığı davalarda şeriat nasıl karar verecek? Hiç düşündünüz mü? Özellikle davanın içinde birden fazla suç varsa Türkiye müftüler odası komple toplansa bile nasıl sağlılı bir karar verebilecek? Bize en uygun olan bağlı olduğumuz isviçre medeni kanunları.
dünyada tekrardan adaletin gelmesi için ikinci bir osmanlı gerek.
ingiliz dış işleri bakanı bu sözle görevden alınmıştır.
şeriat uygularsan adalettir ve kimse cezasız kalmaz.
bunu iranla arabistanla kıyaslamayın sakın. arabistanda kral petrolde yüzüp fakir ac geziyor.
Evet diyen kesim bugün şeriat gelse ilk topuklayip kacacak onlar olacak ama gel gör ki artislik yapıyorlar
Gercek seriat kurani kerim ve hukumleri ona sacma dersek dine demis oluruz ince cizgi yani belirteyim
allağ çok yanlış indirmiş ben olsaydım daha iyi kuran yazardım inşallak
@elhamdülülağ o profil resmindeki amcayi seytan mi carpmis bismillah gormemek icin seni engellerim yaa cok igrenc
profildeki amca bir ülkenin diyanet işleri başkanı hem de arabistanın biliyon mu kızım sen tiple yargılıyon allağ da seni böyle tipe çevirir evde kalırsın inşallak
@elhamdülülağ tiple yargilamiyorum adamin yasamindaki ser yuzune yansimis zannedersem vahhabi sapik batil goruslu sende su makarnaci tayfasindan iyi dassak geciyon
artık 21. yüzyıldayız hayırlısıyla atayiz hafızım ben buga sokcam allağı sonra allağ ben olcam inşallak
Cevap
15Cevap
Bugün şeriat olsa kimse tecavüz edilemez kimse hırsızlık yapamaz kimse adaletsizlik yapamaz kimse ırkçılık yapamaz şeriata zorla tesettürlü ol demiyor ister olun ister olamyın çarşaf giyicek bişey yok nasıl isterse öyle gezecen mesela faiz 0 olur
açılan soru yanlış şeriat Allah ın emir ve yasaklarıdır nasıl buna saçma diyebilirsiniz tamam koyduğu emir ve yasaklara uymaya bilirsiniz fakat Allah ın emir ve yasaklarını derecelendirecek kadar da imansız olamassınız diye düşünüyor
Kulaktan dolma bilgilerle şeriate saldırmayın
uçkurunuza sahip çıkın elinizi her boka atmayın o zaman şeriat size karışmaz
müslümansan sana farz olan bir şey, "saçma" dersen müslüman olmazsın. Ha müslüman olmayıp da şeriatı beğenen kişi çok azdır.
Mantık arayamayız, sorgulayamayız. 4 dörtlük müslüman değilim. İçki içerim namaz kılmam falan filan ama ne yazıkki müslümansan sorgulayamazsın...
Hüküm Allah'ın olsa güzel olur da bu başımızdaki amerikan yalakaları bunu yalnız kendi çıkarları için kullanırlar
çok mantıklıdır şeriat kızım bak şimdi cennette herşey erkeklere kızlar sadece kuma olcak hurilere ohhh size de nuri vercez diyok da kandırıyoz sizi kaslı nuriler falan yok size hahahaha
saçma diyemem... mantıksız da diyemem... çünkü ben bir Müslümanım... ve şeriat islam hukukudur.
Mantıklı diyenler defolsun Suudi arabistan a. Pis Şeriatçilerden tiksiniyorum
asiri sacma kadin kapali simsiyah yuzunu acti diye siddet gordu bilgi 0 gelisme 0 seriat olan bi ulkede yasamam yobazlik haT SAFA seriat = araplasmak nedense gelismeyen ulkeler seriat ile yonetio
Doğru uygulandığı sürece mantıklı. İnancım gereği saçma diyemem Allahın hükmünü inkar ederek.
Su seriata mantikli diyen akil yoksunlarini cok merak ediyorum
Şeriat kuralları olan bir ülkedeyim inan herşey berbat ne gelişiyorlar ne bişey yapıyorlar
hangi ülke ora
Ülkeme baksana şeriat yok. tecavüzcüsü , teröristi meclisde geziyor sokakda rahat geziyor hayvanlara bile tecavüz ediliyor. eş cinseli desen var her türlü pislik var ülkede.
Allahın kanunu sacma olabilirmi?
şeriat mantıklı diyen kadın aptaldır .
Çok saçma hemde
saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar