Ensar vakfinin kurucusu mustafa islamoglu degil. Iyi arastir. Bu mustafa islamoglu ensardakilerden biri. Gazete de de yazarmis. Alinan mahkumiyet ya da cezalar bazen etraftan saklanabiliyo yalan soyleyebiliyolar. Bile bile bu adama cocuk mu emanet edecekler sence? Ama vakifta kurucu degil. Ensar vakfi baskani idam istedi bunlar icin. Ayrica vakif davaya mudahil oldu kamuoyunda imajimiz bu adam yuzunden zedelendi en ust sinirdan cezalandurilsin dediler.
Benim asıl anlamadığım bunlar niye savunuluyor? Kimsede biraz izan, vicdan kalmadı mı? Bütün insanlık değerleri bir kenara bırakılarak neyin yandaşlığı yapılıyor?
İslamoğlu Ensar Vakfının kurucusu değil ayrıca kendilerine bir parça yakın olan çevrenin dahi ne kadar sahip çıkan ların ensar vakfı ya da başka bir şey adına yapılan bu yaklaşımları ne kadar savunduğuna buyrun bir bakın isterseniz https://tinyurl.com/hpzwrac
yazık cidden dini istismar ediyorlar ticaret haline getirdiler islamiyeti insanlar neyi hakediyorsa o şekilde yönetilirler malesef acı bir durum çokkkk acııı
Allah hepsinin belasini versin cahill insanlar insan bile degiller insan oanin vicdani merhameti olur bir kereden bisey olmaz ne demek ya kendisine yapsinlar bakalim bir kereden bisey oluyomu CAHILLER
Dün Cübbeli Ahmet.'in uluslararası kadın ticaretidnden içeri alınması ne kadar gerçekci ise 30 yıl önce ülkücü - akıncı - komünist sokak çatışmalarının yaşandığı atmosferde siyasi hırsla Mustafa Hoca'nın İffetine Atılan Korkunç İftirayı 12 Eylül Dönemi Mahkemesinin Kabul Etmesi Üzerine Çıkan Düzmece Kararda o kada gerçekcidir.
Ayrıca Mustafa İslamoğlu Hoca'da Ensar vakfının kurucu filanda değildir. Tüm bu süreçler dahi Fethullahın uydurulmuş din üzerinden oluşturduğu teolojik alt yapısını ayağının altından çekilmesi onun için en büyük tehlike olduğunu ve her fırsatta iş tuttuğu gazeteler üzerinden bu bayatlamış iftirayı yansıtmaktadır.
Kendisini Ehli Sünnet'in noterli temsilcisi sanan malum çevrenin dahi kullandığı Ahmet İslamoğlu Hoca dahi Fikir düşünce ayrılığı sahip olan oğlun karşı tezgahlanan bu iftiraya aşağıdaki cevabı vermiştir.
Ey oğul, sen ki Hz. Yusuf'un imtihanı, Hz. Aişe'nin imtihanıyla sınanan birisin; Unutma ki Hz. Zekeriyya ve Hz. Yahya da testereyle biçilmişti
Sabret oğul, sabret ALLAH'ın Birgün AK ve PAK olduğunu elbet ortaya çıkaracağı birisin...
Mustafa İslamoğlu Peygamberimize oda bizim gibi insan diyen hz. Ademin babası var diyen Sahabeyi kötüleyen peygamberimizi aradan çıkarmaya çalışan şerefsiz adi bir din düşmanıdır
Evet Mustafa İslamoğlu bende sizi gibi beşerim diyen peygamberin sözünü. Melekvari bir peygamber beklentisi içinde olan mantığa karşı size içinizden bir peygamber gönderdik diyen Allah'ın sözünü, Tüm bunlardan razı olmayıpta Allah ve seni diyerek övgüsünü küma zamiri içinde katan bozuk tasavvurla kendisine yaklaşan sahabeyte karşı "Ağzını topla ağzını! Yoksa isze meryem oğlu isaya yaptıkları gibi benim uçurup kaçırmak mı (normal bir insan olmayıp ilahlaştırmak) istiyorsunuz" diye fırçalamasını her daim anlatan bir insandır.
Mesela bu örnekteki gibi sahabe yanlışı üzerinden ümmetin alması gereken dersin üstünü kapatıp bak ya sahabeye yanlış yapmış hakaret ediyor diye gündem oluşturmak şeytanlığın dik alasıdır. Sahabanin gösterdiği bu davranışın tam da hristiyanlaşma karakteriyle örtüştüğünü söyleyip peygamberin bunu eleştirmesini atlayıp sahabeye hristiyan diyor diye iftira ediyorlar. Yani sözün maksadını bağlamını kopuraıyor tekfir ve tahkir ediyorlar sizde bunları yiyorsunuz.
En İyi Cevaplar